2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12338157 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 15:50:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Serdar filan alınmaz 8 milyon nedir ya şaka gibi :D

Pektemek + 2 milyon + 2 yarım köfte maksimum teklif olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Zapata, Serdar aziz alınacaksa para harcamasınlar boşa. Seviyeyi bu kadar düşürmeyelim. Biz Şampiyonlar Ligi'ne gidiyoruz Milan'ın oynatmadığı stoperi ve Bursaspor stoperini tranfer ediyoruz. Gomez'in bahsettiği buydu işte. İnşallah böyle bir hataya düşülmez. Seviye Subotic, Skrtel, Glik vs olmalı. 2 yabancı alınmayacaksa Serdar Aziz mantıklı olabilir

Serdar Aziz bence kumaşı iyi stoper gelişime açık , saçma sapan insanların elinde hedef oluyor , Şenol hoca onu milli takım 1. Stoperi yapar

Zapata ise bizde bi vodafone arena yesin 2 kamp görsün 1 koyicinde turlasin siz o zaman görün zapatayi. 

Bana görede çok farklı isimler alınsın da görünen koy kılavuz istemez , zapatayla on sözleşme imzalanmış bile diyorlar basaksehir fb maci sonrası .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 15:51:21
  • Beşiktaş / Bodrum
DHA'ya göre Skrtel ve Zapata bitmiş. Hoca da onay vermiş oyuncularla da ön protokol imzalanmış. Hedefte Gökhan Gönül ve Serdar Aziz; Mario gecikirse bir de forvet varmış.

Ben tükürük köftesi istiyorum @Kemal bey  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Alexis + 3.5 m euro + bir miktar kaju :)

Çevrimdışı Kemal

Ben tükürük köftesi istiyorum @Kemal bey  :icool:

Doğan Haber Ajansı değil Kemal haber ajansına bakın siz kardeşim :)   gelince yazdıklarım arabayi koy içinde et donercinin önüne çekecem bitincede kayintim  Ramiz dayı gibi " ben yedim hesabı siz odeyeceksiniz yegenler " diyecem :)

Çevrimdışı tangaz

serdar aziz ersanın yanında daha iyi bir stoper ama gereksiz penaltı yapma riskini de bünyesinde barındırıyor. milli maçlardaki ersam ile milli maçlardaki s.aziz mukayesesi oyuncu kalitelerini net olarak ortaya koyuyor. ancak arkadaş 2 milyon istiyor yıllık bence çok
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ersan'ın Çin'e gitme bedeline bakarak kendi kafalarına göre bonservis fiyatı çekiyorlar Serdar Aziz için sanırım . Şark kurnazlığı peşinde koşan Bursa gibi kulüplerden futbolcu almayacaksın ki FFP'in nefesini enselerinde iyice hissetsinler, tokat yedikçe battıkça akılları başlarına gelsin.

Çevrimdışı Kemal

Bu arada Üzgünüm ama Skrtel fb ye gitmek uzereymis tek engel cl imiş , garibimi on elemeyi geceriz diye kandirmasalar bari :) 

Bugün maşallah akıyor haberler akıyor :)

Çevrimdışı sallapati

pehh ilk defa duydum üstelik sakatmış ağustosa kadar kampı kaçırır  :olmaz

para basılacaksa Yann Sommer , Handanovic

Łukasz Skorupski yi  1 yıllığına bedelsiz kiralayabiliriz.. potansiyelli bir kaleci... Romada 1-2 hatalı gol yedi diye gözden düştü Empoliye kiralandı geçen sene.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 15:57:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Üzgünüm ama Skrtel fb ye gitmek uzereymis tek engel cl imiş , garibimi on elemeyi geceriz diye kandirmasalar bari :) 

Bugün maşallah akıyor haberler akıyor :)

Fenerbahçe bizim elimizden bu sene biz istersek tek bir oyuncu bile alamaz. Bu da böyle biline :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı izmirkartali

FB iyi oyuncu alamaz Avrupa'dan arkadaş. Alırsa daha çok batağa girer.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı OrhanAker

Serdar aziz 8 milyon mu..tanrılar çıldırmış olmalı.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

serdar aziz için 3.5 milyon €  + alexis + bir miktar kaju nedir :) Tosic'i izlerim stoperde daha iyi :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz kaç tane stoper alacağız :)

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

En kötü glik ile juan jesusa 15 m verelim bide aston villadan solbek cichokko vardı onu alalım bitirelim transferi.. Bu 2 stoper taş gibi yapar takımı.. Kaleyede zaten top gelmez boyko da iş görür..stopere para harcamak şart.. 15 m'nu azaltmak için veli ile q7 'yi 10 m rahat satarız.. Dahada transfere gerek kalmaz en kötü ihtimal olarak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 15:58:51
  • Beşiktaş / Bodrum
En kötü glik ile juan jesusa 15 m verelim bide aston villadan solbek cichokko vardı onu alalım bitirelim transferi.. Bu 2 stoper taş gibi yapar takımı.. Kaleyede zaten top gelmez boyko da iş görür..stopere para harcamak şart.. 15 m'nu azaltmak için veli ile q7 'yi 10 m rahat satarız.. Dahada transfere gerek kalmaz en kötü ihtimal olarak

Cissokko çok kötü sakın sakın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

serdar aziz için 3.5 milyon €  + alexis + bir miktar kaju nedir :) Tosic'i izlerim stoperde daha iyi :)
2 çuval soğan, 2 çuval patates, 2 çuval pirinç bir de 100 tl akbil'e bu transfer biter

Biz kaç tane stoper alacağız :)

Franco
Milosevic
Alexis

Gidiyor.

Rhodolfo
Marcelo (1.2 milyon € Satın alınıyor)
X
X

2 tane alıyoruz :D

Çevrimdışı alimm

Alexis + 3.5 m euro + bir miktar kaju :)

Çok oldu öyle be abi... alexis + gol demek + bir miktar da badem olabilir  :D:D:D
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı canergiray77

arkadaşlar sizlerden ricamızdır bu mesaj'ı herkes beşiktaşımızın mail adreslerine mail atması engelliler için destek olun atatürk olimpiyat stadyumundaki gibi engellilerin saha zeminini rahatça görebilmesi için işlemler yapılmasını istiyoruz kulübümüzden sizlerinde bize destek olmasını istiyoruz bu mesajı benin gibi engelli olan yiğit kardeşim yazmıştır kendisine tüm engelliler adına teşekkür ediyorum. Change org'da imzalamasını ve orada ki metini kulubumuze mail atmasını rica ederiz teşekkürler

https://www.change.org/p/beşiktaş-jk-vodafone-arena-da-engelli-rampası-istiyoruz?recruiter=314214591

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı brkntcnr

Glik - Juan Jesus - Skrtel üçlüsünden ikisini alalım kalede Tolga oynasa gol yemeyiz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

serdar aziz = alexis+pektemek+1milyon awro  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Fb ye ceza gelmişken  ortasaha ve forvet hattındaki ilk 11 ve soradan giren oyuncularımızı elde tutarsak damga vururuz önümüzdeki yıllara...

maceraya gerek yok bence

Çevrimdışı Bishamon

Biri lütfen Çağrıya köfte götürsün.Her cümlesinde köfte geçiyor :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Bu stoperlerden en az birisi gelecek :)

Skertel
Subotic
Kamil glik
Yaroslav Rakitsky
Juan Jesus
Nicolas N'Koulou