Abi varsa iddaya girecek delikanlı girerim !! Beşiktaşın yediği gollerin en az yarısında ismailin direk yada dolaylı hatası var . Dün 1 2 maçın özetini izledim garibim alexis ismailin açığını kapatacam diye bi sol beke bi sol stopere koşuyor sonuç gol . İsmailde sol açıktan mıy mıy geliyor o sıra da ortada bile yok .
Hatasi ile olanlar belli benim sinirimi bozan adam sanki cumhurbaskaninin oglu dolayli hatalarda kimse buna laf soylemiyor
Mesela ben hep gs macina taktim
Gunayi astik, becki kestik o pozisyonda
Olan aslinda hepten baska bisi, ismail butun takim kornerde gol icin yuklenirken seken topu 25m sisiremiyor ceza sahasina, gelen topu gsli wesleynin oldugu yere atiyor, gunay cikiyor iskaliyor. Yahu aksiyon tamam orda ama o top oraya nasil geldi bir sor.
Fb macinda yedigimkz ikinci golde, nani topu goruyor basiyor gaza naninaninaninai kosuyor bizimki bu naninin ruzgarini gorunce kafasini ceviriyor adam gazlamiz 2sn ping atiyor sonra basliyor aheste aheste kosmaya. Yahu sol beksin adamin sag acigi orda yapisacaksin, yakin oynayacaksin, cekip indireceksin dakika 90 neredeyse
Akhisar macinda geri pasini atan bu bombayi bulan alexis ve tolga. Direkten donen topta tolga topu kisa vuruyor geri pasini yapan gene bu, ayni macta ayni geri pasi yapilir mi hic? Besiktasin tarihi degisti bir geri pasiyla, halilagic vermisti, kaleye dogru geri pasi yapilir mi yanu, cordoba mi var kalede, auta dogru vurursun topu, futbolun 1 numarali kanunu, ya kaleci kalp krizinden olse ki kalede tolga var o an caarrt diye sakatlanabilir.
Ehhh ismael