atiba seneye 34 oluyor ama bilic 5m'a almayı düşünüyorsa yani aslı varsa herhalde beklenti 3 sezon faydalanılabilecek bir oyuncu olması. tugay 38 yaşında kadar oynamadı mı? atibanın yaşına takılmayalım yeri kolay kolay dolmaz bence. birde şunu merak ediyorum uefa fenere ne zaman çökecek? bu sene de bas bas paraları yapabilecekmi aziz baskan? ligde bize en büyük rakip fener olacak seneye.
kucağa alıyorlar yavaş yavaş

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama şu şekilde:
UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi tarafından Şirketimiz hakkında yürütülen UEFA Mali Fair Play Kriterleri; başabaş hesap durumu soruşturma süreci sona ermiş olup, Şirketimiz ile UEFA Mali Kontrol Komitesi arasında yapılandırma anlaşması imzalanmıştır.
Yapılan anlaşmanın detayları aşağıdaki şekildedir:
* Yapılandırma anlaşması; 2016/17, 2017/18, 2018/19 ve 2019/20 sezonlarını kapsamaktadır.
* Şirketimiz, 2019/20 izleme periyodunda (2017, 2018 ve 2019 Raporlama Dönemlerinde) UEFA başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.
* Şirketimiz, 2015/16 sezonu için azami 30 milyon avro, 2016/17 sezonu için azami 20 milyon avro, 2017/18 sezonu için azami 10 milyon avro başabaş hesap açığı vermeyi taahhüt etmektedir.
* Şirketimiz 2016/17 ve 2017/18 sezonlarında personel giderleri/toplam gelirler oranında ve futbolcu haklarına ait amortisman giderlerinde getirilen sınırlandırmalara uymayı taahhüt etmektedir