2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383619 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi unal karaman deme bana zayif nokta , bende trabzonspor sempatisi varsa unal yuzundendir. Adam istanbul yerine trabzonu tercih edip yillarca trabzonsporda forma giydi, ben derim ya bazen besiktas olmuyorsa trabzonsporda oynarim, diye hep bu unal yuzunden.

Ridvan falan futbolcu degildir yaninda bence. Ulan ne iyi futbolcuydu adam, keske besiktasta oynasaydi sifo mehmetle beraber.

Ingiltereye gole en cok yaklastigimiz sutu atmisti, dune kadar. 40m falandir yanlis hatirlamiyorsam direkten donmustu, bir sutunu daha hatirliyorum gavura vurur gibi vurmustu diregi kiriyordu, izlanda iyi gecirmisti, ufff huzunlendim simdi, yaslandik yahu

müthiş adamdı tüm tr. peşinden koşuyordu m.a. yılmaz almıştı adamı gordonun sebadan ilk ve son istegi ünaldı @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

bu benim kişisel merakım değil forum kuralı profiline yazman gerekiyor @TANERCAN
Reis cok kuralci gordum bugun seni, gomezin sozlesmesiyle ugrasa ugrasa

Çevrimdışı tangaz

@tangaz

Düzenleyeceğim ama mobil sürüm acayip. Mesaj yazıyorum gönderince foruma gidiyor otomatikmen. Daha basit ve kullanışlı mobil sürüm olsa iyi olur gibi.

Ayrıca İsmailci yapmayın beni. 😀 Para varsa daha iyisini alalım tabiki ama yok işte.

İnterden Nagatomo var oda bonservissiz ona ne dersiniz?

alex tellesi bile kesemeyen  adamı istemezük  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

müthiş adamdı tüm tr. peşinden koşuyordu m.a. yılmaz almıştı adamı gordonun sebadan ilk ve son istegi ünaldı @mylife1903
Ridvan falan hikaye yaninda, cok sakatlandi ama unal ayrica stil olarak laudrupa da benzerdi. Bir de orhan vardi bunlarda eskisehirsen gitme o da iyi lig futbolcusuydu @Hasan Tahsin abi gelir anlatir simdi

Çevrimdışı Bishamon

nedir bunu yazmanda ki amaç ?
Üstte arkadaş kim gelirse 3te3 yaparız demiş.Ben de Barcelona gelmesi durumunda Messi'nin karşısındaki İsmail'in halini düşündüm.

Üstte arkadaş kim gelirse 3te3 yaparız demiş.Ben de Barcelona gelmesi durumunda Messi'nin karşısındaki İsmail'in halini düşündüm.

messi'yi herkes durduruyorda bir tek ismail mi durduramıyor ?

Çevrimdışı kyiv

Neredeyse hepsini hatiliyorum, neredeyse hepisini canli canli kanli kanli hatirliyorum.
Hepsiyle anilarim var ulan ceyrek asir gecmis.
Sener kurtulmus araya kaynamasin auxerre maci kahramanidir kansere seviye atlatan maclardan biridir. Hic unutmam rakinin yanina salgam suyuna basladigim mactir.
shrorumnu gol yiyince gulerek selfie ceken bir kardesimizdi

Ulan ne cektik be kalecilerden, adam gibi bir kaleci bulamadik yillardir. Cordobayi sike yapti diye gaza gelip gonderdik, rustuyu erkenden yolladik hala oturturduk kulubede.

Genc bir cocuk alsinlar saglam ilerisi yedigimizden fazlasini atabiliyorken oraya 7-8 sene oynayacak birini alalim

İşin kötüsü biz bu kadar kötü kaleci tercih edip kaleci harcarken rakiplerimizden Fenerbahçe 3 kaleci Engin, Rüştü, Volkan ile bu yılları geçti. Ve bence şampiyon olmasa da son yıllarda Fenerbahçenin zirveye yakın olmasında kalecilerin etkisi çok fazla. Aynı yıllarda Galatasaray da fenerbahçe kadar olmasa da iyi kaleciler yakaladı Tafarel,Mondragon,Muslera ve hatta Stauche.Artık yaza yaza aynı şeyleri tekrarlıyoruz ama iyi ve uzun soluklu bir kaleci lazım bize.2 sene sonra gidecek bir kaleci olmasın. Bu takımı bu camiayı sahiplensin.

Çevrimdışı mylife1903

Messi vs İsmail ?
Messi versus ismail :alala:
Ben, ki gorusum bellidir, ismail derim. Hatta robben vs ismail gene ismail derim. Messi en nefret ettigim topculardan biridir bizim takima gelse quaresma gibi bulurum koruyacak yanini ama nefret ettigim futbolcumsudur. Arjantinle dunya kupasini alabilirse belki bir ihtimal ama zor.

Beni zayif yerimden vurdular

Çevrimdışı Mehmet57

Lass Diarra bedava, hemen vakit kaybeden yonetim hamle yapmali.

Çevrimdışı mylife1903

Hic bisi yapamaz o messi bize, ismail yer onu. Boyle artiz artiz gelmisti barcelona bir kere 3 tane soktuk gonderdik hatta pascal nouma topu yani hem soktu hem cikardi oyle gonderdik. Deli ibo bile cilgin atti o mac, ismail yer barselonayi, deli ismail olur

Çevrimdışı Eray

Sezonu da bu yıl bayağı geç açıcaz Ağustos'un sonunda falan...

Eskiden alışmıştık Temmuz'da ön elemelere, eksikliğini hissedicez şimdi. :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sol bekle alakalı hiç haber görmedim  kimlerle ilgileniyoruz acaba

Çevrimdışı tangaz

Engin İpekoğlu
Jaroslaw Bako
Metin Akçevre
Zafer Öğer
Şener Kurtulmuş
Raimond Aumann
Fevzi Tuncay
Hakan Çalışkan
İke Shorunmu
Peter Kjaer
Thomas Mhyre
Oscar Cordoba
Göksel Gencer
Ramazan Kurşunlu
Murat Şahin
Vedran Runje
Rüştü Reçber
Hakan Arıkan
Allen Mcgregor
Tolga Zengin
Cenk Gönen
Denis Boyko
Günay Güvenç

say say bitmiyor.Arada atladıklarım da olabilir.Son 25 yıldaki kalecilerimiz. İyi bir futbol takımında kale gibi bir pozisyonda bu kadar sirkülasyon olmaz olmamalı. Ayrıca yapılan tercihlerinde kötü olduğunu kabul etmemiz lazım. Artık kale sorununa uzun soluklu ve akılcı bir çözüm üretmemiz lazım. Bu sene de kalede sorun yaşanırsa Şenol Hoca kalibresindeki bir hocaya  hiç yakışmayacak.

@kyiv hemşehrim en iyi ikisini yazmamışsın Mrmiç ve Asper

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir yanım güzel gelişmeler olacak derken bir yanım Motta-Tosic-Alexis ayarında birilerini bulmazlar inşallah diyor :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

ismaille sözleşme uzatıcaz ya napalım sol beki :)

Çevrimdışı kyiv

Ridvan falan hikaye yaninda, cok sakatlandi ama unal ayrica stil olarak laudrupa da benzerdi. Bir de orhan vardi bunlarda eskisehirsen gitme o da iyi lig futbolcusuydu @Hasan Tahsin abi gelir anlatir simdi

Hani Quaresmanın meşhur hareketi vardır rabona...Ünal o hareketin ağa babasını 80 ler sonu 90 lar başı yapardı. Hele unutmuyorum Trabzonsporun bir avrupa maçında yapmıştı 1 hafta okul o hareketle çalkalanmıştı.Quaresmanın olmadığı o yıllarda Ünalla yetiniyordu memleket.

Çevrimdışı mylife1903

Iste bu olay sikintili ya alttan alttan bir calisma var ya da ismail beye talim

Çevrimdışı tangaz

Reis cok kuralci gordum bugun seni, gomezin sozlesmesiyle ugrasa ugrasa

kızgınım gomeze patron onedenle, @TANERCAN da gelip ismail deyine tüylerim diken diken oldu yoksa sevdim ben @TANERCAN kardeşimi :)

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet57

nasıl bedava  :alala:

http://www.transfermarkt.com.tr/lassana-diarra/profil/spieler/23914

Kendisi acikladi. Istedigi kulube bonservissiz imza atacabilecekmis. Marsilya ile anlasi oyleymis.

Çevrimdışı mylife1903

Hani Quaresmanın meşhur hareketi vardır rabona...Ünal o hareketin ağa babasını 80 ler sonu 90 lar başı yapardı. Hele unutmuyorum Trabzonsporun bir avrupa maçında yapmıştı 1 hafta okul o hareketle çalkalanmıştı.Quaresmanın olmadığı o yıllarda Ünalla yetiniyordu memleket.
Trivelasi da var unalin. Simdi videosunu bulurum ben onun
Youtube varya cansin can
Aha

Çevrimdışı Yado

Kayseri macinin videosu guzel bir kolaj aslinda ilk yaridaki mac. 1-2
Gene penalti yapmis, bulent yildirim verememis, lobici bu tam besiktas penaltisi. Ismail degil beck olsa kesin penalti ve kirmizi kart, tuhafff
Ayrica yedigimiz golde super 2 m ofsayti bozuyor donup yardimci hakeme bakiyor. Super, loko macinda da ofsayti bozdu gol yedik kritik dakikada ama elenmemizin ihalesi portekizde tolgaya kaldi.

oyh Avrupadan tolga yüzünden elendik diyen arkadaşlara gelsin yukardaki post  :money:

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı kyiv

@kyiv hemşehrim en iyi ikisini yazmamışsın Mrmiç ve Asper

Bana yazıklar olsun  :akuma: :iblush: harbiden mrmiç unutulur mu? kendi favori kalecimi yazmamışım! Ne Cordoba ne Aumann Mrmiçi tek geçerim!

Etiketler: