2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385003 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Şu saatten sonra kalıyorum falan demez heralde ya,

Yaklaşık bir aydır bu haberler dönüyor orda burda.

Şampiyonlar Ligi faktörü olsa da kalacağını düşünmüyorum ben.

Çok sevdiğim beğendiğim bi oyuncu, gitmesini hiç istemezdim, ama bu sene formsuzluk ve sakatlıklar peşini bırakmadı.

Giderse yolu açık olsun, umarım daha iyi yerlere gelir..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Bishamon

Biz zar zor para biriktirip forma alıyoruz.Üçlü bilet zırvalığı çıktı ona da para verdik şimdi bu paralar çarçur olacak yandığım o.

Saray takımıyız deyip İsmail gibi ikinci lig topçusuna 1.4 Milyon EURO vermek nedir ?

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

İsmaile birakin 1.4milyonu para verilmesi bile hata.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı MrtBlgc

Çok sevdiğim beğendiğim bi oyuncu, gitmesini hiç istemezdim, ama bu sene formsuzluk ve sakatlıklar peşini bırakmadı.

Giderse yolu açık olsun, umarım daha iyi yerlere gelir..
Benim de çok beğendiğim bir oyuncuydu. IPL'ye gidip orda başarılı olmasını isterim. Aslında oyuncu satmak kadar sattığın oyuncunun orada iyi futbol oynaması da kulüp adına iyi olur. Bu sefer bundan sonraki satacağın oyuncuların piyasa değerini istediğin seviyeye çekebilirsin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

İsmail 1.4m EUR? Küfür gibi bu ne arkadaş?

Bu paraları veriyorsanız o bütçe açığını biraz zor kapatırsınız. İsmail ne yaptı da bu parayı veriyorlar?

GS' nin evlatçılık işine döndü bu.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Eren'i alıp 600-700 bin euro'ya yedek yapabilirdik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

İsmaile birakin 1.4milyonu para verilmesi bile hata.

Beşiktaş kadrosunda yer almak hayatında alacağı en büyük ödül.

-Mustafa Kemal Atatürk

Sizce Bedimo mu yoksa Mas mı?

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı murat baltacı

Emre için şartları zorlamalıyız başka külüplerle yarışır gibi değil tabi potansiyelini kalitesini düşünüp çıkabileceğimiz maksimum rakama çıkmalıyız 4-5 milyon verip çekilebiliriz zaten o fiyatın üstüne kimse çıkmaz genç oyuncu potansiyel var ama olmama ihtimalide var bizim son örneğimiz kerim işte emre daha yetenekli daha güvenilir bi yatırım olur tabi hem kanat hem üçüncü forvet olarak durur takımda kalıcı olurda gelişirse uçuk fiyata satarız. Bana kalırsa kerimdende töredende şu haliyle bile önde dünkü maçın sonlarına doğru soldan çalımı attı içeri girdi çaprazdan vurdu kaleci çıkardı atağın finalini yaptı kerim ve töre de eksik olan bu.

Kerimde gözden çıkarılmamalı hemen ciddi yatırıp yaptık hemde en sıkışık zamanımızda yaptık yatırımı süre veremesekte zaman verdik üç sene oldu  o yüzden sürekli oynayıp gelişeceği bi takıma kiralamalıyız gelişirse emre ve kerim iki tane fırtına gibi genç oyuncu olur elimizde. Kerim için hem yere sağlam basmayı fiziksel oyunda ayakta kalmayı hemde kafasını kaldırıp pas şut tercihlerini değerlendirebilmesi için yabancı bi takım bulmalıyız.
BeŞiKtAşK

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Eve yeni geldim ve İsmail haberini gördüm olmaz olsun.

Çevrimdışı b.damatoglu

Atiba 1 alıyor 1 1 bir bir BİR BİR alıyor adam 1

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yado

İsmaile 1 M Euro'nun üstünde ( 1 M Euro yazarken bile elim ayağım titriyor.) maaş verilirse Adana Beşiktaşlılar derneğinin önünde yakarım kendimi !!

Buradan Yönetime sesleniyorum 7 yetimin hakkı var Beşiktaşn parasında dediniz 7 yetimin hakkını şu İsmail denen amorti piyango biletine vermeyin , yapmayın.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı murat baltacı

İsmaile 1 milyonun üzerinde vermek büyük hatadır taraftarı her fırsatta kazıklayıp uefa,ffp,borç,kulübün menfaati diyosun eyvallah diyoruz ama iş ismail ve pektemeğe gelince kulübün menfaati niye düşünülmüyo yedek olacak oyuncuya verilecek paramı bu hemde ismail gibi yetersiz kalitesiz oyuncuya. as solbek alıp yedeğe alt yapıdan sol bek çıkarsan herkez ayakta alkışlar aynı hatayı tolgada yapıyoruz hadi o takıma abi lik yapıyo iki tane yabancı kaleci kuralı falan var tutulacak bi tarafı var ismail nedir?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Samet_

Eğer 1.4 alacaksa hakkım haram zıkkım olsun 1.4 lük yedek bek de olmaz seneye 11 olur gelecek adam düşük profilli motta ayarında olur

Çevrimiçi Savaş

İşçi öğrenci memur coluk cocuk maasinda arttirip kulube destek olmak icin formasini kombinesini biletini alacak. Ismail Mustafa gibi adamlar senede 4.5 - 5 milyon lira alacak.

Lan cok güzel küfür ederim de atılmak istemiyorum forumdan. Yazık ayıp günah ulan günah!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

ismail haberini görüpte morali bozulmayan yoktur sanırım  :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı alimm

Başıma her hangi bir şey gelmiyecekse ben N'Koulou 'yu istemiyorum....  ospina + N'Koulou ?=? Hava hakimiyeti
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı AigleBordeaux

ospina olsun her transferde 500bin euroya vazgectiler zamaninda simdi pektem ve ismail gibi kazmalara bu kadar verirsen bana biz takimin dengisini bozmak istemiyoruz falan demesinler en fazla 800bin euro ver bitsin
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı halvetifarazi

seneye formalar 150tl den fazla olur. herkes kartal yuvasına davet edilir.kombineler alınır. kulube sahip çıkın vs de denilir. ben enayı değilim arkadaş ben ismail yıllık 1.4 milyon euro kazansın diye sabah 9 akşam 6-7 ye kadar milletin ağız kokusunu çekmiyorum. benim param değerlidir sokağa atamam. ben ismail'e para verilsin diye gidip 150 tlye forma 150 tl ye bilet almam.

sen kimsinki dersen deyin. umrumda olmaz. maçları lig tv'den izliyorum bu kadar destek yeter zaten.

Çevrimiçi Savaş

Verme ya verme arkadaş yapma sözleşme. Yahu altyapidan adam cikar bundan kat kat daha katki versin.

Ulan gorende her sene 10 gol 10 asist yapar sanar. Adamin besiktas kariyeri boyunca toplasan 10 asisti yok bu adam atiba'dan fazla mi alacak.

Yerim oyle isi. Yaoma sozlesme bakalim kim verecek buna 1 milyondan fazla. Sanki bulunmaz nimet bana. Hasbinallah ya. Ulan zaten 3 saat trafik cekmisim sinir tavan bide bu. Tövbe ya.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AigleBordeaux

ismail giderse gitsin taraftar daha cok sevinir 1.4 nedir ya
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı murat_

valla ben hemen ridvan akara yazdim ismail hakkindaki dusuncelerimi herkes tepkisini koysun ordan 1.4 ne demek ya atiba 1 aliyor ismail kimki 1.4 alsin ayiptir ya ozzie ile ayni parayami oynacak ismaell tepkimizi kiyalim gerekli mecralara yoksa bu sezonki forma paralari ismail ve mustafa ya gidecek 1di 2 olacak simdi yeter artik ...

Çevrimiçi Samet Ç

İsmail sözleşmeyi imzaladı seneye bol bol yatarak para kazanır.

Etiketler: