2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387156 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bu üçünden birini alacakmışız gibi geliyor bana. Emre Mor'un bir kaç videosunu izledim. Eleman tam bir çalım canavarı ve çok rahat oyuncu eksiltiyor fakat

biraz bencil gibi geldi bana. Pas vermesi gereken durumlarda şut çekiyor sürekli. Peki Şenol Hoca işler mi bu çocuğu ? Bence yüksek ihtimal. Ayrıca

önümüzdeki sezon büyük bir ihtimalle yerli rotasyonundan bir kanat oyuncusu sanki ayrılacak gibi. Büyük ihtimal Gökhan Töre olacak bu isim.

Onun yerine yine bir Türk oyuncusunun transfer edilmesini olumlu buluyorum. Umarım anlaşma yapılır.
Benim anladigim kerim frei yolcu, hoca toreyi daha iyi cilalayip parlatip birine sokacak gibi izlenim birakti bende.
Zaten takima zarar vermeden satilabilecek adam kerim. Gokhan ve quaresmayi satarsak mesela kanatta 11 oyuncusu olamamis bir kerim ve olcay ile oynariz aras hala soru isareti

Çevrimdışı cursedofdragon

Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.

Facebookta Beşiktaş Transfer Dedikoduları sayfası var. Bilirsiniz büyük ihtimalle. Ben oradaki arkadaşlar dışında pek inanmıyorum transfer kaynaklarına.  Mutlaka takip edin o sayfayı.

Bende hayalimde ki kadroyu yazayım :)

Ospina

Wiel.        Glik.       Nkolou.    İsmail

Oğuzhan.  Atiba

Feghouli.        Sosa.           Töre

Gomez

Yedekler

Tolga
Beck
Marcelo
Tosic
Eren
Necip
Aras
Cenk

Glik Wiel Feghouli bonservissiz. İmza parasına vereceksin. 
Ospina ve Glik için bonservis verilecek

Boyko Veli Kerim Delgado Mustafadan falan 3-5 gelir. 8 de bütçe var.

Biraz hayal ama ne bileyim. Savunma iyi olsa gerisi illa gelir. :)           

hayatımda gördüğüm en saçma kadro kusura bakma :)

Hayalim diyorsun ismail eren var :)

Tolgay,Quaresma,olcay nerde ?

yedeklerin arasında necip,tosic var :)

Çevrimdışı murat baltacı

Başkan  Gomez için : Bakayım göreyim kafama göre bişey bulamazsam burada kalırım gibi bir düşüncesi varsa biz böyle bişeyde yokuz demişti.Benim için önemli nokta bu.Gomezi kaybetsekte zaman kaybetmemeliyiz.Biran önce netleşmeli.İnşallah kalır.Oldu ki gitti o zamanda Gomez gibi bir adamı toplam 3.5 m maliyetle bir yıl maximum verimle kullandık diye teselli bulurum.
Bu kafada olmamak lazım tamam gomez bizde parladı ama adam zaten gomezdi performans sorunu vardı biz sanki olmayan bişeyi yapmışız emenike gibi isimsiz bi almanı alıp milli takıma kazadırmışız gibi düşünüyoruz. Gomezin bize ihtiyacı var ama bizim ona daha fazla ihtiyacımız var işin olumsuz tarafını düşünürsek gomez gitti falcaoda sorun çıktı avrupa şampiyonasıda var yaz boyu forvetmi arıycaz daha bir sürü eksik bölgemiz var fazla diklenmeden orta yolu bulalım işleyen çarkı bozmayalım.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Abi unal karaman deme bana zayif nokta , bende trabzonspor sempatisi varsa unal yuzundendir. Adam istanbul yerine trabzonu tercih edip yillarca trabzonsporda forma giydi, ben derim ya bazen besiktas olmuyorsa trabzonsporda oynarim, diye hep bu unal yuzunden.

Ridvan falan futbolcu degildir yaninda bence. Ulan ne iyi futbolcuydu adam, keske besiktasta oynasaydi sifo mehmetle beraber.

Ingiltereye gole en cok yaklastigimiz sutu atmisti, dune kadar. 40m falandir yanlis hatirlamiyorsam direkten donmustu, bir sutunu daha hatirliyorum gavura vurur gibi vurmustu diregi kiriyordu, izlanda iyi gecirmisti, ufff huzunlendim simdi, yaslandik yahu
hımm :alala:
şimdi düşündümde sen volkan demirelide seviyorsundur kesin
format aynı
onlar darvin için araştırma konusu olurdu eğer hayatta olsaydı :bandit:
adamın maymundan türeme tesbitini resmen çöpe atıyorlar. :D

Çevrimdışı murat baltacı

Zapata ve leo Franco tam bombaydı keşke hep öyle devam etselerdi Muslerayı getiremeselerdi.

Bizde paraya kıyıp Kaleyi sağlama almadıktan sonra hep bi yerimizi ağrıyacak kaldıki şuan Adler ve Mandanda serbest bu kadar kaliteli iki kaleci bu bi fırsat.
Adler serbestmi şuan ? öyle bi durum varsa ne yapıp edip adleri ikna edelim boykodan gelecek paraya iyi bi stoper veya sol bek alalım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Açıkçası çok sağlam iki stoper bile alsak adamlar İsmail'in defolarını kapatacağım derken heder olurlar. Adamların da kariyerlerini bitiririz. İsmail yedek bek olarak kalacaksa kalsın aksi durumda yazık bu taraftara tansiyon hastası olduk çoğumuz.
Zaten tolga ve alexisin cok elestirilmesinin sebebi ismail, marcelo da yiyecekti zilgiti ama maclari kazandik goze batmadi. Ismail devamli ileri gidip geri donemeyince marcelo hep bire bir kaldi rakip kanatla, gitti rize macinda penalti yapti mesela. Tolga kurtarmasa ki kurtarmasi haber niteligi tasiyor, o mac puan kaybetseydik marceloyu da gideceklerin icine yaziyorduk suan. Milosevicin oynadigi ve gonderildigi kasimpasa macini da tekrardan bir 90 dakika izlemek lazim. Belki gereksiz lynch edildi cocuk

Çevrimiçi Necmi

Bu kafada olmamak lazım tamam gomez bizde parladı ama adam zaten gomezdi performans sorunu vardı biz sanki olmayan bişeyi yapmışız emenike gibi isimsiz bi almanı alıp milli takıma kazadırmışız gibi düşünüyoruz. Gomezin bize ihtiyacı var ama bizim ona daha fazla ihtiyacımız var işin olumsuz tarafını düşünürsek gomez gitti falcaoda sorun çıktı avrupa şampiyonasıda var yaz boyu forvetmi arıycaz daha bir sürü eksik bölgemiz var fazla diklenmeden orta yolu bulalım işleyen çarkı bozmayalım.
gomez giderde falcaoda sorun çıkarsa diye konuşuyoruz :busted_cop:
pektemekten sonra bünye kaldırmıyor bunları :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

ismail'i yollayıp shaktardan ismaily alıcaklarmış sırf senden ötürü :D
Hah bak o olabilir ismail sahin ise o ismaili dogan gorunumlu sahin olur onu da begenmem hic duracagi yeri hala ogretemedi ona luce

Çevrimdışı Yado

1 milyona atiba oynuyor, yahu
Ismail konusunda tek sekilde razi olurum agzimi acmam o da raketci yahut subotic tarzi bir adam alinir onlar olmadi glik de olumlu ve ismail ile besiktastan gitse anadolu takimlarinda kac para kazanacaksa o paraya sozlesme yapilirsa. Onumuzdeki sezon parayi sol beke basariz.
Ismaili bugun gondersek, 300bin euroya zor takim bulur.

Simdi kimse cikip kim ne para aliyor bizim takimda yazmasin, sirkete cayci alirken mudurlerin maasina gore mi maas belirliyoruz?

Abi şuan zaten 500 yada 700 gibi bişeye oynuyor . yıllarca bi ayağını kırdı bi bağını kopardı.

Evladım olsa of derdim beşiktaş of demeden baktı , tedavi ettirdi , tesislerini açtı of demedi git demedi sen oynamadım 2 3 sezon hadi git demedi !!

Şimdi İsmail efendi kör topal bi sezon oynadı takım şampiyon oldu ya 'bana zam yapın diyor haa!! Bu adamın ahlakının canerin ahlakından üstün tarafı nedir ? 

Ya Necmi abi yine Beşiktaşın topçu'su yapmayın dicek ama evlatım olsa bi tas su vermem bak yine geriden gelirken ismail ismini gördüm hele biri efsane kadro yapıp sol beke İsmael'i koymuş elim ayağım titremeye başladı , kendimi deli gibi ettim  :ebebe: , sigara üstüne  :bandit:sigara
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Transfer sezonundan beklentim İsmaili kesecek iyi bir sol bek Tolga'yı kesecek iyi bir kaleci gelmesi gerisi hallolur :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı mylife1903

hımm :alala:
şimdi düşündümde sen volkan demirelide seviyorsundur kesin
format aynı
onlar darvin için araştırma konusu olurdu eğer hayatta olsaydı :bandit:
adamın maymundan türeme tesbitini resmen çöpe atıyorlar. :D
Abi ben ayi sever biriyim, volkani cok severim dayi derim kendisine. Zaten ayi bizim milli hayvanimizdir yahu. Volkana bir sise altay bali gondereyim ben, ulan simdi nedense o volkanin yaptigi penaltiyi hatirladim, bir de itiraz etmisti gidip pencelemisti adami, ayi penaltisi diye literature soktu.

Yeni kusurlu hareket: rakibi ayi gibi pencelersen direkt vurus, ceza alani icindeyse penalti

Çevrimdışı Kuntz

Zaten tolga ve alexisin cok elestirilmesinin sebebi ismail, marcelo da yiyecekti zilgiti ama maclari kazandik goze batmadi. Ismail devamli ileri gidip geri donemeyince marcelo hep bire bir kaldi rakip kanatla, gitti rize macinda penalti yapti mesela. Tolga kurtarmasa ki kurtarmasi haber niteligi tasiyor, o mac puan kaybetseydik marceloyu da gideceklerin icine yaziyorduk suan. Milosevicin oynadigi ve gonderildigi kasimpasa macini da tekrardan bir 90 dakika izlemek lazim. Belki gereksiz lynch edildi cocuk

Katılıyorum buna. Misal bu sene kaybettiğimiz Kasımpaşa maçı da aynı terane.Yerini kaybediyor ve oyun bilgisi cidden zayıf buna ek olarak çok savruk sahada ne yaptığını bildiğini gösteren tek bir emare yok. Mesela insanlar Beck'e kızıyor ama adamın bir rutini var ve onu oynuyor yok ileri çıkmıyor, yok hücuma katkısı yok. Şu formatta buna zaten ihtiyacımız pek yok. Ön tarafın kanatlarda dahil maşallahı var. İsmail'in yerine Beck gibi rutini olan bir oyuncuya bile razıyım. Bu bile arka tarafı az biraz toparlamamıza sebep olur.

Çevrimiçi Necmi

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=204808

@Necmi abi
:alala: kendisi neden mayıs ayında bitiyor diyor o zaman
direk kendi ağzından duydum zaten alınırkende dört yıllık alındı diye biliyordum

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Abi ben ayi sever biriyim, volkani cok severim dayi derim kendisine. Zaten ayi bizim milli hayvanimizdir yahu. Volkana bir sise altay bali gondereyim ben, ulan simdi nedense o volkanin yaptigi penaltiyi hatirladim, bir de itiraz etmisti gidip pencelemisti adami, ayi penaltisi diye literature soktu.

Yeni kusurlu hareket: rakibi ayi gibi pencelersen direkt vurus, ceza alani icindeyse penalti
ayı bizim nerden milli hayvanımız oluyor
artık milli takımdada değil  :alala:
sen rusyada kalmaktan iyice ruslaşmışsın @mylife1903

Çevrimdışı Yado

Katılıyorum buna. Misal bu sene kaybettiğimiz Kasımpaşa maçı da aynı terane.Yerini kaybediyor ve oyun bilgisi cidden zayıf buna ek olarak çok savruk sahada ne yaptığını bildiğini gösteren tek bir emare yok. Mesela insanlar Beck'e kızıyor ama adamın bir rutini var ve onu oynuyor yok ileri çıkmıyor, yok hücuma katkısı yok. Şu formatta buna zaten ihtiyacımız pek yok. Ön tarafın kanatlarda dahil maşallahı var. İsmail'in yerine Beck gibi rutini olan bir oyuncuya bile razıyım. Bu bile arka tarafı az biraz toparlamamıza sebep olur.

Abi varsa iddaya girecek delikanlı girerim !! Beşiktaşın yediği gollerin en az yarısında ismailin direk yada dolaylı hatası var . Dün 1 2 maçın özetini izledim garibim alexis ismailin açığını kapatacam diye bi sol beke bi sol stopere koşuyor sonuç gol .  İsmailde sol açıktan mıy mıy geliyor o sıra da ortada bile yok .
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı mylife1903

Abi şuan zaten 500 yada 700 gibi bişeye oynuyor . yıllarca bi ayağını kırdı bi bağını kopardı.

Evladım olsa of derdim beşiktaş of demeden baktı , tedavi ettirdi , tesislerini açtı of demedi git demedi sen oynamadım 2 3 sezon hadi git demedi !!

Şimdi İsmail efendi kör topal bi sezon oynadı takım şampiyon oldu ya 'bana zam yapın diyor haa!! Bu adamın ahlakının canerin ahlakından üstün tarafı nedir ? 

Ya Necmi abi yine Beşiktaşın topçu'su yapmayın dicek ama evlatım olsa bi tas su vermem bak yine geriden gelirken ismail ismini gördüm hele biri efsane kadro yapıp sol beke İsmael'i koymuş elim ayağım titremeye başladı , kendimi deli gibi ettim  :ebebe: , sigara üstüne  :bandit:sigara
Ben futbolcu degil, memur tipli demistim bana da kizmislardi, evladin olsa soylemezsin falan diye
Dedim benim evladim olsa odunla doverim, benim evladim besiktasta oynayacak 12 km kosmassa yemek vermem, su vermem, takim arkadasina biri dayilaniyorsa soyunma odasinda kafasini kirmazsa evlat demem, benim evladim bilir nasil besiktasli olunacagini. Gezdirmem oyle avm, lokanta falan en cok spor salonuna gider, zaten 3 lisan ogretmis olurum ben ona futbolcu olana kadar.

Ah ah bir erkek cocuk doguramadi bu kari, kiza topa vurmayi, siyah beyazi ogrettik ama kiz takimi cok goz onunde degil amerigaya gonderecem orada oynasin yahut voleybolcu yapacam o zamana kadar kapanmazsa sube, besiktas ta gorecek ilk sporcusu olacak besiktasin ustune para vererek oynayan super star. Bir 10-12 sene sabret az kaldi, sik disini sabret

Çevrimdışı mylife1903

ayı bizim nerden milli hayvanımız oluyor
artık milli takımdada değil  :alala:
sen rusyada kalmaktan iyice ruslaşmışsın @mylife1903
Abi yok bizim turkiyenin ayisini nereden bulacan iki ayakli bizimkiler, ben bizimkilerden bahsediyordum yahu, ruslarin ayilari sempatik olur cozgi filmi var

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

merhabalar ..
ilk mesajımda hayalimdeki kadroyu yazıyım ben de  :)

costil(tolga)

gg(beck) - skrtel(rhodolfo) - marcelo(tosiç) - ismail hariç herhangi biri (ismail hariç herhangi biri)

atiba(sane) - ozzy(tolgay)

robben(frei) - sosa(aras) - q7(olcay)

gomez(cenk)

ayrıca necip ömer şişmanoglu ve veli kadroda tutulsun.

sol beke aklıma aly cissokho geldi ama ha gayret sakat eleman. cissokho ile birlikte newcastledaki genç fransız haidara alınırsa form durumuna göre dönuşumlu riske girilebilir. haidara da sakat geçirdi uzun bi dönem :D

bence marcelo fena adam degil. rhodolfonun saglık durumuna göre rotasyon olabilir.

kaleye alınabilecek en iyi adam zieler aslında. çok begendigim bir kaleci. ama piyasası var almanyada. guzel paraya okuturlar muhtemelen. costilde biraz klasik fransız kaleci fevriligi var. ama kumaş olarak adı geçenler arasında en iyilerinden.

robben benim gelmiş geçmiş en sevdigim oyuncu (bjkde oynamamış) olabilir. bence imkansız degil. yaşlandıkça futbola olan açlıgı artan bir tip. şampiyonlar ligi kartımızı kullanırsak biraz da paraya kıyarak alınabilir. imkansız degil.

ben gomezin kalacagını duşunuyorum. ola ki kalmazsa; hali hazırda cenk gibi bi forvetimiz varken falcao riskine girilebilir. 3-4 yıl önce cavani ile birlikte en begendigim forvetti. aklıma bize karşı oynadıgı maçlar gelince ligde neler yapar hayal bile edemiyorum :)

cumleten herkese selamlar. umarım guzel bir transfer sezonu olur.

Çevrimdışı mylife1903

Abi varsa iddaya girecek delikanlı girerim !! Beşiktaşın yediği gollerin en az yarısında ismailin direk yada dolaylı hatası var . Dün 1 2 maçın özetini izledim garibim alexis ismailin açığını kapatacam diye bi sol beke bi sol stopere koşuyor sonuç gol .  İsmailde sol açıktan mıy mıy geliyor o sıra da ortada bile yok .
Hatasi ile olanlar belli benim sinirimi bozan adam sanki cumhurbaskaninin oglu dolayli hatalarda kimse buna laf soylemiyor
Mesela ben hep gs macina taktim
Gunayi astik, becki kestik o pozisyonda
Olan aslinda hepten baska bisi, ismail butun takim kornerde gol icin yuklenirken seken topu 25m sisiremiyor ceza sahasina, gelen topu gsli wesleynin oldugu yere atiyor, gunay cikiyor iskaliyor. Yahu aksiyon tamam orda ama o top oraya nasil geldi bir sor.
Fb macinda yedigimkz ikinci golde, nani topu goruyor basiyor gaza naninaninaninai kosuyor bizimki bu naninin ruzgarini gorunce kafasini ceviriyor adam gazlamiz 2sn ping atiyor sonra basliyor aheste aheste kosmaya. Yahu sol beksin adamin sag acigi orda yapisacaksin, yakin oynayacaksin, cekip indireceksin dakika 90 neredeyse
Akhisar macinda geri pasini atan bu bombayi bulan alexis ve tolga. Direkten donen topta tolga topu kisa vuruyor geri pasini yapan gene bu, ayni macta ayni geri pasi yapilir mi hic? Besiktasin tarihi degisti bir geri pasiyla, halilagic vermisti, kaleye dogru geri pasi yapilir mi yanu, cordoba mi var kalede, auta dogru vurursun topu, futbolun 1 numarali kanunu, ya kaleci kalp krizinden olse ki kalede tolga var o an caarrt diye sakatlanabilir.
Ehhh ismael

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimiçi Necmi

abartmayalım tamam hataları varda o kadarda değil
akşam hocada diyor Tolgada ayak yok diyor o zaman ona geri pası vermeyeceksin
bende dedim o zaman ayağı olan bir kaleci alacaksın ayak olmayan topa vurmayı bilmeyen adamın sahada ne işi var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mayıs 2016, 18:28:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:alala: kendisi neden mayıs ayında bitiyor diyor o zaman
direk kendi ağzından duydum zaten alınırkende dört yıllık alındı diye biliyordum

+1 gelirse seneye ayrılacağını biliyor çünkü 1-2 yıl daha kalmanın peşinde :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat baltacı

kamil glik stoper özelliği olarak nasıl bi oyuncu hızlımı süratlimi bizim sisteme uyarmı? Ben skrtel alınsın isterdim bazı arkadaşlar ağır savruk falan diyolar nerden bulucaz hem kaliteli hem bizim sisteme uyan stoperi :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

abartmayalım tamam hataları varda o kadarda değil
akşam hocada diyor Tolgada ayak yok diyor o zaman ona geri pası vermeyeceksin
bende dedim o zaman ayağı olan bir kaleci alacaksın ayak olmayan topa vurmayı bilmeyen adamın sahada ne işi var.
Bizim tolga boyle kurtariyor abi ayak yok ama kafa var

Etiketler: