2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371293 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

15 milyon euro Gökhan'ın şuanki formu için uygun miktar fakat Potansiyeli için çok düşük bir miktar.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Töre için teklif makul yanlız Şenol hoca dün gitmesine pek sıcak bakmıyor ve Töre Şl oynayacağım bu sene benim senem olacak derse kalabilir yanlız teklif iyi top törede bence gitmek istemeyecek

Çevrimdışı cursedofdragon

15 milyon euro Gökhan'ın şuanki formu için uygun miktar fakat Potansiyeli için çok düşük bir miktar.

vay arkadaş siz demiyormuydunuz 6-7 milyon € fitim kimse o parayı bile vermez diyen şimdi 15 milyon € düşük diyorsunuz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gökhan Töreyi 12-13 ne olursa satalım diyen arkadaşlar bundan 2-3 yıl sonra 35-40 milyon euroya satıldığında ağlamasın peçete uzatmayız.
20 milyon euro iyidir. Türkiye'den bir topçu asla o paralara çıkmaz ama İngiltere de çıkar. 20 milyon euro artı bir sonraki satıştan %10-15 pay alırsın çözersin bu kadar basit.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 13:59:14 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

İngiliz spor medyası bizden fena haber uydurur, çok ciddiye almayın şimdilik.

ingiliz medyası uydururmu bilmem ancak devre arasında ispanya medyasıda töre'yi atl madrid'e yazmıştı eninde sonunda gidicek bu adam bir klübe.

Yaşı genç yetenekli yeter ki ucuza gitmesin.

Çevrimdışı OrhanAker

Gökhan Töreyi 12-13 ne olursa satalım diyen arkadaşlar bundan 2-3 yıl sonra 35-40 milyon euroya satıldığında ağlamasın peçete uzatmayız.
Turkiyeden hiç bir oyuncuyu o paralara satamazsın..bu hayal.. hollanda bile o paraları zor görüyor.
Şuan ki durumuna göre ederi bu..sat sat sat

Çevrimdışı 38life

Kaan Ayhan. 21 yaşında. Schalke 04'te sözleşmesi gelecek sene bitiyor.

Frikik kullanan, İyi orta açan, sık sık hücumlara katılan, rakip ceza sahasına kadar giren bir stoper.

Erdal Torunoğulları bir kaç gün içinde kendisiyle bir görüşme yapacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

20 milyon euro iyidir. Türkiye'den bir topçu asla o paralara çıkmaz ama İngiltere de çıkar. 20 milyon euro artı bir sonraki satıştan %10-15 pay alırsın çözersin bu kadar basit.
çok zor bence bu seneki performansı göz ölüne alınırsa 15 m + %15 pay bile iyi bence.

Çevrimiçi Mehmet57

Töre 16 mil zu WHU

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ingiliz medyası uydururmu bilmem ancak devre arasında ispanya medyasıda töre'yi atl madrid'e yazmıştı eninde sonunda gidicek bu adam bir klübe.

Yaşı genç yetenekli yeter ki ucuza gitmesin.
panpa yazdım 15 m + %15 tatmin edici  :tabe:

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Töre olmasaydı şampiyon olamazdık çoook büyüüükk topçu çok   23/24 yaşında avrupuda daha iyisi yok çok çalışkan  istikrar abidesi tam bir takım oyuncusu şampiyonlar ligi ona dar gelir EPL ye gitsin  yerlerse :eyes
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı 38life

vay arkadaş siz demiyormuydunuz 6-7 milyon € fitim kimse o parayı bile vermez diyen şimdi 15 milyon € düşük diyorsunuz.

6-7 milyon mu? ben hiç öyle birşey söylemedim. 6-7 milyona Gökhan Töre mi satılır? Gökhan Töre'nin formsuz döneminde karamsarlığa kapılmıştım bu çocuğun fiyatı düşüyor diye ama 6-7 milyon Gökhan Töre için anca imza parası olur.

Zaten Gökhan Töre'nin fiyatının düşmüş hali 10-15 milyon euro. Performansı tavan yaptığında ve istikrar sağladığında 30 milyon euro'dur değeri.

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Renton

Bizde kalirda 2-3 yil sonra da ayni paraya gider ama epl iyi performans verirse o paralara satilabilir.Turkiyede oyuncunun maks. ederi 20 milyon eurodur ki onu bile gormedik daha once
See you in another life,brother.

Çevrimdışı brci

Töre de devamlılık yok . Osmanlı maçında olcay cezalı yerine töre oynayacak diye tedirgin olmuştum o derece hani .

Çevrimdışı canergiray77

ahahah bu çok iyiymiş ya :D sesli güldüm
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı halvetifarazi

töre satılırsa sözleşmeye bir sonraki satıştan pay koyulmalı. ve gidip osmanlıda umar aminu'ya çökülmeli.

panpa yazdım 15 m + %15 tatmin edici  :tabe:

en mantıklısı doğrudan yurt dışına biz 35-40 milyon € ya satamayız onlar alıp satabilirler.

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Töre de devamlılık yok . Osmanlı maçında olcay cezalı yerine töre oynayacak diye tedirgin olmuştum o derece hani .
Öyle deme çok büyük topçu daha devamlısı yok en devamlısı 15 m. az  :ebebe:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimiçi Samet Ç

Milosevic'e Bournemouth talip.

Çevrimdışı brci

Öyle deme çok büyük topçu daha devamlısı yok en devamlısı 15 m. az  :ebebe:

o paraya giderse harika olur çaktırma  :ebebe:

töre satılırsa sözleşmeye bir sonraki satıştan pay koyulmalı. ve gidip osmanlıda umar aminu'ya çökülmeli.

ne aminusu ya feghouili var free :)

Etiketler: