2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361355 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

şenol hoca bu akşam bir kanala çıkıyormu yarın ntvsporda gördümde bugünde çıksa dinlemeyi seviyorum hocayı belki birkaç tüyo alırız :)

bugün ntvsporda galiba :D

Çevrimdışı Yankee

Anında soğudum valla :kop:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TL' dir o.

Pound olsa yerinde duramazsın :D

Çevrimdışı Ergin1903

Gökhan dan bu sene daha umutluydum ama sonlara doğru yine bekleneni veremedi. Şenol hocanın knuşmalarindan da anlaşilacagi üzere pek çalişmiyor ve en iyi benim havasinda. 15 m € ya hiç düşünülmeden satılmalı.

Çevrimdışı murat baltacı

Kerime beklenilen bonservisi veren olmaz bence sürekli oynayacağı bi anadolu takımına kiralanmalı ver deli ibo bi sene oynatsın sonra görelim gelişme varmı yokmu.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Ensar

Kerime beklenilen bonservisi veren olmaz bence sürekli oynayacağı bi anadolu takımına kiralanmalı ver deli ibo bi sene oynatsın sonra görelim gelişme varmı yokmu.
bizim Anadolu takımlarında kim gelişmiş ki kerim gelişsin. ne öğrenecek Anadolu takımlarında?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Samet_

Bu kafayı enson fernandeste yaşadı başkan :) Törenin maksimum ederi 15milyondur ve anında satılmalıdır.

Beğenmediğiniz Kerim seneye harikalar yaratacak. Daha 22 yaşında ve dikine oynadığında ne kadar iyi olduğunu rize ve sivas maçlarında gördük.

Olcay ve Q17 bu takımın banko oyuncusudur. Aras ve Kerim onları zorlayacak oyuncular olacaktır.
Fernandes olayı tamamen yönetimin hatası.Sözleşmesinin bitmesine 1 sene vardı ve başkan aylarca imzalıyoruz kontratı masamın

çekmecesinde dedi ama öyle bir şey yoktu.İmzalamadığı an satacaktı bedavaya gitme durumu vardı.Sonra lig başladı ve takım 3 te 3 le

giderken satmaya cesaret edemedi ve kimse edemezdi o saaten sonra.Hatayı en başta yaptı planlama olarak ve 12 milyon eurodan olduk.

İki durum birbirinden farklı yani tore seneye serbest kalamıyor.Olcay falan yeterli değil 18 de her zaman olmalı profil olarak farklı çünkü ve

tek ikamesi yok

Çevrimdışı halvetifarazi

boyko kalıyorum demiş.

Çevrimdışı brkntcnr

Gökhan Gönül Opta verilerine göre en iyi 11 e seçilmiş. Aynı 11 de Sosa Atiba Ozzy ve Gomez de var. Bitik falan diyorsunuz bir de.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Bir de Töre gidecek ama yerine kimi getiricez sizce?

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 15:13:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alıntı
Beni acikca sevindiren Galatasaray ve Trabzon´un da ayni durumda olmasi. Keske Besiktas´a da UEFA acik uyari verse.

Özellikle yerli oyunculara verilen maaslarin bu duruma gelmesinin tek sebebi yine 4 büyükler. Rekabet edecegiz diye bu duruma getirdiler.

Dünya'dan haberleri yok..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paletli Vinç

takımın yaş ortalaması son transferle nasıl bir durumda olucak acaba  birkaç genç proje oyuncusu almamız gerek bence

Çevrimdışı zekotha

Aminu

Çevrimdışı murat baltacı

İnanılır gibi değil sezon boyu yatan gökhana 15-16 teklif geliyo yok bi sene daha kalsın yok patlama yapacak yok yüksek para edecek diye kendimizi kandırıyoruz.
Teklif kimden geldi biliç ten kendisi oyuncuyu bildiği için almak istiyo yoksa hiç kimse sezon boyu yatmış takımı şampiyon olurken katkı vermemiş oyuncuya bu paraları teklif etmezdi fırsatı kaçırmadan satalım gökhanı seneye uçacağının garantisi yok yine aynı sorumsuzluğu sergilerse taraftar tepki gösterir elimizde patlar.

Bizim satmayacağımız oyuncu oğuzhan dır bir iki sene daha oynamalı bizde ne kadar teklif gelirse gelsin.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı brkntcnr

Aminu
Ben de öyle düşünüyorum ama yeterli olur mu diye şüphedeyim.

aldık ya aras'ı devre arasında töre'nin gideceğini düşünüerekten aldı yönetim :)

Tabi ki yetmez 1 kanat daha lazım quaresma giderse 2 kanat daha lazım kerim giderse 3 kanat daha lazım ömer üründül gibi oldum :D

Çevrimdışı murat baltacı

serdar alinabilir makul fiyat olursa ancak cok para istenecek o paraya yabanci cok iyi 2 stoper aliriz
Nereye çok para istiyolar kardeşim ligde herkez ffp kuralında oyuncu sakatlıkla uğraşmış gözden düşmüş hocası başkanı satacağız diye açıklama yapıyo ozan tufanda olduğu gibi elleri güçlü değil hatta üçe beşe bakmadan satma peşindeler kazıklayacakları bi aziz yok bu sene oyuncuda bizi istiyo hoca ve şampiyonlar ligi faktörüde lehimize 2-3 teklif edip ister sat ister satma modunda olmak lazım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı firewater

Hala konuşuyor

Muhalefeti bunun gibiler yaptığı sürece Fikret Orman dahada güçlenir  :D :D :D

Çevrimdışı Koa_lAA

aldık ya aras'ı devre arasında töre'nin gideceğini düşünüerekten aldı yönetim :)

Tabi ki yetmez 1 kanat daha lazım quaresma giderse 2 kanat daha lazım kerim giderse 3 kanat daha lazım ömer üründül gibi oldum :D

isim telaffuzu kolay birini alalım.. ömer üründül boutank diye falan söyleyince tercüme etmeye çalışıyoz sonra.. en güzeli arfa... feghouli falan sakat olur...

Çevrimdışı yigitcan1903

bu forumda boyko,boyko diye gece gündüz kampanya yapıp  boyko aşağı boyko yukarı diyip  günlerce kafamızı ambalaj yapan arkadaşlar soruyorum , biz bu sene boykoyla şampiyon olurmuyduk?
Tolgayla olduktan sonra boş kaleye bile olurduk,bıraktım boykoyu

Çevrimdışı murat baltacı

Serdar için 6 istiyor Bursa bu arada.  :D
Sıkıntı yok Şenol hocanın hatırına 2 milyon teklif ederiz ister satsın ister satmasınlar yüksek paraya satamayacakları için bize dönüş yapıp gelin 4 milyona indik derler başkanda tamam hocamızın hatırına 2.5 milyon euro veririyorum hadi hayırlı olsun der alır gelir :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 15:31:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Aminu ancak yedek kanat, 3.cu forvet olur.

Tore giderse oyuna cok katki yapabilecek kanat lazim. Ghezzal ilac olur.

Etiketler: