2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337525 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Transfer sezonu ne zaman açılıyor ?

Çevrimdışı Bishamon

Fenerde ben bile stoper oynarım önümde 3 defansif orta sahayla  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Aslında Levin Öztunalı'yı alsak güzel olur ama onu da almak kolay değil.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozeratalay

Murat Özen Zieler de gündemde dedi

Aslında Levin Öztunalı'yı alsak güzel olur ama onu da almak kolay değil.
önü fazlasıyla açık onun:)

Çevrimdışı can1903

Zieler, Skrtel (Jesus) alırlarsa 5 forma alırım dağıtırım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Murat Özen Zieler de gündemde dedi
iyi transfer olur ama kaparlar bence..iyi kaleci 27-28 yaşında daha en verimli döneminde.. şansızlığı takımının küme düşmesi oldu bu sene

Çevrimdışı Tolga

önü fazlasıyla açık onun:)
Leverkusen ondan önümüzdeki yıllarda baya faydalanacaktır. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Murat ÖZEN kim beyler güvenilir mi Fabri diyor ?

Gerçi bunu Sambade istiyordu gittiğine göre niye alınsın ki diyede düşünmüyor değilim sallama galiba.
Bir Beşiktaş sitesinde haber müdürü. Çokça sallar. Geçen sene o kadar çok isim söyledi ki hiç biri çıkmadı. Bu tip haberlere itibar etme. Aralarında Beşiktaş muhabirlerinin de olduğu çokça kişi bir çok isim yazdı ama bilen çıkmadı . Yönetim ters köşe yaptı hep.
Tek Büyük Beşiktaş

Leverkusen ondan önümüzdeki yıllarda baya faydalanacaktır. :)
hakan'ın yerine hazırlıyorlar bence,, ulan ne kadar yetenekli 10 numara çıksa almanyanın  hepsi türk çıkıyor, tesadüf olamaz bu ya

Çevrimdışı Yado

Zapata devrearasından beri konuşuluyor alındıysa büyük iş olur bence. Kariyerini Kjaer'e benzetiyorum ben Zapata'nın

Ayrıca Uefa'da Şampiyonlar liginde , Dünya kupasında , Copa amerika , İtalya liginde , ispanya liginde oynamış bir adamdan bahsediyoruz az bi kariyer değil yani, hele ki şimdiye kadar ki defans transferlerindeki fiyasko isimlerden sonra.

Tamam milanda düşüşte olabilir ama önündeki oyuncularda az oyuncular değil hani.

Bir dipnot daha Zapata'nın Milan kariyerindeki dalgalanmanın bir nedeni de Milanın son 3 yılda 4-5 farklı T.direktörle çalışması da gösterilebilir.

Olursa iyi olur , saygılar  :bandit:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı ozeratalay

iyi transfer olur ama kaparlar bence..iyi kaleci 27-28 yaşında daha en verimli döneminde.. şansızlığı takımının küme düşmesi oldu bu sene
O kadar uç iki kaleciyi söylediki bizimkilerin kaleciden anlamadığını net olarak kavradım.Bencede kaparlar hazır takımı küme düşmüşken şuan Alman kalecilerde iyi giderken havada kaparlar.

O kadar uç iki kaleciyi söylediki bizimkilerin kaleciden anlamadığını net olarak kavradım.Bencede kaparlar hazır takımı küme düşmüşken şuan Alman kalecilerde iyi giderken havada kaparlar.
oliver khan kaleci antrenörlüğü yapıyor mu ki   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı brkntcnr

Zieler
Gökhan - Rhodolfo - Jesus - Kolarov

Şampiyonlar Ligi için gayet iyi bir savunma hattı.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zieler

fazla iyi :) keşke sağlıklı bi rhodolfo'yla şöyle bi savunma hattı kurabilsek

Çevrimdışı Yado

Zieler

Kurulacak defans hattının bu kalitenin aşasında olacağını düşünmüyorum . İsimler değişse de kalite aşağı yukarı bu olacak.

(Tolganın gelecek sene de Beşiktaş da önemli bir rol üstlenmesini bekliyorum.)
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Benim anlamadığım elde Rhodolfo var Marcelo'yu alacakları söyleniyor,, niye zapata'yı alsınlar ki?

Çevrimdışı brkntcnr

Kurulacak defans hattının bu kalitenin aşasında olacağını düşünmüyorum . İsimler değişse de kalite aşağı yukarı bu olacak.

(Tolganın gelecek sene de Beşiktaş da önemli bir rol üstlenmesini bekliyorum.)
Sağ bek- stoper ve kale mevkisinde katılıyorum ama sol bekte çok kısıtlı isim var ve hemen halletmemiz gerekiyor orayı.

Çevrimdışı tangaz

para güzelde atiba ne oynadı bu sene. bunu yapabilen oyuncuyu vermek hata olabilir yaş önemli ama adamın bu seneki performans inanılmazdı. durmadan dinlenmeden ne oynadı .
bu arada gönül caner topal süper olur birde kaleci stoper. boyko kiralık gönder.

bence duygusallığa yer yok değerini bulanı üstelik de 33 yaşındaysa satacaksın belki ufak bir pazarlıkla 7-7,5e çıkarlarsa süper olur. oraya atibanın 28 yaşındaki ,sert basanı ve şutu olanını alacaksın temiz iş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tayfun_bjk

atiba seneye 34 oluyor ama bilic 5m'a almayı düşünüyorsa yani aslı varsa herhalde beklenti 3 sezon faydalanılabilecek bir oyuncu olması. tugay 38 yaşında kadar oynamadı mı? atibanın yaşına takılmayalım yeri kolay kolay dolmaz bence. birde şunu merak ediyorum uefa fenere ne zaman çökecek? bu sene de bas bas paraları yapabilecekmi aziz baskan? ligde bize en büyük rakip fener olacak seneye.   

Çevrimdışı cursedofdragon

Benim anlamadığım elde Rhodolfo var Marcelo'yu alacakları söyleniyor,, niye zapata'yı alsınlar ki?

3.cü stoper :) ve free :D

Çevrimdışı Yado

Hem kariyer hem tecrübe hem oyun olarak bence 2'sinin de önünde , Free transfer olması da ayrı bir cazibe noktası alınabilinir. maaş'ı da 1.5 bandında tutarsak neden olmasın ?
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Yado

atiba seneye 34 oluyor ama bilic 5m'a almayı düşünüyorsa yani aslı varsa herhalde beklenti 3 sezon faydalanılabilecek bir oyuncu olması. tugay 38 yaşında kadar oynamadı mı? atibanın yaşına takılmayalım yeri kolay kolay dolmaz bence. birde şunu merak ediyorum uefa fenere ne zaman çökecek? bu sene de bas bas paraları yapabilecekmi aziz baskan? ligde bize en büyük rakip fener olacak seneye.

kucağa alıyorlar yavaş yavaş  :eyes

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şu şekilde:

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi tarafından Şirketimiz hakkında yürütülen UEFA Mali Fair Play Kriterleri; başabaş hesap durumu soruşturma süreci sona ermiş olup, Şirketimiz ile UEFA Mali Kontrol Komitesi arasında yapılandırma anlaşması imzalanmıştır.

Yapılan anlaşmanın detayları aşağıdaki şekildedir:

* Yapılandırma anlaşması; 2016/17, 2017/18, 2018/19 ve 2019/20 sezonlarını kapsamaktadır.

* Şirketimiz, 2019/20 izleme periyodunda (2017, 2018 ve 2019 Raporlama Dönemlerinde) UEFA başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.

* Şirketimiz, 2015/16 sezonu için azami 30 milyon avro, 2016/17 sezonu için azami 20 milyon avro, 2017/18 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.

* Şirketimiz 2016/17 ve 2017/18 sezonlarında personel giderleri/toplam gelirler oranında ve futbolcu haklarına ait amortisman giderlerinde getirilen sınırlandırmalara uymayı taahhüt etmektedir
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Yado

Söylendiği gibi Fenerde harbiden deniz bitti !  Hele ki bu sezon 12 oyuncularının sözleşmesi bitiyor yerine koymakta zorlanacaklar . birde baaşa baş anlaşması da yapmışlar.

Tüm koşullar Beşiktaşmızın ard arda Şampiyonluk yaşaması için uygun hale geliyor  :money:
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Etiketler: