Öncelikle kimseyi küçük düşürmek rencide etmek amacında değilim ama bazı şeylerin bilinmesi gerekiyor ve bazı futbolcularında haddini bilmesi gerekiyor. 2 M Euro isteyen ismaille ilgili bazı gerçekler..
Malum adanada oturan bir kardeşinizim, Üniversitede iskendurunlu bir tayfa vardı aynı evde kalıyorlardı , bizde her haftasonu maç
izlemeye giderdik haftada 1-2 halısaha yapardık hepsi bildiğin futbol manyağı ve ülkemizdeki çoğu yetenekli ama dayısı amcası olmayan
genç gibi bir yerlere gelememişler.
Aralarından bir tanesi geçmişinde harbi topçuymuş genç takımlarda sayısız kupası madalyası var geleceğin 10 numarasıyken çapraz bağ kopartıyor ve takımdan ayrılmak zorunda kalıyor. Aslında hikayede tam olarak burada başlıyor.
Gençliğinde genç takımlarda oynamış arkadaşlar bilir. her genç takımda babasının finansal destek sağlamasından ötürü sürekli kadroda olan tipler vardır. futbolla alakası olmasa da babasının amcasının dayısının parasıyla sadece aile tatmin olsun diye kadroya giren çocuklardan bahsediyorum.
İsmailde tam bu tanımın adamı . İsteyen araştırır İsmailin babası İskendurunda hatayda otelleri olan ciddi nüfus sahibi bi adamdır.
neyse benim arkadaş sakatlanıyor arkasına yediği ismail bir süre oynuyor ve arkasından kimsenin anlayamadığı bir şekilde ismail sürekli yükseliyor. İskenerun kartal , iskendurunspor , g.antep paf , a takım derken Beşiktaşımıza inanılmaz bir bonservisle transfer oluyor.
Gaziantepe kadar nasıl yükseldiği malüm ama sonrasında beşiktaşa gelişine akıl sır erdiremiyor bizim çocuklar. Orada da Yıldırım Demirören faktörü giriyor devreye büyük ihtimalle ve bence şaibeli transfer gerçekleşiyor.
Şimdi sezon boyunca burada 10'larca arkadaş İsmailin bir futbolcunun üst üste yapamayacağı kadar hata yaptığını fotolarla yazılarla anlattı . bu adam sezon bounca benim gibi bir çok beşiktaşlıy futboldan soğutma noktasına geldi. Kız takımından bir oyuncunun bile daha iyi ismailden daha iyi oynayabileceği görüşü bile dillendirildi !!!
Ne alt yapısı alt yapı ne zekası zeka ne futbolu futbol baba dayı parasıyla futbolcu olmuş bir adamın forumdaki çoğu arkadaşın hayatı boyunca kazanamicağı paralarla tekrar beşiktaşımda sözleşme imzalamasına karşı bir hareket başlatıyorum.
Beşiktaşla sözleşme imzalarsa bu adam yeni sezonda ismailin oynadığı hiç bir maçı izlemicem . Buradan Yönetime sesleniyorum bırakın gitsin bu adam Beşiktaşı hak etmiyor kesinlikle
Beşiktaşlılık bu kadar kolay terkediliyorsa hiç durma kardeşim
ismail antepte oynarken uefada geleceği en parlak forvet adayı olarak görülüyordu.
Beşiktaşada torpille falan gelmedi. sonrasında tutar tutmaz ama alındığında
gayette iyi bir transfer olarak görülüyordu. Beşiktaşın geleceğe yatırımı olarak alınmış bir oyuncuydu.
senin arkadaşların biraz kıskançlık göstermiş.
heleki o dönemler anadolu takımlarında oynayan oyuncuların esamesi okunmazken ismail bayağı parlak bir
profil çiziyordu.