2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375597 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

bu konuşmaların resmini atarmısın erdal torunoğulları ekli bende facede onada soracağım cevap veriyor ?

Tabii ki:

Çevrimdışı Berat

Muhabbet ekşisözlük'te dönüyorsa saygısızlık yapmak istemem ama güvenilirliği direkt gözümde düşüyor.

Çevrimiçi murat

Ben zaten Feghouli illede Feghouli demiyorum. Ama oynayacağımız yerin bi farkına varmamız lazım. Şampiyonlar Ligi' nde olacağız. Aminu' yla Aras' la yola çıkmak sol bekte İsmaille yola çıkmak gibi birşey. Güvenilir birisi lazım oraya sadece anlatmaya çalıştığım şey bu.
Uefa senin nerede oynadığına bakmıyor ama.sana sattığın kadar transfer edebilme ve belli bir maaş yükünü aşmama şartı koymuş.yanılmıyorsam 35 milyon euro gibi bir rakam olması lazım.kadron 25 kişi olursa kişi başı ortalama 1.4 milyon euro gibi bir rakam düşüyor.kadroda 1 milyon euro altında alan pek oyuncu olmadığına göre ve mario gomeze 3.5 verdiğine göre 2.5 ve üstü oyuncular aldığında kadrona 1 milyon ve altı oyuncular ile takviye etmen lazım.bunlardan bir kaç tane aldığında takımın geri kalanını ya çöp yada gelecek vadeden tecrübesiz oyuncularla ikame etmen gerekir.yada doğru olanı yapıp hemen hemen aynı paralara oynayan oyuncularla oynamak.şu an için 3 milyon ve üstü alacak tek oyuncu normal olanı 2. İçin yeterli bütçe yok.bütün freeleri toplayalım mantığı o yüzden yanlış.maaş bütçesine uymadıktan donra free olması da yeterli değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Muhabbet ekşisözlük'te dönüyorsa saygısızlık yapmak istemem ama güvenilirliği direkt gözümde düşüyor.

Bu mesajı atan kişi, twitter'ini da paylaştı benle:
https://twitter.com/evrenbiyikli/status/732672225086689280
https://twitter.com/evrenbiyikli/status/732673317186994177
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 17:51:24 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

töre transferinden elimize minimum 15 milyon falan geçerse bunun en az 5 milyonunu orkan, irfancan gibi adamlara ayıralım bence. bu 2 oyuncu da ileride elit oyuncu olacaktır. özellikle orkan 96lı olmasına ragmen özguveni ve saha içi liderligi ile hayran etti beni kendine. ogulcan çaglayan da potansiyelli ancak daha bu yaşta 4.takımı ve hala beklenen patlamayı yapamadı. demek ki bir sıkıntı var elemanda.

Çevrimdışı mylife1903

]
Sen canlı izlediğinde muhtemelen 19 yaşındaydı.ben osmanlıda ndiaye ile kıyasladığımda aminuyu daha çok beğendim.gençlerden irfancan ile elazığın genç kalecisini alıp bir kaç sezon kiralık olarak hazırlayabiliriz.oğulcan ile antepteki çocuğu da alabiliriz.bu sene ligde dikkatimi çeken oyuncular bunlar oldu.rodallegada iyi iş yaptı.
Umar tarzi adam elimizde yok, transferi olumlu,
irfan iyi ama genclerden oyuncu alinmasin
yalcin basaksehirden olabilir
antepte iki cocuk var emre ve orkan
osmanlidan musa ise encoj istedigim
serdar gittigine gore gg alinmali ayrica caner

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rakam olarak size bir mucizede bahsedeyim ama olur da yapabilirsek,

Skrtel - Glik yan yana koyulursa arka taraf aklımızı alır.
Bende simdi bunu soracaktim sana , Glikle ciddi görülüyormuş 8 milyon istemişler 5 e dusurmeye çalışıyormuşuz , 6 ya bitirsek yeter Euro 2016 dan sonra 10 milyona bile alamayiz..

Kamil-Skrtl tandemi Duvar olur cok Net :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Serdar Aziz e 2milyon çalışır. geçen sene fener son atımını attı artık öyle sen 5 veriyorsan bende 7 veririm oyuncuyada 3 veririm devri kapandı.

haaa Aziz delisi yaparmı yapar inşallah yapar  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Azizi almayacaksak Fenere ucuz gitmemesini sağlamak lazım  :D
7 milyon teklif edelim bence  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

O kadar etmez balon gibi duruyor. 15 milyona çok daha iyisini alırlar.

Ama Lucescu hayransa bilemiyorum.

luce raketciyi istiyor ama cocuk rusyaya gidermi soru isareti

Çevrimdışı mehmetthedum

abi sadece turkiyeye bakmışsın bence. serdar aziz oynayacagına tosiç oynasın daha iyi bence. ayrıca ben töreden gelmesi muhtemel para sebebiyle 6-7 verelim dedim sol bek için. eren albayrak ismail serdar tolga vs gibi adamlarla bayern karşısına çıktıgımızı duşunsene. 2.liverpool vakası olur. bu kadar guzel bir ileri hattımız varken defansa kjaer kıvamında sol beke marsilyadaki mendy kıvamında adamlar almayı başarırsak çok şanssız bir kura çekmezsek gruptan çıkabiliriz.

sadece şampiyonluk olmamalı hedef. uzerine koyarak devam etmemiz lazım. serdar eren vs gibi adamlar bize guç katmaz.

Ben şl'inde tur geçmek istemiyorum ki..

Turkiye liginde şampiyonluk, grupta 3.lük, uefa'da 2 yıl içinde kupa istiyorum. Tsl'de ust üste 2 veya 3  şampiyonluk şu an en önemli şey ayrıca..

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Küfür yemiyeceksem eğer, seneye de istikrarlı oynama şansı bulamayacak gibi görülen Kerim'i Trabzon'a Ersun yanl'a kiralasak. 1 sene devamlı oynayıp gelişse.. Ersun hoca'nın da rahlesi iyidir.

Biz de olcay, quaresma, aras, sosa rotasyonu ile kanatları çeviririz. Böylece tolgay da ortada rotasyona girecek yer bulabilir sanırım. Hem 23 oyuncu sınirımız varken idareli kullanmak lazım.

Pektemek ve pedro'yu bursa'ya versek bence serdar'ı alabiliriz.

Boyko yerine ospina veya mandanda transferi ve töre parasıyla yabancı stoper ve 3.santrafor ile transfer devresi kapanır gider.

Ama kampa yetişsin ne olacaksa.

Hayaller :

Ospina(tolga),

Eren albayrak (ismail),

Serdar, skirtel, (rhodolfo, marcelo tosic),

G.gönül(beck),

Atiba, tolgay,oğuzhan (veli, necip)

Sosa,q7 (olcay,aras),

Gomez (tosun, umar)

Bu arada bir proje olarak : antep ve hatay'daki suriyeli mülteci kamplarına futbol okulları ve seçmeleri yapsak keşke. O çocuklar yırtmak için debeleniyorlar ve ayrıca 3 milyona yakın nufus iyi bir kaynak. Sosyal sorumluluk olarak ise bize yakışır.
Yemezsin bende kiralanmasini isteyenlerdenim yazik oluyir cocuga gitsin oynasin biraz sonra gelsin geri

Ts olurmu bilemem ama ben Osmanl -Akhisar ve Başakşehir gibi Kontra futbolu oynayan takimlarda daha fazla kendisini gelistirir diye düşünüyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 18:01:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alexis bu sene bütçesinden düşülecek olsa Boyko da bu sene bütçesinden düşülür elde bir şey kalmaz.

Bunu yazan kişi bunu atlamış sanırım.

Tamamen mantıksız ve yanlış bilgi gibi duruyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı İhsan

Düz 20 yapsınlar yanında pettemeki de verelim.

15 insinler Pektemek'i verelim teklif etmişiz. West Ham 18de diretiyor muş  :biggrinking: :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı brkntcnr

Uefa senin nerede oynadığına bakmıyor ama.sana sattığın kadar transfer edebilme ve belli bir maaş yükünü aşmama şartı koymuş.yanılmıyorsam 35 milyon euro gibi bir rakam olması lazım.kadron 25 kişi olursa kişi başı ortalama 1.4 milyon euro gibi bir rakam düşüyor.kadroda 1 milyon euro altında alan pek oyuncu olmadığına göre ve mario gomeze 3.5 verdiğine göre 2.5 ve üstü oyuncular aldığında kadrona 1 milyon ve altı oyuncular ile takviye etmen lazım.bunlardan bir kaç tane aldığında takımın geri kalanını ya çöp yada gelecek vadeden tecrübesiz oyuncularla ikame etmen gerekir.yada doğru olanı yapıp hemen hemen aynı paralara oynayan oyuncularla oynamak.şu an için 3 milyon ve üstü alacak tek oyuncu normal olanı 2. İçin yeterli bütçe yok.bütün freeleri toplayalım mantığı o yüzden yanlış.maaş bütçesine uymadıktan donra free olması da yeterli değil.
Ben free olsun falan demedim. Sadece stopere nasıl glik skrtel falan istiyorsak kanada da töre yerine o kalibrede oyuncunun gelmesi gerektiğini söyledim. Uefa nerede oynayacağımıza bakmıyor ama oyuncuları ikna için ŞL yi ve Şl den gelecek parayı kullanabiliriz. Stopere nasıl subotic bekliyorsak ben de sağ kanada o kalibrede bir isim gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Aras istatistik olarak ne verdi de Töre yerine hemen Aras koyabiliyoruz. Sene başında bile Quaresmadan memnun değildik sonradan açılıp iş yaptı. Seneye 50 ye yakın maç oynayacağız. Kerim e Aras' a ve Quaresma ya ne kadar güveniyoruz ki? Tamam töre ne verdi diyebilirsiniz ama zaten ben bunu Töre varken de söylüyordum Töre satılmalı yerine daha istikrarlı daha güvenilir biri alınmalı diye. Uefa bakıyor falan filan ama 15 milyona adam satıyoruz yerine bir sene Osmanlı da top oynayan adamı alıp getirmek büyük risk. Belki Aminu tutabilir 15 gole katkı da verebilir ama bu riski almamamız gerekir. Kerim veya Aras ın o formayı almasını bekleyecek kaybedecek zamanımız da yok. İnşallah alırlar biz de rahat ederiz. Ama şuan ben bu riske girilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

sen bu adamı tanıyormusun ?

Şahsen tanışmıyoruz, sözlük üzerinden mesajlaşıyoruz.

Çevrimiçi murat

Umar tarzi adam elimizde yok, transferi olumlu,
irfan iyi ama genclerden oyuncu alinmasin
yalcin basaksehirden olabilir
antepte iki cocuk var emre ve orkan
osmanlidan musa ise encoj istedigim
serdar gittigine gore gg alinmali ayrica caner

İrfancan ve orkan çok iyi olacaklar gibi.ilim çinde dahi olsa alacaksın demişler.bu iki oyuncu zorlanmalı.serdar aziz ise kesinlikle alınmamalı.defans oyuncuları özellikle kolay sakatlanmayan oyunculardan seçilmeli.serdar aziz çok sık dakatlanan bir oyuncu.bu gençleri alıp yine kulüplerinde kiralık oynatmak lazım.beşiktaş için daha erken olabilir.chelsea gibi takımlar bu şekilde birçok oyuncuyu kulübe bağlayıp gelişme sağlayanları takımlarına adapte ediyorlar.bizimde bu şekilde bir yapılanmaya gitmemiz gerekiyor.dün elazığın genç kalecisinide beğendim.yaşı kaç bu çocuğun?

The Algerian forward is out of contract at Mestalla at the end of June and has not yet agreed an extension. But that does not seem to be the motive behind Feghouli's suspension. Sources close to the club suggest that after last weekend's game against Las Palmas, Feghouli travelled to Paris and did not return back in time for training on the Tuesday due to flight problems.

He claims he had purchased a return flight, but in the end travelled to the French capital by other means. These circumstances led to the airline cancelling his return flight as he had not flown on the original flight with the same documents.

Another possible reason - as Superdeporte report - could be the fact he refused to do a warm down after the win over Sevilla on Sunday. He was part of the squad, coming on in the 76th minute. On Monday, Feghouli wasn't present at training, either, alleging muscle problems, which could also be behind the suspension. It could also be a combination of the above.

Gece yaşantısı hızlı , futboldan , profesyonellikten uzak disiplinsiz bir tip . Kafasına göre Paris'e gece gezmelerine gidiyor sözde uçak dönüş problemi sebebiyle Salı günü antrenmana gelmiyor veya gelemiyor.  76. dakikada(Skora bu kadar katkı yapan oyuncunun 76. dakikada oyuna sokulmasının nedenini sen açıkla) girdiği Sevilla maçından sonra kas soğutma antrenmanı yapmayı reddetmesi,  maçtan sonra antrenmana çıkmaması , bu oyuncuya yatırım yapmış Valencia kulübünün oyuncuyu bir takım sebeplerden oyuncuyu kadro dışı bırakması , Manchester United,Paris Saint Germen gibi kulüplerle bu oyuncunun adının anılmasına karşın bu kulüplerin transferde o kadar ısrarcı olmamasını açıklayabilirsin.
Adam.olmaya niyetliyseSenol Hoca adam eder yok degilse hic affetmez direk kadro disi birakir

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Ben şl'inde tur geçmek istemiyorum ki..

Turkiye liginde şampiyonluk, grupta 3.lük, uefa'da 2 yıl içinde kupa istiyorum. Tsl'de ust üste 2 veya 3  şampiyonluk şu an en önemli şey ayrıca..

abicim öle bile olsa daha kaliteli kadro kurmanın kime ne zararı var :D

serdar ismail eren gibi adamlarla uefada da bişi yapamayız. ligde de rahat edemeyiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şahsen tanışmıyoruz, sözlük üzerinden mesajlaşıyoruz.

ee sen adamı tanımıyorsun sana klüp içinden bilgiler alıyorum diye belki kekliyor sen herkese inanıyon mu ?

Bende klüp içinden bilgiler alıyorum erdal torunoğulları akrabam oluyor karslıyız biz inandın mı şimdi bana ?

abi herkese herşeye inanmanız ayrı bir olay onu gelipte burada paylaşmanız daha bir olay burayı takip eden renkliler yada yarım akıllı insanlar gerçek olduğunu sanıcak bu olanların.

Boyko'yu da yazınca eksilerdeyiz o zaman biz senin o klüp içinden bilgi alan sözlük arkadaşına göre ?

Heh tamamdır bende bunları öğrenmek istiyordum teşekkür ederim :) Ama Quaresma bile adam edildiyse Feghouli' nin de adam edilmesi o kadar imkansız birşey olmasa gerek.
Atladigin nokta su : Quaresmanin Gece hayati yoktu

Tamam disiplin sorunu vardi gereksiz kart görüyordu ama Gece hayati yoktu

Senol hoca dun soyledi daha: Quaresmayi tanımıyordum soruşturdum herkes farkli birsey soyledi bende yönetime Gelsin ben oynatirim ama disiplinsilik yaparsa kadro disi birakirim demis

Nitekim Q17 yi dizginlemeyi ve onu kazanmayi basardi Quaresmanin icinde vardi boyle birsey ki hocada yardimci oldu.

Feugli icinde ayni sey gecerli adam.olmaya niyetliyse Senol hoca adam eder ama Degilse 3 mac sonra kadro disi birakir bu riske girilirmi ??

Çevrimiçi murat

Ben free olsun falan demedim. Sadece stopere nasıl glik skrtel falan istiyorsak kanada da töre yerine o kalibrede oyuncunun gelmesi gerektiğini söyledim. Uefa nerede oynayacağımıza bakmıyor ama oyuncuları ikna için ŞL yi ve Şl den gelecek parayı kullanabiliriz. Stopere nasıl subotic bekliyorsak ben de sağ kanada o kalibrede bir isim gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Aras istatistik olarak ne verdi de Töre yerine hemen Aras koyabiliyoruz. Sene başında bile Quaresmadan memnun değildik sonradan açılıp iş yaptı. Seneye 50 ye yakın maç oynayacağız. Kerim e Aras' a ve Quaresma ya ne kadar güveniyoruz ki? Tamam töre ne verdi diyebilirsiniz ama zaten ben bunu Töre varken de söylüyordum Töre satılmalı yerine daha istikrarlı daha güvenilir biri alınmalı diye. Uefa bakıyor falan filan ama 15 milyona adam satıyoruz yerine bir sene Osmanlı da top oynayan adamı alıp getirmek büyük risk. Belki Aminu tutabilir 15 gole katkı da verebilir ama bu riski almamamız gerekir. Kerim veya Aras ın o formayı almasını bekleyecek kaybedecek zamanımız da yok. İnşallah alırlar biz de rahat ederiz. Ama şuan ben bu riske girilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an için sutobiç skertel de bir hayal gibi duruyor.mesele oyuncuya verilecek bonservis değil onu bulsam bile yıllık maaşları bizi zorlayan.bende isterim gelsinler ama marıo gomez hariç başka bir oyuncuya daha o paraşarı veremeyiz anlatmak istediğim bu.bize gelecek defans oyuncusununda maksimumu 2 milyondur.oda 2 tane olmaz.

Çevrimdışı eaglekartal

yuh be uefa volkan şene nasıl 1 maç ceza veriyon haemini itiyor vuruyor ayıp be 4-5 maçtan az beklemiyorduk ne güzel neyse inşalah önelemede elenir bu salaklarda paracıkları bize kalır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Raketçi kim arkadaşlar ?

Etiketler: