2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384720 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı RevivaL

Olcay için bu video da bakabilirsiniz

Çevrimdışı Ersoy

Bende Olcay'a bazen kızıyorum ama Olcay'sız da bu takım iyi gitmiyor bu senede gorduk. Takımdaki en kilit oyuncularda.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Yine mi Olcay tartışılıyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet57

ben yeterince izah ettim, gerisi size kalmış.

Evet, hepsi ani olusan ataklar, arkaya sarkmalar ve ezbere paslar. Dedigim gibi, arkaya yaslanmis, kapanmis bir takima karsi Olcay'in "muthis pas oyununu" gordunuzmu? Araya birini kacirdigini oyle bir takima karsi, ustten bir top gondedigini, ceza sahasi sol yayiyndan sag taraftan birini kacirdigini gordunuzmu?

Video'yu izlememe gerek yok. Olcay geldiginden beri Besiktas'in her macini izlemis biri olarak soyluyorum. Youtube videolari koyacaksak, bundan cok daha ilgi ceken videolar koyabiliriz yetersiz oyuncularin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yine mi Olcay tartışılıyor :D
Meyve veren ağaç taşlanıyor

Çevrimdışı MrtBlgc

Olcay'ı falan bilmem ama Gökhan Töre 12 milyon pound'a West Ham'a yolcu gibi.
Umarım bir sonraki satıştan %25 pay gibi bir madde koydururuz.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Anıl1903

Transfer dönemi resmi olarak hangi tarihte başlıyor?

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimiçi murat

Evet, hepsi ani olusan ataklar, arkaya sarkmalar ve ezbere paslar. Dedigim gibi, arkaya yaslanmis, kapanmis bir takima karsi Olcay'in "muthis pas oyununu" gordunuzmu? Araya birini kacirdigini oyle bir takima karsi, ustten bir top gondedigini, ceza sahasi sol yayiyndan sag taraftan birini kacirdigini gordunuzmu?

Video'yu izlememe gerek yok. Olcay geldiginden beri Besiktas'in her macini izlemis biri olarak soyluyorum. Youtube videolari koyacaksak, bundan cok daha ilgi ceken videolar koyabiliriz yetersiz oyuncularin.
Bizde olcay geldiğinden beri seyrediyoruz .önemli olan seyretmek depil görebilmek.çok önyargılı olduğun için yanlış değerlendiriyorsun bence.videoları seyredersen adamda geçtiğini arapası da verdiğini driplingde yaptığını göreceksin.driplingi adamı karşısına alıpta yapmıyor topu önüne istiyor ve geçiyor.önemli olan rakibini arkanda bırakmaksa kolay olan yolı seçerek yapıyor çokta etkili oluyor.orta konusundaki eleştirinede katılmıyorum.ismailde orta yapıyor ama ben isabet ettirdiğini görmedim.q7 belki orta konusunda en yetenekli adamdır ligde onun ortalamasıda yüzde 25 i geçmez.orta yapmak günümüz futbolunda çok tercih edilmiyor zaten.kaliteli pası ortaya tercih ederim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen boşa yoruyosun kendini olcayla şampiyonlar liginde olmaz diyenlere tothennam arsenal maçlarını izlemelerini söyle yeter :)ben olcayın oynadığı oyundan muazzam keyif alıyorum :))

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben tottenham maçını hatırlıyorum white hart line'da  :)

kaçırdıkları ile burdan oraya yol olur :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Berat

Transfer dönemi resmi olarak hangi tarihte başlıyor?

3 Haziran yanılmıyorsam.

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı Mehmet57

Bizde olcay geldiğinden beri seyrediyoruz .önemli olan seyretmek depil görebilmek.çok önyargılı olduğun için yanlış değerlendiriyorsun bence.videoları seyredersen adamda geçtiğini arapası da verdiğini driplingde yaptığını göreceksin.driplingi adamı karşısına alıpta yapmıyor topu önüne istiyor ve geçiyor.önemli olan rakibini arkanda bırakmaksa kolay olan yolı seçerek yapıyor çokta etkili oluyor.orta konusundaki eleştirinede katılmıyorum.ismailde orta yapıyor ama ben isabet ettirdiğini görmedim.q7 belki orta konusunda en yetenekli adamdır ligde onun ortalamasıda yüzde 25 i geçmez.orta yapmak günümüz futbolunda çok tercih edilmiyor zaten.kaliteli pası ortaya tercih ederim.

Video'yu izledim. Kac kez bir oyuncuyu karsisina alip gectigini, hangi saniyede gordunuz? Van Beek'in oynadigi ikinci mac dahilinde kac pozisyon? Arka sarkmakla kapanan bir defansa karsi pozisyon yaratmak ayni degil. Video'yu izlediniz, ozaman sizin tabirinizle gorebilmeniz gerek ataklarin ani olusan, ataklar oldugunu.

Demin bir video koydum. Schalke'nin alt yapisindan pas oyunu ile alakali. Kimse, ben dahil kimse Olcay'in kisa mesafede paslarda etkili olmadigini iddia etmiyor. Bu ozelligi alt yapida kisa kombinasyonlar on planda tutuldugu, futbolun temelinde oldugu icin. Olcay 1e1'de toplu oyunda yetersiz kaldigi icin topu ayaginda uzun tutmayip daha hizli bir oyun yapisini benimsemis bir oyuncu. Bunu yapmaya calisan bir oyuncu, bu yuzden kisa mesafede hizli paslamalari tercih eden bir oyuncu. Bunun aksini kimse iddia etmiyor. Ben yapamadiklarindayim.

Lakin, sunu aciklaybilmeniz gerekir ozaman. Olcay defolarini kapatma adina baska ozelliklerini on plana cikarmaya calisiyorsa, aldigi alt yapi onu Turkiye'de belirli anlarda fark yaratmaya yeterli kiliyorsa, ayni alt yapilari veya daha iysini paslaymis oyuncularin en iyileri ile dolu olan bir sahnede nasil basarili olabilecegini savunabiliyorsunuz?

Çevrimdışı kyiv

Türkiyeden hiç bir futbolcuya avrupa takımları 20 milyon eurodan fazla vermez. Eğer Westham gerçekten 18 milyon euro verildiyse bence Gökhan ederini bulmuştur.Belki 2 yıl sonra 30 milyon euro eder ancak bizden 30 milyon euroya kimse almazken westhamdan misal chelsea bal gibi de 30 u basıp alır.  O nedenle burada asıl belirleyici Şenol Hocanın tavrı ve Gökhanın düşüncesi. Beşiktaşa şampiyon olurken fazla da katkı sağlayamadım ama bu sene çok şey vereceğim diyen Gökhanın başımızın üstünde yeri var.Aksi halde satılmasında fayda var. Belki de bu durum Kerim Frei'ın önünü açar.

Çevrimdışı Tolga

Türkiyeden hiç bir futbolcuya avrupa takımları 20 milyon eurodan fazla vermez. Eğer Westham gerçekten 18 milyon euro verildiyse bence Gökhan ederini bulmuştur.Belki 2 yıl sonra 30 milyon euro eder ancak bizden 30 milyon euroya kimse almazken westhamdan misal chelsea bal gibi de 30 u basıp alır.  O nedenle burada asıl belirleyici Şenol Hocanın tavrı ve Gökhanın düşüncesi. Beşiktaşa şampiyon olurken fazla da katkı sağlayamadım ama bu sene çok şey vereceğim diyen Gökhanın başımızın üstünde yeri var.Aksi halde satılmasında fayda var. Belki de bu durum Kerim Frei'ın önünü açar.
Katılıyorum Gökhan'a bizdeyken bundan daha yukarıda bir teklif gelmez.

Çevrimdışı mylife1903

Katılıyorum Gökhan'a bizdeyken bundan daha yukarıda bir teklif gelmez.
En pahali turk futbolcusu olmasi lazim, rekor bedelle gitsin hatta turkiyeden en pahali kim gittiyse daha ustune gitsin, baskasina gonlum el vermiyor. Cok potansiyelli, cok iyi futbolcu gokhan, guclu, hizli, seri, iki ayagi var, biraz bitiriciligi eksik bugun koy atletiko madride siritmayacak bir futbolcu.
Hatta mumkunse oncelik koyulsun sozlesmeye, turkiyede besiktastan baska satilamaz konulsun ayrica %25 pay konulsun, oyle kolay kolay gitmesine uzulurum. Biraz vurdumduymaz bir cocuk, belli motive olamiyor, bahsedilenlerin aksina ben sahadaki tavirlarini seviyorum, bir kere kufur olayi oldu bir kerede dirsek vurdu.
Tekme yiyor, sakin sakin bakiyor, psikopat belkide kendi kendini frenliyor, seviyorum paleyi

Çevrimdışı Mehmet57

Middlesborough Ajax'dan 21 yasindaki Viktor Fischer'i 5 milyon euro karsiliginda transfer etti.

Fischer'in enteresan bir aciklamasi var. "Ajax'da bircok yetenek ile beraber oynuyorsun ve her sezon yine yetenekli gencler kadroya dahil oluyor. Bu hos birsey, Ajax bunu iyi yapabiliyor ve onlar icin onemli. Ama oyle bir an geliyor ki, daha deneyimli oyuncular ile ayni takimda bulunmak istiyorsun cunki sana yaptiklarini ve yapamadiklarini anlatabilen biri lazim".

Çevrimdışı Bishamon

Bence piyasadaki tüm Alman kalecilere teklif yapmamız lazım.Yanına da Alman kaleci antrenörü getirelim adamlar fabrika gibi kaleci üretiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben tottenham maçını hatırlıyorum white hart line'da  :)

kaçırdıkları ile burdan oraya yol olur :)
Sosanın ortasına volesi çok iyiydi be o girse efsane olacaktı

Çevrimdışı Mehmet57

Fischer'in bu soyledigi soz aslinda Cenk ve ozellikle Mario takimdan ayrilirsa Cenk'i birinci santrofor olarak gormek isteyenleri dusundurmesi gerekir. Cenk Antep'te 19 yasinda golleri saymaya basladi ve onunde onu kesebilecek biri yoktu. Gomez'in onemi burda. Gomez Cenk'e neyi yapabildigini, neyi yapamadigini anlatabilen bir oyuncu.

Çevrimdışı kyiv

Badstuber' den güzel haberler bekliyorum.Hadi Torunoğulları hallet bu işi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 22:07:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Caner Erkin´in Menajeri Batur Altıparmak: "Önce Fenerbahçe ile görüşeceğiz‚ anlaşma sağlayamazsak Inter´in teklifini değerlendireceğiz. Fenerbahçe Caner´in kalmasını isterse ve iyi bir teklif verirse takımda kalma konusunu ciddi şekilde düşünürüz."

Caner'in hala Türkiye'de kalma ihtimali varsa neden teklif yapılmıyor?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fikret

Gökhan Töre'nin Beşiktaş'ta kalarak 30 milyon euro para etmesi bence çok düşük ihtimal.
Euro 2016'da 1-2 maça çıkacak sadece. Genel olarak çok top tutuyor, karakter olarakta biraz sorun yaratmaya müsait.
Bu sezon yokları oynadı ligte, uefa'da da ahım şahım iş yapmadı. Seneye bundan daha iyi olsa da gidip birden 10 gol-15 asist yazacağını düşünmüyorum. İyi oyuncu ama 15-18m euro nakit parayı tercih ederim biz zaten adamı 4te bir fiyatına aldık.

12m euro ve üstü paralara bence satılması başarıdır.
Biraz Porto vari bir takıma dönmek doğru hamle olur. Gökhan'ı satarsak bu sene 15'e Westham'a seneye Kerim-Aras 2lisinden biri kesinlikle sıçrama gösterecektir. Onlarda iyi oynarsa Beşiktaş'la yükseleceklerini anlar.
Emre Mor mesela 5e alınabilir Gökhan yerine. 2-3 sene oynar satarız sonra.

Oğuzhan'ın satılmasını istemiyorum zira kendisi takımın bel kemiği ve yeteneği-oyun görüşü de çok üst düzey. Oğuzhan mümkünse 1 sene daha kalsın. Seneye 20m derlerse de zaten oyuncu gitmek istedi mi satacaksın başka çaresi yok.

Etiketler: