umarım bir hata vardır
Tam konuşmayı yazayım:
abi selam, dogrudan kulüpten finansçı arkadaşımla gorustum. konuyu uefa'ya sormuşlar ara transfer döneminde. ersan'ın transferi 2017 yaz transferi olarak sayiliyormus. marcelo ve alexis icin de aynı sey gecerli. sonuç olarak 7-2,5=4,5 m avroluk bir bonservis bütçesi var bu sene icin. gelir gider dengesini (20 m avro + 10 m avro da ilavesi varmış. 10 m ilave zarar hususu kararda yoktu. sanirim kulübün aş'ye katkısı) bu sene tutturuyorlar. seneye 10+10 m avroluk bir zarara kadar sorun görünmüyor. zaten cl geliri vs. ile o konuda da sorun olmayacağını söylüyorlar. ama iyi transfer icin adam satmak lazım diye de ekleme yaptı arkadas. muhtemelen töre gidici gibi görünüyor.
20.05.2016 16:25
bilgi için teşekkürler. yalnız bazı sorularım var:
1- alexis ve marcelo ara transferi döneminde katıldı takıma. neden 2017 yaz transferi olarak sayılıyor?
2- marcelo kiralık olarak katıldı ve kiralama bedeli ödenmedi.
http://www.milliyet.com.tr/besiktas-marcelo-guedes-i-kap-a-besiktas-2187797-skorerhaber/bu durumda 7 milyon bütçeden marcelo'nun maliyeti, kendisini satın almamız durumunda eksilmeyecek mi? opsiyonu 1.3 milyon euro, ama kaça satın alacağımız belli değil. o konuda da pazarlık yapıyormuş bizimkiler duyduğum kadarıyla.
20.05.2016 16:35
evet marcelo'ya kiralama bedeli ödenmedi. satın alınırsa alınacak bedel düşülecek. alexis icin ödenen bedeli hatırlamıyorum ama (1,1 milyonmuş) arkadasın söylediğine gore yaz transferi olarak değerlendiriliyormuş. uefa'dan aldıkları yanıta gore bu şekilde değerlendirme yapılmış kulüp içerisinde.
20.05.2016 17:53
anladım. acaba atınç'tan gelen ekstra 1 milyon euro ne olacak, o da sayılacak mı?
20.05.2016 21:28
merhaba tekrar, atinc'tan gelen parayı bilmiyorum ama sanirim töreyi satınca bu hesaplara pek ihtiyacımız olmayacak

ama har vurup harman savurmazlar inşallah.