2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12343426 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi COB

Günün Kadrosu  :D             

Adler

Gökhan-Skrtel-Juan Jesus-Caner

Atiba-Oğuzhan

Roben-Sosa-Töre

Gomez

Iki Robben bir takima fazla :D

Çevrimdışı Ogün

25 genç mi  :alala: Oğuzhan bile 23 yaşında  :tabe: Şöyle 20-23 yaş arası genç bulmak lazım  :tabe: Dün liste paylaşmıştım mesala  :tabe:
E genç dediğimiz Pedro'yla Miloseviç'te 24-25. Stoperlik tecrübe işi olduğu için en parlak dönemleri 28-32 arası oluyor. O yüzden sıkıntı yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

E genç dediğimiz Pedro'yla Miloseviç'te 24-25. Stoperlik tecrübe işi olduğu için en parlak dönemleri 28-32 arası oluyor. O yüzden sıkıntı yok.
Alt yapısını Türkiye den almış oyuncu çok zor parlıyor. Her türlü risk olur. Risk almaya gerek yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Iki Robben bir takima fazla :D
Şenol Hoca defansı sağlama alırsa daha ofansif oynar bence  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

:D
 İnan bana 40 lı yaşlar en güzel yıllar. Tadını çıkar  :) @tangaz
Fuat denince Eskişehir kalecisi zalad ın  prekazinin kullanacağı frikik öncesi boşnakça ( Yugoslavca ) kardeş bu köşeye bu köşeye diye bağırması ve o köşeye atılan şutu yemesi gelir. gese 2 - 1 kazanmış ve şampiyon olmuştu. Fuat hoca yıllar sonra ortaya çıkıp ben de o dili biliyordum zalad bunu unuttu demiştir. Peki o günlerde nerelerdeydin be adam zalad denilen mahluk ben baraja söylemiştim diye kendini savunsa da baraj da o dili bilen oyuncu yoktur. Neden ingilizce dememiştir. Neyse sinirlerim zıpladı yine  :)

bende 30 lu yaşları seviyorum  :D
fuat yaman daha sonra bizde teknik kadroda da rol aldı alt yapıda falanda görev yaptı dönem dönem...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol Hoca defansı sağlama alırsa daha ofansif oynar bence  :evillol:
Kale ve defans sağlam olsun 90 golü zorlarız seneye 3 4 tane 7 8 gollü galibiyetler bekliyorum :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Günün Kadrosu  :D             

Adler

Gökhan-Skrtel-Juan Jesus-Caner

Atiba-Oğuzhan

Roben-Sosa-Töre

Gomez

kadro müthiş ama bu kadroya skertel gitmedi işte kadro stoper mevkisi bangır bangır bağırıyor lider vasıflı oyuncu diye :D

Gökhan-juan jesus sol stoper süper-caner tamam bu kadroya birtane pepe istiyor :D

Gökhan-Pepe-Juan jesus-Caner

şimdi tam oldu :D

Ben bu kadroyu sevdim :D

Rene Adler

Gökhan Gönül     Pepe      Juan Jesus       Caner Erkin

Ozzy       Atiba

Robben                    Sosa                   Töre

Gomez

Çevrimdışı MrtBlgc

Beyler şu Emre Mor hakkında ne düşünüyorsunuz ? Alabilirsek iyi bir yatırım olmaz mı ?
Hiçbir maçını izlemedim ama videolarda oldukça yetenekli bir arkadaşa benziyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kadro müthiş ama bu kadroya skertel gitmedi işte kadro stoper mevkisi bangır bangır bağırıyor lider vasıflı oyuncu diye :D

Gökhan-juan jesus sol stoper süper-caner tamam bu kadroya birtane pepe istiyor :D

Gökhan-Pepe-Juan jesus-Caner

şimdi tam oldu :D
Ben Pepe yi sevmiyorum  :iblush: Çok çirkef  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben Pepe yi sevmiyorum  :iblush: Çok çirkef  :tabe:

tam aradığımız adam işte "YOK EDİCİ" PES oynayanlar bilir :D  :evillol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bana bak yado efendi
Burası Beşiktaş forumu.Şizofrenik ergenlerin saçmalama platformu değil.Herşeyin de bi sınırı var.
Y.D. zamanında yapılan yerli/yabancı transferlerin , verilen  ücretlerin, komisyonların normal bir açıklaması yok.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı MUSTAFA_

tam aradığımız adam işte "YOK EDİCİ" PES oynayanlar bilir :D  :evillol:
Ben çirkef oyuncuları Beşiktaş a yakıştırmıyorum  :tabe: Şenol hoca da futbol dışı olayları sevmez zaten. Bunu röportajlarında da dile getirmişti  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben çirkef oyuncuları Beşiktaş a yakıştırmıyorum  :tabe: Şenol hoca da futbol dışı olayları sevmez zaten. Bunu röportajlarında da dile getirmişti  :tabe:

adam oyun içinde çirkef yav :D Saha içinde rakipleri sindiriyor bence yakışır bize :D

Ulan caner'i yazıyoruz kadroya sende yazmışsın caner'i caner pepe'den daha çirkeftir :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

adam oyun içinde çirkef yav :D Saha içinde rakipleri sindiriyor bence yakışır bize :D

Ulan caner'i yazıyoruz kadroya sende yazmışsın caner'i caner pepe'den daha çirkeftir :D
O her takımda farklı oynadı. Bize gelirse bizimkiler onu düzeltir. Sen kafanı yorma  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

Beyler şu Emre Mor hakkında ne düşünüyorsunuz ? Alabilirsek iyi bir yatırım olmaz mı ?
Hiçbir maçını izlemedim ama videolarda oldukça yetenekli bir arkadaşa benziyor.

ümit milli maçta izledim bende bikere... fizik olarak pek iyi değil, topuda çok seviyo falan ama daha 19 sanırım yaşı... çok iyi bir topcu olabilir... yetenek var...

ama aynı maçta sanırım kenan karaman dı ismi forvet o da oynadı... o baya baya kötü bir genç arkadaşımız.. olmaz ondan..

Çevrimdışı Necmi

Öncelikle kimseyi küçük düşürmek rencide etmek amacında değilim ama bazı şeylerin bilinmesi gerekiyor ve bazı futbolcularında haddini bilmesi gerekiyor. 2 M Euro isteyen ismaille ilgili bazı gerçekler..

Malum adanada oturan bir kardeşinizim, Üniversitede iskendurunlu bir tayfa vardı aynı evde kalıyorlardı , bizde her haftasonu maç
izlemeye giderdik haftada 1-2 halısaha yapardık hepsi bildiğin futbol manyağı ve ülkemizdeki çoğu yetenekli ama dayısı amcası olmayan
genç gibi bir yerlere gelememişler.

Aralarından bir tanesi geçmişinde harbi topçuymuş genç takımlarda sayısız kupası madalyası var geleceğin 10 numarasıyken çapraz bağ kopartıyor ve takımdan ayrılmak zorunda kalıyor.  Aslında hikayede tam olarak burada başlıyor.

Gençliğinde genç takımlarda oynamış arkadaşlar bilir. her genç takımda babasının finansal destek sağlamasından ötürü sürekli kadroda olan tipler vardır. futbolla alakası olmasa da babasının amcasının dayısının parasıyla sadece aile tatmin olsun diye kadroya giren çocuklardan bahsediyorum.
İsmailde tam bu tanımın adamı . İsteyen araştırır İsmailin babası İskendurunda hatayda otelleri olan ciddi nüfus sahibi bi adamdır.

neyse benim arkadaş sakatlanıyor arkasına yediği ismail bir süre oynuyor ve arkasından kimsenin anlayamadığı bir şekilde ismail sürekli yükseliyor. İskenerun kartal , iskendurunspor , g.antep paf , a takım derken Beşiktaşımıza inanılmaz bir bonservisle transfer oluyor.

Gaziantepe kadar nasıl yükseldiği malüm ama sonrasında beşiktaşa gelişine akıl sır erdiremiyor bizim çocuklar. Orada da Yıldırım Demirören faktörü giriyor devreye büyük ihtimalle ve bence şaibeli transfer gerçekleşiyor.

Şimdi sezon boyunca burada 10'larca arkadaş İsmailin bir futbolcunun üst üste yapamayacağı kadar hata yaptığını fotolarla yazılarla anlattı . bu adam sezon bounca benim gibi bir çok beşiktaşlıy futboldan soğutma noktasına geldi. Kız takımından bir oyuncunun bile daha iyi ismailden daha iyi oynayabileceği görüşü bile dillendirildi !!!

Ne alt yapısı alt yapı ne zekası zeka ne futbolu futbol baba dayı parasıyla futbolcu olmuş bir adamın forumdaki çoğu arkadaşın hayatı boyunca kazanamicağı paralarla tekrar beşiktaşımda sözleşme imzalamasına karşı bir hareket başlatıyorum.

Beşiktaşla sözleşme imzalarsa bu adam yeni sezonda ismailin oynadığı hiç bir maçı izlemicem . Buradan Yönetime sesleniyorum bırakın gitsin bu adam Beşiktaşı hak etmiyor kesinlikle

Beşiktaşlılık bu kadar kolay terkediliyorsa hiç durma kardeşim
ismail antepte oynarken uefada geleceği en parlak forvet adayı olarak görülüyordu.
Beşiktaşada torpille falan gelmedi. sonrasında tutar tutmaz ama alındığında
gayette iyi bir transfer olarak görülüyordu. Beşiktaşın geleceğe yatırımı olarak alınmış bir oyuncuydu.
senin arkadaşların biraz kıskançlık göstermiş.
heleki o dönemler anadolu takımlarında oynayan oyuncuların esamesi okunmazken ismail bayağı parlak bir
profil çiziyordu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ismail antepte oynarken uefada geleceği en parlak forvet adayı olarak görülüyordu.
gayette iyi bir transfer olarak görülüyordu. Beşiktaşın geleceğe yatırımı olarak alınmış bir oyuncuydu.
heleki o dönemler anadolu takımlarında oynayan oyuncuların esamesi okunmazken ismail bayağı parlak bir
profil çiziyordu.
forvet mi @Necmi abi  :alala: :alala:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sol açıktı . Sonradan sol beke evrildi Güvenç Kurtar zamanında takımda sol bek olmayınca, sol açık olarak verimsiz olduğu da görülünce .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 17:01:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yado

profil çiziyordu.

Abi sende mi :)
bu sezon yeterince kanser etti yaptı hatalara küfür edip sağı solu yumruklamaktansa izlemem oynadığı maçları.

ayrıca ismail hiç forvet olmadı 10 numaradan devşirme solbek solaçıktır kendisi. kariyeri boyunca da amatör dahil 5 gol attığı sezon yoktur ! nasıl parlak forvet adayı bu ?
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Berat

Şu yaptığımız İsmail tartışmasını bir de yönetim görse de rahatlasak.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail 10 numara çıkışlı.
Gaziantepte sol açık olarak oynatılıyordu başta yanlış hatırlamıyorsam Çağrı. İskenderun'dan transfer edilirken 10 numara olarak transfer edilmiş olabilir belki onu bilemem.

Çevrimdışı murat

aslında sol açık özelliği bek özelliğinden daha baskın. ibrahim üzülmez gibi bek yapmaya çalıştık ama olmadımı olmuyor.iki sene topa dahi vuramamasınında etkisi var.

Etiketler: