2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12343760 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Daha Mayıs bitmeden Atiba'yı gönderenler ortaya çıkmış, bu transfer dönemi uzun sürecek.  :)

Neyseki Avrupa Şampiyonası var, yoksa sıkıntıdan bütün kadroyu gönderip 25 tane yeni adam getirecek bizim taraftar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı cursedofdragon

Serdar Aziz , Zapata , Rhodolfo , Marcelo ve ihtiyaç halinde Necip Tosic    ,  seneye ki stoper kadromuz olur . Atın fava bekleyin tutmazsa 5 kardeşime maç öncesi köfte ekmek ayran ismarliyorum .

ben 2 yarım ekmek istiyorum çünkü tutmayacak :D

Rhodolfo,marcelo tamam zapata belki serdar aziz değil :)

Lider vasıflı bir stoper alınacak :)

Oynayabiliyor da bizim istediğimiz tip sol bek bu değil :D

ismaillo ile devam o zaman :D

Daha Mayıs bitmeden Atiba'yı gönderenler ortaya çıkmış, bu transfer dönemi uzun sürecek.  :)

Neyseki Avrupa Şampiyonası var, yoksa sıkıntıdan bütün kadroyu gönderip 25 tane yeni adam getirecek bizim taraftar.

atiba gönderilemez gönderilmesi teklif dahi edilemez ancak adamın biri çıkıp 10 milyon € verirse 34 yaşında ki oyuncu içinde göndermemek enayilik olur :)

Çevrimdışı Bishamon

Bir kaç gün önce Milanlılara sormuştum Zapata'yı çok çabuk konsantrasyon kaybedebilir dediler yedek kalınca morali bozuluyor.Eğer gelir sürekli 11 oynarsa eski haline dönebilir

Çevrimdışı tangaz

madem parasıyla kaleci alıyoruz o zaman adayımı açıklıyorum

Norberto Murara Neto

var mı itirazı olan  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

Bir tane üst düzey gelecektir kim bilmiyorum ama Serdar, Zapata hep yanında lidere ihtiyaç duyan stoperler.

Hem Serdar hem Zapata gelmez o yüzden.

Zapata üst düzey kardeşim bu seneki dünya futboluna geri dönüşüm isim kazandırma adamı Zapata ,  böylece takımda winner baskı kaldirabilecek üst düzey oyuncu sayısı  gomez - Sosa - q17 - atiba ve zapata ile birlikte 5 oluyor . Tabii bizim cocuklarimizda şampiyonluk gördü 2 tık level atladilar ve maç içi kötü durumlarda derbilerde üst düzey maçlarda veya alt düzey maçlarda süpriz gol yemede artık şampiyon tepkisi verecekler bu önemli .

Aynı zamanda serdar aziz ise Şenol hoca özel isteği @Çağrı

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Buyursunlar İsmail ile sözleşme imzalasınlar . İsmail , Anderlecht'e falan gitmez. Ne bizim kulüpteki  kayrılma kollanma düzenini orada bulabilir ne de burada kazandığı paranın yanına yaklaşabilir. Gitti diyelim dayanamaz ,yarım en fazla 1 sezon sonra yurda geri dönüş yapar.
Mental, alt yapı olarak yetersiz Pektemek,İsmail tarzı futbolcular yedek olarak da takıma fayda sağlamaz. Neye kime inat edilerek, ne ispat edilmeye çalışarak, hangi maksatla böyle futbolcularla sözleşme yapılır anlamıyorum. 2 x 2'nin 5 olduğunu ispatlamaya çalışmak gibidir İsmail gibi futbolculardan fayda ummak Beşiktaş gibi hedefleri olan bir takımda.
Bu kayırma kulüpte çok var.. İsmail 7 sezon ne oynadıda bu adamla sözleşme yenileyeceksin ?? Tosiç onun görevini fazlasıyla yapar.. Son maçta tosiçin yaptıgı solunda atıp sağından geçmesini 7 sezon yapmadı bu ismail.tolga 2 penaltı kurtardı diye tüm yaptıgı hataları takım kaptanı diye afmı edelim..gs maçından kaçmasını , uefadan elenmemizi bununda bizi şampiyonluktan etmesine göz mü yumalım..bu adamlar gitmeden kayırmacılık bitmez takımda
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2016, 15:41:55 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Kemal

ben 2 yarım ekmek istiyorum çünkü tutmayacak :D

Rhodolfo,marcelo tamam zapata belki serdar aziz değil :)

Lider vasıflı bir stoper alınacak :)

Tamam sana 2 yarım yazdım :)

Çevrimdışı Anıl

Serdar Aziz , Zapata , Rhodolfo , Marcelo ve ihtiyaç halinde Necip Tosic    ,  seneye ki stoper kadromuz olur . Atın fava bekleyin tutmazsa 5 kardeşime maç öncesi köfte ekmek ayran ismarliyorum .
Mümkün değil, köfte ekmek bol soğanlı olsun :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Çağrı cursedofdragon Anıl  3 oldu :)

Çevrimdışı tangaz

lider özellikli stoper alınmayacak o işi rodolfoya yaptıracaklar yanına hızlı stoper bakıyorlar bu bağlamda hocanın serdar aziz aşkı tutabilir. ayrıca hoca marceloyu rodolfodan önde tutuyor sene başında da birinci önceliği marcelo idi almanlar 6-7 fiyat isteyince rodolfo alındı hoca polonya günlerinden beri marceloyu beğenior  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 15:42:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Norberto Murara Neto

Var. Daha iyileri var o paraya.  :steamed:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 15:43:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Zapata üst düzey kardeşim bu seneki dünya futboluna geri dönüşüm isim kazandırma adamı Zapata ,  böylece takımda winner baskı kaldirabilecek üst düzey oyuncu sayısı  gomez - Sosa - q17 - atiba ve zapata ile birlikte 5 oluyor . Tabii bizim cocuklarimizda şampiyonluk gördü 2 tık level atladilar ve maç içi kötü durumlarda derbilerde üst düzey maçlarda veya alt düzey maçlarda süpriz gol yemede artık şampiyon tepkisi verecekler bu önemli .

Aynı zamanda serdar aziz ise Şenol hoca özel isteği @Çağrı

Serdar Aziz 8 milyon. Köfte 8 lira. Serdar gelmez köfte benim olur. Turşu olmasın bol ketçap mayonezli.  :acim:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı b.damatoglu

Aziz Behiç ismi geçiyor. Çine kitleme kontejyanına alınacak sanırım.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Norberto Murara Neto

Lukasz Skorupski  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Var. Daha iyileri var o paraya.  :steamed:
Sen hala Adler mi istiyorsun @Çağrı  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kemal

Serdar Aziz 8 milyon. Köfte 8 lira. Serdar gelmez köfte benim olur. Turşu olmasın bol ketçap mayonezli.  :acim:

Sakatlığı var kendi arıza çıkarıyor Şenol hocayla çalışmak istiyor kulübüne rest çekti çekecek , alexis ve 3.5 m gibi bir paraya seneye Bjk de top teper :) 

Çevrimdışı zekotha

Zapata, Serdar aziz alınacaksa para harcamasınlar boşa. Seviyeyi bu kadar düşürmeyelim. Biz Şampiyonlar Ligi'ne gidiyoruz Milan'ın oynatmadığı stoperi ve Bursaspor stoperini tranfer ediyoruz. Gomez'in bahsettiği buydu işte. İnşallah böyle bir hataya düşülmez. Seviye Subotic, Skrtel, Glik vs olmalı. 2 yabancı alınmayacaksa Serdar Aziz mantıklı olabilir

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı can1903

Serdar Aziz'in Ersan'dan farkı ne :)

Al Skrtel ve Zapata'yı gel Kaju reyisa
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

Lukasz Skorupski  :bandit:

pehh ilk defa duydum üstelik sakatmış ağustosa kadar kampı kaçırır  :olmaz

Çevrimdışı Renton

Gonul-Rhodolfo-Zapata-X olacak budur belki rhodolfo-skrtel.Gonul gelmezse de beck ile devam edilir bence
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 15:50:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Sen hala Adler mi istiyorsun @Çağrı  :D

Adler veya Handanovic altı kurtarmaz :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı izmirkartali

DHA'ya göre Skrtel ve Zapata bitmiş. Hoca da onay vermiş oyuncularla da ön protokol imzalanmış. Hedefte Gökhan Gönül ve Serdar Aziz; Mario gecikirse bir de forvet varmış.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Etiketler: