2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337595 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Benim anlamadığım elde Rhodolfo var Marcelo'yu alacakları söyleniyor,, niye zapata'yı alsınlar ki?
marcelo kesin değil henüz, hoca marcelo zapata ikilisnden eminim marceloyu seçer. zapata cepte tutuluyor kesin olacak anlamı taşımaz. 1,5 milyon ve 3 yıl deniyor bu parayı avrupada hiçbiyerden alamaz vergilerle yıllık 3 milyon demek avrupada.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Eray

Tolga takımda kalcağını açıkladı Beyaz Show'da.

Çevrimdışı brkntcnr

Everton Boyko'yla ve Veli'yle ilgileniyormuş. İkisini 8-10 a Atibayı da 6-7 ye satsak güzel bütçemiz olabilir.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

atiba seneye 34 oluyor ama bilic 5m'a almayı düşünüyorsa yani aslı varsa herhalde beklenti 3 sezon faydalanılabilecek bir oyuncu olması. tugay 38 yaşında kadar oynamadı mı? atibanın yaşına takılmayalım yeri kolay kolay dolmaz bence. birde şunu merak ediyorum uefa fenere ne zaman çökecek? bu sene de bas bas paraları yapabilecekmi aziz baskan? ligde bize en büyük rakip fener olacak seneye.

bugün çöktüler ya fenere haberin yok sanırım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yado

Beyaz Show 'da Beşiktaş gecesi Açın Kanal D'yi 

Metin Tekin , Necip , Tolga
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı tayfun_bjk

kucağa alıyorlar yavaş yavaş  :eyes

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şu şekilde:

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi tarafından Şirketimiz hakkında yürütülen UEFA Mali Fair Play Kriterleri; başabaş hesap durumu soruşturma süreci sona ermiş olup, Şirketimiz ile UEFA Mali Kontrol Komitesi arasında yapılandırma anlaşması imzalanmıştır.

Yapılan anlaşmanın detayları aşağıdaki şekildedir:

* Yapılandırma anlaşması; 2016/17, 2017/18, 2018/19 ve 2019/20 sezonlarını kapsamaktadır.

* Şirketimiz, 2019/20 izleme periyodunda (2017, 2018 ve 2019 Raporlama Dönemlerinde) UEFA başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.

* Şirketimiz, 2015/16 sezonu için azami 30 milyon avro, 2016/17 sezonu için azami 20 milyon avro, 2017/18 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.

* Şirketimiz 2016/17 ve 2017/18 sezonlarında personel giderleri/toplam gelirler oranında ve futbolcu haklarına ait amortisman giderlerinde getirilen sınırlandırmalara uymayı taahhüt etmektedir
o zaman bu sene bonservisli transfer yapmaları zor oyuncu satmadan. bir kac tane daha yüksek maliyetli fiyasko çıkan transfer yaparlarsa 5 sene zor toparlarlar. seneye mutlaka almamız gerekiyor ligi bence. sampiyonlar ligindeki başarıyı orta vadede hedeflemek daha akıllı bir strateji mi olur bilemiyorum.   

Çevrimdışı kyiv

Marcelo kesin kalacak.Torunoğulları ve Başkan şimdilik almıyoruz havası yaratacak rakamı daha da aşağı çekip belkide bonservissiz alacağız.

Çevrimdışı nusretaslanturk

1.3 1.4 filan :)
aynı nitelikte 3 stoper'e maaş verecek fikret orman :) ahahahahahah zuhahahahah :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

Beyaz Show 'da Beşiktaş gecesi Açın Kanal D'yi 

Metin Tekin , Necip , Tolga
açtık metin tekinin derbi maça gelişi efsaneymiş elde torba falan :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

haşhaşioğlu beeee

Çevrimdışı cursedofdragon

açtık metin tekinin derbi maça gelişi efsaneymiş elde torba falan :lol:

:D

Çevrimdışı tayfun_bjk

bugün çöktüler ya fenere haberin yok sanırım  :D
yok bilmiyordum valla) yado dostumuz yazmış ayrıntılarını oradan öğrendim az önce)

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 00:19:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Atiba verilmez. Duygusallıktan da değil mantıksal olarak da verilmez.

Orayı oturtmak hiç kolay değil gelecek 5 milyondan daha önemli Atiba'nın 2 sene orada olması.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Berat

Çatışmalar başlasın.

Çevrimdışı can1903

Atiba verilmez. Duygusallıktan da değil mantıksal olarak da verilmez.

Orayı oturtmak hiç kolay değil gelecek 5 milyondan daha önemli Atiba'nın 2 sene orada olması.
Ya 10 verirlerse?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 00:21:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya 10 verirlerse?

10 vermezler oldu ki verirler 10'a verilir. Ama 3-4 milyon için değmez kesinlikle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

''yürü bre ehli deve endamını göreyim ''
leyla'yıda mecnun'uda
bırakın bizim çocuklar konuşsun

Çevrimdışı Alper1903

Atiba seneye de muhtemelen bu performansta oynar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 00:25:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Atiba'nın oyuncu değişti ve gelişti.

Bilic getirdiğinde sadece fiziği ile oynuyordu. Şuan arkadaki oyun kurucu. Bu tempoda senede 35 maç 2 sene çok rahat oynar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Atiba gitmek zorunda değil ya yanında rotasyon yapabileceği birisi olsun yine 2-3 sene idare ederiz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Atiba, Gomez gibi futbolcuların yaptıkları işe ve bedenlerine büyük saygıları var. Performanslarını bir süre daha üst düzey tutacaklardır.

Etiketler: