2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337721 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Kale için ya Deportivo'dan Fabri ya da Hannover'den Zieler gelecek diyorlar. Fabri ile sözleşme bile imzalanmış hatta ama iptal opsiyonu varmış.

Stopere de Skrtel gelecek gibi.

Zieler

G. Gönül  Skrtel  Marcelo(Rhodo)  Transfer

Atiba   Oğuzhan

Aras              Sosa                Olcay

M. Gomez

Böyle olacak gibi tabi kanat için Avdijaj ve Robben ismi geçiyor. Kanat için de 1 transfer gelebilir :)
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2016, 15:36:26 Anıl ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sol bek için Coentrao ismi geçiyor.

Kale için ya Deportivo'dan Fabri ya da Hannover'den Zieler gelecek diyorlar. Fabri ile sözleşme bile imzalanmış hatta ama iptal opsiyonu varmış.

Stopere de Skrtel gelecek gibi.

Fabri(Zieler)

G. Gönül  Skrtel  Marcelo(Rhodo)  Coentrao

Atiba   Oğuzhan

Aras              Sosa                Olcay

M. Gomez

Böyle olacak gibi tabi kanat için Avdijaj ve Robben ismi geçiyor. Kanat için de 1 transfer gelebilir :)
Fabri ve Coentrao kesin almayacağımız, almamamız gereken oyuncular. Biri iyi değil diğeri sakat ve sezon başı iyileşecek. Onları kadrodan çıkarabilirsin  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Anıl bu fabri merakı nedir ya geçen senede çıkmıştı çapraz bağ sakatlığı falan vardı ısrarla adı geçiyor inşallah gelmez bir de onla uğraşmayalım

Çevrimdışı MUSTAFA_

@Anıl bu fabri merakı nedir ya geçen senede çıkmıştı çapraz bağ sakatlığı falan vardı ısrarla adı geçiyor inşallah gelmez bir de onla uğraşmayalım
Fabri yi Sambade istiyordu ve o da gittiğine göre gelme ihtimali kalmadı. Zieler Costil gibi kaleciler varken sakatlıktan yeni çıkmış Fabri çok saçma. Menejer oyunu olarak görüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabri yi Sambade istiyordu ve o da gittiğine göre gelme ihtimali kalmadı. Zieler Costil gibi kaleciler varken sakatlıktan yeni çıkmış Fabri çok saçma. Menejer oyunu olarak görüyorum  :tabe:
hiç izlemedim o adamı trfrmrkt de 1.5 m değeri zaten az gerek yok :D

Çevrimdışı brkntcnr

Gerçekten takımın omurgasıyla pek oynamamalıyız. Sadece bir tane ŞL standartlarında stoper. Onun dışında Rhodolfo - Atiba - Oğuzhan - Sosa - Gomez. Bu adamların satılması çok mantıksız -astronomik bir teklif gelmedikçe-. Atiba yaşlandığından dolayı onunla dönüşümlü oynatacağımız biri ve iyi bir stoperle takımın omurgasını bozmadan güçlendirmeliyiz. Bizim sorunumuz kale ve kanatlarda. Töre gitmeli bence onun yerine biri lazım, iki bek lazım ve bir de kaleci.

Çevrimdışı Ensar

Sezon boyunca Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş'ta orta saha oyuncuları toplam 19 gol 20 asist yapma başarısı gösterirken; bu periyotta Fenerbahçe'nin orta saha oyuncuları 5 gol 20 asist yaptı.

Fenerbahçe'nin tüm orta saha oyuncularının yaptığı toplam 5 gol 10 asistlik performans, Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Jose Sosa'nın bireysel yaptığı 7 gol 12 asist ve Oğuzhan'ın yaptığı bireysel 9 gol 7 asistlik performansına dahil ulaşamadı.

İşte Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin orta saha oyuncuları ve skora katkıları;

Beşiktaşlı oyuncuların skora katkısı:

Jose Sosa 9 Gol 12 Asist

Oğuzhan 9 Gol 7 Asist

Atiba 2 Gol 1 Asist

Necip Uysal 1 Gol -

Fenerbahçeli oyuncuların skora katkısı:

Diego Ribas 2 Gol 5 Asist

Mehmet Topal 1 Gol 3 Asist

Josef de Souza 1 Gol 1 Asist

Meireles 1 Gol -

Ozan Tufan - 1 Asist
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

Zieler
GG - Rhodolfo - Juan Jesus - Kolarov
        Atiba/Topal - Ozzy
    Transfer -  Sosa   -  Olcay
                  Gomez

Kuralım şunu arkamıza yaslana yaslana izleyelim bu sezon.

[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2016, 13:12:15 brkntcnr ]

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Her kadroya QUERASMA yazıyosunuzda bu adam ne oynadı bu yıl ?? İlk yarı oynadıgı hermaç sıkıntı yarattı.. Ceza alanında hiç çogalamadık.. Bu adam girmesinde olcay oynasın dedik. Düşünün olcaya bile razı geldik.. Adam gecemiyor artık ,, geçmeye çalışırken yere atıyor kendini her maç , hakemlerde çözdü olayı faul bile çalmıyorlar.. Son 3- 4 maç iyi oynadı die ilk 11 yazılmazki.. Alacağı kartları, kaptırdıgı topları,10 kişi oynamamızı , ceza alanımızda çogalamamızı hiç hesaba katmıyorsunuz.. İlk yarı fark attıgımız maçlarda q7 yoktu yada oyundan alınmıştı.. Bu adam bizim hızlı oyunumuzu yavaşlatmaktan başka bişe yapmıyor.. Derhal iyi paraya satılmalı benim fikrimce

Çevrimdışı Çağatay

Töre bu yaz gidecek hissediyorum ama yerine aras ile olmaz. Aras ve kerim bu takımın 3 ve 4. Kanat adamlari olmalı.

Kaleci konusunda öyle zieler fabri filan olacak iş değil. Bir arpa boyu yol alamayiz

Arti olarak topalın ve canerin de kafalarinin karistirilmasini isterim. Gg nin izinden gelirlerse fb seneye bildigin batar yani oyle böyle degil cok fena krize girerler ki uefa ile anlasma daha buzdaginin görünen kismi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Kartal Ç

Rhodolfonun uzun süreli sakatlığından dolayı ş.ligi seviyesine hazır bir şekilde dönebileceğini pek sanmıyorum. Daha genç olan tolgay bile tam toparlayamadı hala. Rhodolfoyu ş.ligi için as stoper olarak düşünmemek lazım bence seneye. Ama rotasyonda süper lige yeterli olur tabiki.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2016, 13:18:27 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alıntı yapılan: Çağatay link=topic=2387.msg579344#msg579344 date=
Töre bu yaz gidecek hissediyorum ama yerine aras ile olmaz. Aras ve kerim bu takımın 3 ve 4. Kanat adamlari olmalı.

Kaleci konusunda öyle zieler fabri filan olacak iş değil. Bir arpa boyu yol alamayiz

Arti olarak topalın ve canerin de kafalarinin karistirilmasini isterim. Gg nin izinden gelirlerse fb seneye bildigin batar yani oyle böyle degil cok fena krize girerler ki uefa ile anlasma daha buzdaginin görünen kismi
çağatay abi zieler hakkında genelde iyi yorumlar geldi, senin dışında olumsuz yorum yapan görmedim

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Handonoviç in  interle sıkıntısı mı var?? Haberleri geçiyor beşiktaşla.. Gelirse hayır demem

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Handonoviç in  interle sıkıntısı mı var?? Haberleri geçiyor beşiktaşla.. Gelirse hayır demem

imkansız...  :by2:

Çevrimdışı Ensar

gelirse hayır demem nedir ya :kop: yiyorsa de  alnının çatından vururum :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Dün akşam Lucas'ı yazma sebebim artık Veli'den beklentim olmamasıdır.

Atiba-Lucas-Necip-Tolgay-Oğuzhan-Sosa gayet 3 kulvar için yeterli olur.

Atiba ; 6 numara, Lucas ; 6-8 numara, Tolgay ; 8 numara, Oğuzhan; 8-10 numara ve Sosa ; 10 numara
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dün akşam Lucas'ı yazma sebebim artık Veli'den beklentim olmamasıdır.

Atiba-Lucas-Necip-Tolgay-Oğuzhan-Sosa gayet 3 kulvar için yeterli olur.

Atiba ; 6 numara, Lucas ; 6-8 numara, Tolgay ; 8 numara, Oğuzhan; 8-10 numara ve Sosa ; 10 numara
veli gitmezse üzülürüm ben gerek yok oynaması imkansız gibi bilic alır inşallah :D

Çevrimdışı Çağatay

çağatay abi zieler hakkında genelde iyi yorumlar geldi, senin dışında olumsuz yorum yapan görmedim

Winner karakterli ise gelsin
Mesela adler hamburgu zamaninda kume dusmekten kurtarmis bir adam iken
Malesef zieler in performansi buna yetmemiş.

Çevrimdışı Tolga

veli gitmezse üzülürüm ben gerek yok oynaması imkansız gibi bilic alır inşallah :D
Toparlanabileceğine dair umudum fazla yok o yüzden yerine birisi alınmalı yoksa Veli formdayken faydalı bir oyuncu :icool:

Çevrimdışı Tolga

Bu arada hatırlatalım bilmeyen varsa diye.

Hannover küme düştüğü için Zieler, 3.5 m euro'ya serbest kalıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

alalım mı yani  :icool: benim hiçbir fikrim yok adam hakkında trfrmrkt'e göre 8 milyon euro değeri :D

Çevrimdışı genki1914

kaleci ve Alman... gelsin
Guti14

Çevrimdışı Çağatay

34 maçta 62 gol yemiş 5 clean sheeti var
Ortalama maç basina yedigi gol ortalaması 2 civarı bir adam bu zieler...

Çevrimdışı Tolga

alalım mı yani  :icool: benim hiçbir fikrim yok adam hakkında trfrmrkt'e göre 8 milyon euro değeri :D
İşimizi görür bence :)

Gerçi @Çağrı Costil diyor o da gelirse güzel olur.

Çevrimdışı genki1914

34 maçta 62 gol yemiş 5 clean sheeti var
Ortalama maç basina yedigi gol ortalaması 2 civarı bir adam bu zieler...
Bayernda oynamıyor düşen takımda oynadı normal
Guti14

Etiketler: