2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370396 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

ben inanmıyorum kimse para vermez onlara biz fazla iyimseriz :D
Verirler ya :D o kadar degersiz degil bu takimin oyunculari 7-8 yakalariz burdan
See you in another life,brother.

Çevrimdışı brkntcnr

Töre zu West Ham 12 m £
Milosevic zu Bournemouth 3 m £
Boyko zu Everton 4 m£
Toplam 19 milyon £ 25 milyon € oluyor yaklaşık. 8 milyon da Ersanla Atınç tan hakkımız var Uefa ya falan takılmamız mümkün değil gibi.
Akıyor maşallah akıyoorr

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 14:38:27 brkntcnr ]

Çevrimdışı yigitcan1903

q17'de çine gidecek inşallah 2 tane kanat lazım olacak  :sevinc :sevinc
Çok hevesleniyosunuz da göndermeye bence teklif gelmeyecek,en azından istenen miktarda

Çevrimdışı Berat

Şu İsmail de bir yerle çaktırmadan anlaşsa da bir de ona sevinsek :D

Çevrimdışı OrhanAker

Töre'den gelecek para ile Kale ve defans sorunu çözülebilir.

Töre'nin yerine transfer geleceğini sanmıyorum. Quaresma, Olcay, Kerim ve Aras yeterli gelecektir. Ha gelmedi devre arası bakılabilir yerine.

Fakat 15 milyon euro paraya Glik+Skertel+Ospina hallolur bence.

Kalan 8 milyon euro'ya da herkese yarım tavuk döner+ayran :D
İşte çokta diretmemek lazım illa 15 olacak diye 13,5 da olur :D
Adler-GG-glik-yaparsin ondan sonra istediğin kadar sol bek ara :D
Tavuk dönerin peşindeyim.. :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok hevesleniyosunuz da göndermeye bence teklif gelmeyecek,en azından istenen miktarda
ben oyun tarzını sevmiyorum açıkçası yaşı da 33 oldu iyi bir teklif gelirse yollanmasını isterim

Çevrimiçi hasankale

Değerini bulduğunda satılmayacak oyuncu yoktur. ( Atiba hariç  :D :D )

Çevrimdışı underworld

ben oyun tarzını sevmiyorum açıkçası yaşı da 33 oldu iyi bir teklif gelirse yollanmasını isterim
teklif gelirse bence de satılmalı.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada bence Aminu yu aldık bile hem Şenol hoca nın tarif ettiği kanat forvete uygun hem genç hemde formda. Şenol Hocam Bakambu gibi parlatır Aminu yu da. Bence Quaresma yı da yollayabilirsek Çin e Robben falan zorlayabiliriz. Töre yerine Umar yeterli olur mu muamma çünkü.

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Şaka bi yana inşallah yönetim ayakları yere sağlam basan bi transfer dönemi geçirir. bu yönetimin geçmişine bakınca savunma transferi için  çok umutsuz bakıyorum. :by2:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı cursedofdragon

en son beşiktaş-osmanlı maçında vip'te çinliler quaresma'yı izlemeye geldi nasıl teklif gelmiyor :D

10 milyon € versinler ellerimizle bırakalım :D

Çevrimdışı firewater

Seneye 33 yaşındaki quaresma ne oynadığı belli olmayan frei ve yetenekleri kısıtlı olcay. Şenol hoca toreden patlama bekliyorken satılmasına

karşıyım.Önce veliyi pedroyu miloyu alexisi satın bi de sonra en potansiyelli oyuncuyu satmaya geçin. Hoca umarım veto eder yoksa taraftara

kalsa devre arası sosayı satıp gelen parayla şampiyonluk kutlayacaktık veli falan dönüyordu oğuzhan öne geçiyordu hey gidi günler

Bu kafayı enson fernandeste yaşadı başkan :) Törenin maksimum ederi 15milyondur ve anında satılmalıdır.

Beğenmediğiniz Kerim seneye harikalar yaratacak. Daha 22 yaşında ve dikine oynadığında ne kadar iyi olduğunu rize ve sivas maçlarında gördük.

Olcay ve Q17 bu takımın banko oyuncusudur. Aras ve Kerim onları zorlayacak oyuncular olacaktır.

Çevrimdışı cisse557

Bazen abartıyoruz. Atınç için potansiyeli var 5 milyon az diyenler de vardı. Kimse potansiyele çıkarıp da 30 milyon vermez. Töre'nin şu anki performans ederi bu kadar. Söylenen miktara satılırsa memnun eder beni.

Çevrimdışı firewater

en son beşiktaş-osmanlı maçında vip'te çinliler quaresma'yı izlemeye geldi nasıl teklif gelmiyor :D

10 milyon € versinler ellerimizle bırakalım :D
naninin 20 ettiği yerde (ki bence yalan konuşuyor aziz efendi) Q17 40 eder  :D :D :D

Çevrimdışı b.damatoglu

kesinlikle çok anlamsız ve gereksiz transferdi tamamen panikle yapıldı.
bu tamamen Şenol hocanın Tosiç i okuyamamasından kaynaklandı.
Tosiçi okusaydı da 1 stoper gerekiyordu Necmi abi

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu İsmail de bir yerle çaktırmadan anlaşsa da bir de ona sevinsek :D

anderlecht ilgileniyor ismail ile :D

Çevrimdışı Savaş

O değil alıp satıyoz da seneye 7 yerlinin 18'de olması lazım.

Dur sayalım.
Tolga - Olcay- Cenk - Tolgay - Oğuzhan - Necip - Kerim

Tamam bu 7'si kalsın doldurun iyi yabancılarla takımı devam :D Geldi mi Pokemon?

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada bence Aminu yu aldık bile hem Şenol hoca nın tarif ettiği kanat forvete uygun hem genç hemde formda. Şenol Hocam Bakambu gibi parlatır Aminu yu da. Bence Quaresma yı da yollayabilirsek Çin e Robben falan zorlayabiliriz. Töre yerine Umar yeterli olur mu muamma çünkü.

Aminu Tabata vakası çok maçını izledim canlı. Büyük takım oynayacak kapasite yok nerede pas vereceğini nerede duracağını nerede gideceğini bilmiyor. Kısacası savruk bir oyuncu. Aminu ile de Cl'de tur atlarız düşünceleri varsa hiç gitmesinler. Ki basının uydurması olduğunu düşünüyorum. Kısacası Kerim Frei iki.

Çevrimdışı SLYKRT

Gökhan Töre:15 Milyon Euro
Quaresma:10 Milyon Euro
Veli Kavlak:4 Milyon Euro
Boyko:5 Milyon Euro
Milosevic:3 Milyon Euro
Pedro&Alexis(Sezon Sonu Ürünleri 1 alana 1 bedava):3 Milyon Euro
                                  TOPLAM:40 Milyon Euro
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Berat

O değil alıp satıyoz da seneye 7 yerlinin 18'de olması lazım.

Dur sayalım.
Tolga - Olcay- Cenk - Tolgay - Oğuzhan - Necip - Kerim

Tamam bu 7'si kalsın doldurun iyi yabancılarla takımı devam :D Geldi mi Pokemon?

Pokemon kim ağabey :D

Çevrimdışı Gürcan

Istikrarli oguzhan 25 m£ istikrarsiz ve kaprisli gokhanin ederi 15 m £ gecmez bu kadar nettir. Zaten oguzhan kadar olsaydi bu yil ederi 25 m£ tum avrupa kapimizdaydi. Tore sıkıntıli eleman. 12 vermislerse 15 e cikaril satmak en mantiklisidir.

Ve gercekten boykoya everton 4 m £ ve milo ya da 2 veya 3 m £ teklifleri geliyorsa satilmasi gerekir bunlar iyi paralar.

Toplam da 25 m euro yani 19m£ gibi bir rakama ulasiliyor bu parayla tum defansi yenileyip ustunese 10 m € paramiz kalir.

Çevrimdışı rico_paşa

Seneye 33 yaşındaki quaresma ne oynadığı belli olmayan frei ve yetenekleri kısıtlı olcay. Şenol hoca toreden patlama bekliyorken satılmasına

karşıyım.Önce veliyi pedroyu miloyu alexisi satın bi de sonra en potansiyelli oyuncuyu satmaya geçin. Hoca umarım veto eder yoksa taraftara

kalsa devre arası sosayı satıp gelen parayla şampiyonluk kutlayacaktık veli falan dönüyordu oğuzhan öne geçiyordu hey gidi günler

:ok:
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

naninin 20 ettiği yerde (ki bence yalan konuşuyor aziz efendi) Q17 40 eder  :D :D :D

belli mi olur  :D

Etiketler: