2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392606 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Imzami atarim, anlatmaya calistigim bu ama bazen Turkcem yeterli olmuyor dusunduklerimi tam anlatamiyorum.

Türkçen iyi ben anlıyorum aslında herkes anlıyor ama farklı görüşlerdesiniz olcay severler ve sevmeyenler tezlerini sunuyor ama akıntıya kürek çekiyorsunuz.  karşıt görüşlerdeki kişiler için olcay konusu matematikteki çözümsüz bir kaç problem gibi   :) mesela bende orda oynayan adamın orta açanını severim orta açamıyorsa da içe kat edip yapıştıranını olcay bunu yapabiliyor mu? genelde hayır ama arkasında hücumcu (caner tipi) bir bek varsa da o zaman olcay tipi oyuncular gerekli oluyor biraz balans konusu gibi düşünülebilir. olcay bizden iyi takımlara karşı oynadığımızda takımda kötü gününde ise çok sırıtıyor yetersiz anlamında onun dışında çok tukaka  etmemek lazım.

son sözüm ise sol açık = overmars gerisi fasa fisodur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

"yar bana hep bana" ne anlama geliyor bilmiyorum.
Menajer parasını isteyecek tabi. Görevi bu zaten adamın max parayı kazandırmak.

Fb başında aziz saçmalıklar yapıp kulübü batıracaksa batırır. Sen menajer olarak Caner'in 2.5m yerine 2m euro almasını kabullensen ne yazar?
Aziz gider ozan tufan'a 7m, de souza'ya 8 verir.
Senin Caner 3 sene her maçı oynarken 3 sene maç oynamadan aynı parayı Krasiç kazanır.

Menajer Dünya futbol endüstrisini kurtarma sorumluluğuna sahip değil.
NBA'e bakın oyuncular nasıl kontratlar koparıyor. Ömer Aşık yüklü kontrat aldı 2 senedir pek bişi oynamadı. Amare vardı 4 yıla 100m dolar falan aldı 3 yılı sakattı ama hiç üzülmemiştir. Yada böyle 100m dolar alıp basketbolu unutan tipler bile var. Sadece o parayı verip verim alamayan yönetici hatayı öder. Çok hata yapmasına izin verildiyse o kulüpte zarar görür ama piyasa döner.
Menajerler oyuncular her yerde en uzun en fazla kontratı ararlar.
Sinema sektöründe bile bu böyledir.

Menajerde etik dışı olan şey sezon ortası, klüpte mutlu olan oyuncunun aklını çelmek ve bunu sırf transfer sırasında alacağı ücret için yapmaktır diye düşünüyorum. Tabi birde menajer istedi diye kulübe oyuncu almak var.
Biliç zamanı ocak'ta westham anlaşması, eneramo transferi vb gibi işler menajerini biraz gösteriyor..
'Yar bana hep bana' nın manası hep ben kazanayım diğerleri batarsa batsın. Menajer 1 liralık değeri olan futbolcuyu 3 liralık gösterir kulüpleri değişik taktiklerle 3 liraya alıcısı varmış gibi gösterir bu değerde imza attırırsa kulüpler gittikçe artan maliyetleri kaldıramayıp bankalardan sürekli kredi çeker ,gelirlerine temlik koyulur gelirleri giderlerini karşılayamayacak duruma gelir, sistem de çöker. Eskisi gibi yüksek miktarlardan pazarlayamazlar futbolcularını menajerler.
Transfer risktir. NBA'de Amare ile 4 yıl kontrat yaparken de Türkiye Süper Ligi'nde Caner ya da Krasic ile kontrat imzalarken de risk alırsın . NBA'de belli bir düzen var , bütçen , oyunculara verebileceğin maksimum kontrat belli. Türkiye'de ise düzen yok.  Örneğin 3-4 kulüp şampiyonluk hedefi belirler, şampiyon olacakmış gibi harcama yapar. Neticede 1 tanesi şampiyon olur kalan 2-3'ü de batar. FFP kriterleri gelene kadar durum buydu.
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 00:43:38 Onur Küçük ]

Çevrimdışı cursedofdragon

inşallah bu sezon böyle bi gri forma görürüz :)

yada geçen seneki gibi siyah üstüne kırmızı çizgiler ile yapılmış manchester united tadında bir forma görürüz inşallah geçen sene bu forma müthişti bambaşka bir hava vermişti takıma :)

aha böyle birşey bide bizim kırmızı türk bayrağımız olucak ayrı yetten kırmızı kırmızı ateş eder forma :D

Çevrimdışı murat

Türkçen iyi ben anlıyorum aslında herkes anlıyor ama farklı görüşlerdesiniz olcay severler ve sevmeyenler tezlerini sunuyor ama akıntıya kürek çekiyorsunuz.  karşıt görüşlerdeki kişiler için olcay konusu matematikteki çözümsüz bir kaç problem gibi   :) mesela bende orda oynayan adamın orta açanını severim orta açamıyorsa da içe kat edip yapıştıranını olcay bunu yapabiliyor mu? genelde hayır ama arkasında hücumcu (caner tipi) bir bek varsa da o zaman olcay tipi oyuncular gerekli oluyor biraz balans konusu gibi düşünülebilir. olcay bizden iyi takımlara karşı oynadığımızda takımda kötü gününde ise çok sırıtıyor yetersiz anlamında onun dışında çok tukaka  etmemek lazım.

son sözüm ise sol açık = overmars gerisi fasa fisodur
denis romedahl

Çevrimdışı Zafer55

30 yildir futbol izlerim hayatimda anlayamadigim tek oyuncu Olcay. Her mac sac bas yoldurup isyan ettirir, sonra sezonun ozetini izlersin nerdeyse hemen hemen her golde adamin bir yerlerden cikip skora katkida bulundugunu gorursun. Bazen yalanci kosu yapmis, bazen topun uzerinden atlayip defasni terse yatirmis, bazen tek pasla butun savunmayi dusurmus, 40 metreye pas atmis, adam gecip gol atmis. Cok acayip bi adam bu Olcay. Anlatilmaz yasanir. Futbolcu degil gitsin diyene de, olcaysiz kesinlikle olmaz diyene de ayni sekilde saygi duyarim. Ama bana gore Olcay gibi bir adam as olmasa da kadroda her turlu bulunmali.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özeti bu olmuş :ok:
Değişik bir adam Olcay.Ersun Yanal hangi maçtı hatırlamıyorum çok güzel bir ayrıntı yakalamıştı : rakip oyun kuruyor, takım halinde savunmadayız.Rakibin yayılımındaki arızayı ilk olcay görüyor ve takım yaslanmış beklerken birden bi koşu yapıyor rakibe doğru.Olcayın kıvılcımıyla 3-4 oyuncumuz daha ileri hamleye geçiyor ve karşı takımın yayılımındaki arıza meyve veriyor topu kapıp pozisyona giriyoruz.(gol oldu gibi hatırlamakla beraber sonuçtan emin değilim)
Olcay topla olan münasebetine göre değerlendirildiğinde   yeteneksiz.Sahayala olan münasebetiyle değerlendirildiğinde yetenekli bir futbolcu.
Olcayı tv den veya stattan izlemek arasında  fark olduğunu düşünüyorum.

ya bu jason denayer'i neden biz almıyoruz 20 yaşında 4 milyon € piyasa değeri var.
Belçika milli takımında oynuyor stoper oynuyor sağ bek oynuyabiliyor hızlı ayağı iyi  :alala:
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 00:53:32 cursedofdragon ]

Çevrimdışı underworld

Olcayin yerine Edin Visca gelsin dertler bitsin!

visca sevillada :)

Çevrimdışı nusretaslanturk

Mossoro var bak o tipte :)
visca'nın gelişimi çok iyi oldu bu yıl..

alabilirdik aslında viscayı kaptırınca böyle dövünüyoruz sonra.

Bakambu beğenmediğimiz adam nerelere geldi aynı şekilde omar niasse.

Çevrimdışı Kalyoncu

Konoplyanka almaya kalktık olmadı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam kariyerini tercih etti bizde daha fazla para kazanacaktı pişman değildir sevilla ile kupa kaldırıyor.

Neden bilmiyorum ama bizim ligden aldığımız yabancı oyunculardan kolay kolay faydalanamıyoruz,sadece hucum oyuncularından bahsetsek çakılı defans'a karşı yeterince yaratıcı olamadıklarından diyeceğim ama, hiç bir mevki'de doğru düzgün verim alamadık ki.

Neden bilmiyorum ama bizim ligden aldığımız yabancı oyunculardan kolay kolay faydalanamıyoruz,sadece hucum oyuncularından bahsetsek çakılı defans'a karşı yeterince yaratıcı olamadıklarından diyeceğim ama, hiç bir mevki'de doğru düzgün verim alamadık ki.

eskiden yararlanamıyorduk ancak şimdi durum farklı takımın ne oynadığı belli başımızda hoca var bakambu,visca filan niasse filan bize ilaç olurdu ilaç :)

Ne sinir olmuştum ama uzunca bir süre oyalayıp sevilla'ya gittiğinde..

Yeter artık arkadaşlar ,Sıkmadı mı artık sabahtan beri Olcay tartışıyorsunuz transfer topic inde affedersiniz ya . Olcay a gelene kadar ne kazma topçular kaldı şu takımda senelerdir hala da Olcay dan önce gitmesi gerekenler bir sürü Olcay a sıra zor gelir.

Çevrimdışı Bishamon

Beşiktaş Transfer dedikoduları Atiba'ya yedek Ergys Kace ismini yazmış.

Çevrimdışı murat

kendi adınıza konuşun ben beğeniyordum.bazı arkadaşlar anadolu topçusu diyip burun kıvırdılar.

Yeter artık arkadaşlar ,Sıkmadı mı artık sabahtan beri Olcay tartışıyorsunuz transfer topic inde affedersiniz ya . Olcay a gelene kadar ne kazma topçular kaldı şu takımda senelerdir hala da Olcay dan önce gitmesi gerekenler bir sürü Olcay a sıra zor gelir.

:hosgeldin

yaşını girermisin profiline :)

herkes aynı düşüncede olsa hayatın bir anlamı kalmazdı :)

Beşiktaş Transfer dedikoduları Atiba'ya yedek Ergys Kace ismini yazmış.
şimdilik sadece yedek olur, Paok'ta da yedek zaten..Atiba'ya yedekten daha çok atiba ile dönüşümlü ve gerektiğinde atibayla birlikte oynayacak, aynı zamanda stoper oynayabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var

kendi adınıza konuşun ben beğeniyordum.bazı arkadaşlar anadolu topçusu diyip burun kıvırdılar.

yapma abi gözünü seveyim şimdi kim derdi akhisarda omar niassse gibi bir oyuncu var adam kalkıp loko'ya ordanda epl'ye evertona gidicek aynı şekilde bakambu bursadan la liga'ya :)

şimdilik sadece yedek olur, Paok'ta da yedek zaten..Atiba'ya yedekten daha çok atiba ile dönüşümlü ve gerektiğinde atibayla birlikte oynayacak, aynı zamanda stoper oynayabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var

n'diaye veya lassana diarra :)

yapma abi gözünü seveyim şimdi kim derdi akhisarda omar niassse gibi bir oyuncu var adam kalkıp loko'ya ordanda epl'ye evertona gidicek aynı şekilde bakambu bursadan la liga'ya :)
sonuç  :evillol: :evillol:

sonuç  :evillol: :evillol:

sonuç bende dahil birçok kişi bugün umar aminu'yu alıcak olsak aa ne işi var o adamın bizde biz şampiyonlar liginde oynuyoruz filan deniyor.

Yarın bir bakmışsın umar aminu la liga'da valencia'da sonra alcam diye uğraş :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne sinir olmuştum ama uzunca bir süre oyalayıp sevilla'ya gittiğinde..
Bir ospina bir o çok içime oturdu değeri 20 milyon € olmuş bu sene hemen giderdi zaten sevilla çıkar şampiyonlar liginde inşallah ben istiyom onları nedense şampiyonlar liginde iyi değiller :)

Etiketler: