2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373239 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

size kalsaydı geçen sezon ligi de 7. bitiriyorduk. ne ahmet solakeli o kadar da değil, İsmail onunla uzaktan yakından kıyaslanamaz, geçen yıl tüm maçlarda oynadı, savunmada yaptığı birkaç hata dışında hiç de kötü değildi, tutarını bilmem ama sözleşme yenilenmesi doğru karar.

ben kimsenin yüzüne vurmak istemiyorum eski mesajlarını ama hakedenler var :)

Çevrimdışı Çağatay

atila turan otursun klübede ismail oturmasın
çok doluyum arkadaş bu ismail konusunda
kusura bakmayın :)

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı AvrupaKartalı

mantıklı ama yinede yerli bir oyuncu lazım kimi alalım yerli ? Eren albayrak kaçtı.
ismaile 1.4 vercegimize üstüne 1.4 daha ver al caneri. Ama o tren'de kactı
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş yöneticileri , Şenol Hoca artık şu gerçekle yüzleşmeli : İsmail ümitsiz bir vaka . Belli ki bu çocuğu seviyorlar ve futbola geri döndürmek istiyorlar . Beyhude bir çabayla çocuğu zorluyorlar futbola konsantre olması , geri dönmesi için fakat İsmail futbolu kafasında bitireli çok olmuş . Sportif olarak hedefleri yok , yaşamında futbol önemli bir yer kaplamıyor, gayesi de güzel bir kontrat kapıp keyfini sürmek Pektemek örneğinde olduğu gibi.
Hedefleri olan takımda İsmail tipinde hedefsiz oyuncuların takımda barındırılması zıtlık yaratır,  kötü örnek teşkil eder , yanlış mesaj verir . Takımın düzeninde sorunlara yol açar. 

Çevrimdışı Çağatay

size kalsaydı geçen sezon ligi de 7. bitiriyorduk. ne ahmet solakeli o kadar da değil, İsmail onunla uzaktan yakından kıyaslanamaz, geçen yıl tüm maçlarda oynadı, savunmada yaptığı birkaç hata dışında hiç de kötü değildi, tutarını bilmem ama sözleşme yenilenmesi doğru karar.

altını çizdiğim noktayı biraz açar mısınız

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

SOLAKEL i alalım demedim. Muhtemelen 100 bin tl falan alıyor almıyordur senelik, bahsetmeye çalıştığım şey, yedek bekleyecek adam arıyorsak ülkede ismail kadar oynayacak oyuncu çok.
Geçen sene 7. Oluruz dediğim için de kendimle gurur duyuyorum, isteyen de hatırlatsın, zaten hergün bir kere uzun uzun cevap veriyorum bu konu ile ilgili artık umrumda değil bunu yapanlar, gurur duyuyorum evet sık sık hatırlatın bana, çıkışta da ödüllerinizi alırsınız :))

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

İsmail'in kalması bence de makul ama 1.4 mil euro'ya değil. Atiba 1 Oğuzhan 1.4 alıyor. Dengeleri bozabilir böyle kontratlar.

900 bin euroyu koyup git düşün istersen kal dersek de şampiyonadan sonra gelip imza atacak sonuçta. Leicester İsmail'in peşinde değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir kac hata degil Bir kac YÜZ (100) hata demek istedi heralde :D

Dil surcmesidir o :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş yöneticileri , Şenol Hoca artık şu gerçekle yüzleşmeli : İsmail ümitsiz bir vaka . Belli ki bu çocuğu seviyorlar ve futbola geri döndürmek istiyorlar . Beyhude bir çabayla çocuğu zorluyorlar futbola konsantre olması , geri dönmesi için fakat İsmail futbolu kafasında bitireli çok olmuş . Sportif olarak hedefleri yok , yaşamında futbol önemli bir yer kaplamıyor, gayesi de güzel bir kontrat kapıp keyfini sürmek Pektemek örneğinde olduğu gibi.
Hedefleri olan takımda İsmail tipinde hedefsiz oyuncuların takımda barındırılması zıtlık yaratır,  kötü örnek teşkil eder , yanlış mesaj verir . Takımın düzeninde sorunlara yol açar.

Abartmadan eleştirelim. İsmail yetersiz kalmış olabilir zaman zaman, ama isteksiz ve boşvermiş değildi sezon boyunca.

Ayrı tekrar söylüyorum, 1.4 garanti para değildir. Maç başı ve bonuslarla toplam meblağ olabilir. Bu da garanti 1 milyon anlamına gelir. Muallak ve kulaktan dolma bir haber için gereksiz feveran yapılıyor olabilir.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 22:50:44 tuncaboylu ]

Çevrimdışı ilhan mansız

açacak bir şey yok, İstanbuldaki maçların neredeyse tamamını stadda izledim. forumdaki arkadaşlarda bilir. Kesinlikle oyun temposunu beğeniyorum. birçok maçta en çok topla oynayan oyunculardan biriydi. zaman zaman hatalar yaptı ama hiçbir maçta oyundan düşmedi. Beşiktaşın pas organizasyonları çoğu zaman soldan başladı, rakip baskısını oradan kırdık. Şenol hoca zaten bunu gördüğü için zaman zaman hata yapmasına karşın formayı bir daha hiç tosice vermedi. Sözleşme yenilenmesi kesinlikle doğru karardır ama tutar konusunu bilmiyorum. Zaten şu anda da caner ile birlikte milli takımda. biz çok gördük bu forumda bile oğuzhanı falan ptt lige kiralamak isteyenleri, mesajlar ortada, gerçekler de..

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir kac hata degil Bir kac YÜZ (100) hata demek istedi heralde :D

Dil surcmesidir o :evillol:
hadi leyn  :D

Adama diyorum ismail için 1.4 çok beğenmiyorsa mevcut rakamı gitsin oyuncu bulunur, bana geçen sene söylediğim şeyi hatırlatıyor. He tamam ben öyle söyledim ama şampiyon olduk, 1.4 de alsın ismail ok. Kafalara bak ya. İnatla uğraşıyorsunuz, burada o gelecek bu gelecek diyenlerin hiç bir söylediği gelmedi onlara noldu senin adam diyemiyorsunuz, vallahi billâhi en az şampiyonluk kadar mutlu oluyorum, geçen sene ilk 5 bile zor dediğim için.

Çevrimdışı Çağatay

starda yayınlanan dizide şu anda arena sahnesi var
güzel reklamımız yapılıyor  :evillol:
şu hibritin güzelliğine gel bee

Çevrimdışı can1903

Adama diyorum ismail için 1.4 çok beğenmiyorsa mevcut rakamı gitsin oyuncu bulunur, bana geçen sene söylediğim şeyi hatırlatıyor. He tamam ben öyle söyledim ama şampiyon olduk, 1.4 de alsın ismail ok. Kafalara bak ya. İnatla uğraşıyorsunuz, burada o gelecek bu gelecek diyenlerin hiç bir söylediği gelmedi onlara noldu senin adam diyemiyorsunuz, vallahi billâhi en az şampiyonluk kadar mutlu oluyorum, geçen sene ilk 5 bile zor dediğim için.

Şey kafası değil mi bu? Beşiktaş'ın çocuğu İsmail Köybaşı. Bırak ağabey  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

açacak bir şey yok, İstanbuldaki maçların neredeyse tamamını stadda izledim. forumdaki arkadaşlarda bilir. Kesinlikle oyun temposunu beğeniyorum. birçok maçta en çok topla oynayan oyunculardan biriydi. zaman zaman hatalar yaptı ama hiçbir maçta oyundan düşmedi. Beşiktaşın pas organizasyonları çoğu zaman soldan başladı, rakip baskısını oradan kırdık. Şenol hoca zaten bunu gördüğü için zaman zaman hata yapmasına karşın formayı bir daha hiç tosice vermedi. Sözleşme yenilenmesi kesinlikle doğru karardır ama tutar konusunu bilmiyorum. Zaten şu anda da caner ile birlikte milli takımda. biz çok gördük bu forumda bile oğuzhanı falan ptt lige kiralamak isteyenleri, mesajlar ortada, gerçekler de..
Tosic Sol bek olmadigi için kesemedi Ismaili

Alemin tek akillisi biziz cunku kendi Milli takiminda , Bremende , Genclerde Stoper oynayan adami Solbek olarak aldik

Çevrimdışı Zafer55

Adanademir spor sol bekini izlediniz mi? Ahmet burak solakel.

34 yaşındaymış, yemin ediyorum ismaili teknik taktik tempo her konuda ezer geçer.

Sonra yerli oyuncu lazım mecbur ismail söylemleri duyunca üzülüyorum

İzledim ortalama bir ikinci lig topçusu.Geçen sene samsundaydı.Sihirli bir deynek falan dokunmadıysa herhangi bir süperlig takımında oynayacak adam değildi.

Çevrimdışı b.damatoglu

Abartmadan eleştirelim. İsmail yetersiz kalmış olabilir zaman zaman, ama isteksiz ve boşvermiş değildi sezon boyunca.

Ayrı tekrar söylüyorum, 1.4 garanti para değildir. Maç başı ve bonuslarla toplam meblağ olabilir. Bu da garanti 1 milyon anlamına gelir. Muallak ve kulaktan dolma bir haber için gereksiz feveran yapılıyor olabilir.
Kaçırdığı kanatın arkasından yürüyüşüne bir bak, isteksizliğin vurdumduymazlığın vücut bulmuş halini görürsün...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı klubnika01

Adanademir spor sol bekini izlediniz mi? Ahmet burak solakel.

34 yaşındaymış, yemin ediyorum ismaili teknik taktik tempo her konuda ezer geçer.

Sonra yerli oyuncu lazım mecbur ismail söylemleri duyunca üzülüyorum

yok hocam ne yaptın.ben Adanademir taraftarıyım ve 36 maçın tamamını izleyen biri olarak 3 sene önce deseydin bunu evet derdim Samsunsporda çok iyi ve verimliydi anca bizdeki Ahmet 70den sonra dili 1 karış dışarı çıkar çeza sahası içinde olmadık pozisyonda penaltı yapar bu seneki performansla anca ptt orta sıra takımı sol beki olabilir.bizde eleman olmadığından oynatıldı zaten.ismail en azından 90 dkyı tamamlayabiliyor  :) :)

Şey kafası değil mi bu? Beşiktaş'ın çocuğu İsmail Köybaşı. Bırak ağabey  :evillol:
Ya kardşeim bırak diyorsun da, şu oyuncu iyi olur bu olmaz diyorum, sen değil misin geçen sene ilk 5 e giremeyiz diye zıplıyor biri.
Adama şu maaş çok diyorum, sen değil misin şampiyon olamayız diyen diye biri yine zıplıyor. Yahu napayım şampiyon olduk diye yanıldım diye bırakayım mı futbol izlemeyi spor mücadelesi izlemeyi anlamadım ne bekleniyor. Sanırsın adamların her fikri düşüncesi denemesi müthiş isabetli olmuş .

Çevrimdışı ilhan mansız

biz kafamızdan gayet eminiz, yazdıklarımızdan da , yazılanları da ölçer biçer not verir ona göre değerlendiririz, sonuçları da takip ederiz, yalan yere yemin hiç etmeyiz. gelelim o onu yazmış bu bunu yazmış bunlar beni ilgilendirmez, ben oyuncuyu gelip izledikten sonra değerlendiririm, biliriz ki dünyanın en iyi oyuncusu bile olsa takıma adapte olamazsa boş iştir.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

tek şartla kalmasını isterim
yıllık 750 yi kabul ederse o da
hadi bonuslarla max 1 olsun o da en fazla işte

geçen seneki iki maçı vardı hatırladığım
biri sporting diğeri gs ile olimpiyat maçı
en azından o maçlardaki performansı
sezonun yarısına yayabilse kafidir benim için
ama zannetmiyorum olmayacak

benim tek derdim sonu pektemek gibi olmasın
verdiğimize sonra yanmayalım

Etiketler: