2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375309 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

abicim öle bile olsa daha kaliteli kadro kurmanın kime ne zararı var :D

serdar ismail eren gibi adamlarla uefada da bişi yapamayız. ligde de rahat edemeyiz.

Cebe zararı var .. kasaya zararı var. Halen 1 kusur milyar tl borcumuz var. Daha biten bir şey yok. Başkan da dedi ; şımarmayacağız, popülist davranmayacağız, aynı disiplinle devam diye.

Serdar-skirtel(glik)-marcelo-rodolfo-tosiç 5'lisine zayıf diyemezsin. G.G./beck ikilisine vasat diyemezsin. İsmail/eren ikilisine kötü diyemezsin.

Hele ki arkasına ospina/mandanda/kostil'den birini koyabiliyorsan.

Ben parayı gömelim demiyorum, kaleci ve stopere harcayalım diyorum.

Ve diyorum ki;

Sol bek vardı da biz mi almadık .... (demirel styla)
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi murat

Tabiki zaten çıkarıp 3 milyon euro verelim demiyorum. Ama eldeki çöpleri Pektemek, Alexis, Veli, Töre, Alexis, Pedro,Milo vs. gittiğinde 7-8 milyon € yıllık maaş yükünden de kurtuluyoruz.
Ben zaten direk sana yazmıyorum.boştaymış çökelim ne istiyorsa verelim tarzı bir yaklaşım var.bizim bir oyuncuya verebileceğimiz ortalama bir rakam var oda 1.5 milyon civarı.birkaç oyuncuya biraz yüklü patalar verildiğinde geri kalan oyuncu profili 1 milyon altı vasat oyuncular ne verebileceği belli olmayan oyıncular ,sakatlık sorunu olanlar,huysuzlar ,geçimsizler vs olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 18:21:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu an için sutobiç skertel de bir hayal gibi duruyor.mesele oyuncuya verilecek bonservis değil onu bulsam bile yıllık maaşları bizi zorlayan.bende isterim gelsinler ama marıo gomez hariç başka bir oyuncuya daha o paraşarı veremeyiz anlatmak istediğim bu.bize gelecek defans oyuncusununda maksimumu 2 milyondur.oda 2 tane olmaz.

Stat açılmadan önce elde Şampiyonlar Ligi yokken bir oyuncuya 3.5 milyon euro maaş verebiliyorsak,

Stat + Şampiyonlar ligi = En az 50 milyon euro. 2 oyuncuya 2.5 bandında rahat verilir diye düşünüyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Mandanda
Elabdellaoui-Skrtel-Agger-Lukaku
Diarra-Atiba
Ghezzal-Oguzhan-Sosa
Gomez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 18:26:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Mandanda
Diarra-Atiba
Ghezzal-Oguzhan-Sosa
Gomez

Çok fazla değişiklik yazıyorsun kadro üzerinde bu kadarına ihtimal vermiyorum. 7 oyuncu yarardan çok zarar verme ihtimali yüksek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Atladigin nokta su : Quaresmanin Gece hayati yoktu

Tamam disiplin sorunu vardi gereksiz kart görüyordu ama Gece hayati yoktu

Senol hoca dun soyledi daha: Quaresmayi tanımıyordum soruşturdum herkes farkli birsey soyledi bende yönetime Gelsin ben oynatirim ama disiplinsilik yaparsa kadro disi birakirim demis

Nitekim Q17 yi dizginlemeyi ve onu kazanmayi basardi Quaresmanin icinde vardi boyle birsey ki hocada yardimci oldu.

Feugli icinde ayni sey gecerli adam.olmaya niyetliyse Senol hoca adam eder ama Degilse 3 mac sonra kadro disi birakir bu riske girilirmi ??
Quaresma' nın gece hayatı mı yoktu? Quaresma da en az Feghouli kadar sorunlu bi topçuydu. Bu sene gelirken aile babası falan filan diye geldi. Gelirken çoğu kişi karşıydı he şuan kendini Beşiktaş' ın oyuncusu olarak görüyor orası ayrı bir konu biz de seviyoruz ama Quaresma' da da neler vardı neler yani. Kendi ülkesinde tutuklanmıştı. Carvalhal' le soyunma odasında kavga ettiğini de hatırlıyorum. Feghouli için o riske girilir veya girilmez demiyorum maaşı bile çok fazla ben sadece o kalibrede kalitede oyuncu alınması gerektiğini, Aras-Kerim-Q7-Olcay dörtlüsüyle Şampiyonlar Ligi' ne gidilmesinin yanlış olduğunu söylüyorum.

Çevrimiçi murat

Stat açılmadan önce elde Şampiyonlar Ligi yokken bir oyuncuya 3.5 milyon euro maaş verebiliyorsak,

Stat + Şampiyonlar ligi = En az 50 milyon euro. 2 oyuncuya 2.5 bandında rahat verilir diye düşünüyorum.
Çağrı bu maaş bütçesi neye göre ayarlanıyor ve bizim masş bütçesi bu sezon için kaç para?ona göre takım kuralım :tabe: Gelirinin yüzde 70 ini geçemiyordu sanırım.geçtiğimiz seneye göremi hesaplanıyor önümüzdeki seneye göremi yoksa bize birkaç yıllık bir plan mı hazırlandı?

Çevrimiçi Mehmet57

Çok fazla değişiklik yazıyorsun kadro üzerinde bu kadarına ihtimal vermiyorum. 7 oyuncu yarardan çok zarar verme ihtimali yüksek.

Napalim yani😁 Eldekiler CL icin yetersiz, Tore gidici. Yapacak birsey yok. Kaleci yetersiz, bekler yetersiz, stopper sorunu var, seneye on libero sart, ileri uca oyuncu lazim.

Çevrimdışı brkntcnr

Ben zaten direk sana yazmıyorum.boştaymış çökelim ne istiyorsa verelim tarzı bir yaklaşım var.bizim bir oyuncuya verebileceğimiz ortalama bir rakam var oda 1.5 milyon civarı.birkaç oyuncuya biraz yüklü patalar verildiğinde geri kalan oyuncu profili 1 milyon altı vasat oyuncular ne verebileceği belli olmayan oyıncular ,sakatlık sorunu olanlar,huysuzlar ,geçimsizler vs olur.
Anlıyorum anlıyorum. Zaten free oyuncu almak baya baya zor iş. Ben Arfa 18 takımdan teklif aldığını açıklamıştı. Şimdi bu adamı getir getirebiliyorsan yani :D

Çevrimiçi murat

Mandanda
Diarra-Atiba
Ghezzal-Oguzhan-Sosa
Gomez
Bu hangi takım bize gelenlermi var bunu içinde yoksa bizden gidenlermi? :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 18:30:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Napalim yani😁 Eldekiler CL icin yetersiz, Tore gidici. Yapacak birsey yok. Kaleci yetersiz, bekler yetersiz, stopper sorunu var, seneye on libero sart, ileri uca oyuncu lazim.

Daha gerçekçi ol :D

Kanatlar değişmez. Gelen ön libero sezonun çoğunda oynamaz. Beck yerine kalır. 4 değişiklik gerçekçi olanı maksimum 5
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

2 değil 3 olsun bir tane de kanadımız olsun çok mu çok istiyoruz :D

Çevrimdışı eaglekartal

Volkan sene 6 ay ceza gelmis hobaa ilk anons 1 mac yanlis olmus ahaha  :halay: volkan olmadan bunlar kaleye zor giderler sampiyonlar ligine bence gireriz tek olarak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu sene yapacağımız transfer sayısı 6 olur bence ekstra biri ayrılmazsa tabi kaleci, 2 stoper, sağ bek ve sol bek, libero 6 tane transfer ön görüyorum...

Çevrimdışı nusretaslanturk

Volkan sene 6 ay ceza gelmis hobaa ilk anons 1 mac yanlis olmus ahaha  :halay: volkan olmadan bunlar kaleye zor giderler sampiyonlar ligine bence gireriz tek olarak
öyle hakemi itersen 6 ay kitlerler işte..
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 18:38:53 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 18:33:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı bu maaş bütçesi neye göre ayarlanıyor ve bizim masş bütçesi bu sezon için kaç para?ona göre takım kuralım :tabe: Gelirinin yüzde 70 ini geçemiyordu sanırım.geçtiğimiz seneye göremi hesaplanıyor önümüzdeki seneye göremi yoksa bize birkaç yıllık bir plan mı hazırlandı?

Birkaç kural var. Gelirin %70'inden fazla olmayacak.

Gelirimiz giderimizden en fazla 10 milyon euro az olabilir bu sezon.

Seneye ne kadar borç ödeyeceğiz bilmiyoruz. Bonserviste zaten eksiye düşmediğimiz için o kıstas değil.

Bizim gelirimiz ortalama 160 milyon dolar olacak seneye. Normalde 100 milyon dolar maaş ödeyebiliriz borcumuz olmasa ama var maalesef.

O yüzden gelir - gider durumunu bilmemiz gerek. Ben varsayımımı bu seneye dayandırarak yapıyorum. Bu sene bu kadar az gelirle 30 milyon euro ödediysek maaş, önümüzdeki sezon 36-37 rahat öderiz diye düşünüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Adler
GG       Rhodolfo      Jesus     TRANSFER
                Atiba      Ozzy
      TRANSFER   Sosa    Olcay
                    Gomez

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Birkaç kural var. Gelirin %70'inden fazla olmayacak.

Gelirimiz giderimizden en fazla 10 milyon euro az olabilir bu sezon.

Seneye ne kadar borç ödeyeceğiz bilmiyoruz. Bonserviste zaten eksiye düşmediğimiz için o kıstas değil.

Bizim gelirimiz ortalama 160 milyon dolar olacak seneye. Normalde 100 milyon dolar maaş ödeyebiliriz borcumuz olmasa ama var maalesef.

O yüzden gelir - gider durumunu bilmemiz gerek. Ben varsayımımı bu seneye dayandırarak yapıyorum. Bu sene bu kadar az gelirle 30 milyon euro ödediysek maaş, önümüzdeki sezon 36-37 rahat öderiz diye düşünüyorum.
Önümüzdeki sene daha da artar bu tv yayını gelirleri ne zaman artacak ?

Çevrimiçi Mehmet57

Daha gerçekçi ol :D

Kanatlar değişmez. Gelen ön libero sezonun çoğunda oynamaz. Beck yerine kalır. 4 değişiklik gerçekçi olanı maksimum 5

Tore giderse kanatlar degisir. Mecbur degismeli, Olcay ile SL macina cikilmaz. Tore'nin yoklugunu kadroda olan oyuncular dolduramaz.

Bence 1 cok iyi stopper, sagbek, solbek, kaleci, alternatif orta saha sart.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Cebe zararı var .. kasaya zararı var. Halen 1 kusur milyar tl borcumuz var. Daha biten bir şey yok. Başkan da dedi ; şımarmayacağız, popülist davranmayacağız, aynı disiplinle devam diye.

Serdar-skirtel(glik)-marcelo-rodolfo-tosiç 5'lisine zayıf diyemezsin. G.G./beck ikilisine vasat diyemezsin. İsmail/eren ikilisine kötü diyemezsin.

Hele ki arkasına ospina/mandanda/kostil'den birini koyabiliyorsan.

Ben parayı gömelim demiyorum, kaleci ve stopere harcayalım diyorum.

Ve diyorum ki;

Sol bek vardı da biz mi almadık .... (demirel styla)

abi eren/ismail kötu degil çok kötu bence :D

bence skrtel ya da glik gelecekse serdar hiç alınmasım derim zaten. marcelo-skrtel-rhodolfo-tosiç yeter.

elimizde sadece 1 transfer hakkımız olsa alexis ve tolganın kalmasına razı olup sol bek alırdım :)

Çevrimdışı cursedofdragon

euro 2016'da geçerli mi bu ?

Çevrimiçi murat

ve sanırım volkan'ın cezası 6 ay futbol'dan men heralde beyler
sadece uefa'dan değil
Emin değilim ama futboldan men değildir diye düşünüyorum.ligi bağlamaması lazım ama avrupa şampiyonası olabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Adler
GG       Rhodolfo      Jesus     TRANSFER
                Atiba      Ozzy
      TRANSFER   Sosa    Olcay
                    Gomez

olcay ile şampiyonlar ligine mi çıkıcaz ?

Quaresma,aras nerede ?

Çevrimdışı nusretaslanturk

Emin değilim ama futboldan men değildir diye düşünüyorum.ligi bağlamaması lazım ama avrupa şampiyonası olabilir.
değilmiş abi orası yeni düştü.. benim suarez olayı geldi aklıma ilk

Çevrimdışı sozkul

Bu kitleme Volkan'ın ağlak yüzüyle çok uyumlu olmuş fakat..

Etiketler: