2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12395060 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

denis romedahl

denis sağ açıktır ben sol açık demiştim

bir de, kusura bakma ama overmars ile kıyaslayınca denis ancak fragman olur  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Villareal savunma takımı ve kontra ataklar ile gol arıyorlar.Babambu'da hızlı ve açık alan sever.Bize karşı herkes kapanıyor.Aynı performansı göstermesi mümkün değil.

Çevrimdışı nusretaslanturk

n'diaye veya lassana diarra :)
bu yıl marsilyada özüne döndü, batshuayi ile birlikte bi onlar sırtladı takımı.. birazda sezon başında alessandrinii..

Çevrimdışı cursedofdragon

Villareal savunma takımı ve kontra ataklar ile gol arıyorlar.Babambu'da hızlı ve açık alan sever.Bize karşı herkes kapanıyor.Aynı performansı göstermesi mümkün değil.

ee her kanat bir değil ki zaten hepsinin farklı meziyetleri var şimdi bir maç oluyor biz olcay ile başlamamız gerekiyor bir maç oluyor töre ile kerim ile başlamamız gerekiyor bu işler böyle :)

Bir ospina bir o çok içime oturdu değeri 20 milyon € olmuş bu sene hemen giderdi zaten sevilla çıkar şampiyonlar liginde inşallah ben istiyom onları nedense şampiyonlar liginde iyi değiller :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi organizasyonlar arasında o kadar fark var ki, Cl'de iyi bir grupta, gruptan çıkmak AL'de finale çıkmakla eşdeğer bence..Allah gs şansı verirse değil tabi

Çevrimdışı Necmi

Isin cok fazla romantik kismina onem veriyorusn Nemci abi. Yazdigin seyler Olcay'in defolari ile alakali degil.
Kendince onemli olan ozellikleri, Olcay'in oynadigi mevkide bir oyuncu icin gereken en temel ozellikleriden ustun kiliyorsun, ki bu temel ozellikler Olcay'da eksik. Hata burda. Olcay'in ek ozellikleri olabilir. Pozisyon almasi gayet iyi, press yapiyor. Lakin bunlar yeterli ozellikler degil, ki bunlar da bile ek parantez acabilirsin. Pozisyona girip hunharca harciyorsan ne faydasi var? Press yapip topu kapamiyorsan, ikili mucadeleyi kazanacak kadar guclu degilsen ne faydasi var? Olcay'in ligde yaptigi o pressi Avrupa'da yaptiginda rakip 1 pas oyunu ile hem Olcay'i, hemde yardim eden oyuncuyu oyundan dusurerek bombos alan birakir kullanima acik. Bunun ornegini ligde bile gordugunuz halde, nasil "Olcay press yapiyor" diyerek ovuyorsunuz?

Demin saydigin Avrupa maclari. Tottenham, Arsenal, Liverpool. Olcay'in Liverpool macinda 1 olumlu hareketini gosterebilirmisin? Arsenal macinda defansini cok ovdugunuz Olcay'in Alexis'in golunde rakip atak olusurken yuruyerek, lakayt sekilde alanini kaybedip bundan saniyeler sonra o bolgeden Alexis'in gol attigini unuttukmu? Spurs macinda harcadigi onca pozisyon, Lloris yerdeyken atamadigi golleri cabuk mu unuttuk? 3-4-3 oynayan takima karsi 1 olumlu ofans hamlesi olmazken, rakibi daha BPL'de az sure almis 19 yasinda cocugun karsisinda acinacak hale dustugunu unuttukmu?  Olcay her Avrupa macinda o seviyeden cok uzak oyuncu oldugunu gostermisken, bu saydigim takimlar ile ayni seviyede ve daha iyilerine karsi bu oyuncu ile cikmanin yeterli olacagini dusunmenin mantigi nedir?

Cok basit:

Olcay'in top kontrolu iyimi? Hayir.
Olcay'in 1e1'de adam gecme ozelligi varmi? Hayir.
Olcay'in ani hizlanmasi varmi? Hayir.
Olcay'in orta ozelligi varmi? Hayir.
Olcay'in ara paslari varmi? Hayir.
Olcay'in uzaktan etkili sutlari varmi? Hayir.
Olcay'in bitiriciligi iyimi? Hayir.

Su an bir kanat oyuncusudan bahsettiginiz unutmayin.

Kalin yaptigim kisima gelince. Koskoca Chelsea kulubunun dunya yildizi Hazard geri donuslerinde aksadigi icin Mourinho'dan firca yerken, Olcay Sahan'i "defansa yardim ediyor" diyerek goklere cikaran ben degilim.
ben çıplak gözle izlemeyenle olcayı tartışmam kardeşim
bire birde adam geçer top kontrolü iyidir gayet iyi hızlanır orta özelliği var takımın oğuzhandan sonra en iyi ara pas vereni
uzaktan şut atmıyor bitiriciliği zayıf ama attığı bütün gollerde tekniktir kaçırdıklarıda kaleciler o vurunca illah kesiliyor
şansızlığı bu milli maçtada vurduğu top çok ustaca ve kalecinin ters köşesinedi ama çıkarttı kaleci
ben kesinlikle şu hayır yazdığın şeylere art niyet derim.
zaten son vuruşları mükemmel olsa burda tutamayız adamı
birde takım düşerken o motivasyonla topluyor takımı mesela akhisar maçında gelen bir puan
varya işte onu olcay getirdi bunu sadece  o maçta olanlar bilir. moralmen düşmüş taraftarı bile tribüne gelip ateşledi
oyuncuları resmen itti akhisar kalesine doğru bizim o gün beraberliği almamız şampiyonluğu getirdi
dedim ya olcayı tartışmak için onu canlı izleyeceksin Bu takımın takım olma ruhudur olcay
bu takım bütünse onun sayesinde bütün şimdi onun yanına cenkde geldi birde kimse değerini bilemedi ama ersan vardı.
bu özellikte. @Mehmet57
şaka demiyorum bunu bu takımda herhangi bir oyuncumu olcaymı dersen ben tercihimi olcaydan yana kullanırım.
herhalde bir tek sen bilmiyorsun futbolu 3 hoca geldi ve hiç biride olcaydan vaz geçmedi. Bu bile ne kadar değerli olduğunu gösterir
adamı düşün sahadan alamıyorlar beke koyuyorlar sırf sahada kalsın takımı itsin diye
yoksa bek çıkart olcayı beke al bundan daha saçma bir şeymi olur en kötü bek performansı bile olcayın bekliğinden iyidir ama
hoca çıkaramıyor sahadan onu. Akhisardada aynısını yaptı cenki oyuna sokacak olcayı çıkaramadı serdarı çıkardı olcayı oraya aldı
olcayda ordan takımın morali düştüğünde resmen ateşledi.

Çevrimdışı Bishamon

ee her kanat bir değil ki zaten hepsinin farklı meziyetleri var şimdi bir maç oluyor biz olcay ile başlamamız gerekiyor bir maç oluyor töre ile kerim ile başlamamız gerekiyor bu işler böyle :)

Bakambuyla ne ilgisi var ?  :alala:

Çevrimdışı Ripley

gökhan gönülü merak edenler , daha önce burada belki başka sayfada paylaşmış olabilirim
doktor bu ne?

Agger'in adele sorunu varmış bu arada, arka adelelerden sürekli kısa süreli sakatlıklar yaşıyormuş.

Çevrimdışı tangaz

yapma abi gözünü seveyim şimdi kim derdi akhisarda omar niassse gibi bir oyuncu var adam kalkıp loko'ya ordanda epl'ye evertona gidicek aynı şekilde bakambu bursadan la liga'ya :)

niassenin hikayesi bildiğin peri masalı, ben akhisardayken ilk izlediğim maçı gs.ye karşı oynadığı maçtı ve etkilenmiştim keşke bizim olsa demiştim  :D bakambu ise fransanın tüm alt yaş kategorilerinde milli takımın yıldızlarındandı ama büyüyünce olmamıştı bu sene olmuş gibi duruyor, lakin yüzdesi düşüktür. mesela geçen sene bize karşı oynadığı maçda kaçırdıklarını atsaydı madara olurduk  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bakambuyla ne ilgisi var ?  :alala:

ne yazmışsın Bakambu'da hızlı ve açık alan sever ? Bizim elimizde bakambu'ya benzer oyuncu varmı hızlı açık alan sever var demi ? Kerim gibi mesala.

Bende diyorum ki bizim ligimizde bakambu'luk maçlarda oluyor yani.

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada Niasse baya kötü gelmiş Everton'a adamlar dalga geçiyor  :lol:

Çevrimdışı 38life

Olcay'in kosularina SL'de izin verirlermi saniyorsunuz?

Burak Yilmaz ligi kasip kavururken bir Almanya maci oynamistik. Ciktigimiz kontrada Burak okadar bos alanda hizlanmasina ragmen metrelerce arkasindan gelen Boateng gelip topu Buraktan kapmisti.

Olcay'in geri donusleri AL'de etkilimiydi? 343 oynayan Liverpool'un sag kanadinda oynayan Ibe'in Olcay'a ne ofansda, nede defansda nefes aldirmisti. SL'de hersey birkac seviye daha yuksek. Oyuncular daha guclu, daha atletik, genel olarak teknik acidan daha yuksek seviyede ve ozellikle buyuk liglerin oyunculari daha tempolu liglerden gelme.

Bu kosulari SL'de yemezler. Burda etkili olmak icin ek ozelliklerin lazim ki, Olcay 5 metreden uzak mesafede paslarda zorlanan, orta ile 1 assisti bile olmayan bir oyuncu. Cokmu hizli? Degil. 1e1de etkilimi? Degil. Bos alan bulmadan orta mi acabiliyor? Hayir.

Bazi seyleri goz ardi etmeyin.

Olcayı severim, Süper Ligde de önemli bir aktör olduğunu düşünüyorum ve bu söylediklerine de %100 katılıyorum  :tabe:

Çevrimdışı Kalyoncu

abi organizasyonlar arasında o kadar fark var ki, Cl'de iyi bir grupta, gruptan çıkmak AL'de finale çıkmakla eşdeğer bence..Allah gs şansı verirse değil tabi
Ben birinci torbadan çok sağlam takım istiyorum herkesi yensin sonra geriye kalan üçlü biz birbirimize girelim kim ikinci olacak diye böyle daha iyi olur diye düşünüyorum kafa rahat :)gs balı hemen açıklıyorum
Manchester
Braga
Cluj
Gs

Madrid
Juventus
Gs
Kopenhag

Atletico
Benfica
Gs
Astana
Gruplara bak

Ben birinci torbadan çok sağlam takım istiyorum herkesi yensin sonra geriye kalan üçlü biz birbirimize girelim kim ikinci olacak diye böyle daha iyi olur diye düşünüyorum kafa rahat :)gs balı hemen açıklıyorum
Manchester
Braga
Cluj
Gs

Madrid
Juventus
Gs
Kopenhag

Atletico
Benfica
Gs
Astana
Gruplara bak

Statü değişmeseydi biz 4.torbadan Leicester'ı çekerdik

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 17:12:21 atalay ]

Emre Mor, 1 milyon € karşılığında BVB yolcusu...
çocuk için sevinsem mi bizim için üzülsem mi bilemedim

Çevrimdışı tangaz

iyi yapmış olur da gelişirse milli takım oyuncu kazanmış olur...

Çevrimdışı tangaz

çocuk için sevinsem mi bizim için üzülsem mi bilemedim

üzülecek bir şey yok Nusret bizim ligde oynayamazdı çizerlerdi bu çocuğu ligin kazmaları...

Çevrimdışı 38life

1 milyon euro çok az. Biz daha fazlasını vermeye hazırız neden bizi tercih etmiyor acaba?

Çevrimdışı Kalyoncu

Statü değişmeseydi biz 4.torbadan Leicester'ı çekerdik
Hoca gerçekten gruptan çıkmak istiyor.ben şenol güneşin avrupada başarılı olacağını düşünmüyordum taki lizbondaki maça kadar mükemmel bir oyun vardı sahada tek ümidim o maç bir ışık oldu bana.en büyük favori hoca adayımda Bielsa bu takımın başına geçtiğini görürüm umarım taktik dehası 3-5-2 nin en iyi uyguluyanlarından oda iyi bir eğitici şenol güneşten sonra inşallah

Çevrimdışı Panjandrum

Sol bek-stoper-kaleci. Su 3 mevkiye kaliteli transferler yapilirsa SL'de gruplardan rahatlikla cikariz. Daha gecen sene bu senenin Uefa finalistini elemistik. Ayrica Senol Gunes'in Lille-Cska-Interli grupta (bana gore hayvani zor bi grup) toplamda 5 gol yedigini ve 7 puan topladigini unutmayalim. Inter 10-Cska 8 puan toplamisti ayni grupta. Bazen renkli basinin algi oyunlarina gelip sagda solda takimin gucunu kucumseyen arkadaslari gorunce uzuluyorum. Bu seneki Uefa performansini ornek gosterip karamsarliga kapiliyorlar. Tolga'nin hatalari ve dar rotasyonun gecen sene turnuva sonrasi sampiyonluga mal olmasi nedeniyle bu sene cok asilmadik. Turkiye Kupasi'nda da cok kasmadigimiz gibi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

geçen sene gsnin şl grubu bizim uefa grubundan kolaydı
ama abarttınız şl yi tamam 8-10 tane amiral takım var ama gerisinden bir eksiğimiz yok
geçen sene grubumuzda olan takımla bu sene şlde karşılaşırız ne yani şl ye gelince birden şl takımımı oluyor
eğer oluyorsa demekki o sihirli değnek bizede dokunur.
tottenham uefada bizim grupda değilmiydi orda berabere kalıp burda yenmiştik hemde olimpiyatta
şimdi nerde şl de ikinci torbada sanırım ne yani bu takımlar uefadakeyn başka şl de başka mı oluyor.
geçen seneki gruplara bir bak istersen ben şöyle bir baktım 8 grubun en az 5 inden ilk iki içinde çıkarız.
Ya biraz inanç olsun içinizde bu taraftar nasıl bir psikoloji içinde çözemiyorum nasıl bir psikolojik erozyana
uğramışsınız bu gün bayern oyuncularının tamamını getirip Beşiktaş forması giydirsek siz genede tavrınızı bozmassınız
bir şeyi unutmayın avrupanın en iyi takımıda olsanız şlde final oynamak için şansa ihtiyacınız var uefadada öyle
bir takım çıkar akar gider. her kritik maçta gününde olur. karşısındaki rakip güçlüde olsa gününde değildir.
senin elendiğin turnuvada senin üçte bir değerindeki dnipro final oynar futbol böyle bir şey
grupta herkesi yenmiştik ama tripolis le iki maçtada berabere kaldık 100 kere maç yapsak iki beraberlik alırlar onuda grupta aldılar bizden

Çevrimdışı MrtBlgc

Kaynak?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca gerçekten gruptan çıkmak istiyor.ben şenol güneşin avrupada başarılı olacağını düşünmüyordum taki lizbondaki maça kadar mükemmel bir oyun vardı sahada tek ümidim o maç bir ışık oldu bana.en büyük favori hoca adayımda Bielsa bu takımın başına geçtiğini görürüm umarım taktik dehası 3-5-2 nin en iyi uyguluyanlarından oda iyi bir eğitici şenol güneşten sonra inşallah

valla elinden burak- umut-selçuk-egemen alınmış ( daha var mıydı hatırlamıyorum ) bir kadroyla az daha çıkıyorlardı gruptan..
hemde kontrollü futbolla..elde malzeme olduğunda oynatabiliyor demek ki adam..ben güveniyorum hocaya, içeride unutamayacağımız maçlar geçirecekmişiz gibi hissediyorum

Etiketler: