2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381003 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 13:45:09 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Harun'u çoğu kişi bu seneki 0-0 biten Bursa FB maçı ile değerlendiriyor. O maçta gerçekten çok iyiydi. Ama ondan sonraki hiç bir maçta o seviyeye gelmedi. Bence de en fazla bizde yedek kaleci olacaktır.

bizde yedek olması için alıyoruz zaten :D

1.ci kalecimiz yabancı 2.ci kalecimiz tolga,günay,harun ?  hangisi seçersiniz :)

hahahaha adam Yasin öztekin için New Cristiano Ronaldo yazmış  kakalamaya çalışıyor :kop:

atarmısın link ?

Çevrimdışı Deadam

Pound 4.3179 X 12.000.000

51.814.800 TL

51.814.800 TL / 3.3453 €

15.488.835,08 € bedeli olur
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı mehmetthedum

Kim gelecek, kaça gelecek, kim gidecek, kaça gidecek bilmem..

Kamp başlamadan giden gitsin, gelen gelsin yeter. 
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı genki1914

iyi para bye bye Töre  :super:
Guti14

Çevrimdışı Ensar

1.ci kalecimiz yabancı 2.ci kalecimiz tolga,günay,harun ?  hangisi seçersiniz :)
tartışmasız Tolga. neden mi ? açın şampiyonluk sonrası futbolcuların Tolga hakkında ki görüşleri ona olan saygıları ve takım üzerinde ki etkisine bakın cevap orda.

ben tolgadan futbolcu olarak nefret eden bir insan olarak söylüyorum bunları. kadroda olmalı ama oynamamalı , türkiye kupasında felan oynasın.

Çevrimdışı Ensar

atarmısın link ?
alıntıladığım mesajda ki linkte yorum olarak atılmış

alıntıladığım mesajda ki linkte yorum olarak atılmış

böyle yazman daha mantıklı ensar öyle bir söylüyon ki sanki bu haberi yapan adam yalancı gibi oluyor.Türk'ün biri yorumlarda yasin'i ronaldo gibi kakalamaya çalışıyor demen lazımdı.

tartışmasız Tolga. neden mi ? açın şampiyonluk sonrası futbolcuların Tolga hakkında ki görüşleri ona olan saygıları ve takım üzerinde ki etkisine bakın cevap orda.

ben tolgadan futbolcu olarak nefret eden bir insan olarak söylüyorum bunları. kadroda olmalı ama oynamamalı , türkiye kupasında felan oynasın.

2 sene bizi avrupadan ederken nededin çok merak ediyorum ? akhisar maçında belkide şampiyonluktan edicekti o zaman nediyecektin ?

Burda kimse zaten adamlığına takım içinde olan durumuna laf etmiyor ancak o da bir yere kadar.

Top'u orta saha'yı geçiremeyen bir kalecimiz var.

Çevrimdışı Berat

Töre'nin haberinin altındaki müthiş yorum :evillol:

Çevrimdışı Ensar

böyle yazman daha mantıklı ensar öyle bir söylüyon ki sanki bu haberi yapan adam yalancı gibi oluyor.Türk'ün biri yorumlarda yasin'i ronaldo gibi kakalamaya çalışıyor demen lazımdı.
düzelttim olmuş mu bak bakalım

Çevrimdışı Gürcan

Westham bu kadar hevesli 2 yildir anlasilan alacaklar 15 m £ cek fiyat verirler 20 m € eder bu da bizim icin iyi paradir. 8 m € butceyle elimiz rahatlar ve transfere sicak para ile giris yapariz.

Çevrimdışı panic13

Töre'nin haberinin altındaki müthiş yorum :evillol:

:D :D

Hadi hayırlısı :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Bishamon

West Ham bu sene iyi harcayacak daha çok istemek lazım  :lol:

Çevrimdışı Samet_

veliyi itelesek şöyle 4 milyon euroya ne güzel olur

Çevrimdışı OrhanAker

Yalnız artık 3 5 e bakmamak lazım töre konusunda 12-13 e de fitim ben :D
Önümüzü görelim.

Çevrimdışı Ensar

2 sene bizi avrupadan ederken nededin çok merak ediyorum ? akhisar maçında belkide şampiyonluktan edicekti o zaman nediyecektin ?

Burda kimse zaten adamlığına takım içinde olan durumuna laf etmiyor ancak o da bir yere kadar.

Top'u orta saha'yı geçiremeyen bir kalecimiz var.
yazdığımı iyi oku.

Çevrimdışı 38life

İsmaili tek alternatif tutarak yola çıkmak planlama hatası olur, ancak İsmail yedek ve Türkiye Kupası gibi organizasyonlarda kullanılabilecek biri.
Acizane düşüncem alınacak bek in savunmada pozisyon ve duruş hatası yapmadan savunma görevini idame ettirmesi ve rakiplere göre çok sıklıkla olmamak kaydı ile hücüm bindirmeleri ile ileriye destek vermesi.
İsmailin daha iyi topu oyuna sokanı ile orta yapabilenini istiyorum kısacası.

Olcay hususunda ise sadece futbolcu kimliği ile bakarsak, alan boşaltması mücadele etmesi, tepki koyması, sürpriz pas vermesi, kolay sakatlanmaması ve kart görmemesi takımda kalması için yeterli
İnsani boyutuna gelince kutlamalardan takım sohbetlerinden tolgayla olan olaydaki duruşundan gözlemlediğim kadarıyla takım havasının oluşturulmasında önemli bir etkiye sahip. Bu da önemli bir husus gözden kaçırılan. Takımın katalizörü gibi adam vesselam

Ben zaten Türkiye kupasından elenmek istediğim için benim için problem yok :) İsmail zaten tek başına takımı kupadan eleyebilecek potansiyelde. Benim için sıkıntı yok :)

Çevrimdışı firewater

Açık ara Tolga'yı seçerim.

Sizin yanıldığınız nokta; tolga arkasında iyi bir kaleci varken çok daha iyi konsantre oluyor ve iyi oynuyor (Trabzonda Onur varken, bizde
de Boyko alındıktan sonra)

Umaım boykoyu ingilizlere iyi bir rakama satıp ismi geçen 3kaleciden (adler, mandana, ospina) Birini alır kalemizi sağlamlaştırırız.

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Devam eden transfer dedikoduları ve isimlerden öte artık bu transfer mantığının kesinlikle değişmesi gerekiyor. her transfer dönemi 2/3 stoper, bek, kaleci vs. almak yerine her mevkide en az 4/5 sezon sürekliliği ve standartı  olacak elit  3 adam alınsın. Bütün büyük ve Avrupa iddiası olan kulüplere bakınca kale  ve stoperlerin yıllarca değişmediğini görüyoruz. skertel dediğimiz adam 9 sezon liverpool' da  oynamış. isimler önemli değil daha genç en azından 5 yıllık planlama yapılabilecek kaleci ve 2 stoper şart. Mevcut kadrodaki  savunmacılardan marcelo  ve beck(yedek) dışındakilerin hepsini sat sat sat sat... :bandit:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı SLYKRT

Gökhan Töreyi 12-13 ne olursa satalım diyen arkadaşlar bundan 2-3 yıl sonra 35-40 milyon euroya satıldığında ağlamasın peçete uzatmayız.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı firewater

töreyi 15 milyona başkan kapıya teslim yollar :) :) :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pound 4.3179 X 12.000.000

51.814.800 TL

51.814.800 TL / 3.3453 €

15.488.835,08 € bedeli olur
abi euro 3.3220'ye düştü şuan :D 3 kuruş düştü yeni kabineden sonra daha da düşer gibi görünüyor :D
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2016, 13:56:15 Mehmet Ali C. ]

Etiketler: