2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372434 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

kaleci ve ve geri 4lüyü tamamen elden geçirmeliyiz... sadece beck oynayabilir (istikrarı ile) diğer 4lü elden geçmeli...

alexis gider , tosic yedek olarak belki kalır (2 pozisyon oynadığı için ) , marcelo ŞL de kevgir olabilir bu ağırlıkla... ismail yedek olarak kalır..serdar gider , tolga gider , boyko gider...

rhodolfo nasıl döner o da meçhul...

Çevrimdışı Deniz

Boyko için çok talihsiz bir sezon oldu.
Zaten gelirken çok tedirgindik geldikten sonra da kumaşı tutmadı buraya.
Değer kaybetmeden aldığımız paraya bir yerlere satıp başka kaleci almalıyız.Boyko ile artık olacağını sanmıyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

orta saha ve ileriye kimseyi almasınlar.. sadece geri 5li elden geçsin bu takım iyi takım olur... Tolgayla Veli dönüyor.. kanatlar zaten iyi (olcay, q7, töre, kerim,aras) , ileride gomez cenk zaten iyi..

tolgay fit olursa Sosanın yerine Oğuzhan oynayabilir bazı maçlarda.. Veliyle Necip alternatif olur...

pektemek de gider alternatif bir oyuncu gelebilir...

Çevrimdışı Anıl

kaleci ve ve geri 4lüyü tamamen elden geçirmeliyiz... sadece beck oynayabilir (istikrarı ile) diğer 4lü elden geçmeli...

alexis gider , tosic yedek olarak belki kalır (2 pozisyon oynadığı için ) , marcelo ŞL de kevgir olabilir bu ağırlıkla... ismail yedek olarak kalır..serdar gider , tolga gider , boyko gider...

rhodolfo nasıl döner o da meçhul...
Ben açıkçası Marcelo'nun hava hakimiyetine hayranım, bilekleri de düzgün yani pas oyunumuza yeri geldiğinde katılabiliyo. Ama boy ve kalıptan dolayı fazla çabuk değil, ağır olduğuna katılmıyorum. Bize böyle Ivan Cordoba tarzı çok çabuk, sağlam arkayı temizleyecek biri lazım gibi
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2016, 04:26:50 Anıl ]

Çevrimdışı sallapati

Hamza Küçükköylü yü PTT 1 de oynayabileceği bir takıma kiralamalıyız seneye...

bana göre gidecekler : Tolga, boyko , serdar, pektemek , milosevic, pedro , alexis...

bu arada uğursuzluk Cenk Gönen deymiş.. O gitti takım rahatladı  :D :D gitti Gsyi de karıştırdı  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Şöyle adamlar spor yorumculuğu yapıyor;
https://twitter.com/footbalista_/status/733023568414552064

Vaşova doğumlu ,Lech Poznanda parlamış adını dünyaya duyurmuş,Polonya milli takımının forveti Lewandowskiyi Alman sanan zihniyete diyecek sözüm yok.
Tvlerde bu adamlar yorum yapıyor.
Sen tvde milyonların önüne çıkıp yorum yapacaksın ,sen bu iş için çuvalla para alacaksın ama Lewandowskinin kariyeri hakkında en ufak bilgin olmayacak?
Bu anca Türkiyede yaşanır!
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Şöyle adamlar spor yorumculuğu yapıyor;
https://twitter.com/footbalista_/status/733023568414552064

Vaşova doğumlu ,Lech Poznanda parlamış adını dünyaya duyurmuş,Polonya milli takımının forveti Lewandowskiyi Alman sanan zihniyete diyecek sözüm yok.
Tvlerde bu adamlar yorum yapıyor.
Sen tvde milyonların önüne çıkıp yorum yapacaksın ,sen bu iş için çuvalla para alacaksın ama Lewandowskinin kariyeri hakkında en ufak bilgin olmayacak?
Bu anca Türkiyede yaşanır!
Göster bunu Polonyalılara kaos yarat ülkede :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Henüz tam korku salınmış değil ya, herkes yine 6-7 yılda bir gelen normal şampiyonluk gibi bakıyor. Asıl 16-17 sezonunda da şampiyon olacaz ki o zaman korkuyu iliklerine kadar hissetsinler. Bizim 6-7 sene üst üste olmasa da önümüzdeki 6-7 sene içinde en az 4 kere falan şampiyon olmamız lazım. Ki bu da şampiyonluk sayılarını 21-20-18 e getirir ve 2 büyük projesi tamamen rafa kalkar :)

Gsnin hali harap. Yıkık dökük bi bina gibi. Fb ise bu sene yaptırdığı şaşalı ama içi boş dış cephe kaplamasını yenilemek zorunda :D O da yetmiyor halihazırda elinde bulundurdukları da gidici. Buna bu seneki gördükleri Beşiktaş'ı da ekleyince bence korku başladı.

Aslında yine tek rakip kendimiz. Onların ne yapacağından çok bizim ne yapacağımıza bağlı her şey. Haklısın seneye şampiyon olmamız çok önemli. O bahsettiğim korku ekildi. Sıra onu olgunlaştırmakta.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Göster bunu Polonyalılara kaos yarat ülkede :D
Adamların zaten almanlara karşı hafif alerjisi var bir de bunu gösterirsem ermanı yerler :D

Çevrimdışı Anıl

Gsnin hali harap. Yıkık dökük bi bina gibi. Fb ise bu sene yaptırdığı şaşalı ama içi boş dış cephe kaplamasını yenilemek zorunda :D O da yetmiyor halihazırda elinde bulundurdukları da gidici. Buna bu seneki gördükleri Beşiktaş'ı da ekleyince bence korku başladı.

Aslında yine tek rakip kendimiz. Onların ne yapacağından çok bizim ne yapacağımıza bağlı her şey. Haklısın seneye şampiyon olmamız çok önemli. O bahsettiğim korku ekildi. Sıra onu olgunlaştırmakta.
Önümüzdeki sene yine tek rakibimiz olacak o da Fenerbahçe. Ve yine oturmuş kadro avantajımız olacak. Ondan sonraki sene Galatasaray dönebilir, Galatasaray dönmeden, Fenerbahçe kadro oturtamadan olabildiğimiz kadar olmamız lazım. Önümüzdeki 5 senede 3 kere falan gibi. Tabi şampiyonluk kadar önemli olan her sene son haftaya kadar yarışta kalabilmek. Eskisi gibi ilk devredem koptuğumuz yılları yaşamamalıyız artık.

Çevrimdışı sallapati

son 10 yılda avrupadaki 3 büyük kupanın (UCL , UEL , super kupa) 21 ini ispanyol takımları 12sini diğer avrupa klupleri almış  :D :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Sol beke onerim Marsilya'dan Benjamin Mendy.

Çevrimdışı mylife1903

Özellikle "futbolcular anons edilip çağrılırken sürpriz" deyince transfer ihtimali geldi aklıma.
Surpriz ismailin yeni sozlesmesidir, gercekten buyuk surpriz cunku

Çevrimdışı mylife1903

2005-06 sezonunda İnönü'de ki Gs derbisinde 2 tane hatalı gol yemişti. O maçta şike yaptığı söylentileri vardı o yüzden gönderdik.
Tolga o hasan kabzenin son dakika golu olan maci mi diyorsun. Fb algisi o serrefsizler cordobayi yedi. Adam ne yapsin o golde. Topu 45 ayaga oynayan adam 50m adrese teslim atamadi diye elestirmislerdi, donen top hasan kabze vurdu, cordobalik bir olay yoktu o mac. Ben fb macinda yediklerinden huylandim hep.  Anelkadan falan abuk goller yedi

Çevrimdışı mylife1903

İsrarla , Skrtel ve Debuschy diyorum :icool:
@Yunus Emre Dökmeci sen israrla soyleme kardesim, forumda acayip bir lynch potansiyeli var. su boyko meselesi bu sene iyi lynch yapti bak.

Çevrimdışı mylife1903

Adler ( Tolga)

Debushy(Beck)    Skrtel( Tosic)  Rhodolfo(Marcelo) Srna(Iso)

Oldumu :busted_cop:
srnayi sol bek mi oynatacaz yahu. Srnayi beckle beraber kullanip oraya caneri alsak.

Çevrimdışı mylife1903

:evillol: :evillol:

Yav o değilde benim aklim hala Holebasta :by2:
Holebas olayini 2 ay once falan biz @tangaz reisle yazdik. Bu yonetim futbolcu falan aramasin gitsin direk alsin, diye. Bence kacti o tren. Samet sezonunda alacaktik biz onu ve ospinayi huzur icinde 3. Sampiyonluga kosuyorduj

Çevrimdışı mylife1903

Sadece 3 yapacak olsak Boyko gitmeyecek demek olur dolayısıyla kale pas geçilir.

Bu durumda 1 stoper, 1 sol bek, 1 ortasaha olurdu tercihim.

Raketci, caner, musa yeterli bence

Subotic, caner, michael bradley benim icin cok keyifli olur.

Stopere butun parayi basip, caneri free alsak aklin yoku bir iste. Pektemek ve veli de takas kullanilir.
Musa olmadi o mehmet guven fena cocuk degil, @cagri ne dusunuyorsun mehmet guven konusunda?

Çevrimdışı mylife1903

Ben açıkçası Marcelo'nun hava hakimiyetine hayranım, bilekleri de düzgün yani pas oyunumuza yeri geldiğinde katılabiliyo. Ama boy ve kalıptan dolayı fazla çabuk değil, ağır olduğuna katılmıyorum. Bize böyle Ivan Cordoba tarzı çok çabuk, sağlam arkayı temizleyecek biri lazım gibi
Hastasiydim cordobanin. Bize o tarz bir adam lazim katiliyorum

Çevrimdışı brkntcnr

Töre' yi 14-15 civarına satsak, Boykoyu 3-4, Veli' yi 3-4, Pekto bedava bile olsa gitmeli. Ersan ve Atınçtan gelen parayla 30 milyon civarı bonservis hakkımız olur. Tabiki bunun hepsini harcamayız. Ama en azından ŞL de oynayacagız 20 sini rahat harcamamız lazım.
 Kaleci olarak Adler e 3-4 verip , Mandanda ya bedava sahip olabiliriz. Sağ beke Gökhan Gönül e veya Van der Wiel a bedava sahip olabiliriz. Stoperde kesinlikle kesenin ağzını açıp Subotic' i getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ama olmazsa Glik, Skrtel Rakitsky de kaliteli isimler. Ama birinci öncelik Subotic olmalı. 8-10 milyon bonservis den aşağıya da almamız imkansız. Sol beke free Caner-her ne kadar inter aldı dense de- , kiralık Coentrao gayet iyi olur.6 numara ya Topal ı bedava alabiliriz. Sağ kanada ya yıldız isim az bonservis çok maaş verip, alıp forma satışı falan yapıp ordan parasını çıkartırız(Robben), ya da 24-25 lerinde ilerde satabileceğimiz birine iyi bonservis verip az yıllık ücret veririz(Narsingh).

Adler 3-4 - Mandanda free
Gökhan - Wiel free
Subotic 8-10, Skrtel 5-6, Glik 7-8 Rakitsky de 7-8 civarına biter diye düşunüyorum.
Topal free.
Sağ kanada da Narsingh e ne veririz bilmiyorum Robben e de fazla bonservis vermeyiz ama ben hakkımı Narsingh gibi oyunculardan yana kullanırım.

Yani ;
Mandanda
 Wiel(Gökhan)-Rhodolfo(Marcelo) - Subotic - Coentrao(Caner)

Narsingh - Atiba(Topal) - Ozzy Sosa - Olcay
Gomez.

Şu kadroyu kurmak için 20 milyon euro civarı para harcarız. Tabi ben Erdal Torunoğulları faktörünü ortaya koymadan bunu yaptım. Onunla daha aşağıya iner mi bilemem :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca 1-2 sakatlık geçiren adamları kronik sakat, bitik diye yorumlamak pek doğru değil. Futbol bu her topçu sakatlık yaşar. Gomez de gelirken ölü bitik, yürüyemez, kronik sakat deniliyordu. Ama şuanki hali ortada. Ayrıca sakatlıktan çıkmış oyuncular bizim işimize gelir şuanda. Zaten yönetim kurulu oyuncuyu almadan önce doktor raporlarına sağlık durumuna bakmıyor mu? Elbette bakıyor. O yüzden ince elenip sık dokunduğu için biraz rahat olmamız lazım. Free oyuncu almak gerçekten zor ama imkansız değil en azından denenmeli.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sen birşey isteme valla transfer dönemi bitene kadar moderasyon yersin :bandit:
burda sonra senin getirdiklerinle uğraşıyoruz. Bu akşamki maçta kulakların çok çınlamıştır :D
@Yunus Emre Dökmeci
:evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gürcan

Ben max. 5 oyuncu transfer edilecegini saniyorum.

Kaleyi bence unutalim tabi boyko gercekten satilirsa yerine gelen parayla alinacaktir.artik ospina mi olur volkan babacan mi orasi tartisilir.

Sag sol bekler ve stoper kesin alinacaktir. Yani 4 transfer defansa gelecektir. Ve muhtemelen beklere fazla para harcanmayavak ve stopere de max. 7 m euro butce harcanacaktir.

Ve ofans kisminda bence basinda ciktigi gibi robben isi olabilir gibi. Bir cok yazar tarafindan dillendiriliyor. Fakat ucreti sikinti sponsor karsilayacaksa orasi ayri tabi.

Elimizde cöp cok bakalim bunlari nasil yollayacaz. Bir kaçını takas olacagi belli gibi. Tolga kesin kalir. Ismail e de 2 m tl veriririz derler ister kal ister kalma gibi.

Sonuc olarak insallah bu yilki şampiyonluğun tesadüf olmadığı ve ust uste şampiyonluklar ve cl de ciddi bir basari ile onumuzdeki yılı geciriz

Çevrimdışı SLYKRT

@Anıl profil resmini çok beğendim artık ufuk sarıcayıda basketbol şubesinin başına geçirme zamanı geldi.Sağlam bir sponsor ve güzel bi salonlada basketbol takımınında yürüyüp gitmesi lazım.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı batu35

önerdiğiniz oyuncuların nerdeyse hepsi yabancı unutmayın takımın ruhunu yerliler oluşturur ilk 11'de 5 türk olması mantıklıdır.Bazı arkadaşların önerdikleri kadrolarda oğuzhan ve töreden başka türk yok.
O SENE BU SENE BUNDAN SONRA HER SENE

Etiketler: