2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372928 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

ben bi cordoba'yı hatırlıyorum mrmiç hatırlamıyorum cordoba'yıda neden gönderdiğimizi hatırlamıyorum :)
2005-06 sezonunda İnönü'de ki Gs derbisinde 2 tane hatalı gol yemişti. O maçta şike yaptığı söylentileri vardı o yüzden gönderdik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hepinden daha karizmatik diye değil mi  :evillol: :evillol:
:vur :vur

Ilk tercihim Adler olmazsa Costil
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozeratalay

Adler-Badstuber-neustadter çok güzel olmazmı  :icool: :D

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

hepinden daha karizmatik diye değil mi  :evillol: :evillol:
Boykoyuda o yüzden istemiştim ben ama sonu kötü oldu.. Şuda var gelen kaleciye özgüven vermek gerek .. Hatalı maçtan sonra tolgayı geçirsen de gae, neurer bile özgüvenini yitirir

Çevrimdışı Tolga

Terim yaptığı açıklamada;

“Ömer’i kadroda düşündük ancak Gökhan Töre de listede yer aldığı için böyle bir karar verdik. Gökhan’ın bize çok hizmeti geçti. Bundan sonra da geçeceğini düşünüyorum.Bunun için çağırdım. Gökhan’ın kendini bizden çok uzak hissetmemesi lazım. Çok maçlar bizle beraber oldu.İnşallah biz de turu geçeriz ve o da oynar.” dedi.

:)
1 ya da 2 maç oynatmak için 23 kişilik kadroya dahil etmesi bana mantıklı gelmiyor da bakalım :)

Çevrimdışı nusretaslanturk

Adler-Badstuber-neustadter çok güzel olmazmı  :icool: :D
neustadter mehmet topal yerine alınması gereken adam..stoper için değil ama 6 numara için

Asper kaç maç oynadı ki
Sikonti orada iste

Bir kac mac oynadı ama Harika bir kaleci oldugunu belli etti

Ozamnki t.d sag olsun tarihimizn en kotu kalecilerinden Kova Myhre yi ona tercih ediyordu cunku Myhre oynamazsam giderim diyordu , Asper kiralikti cunku..

Çevrimdışı cursedofdragon

2005-06 sezonunda İnönü'de ki Gs derbisinde 2 tane hatalı gol yemişti. O maçta şike yaptığı söylentileri vardı o yüzden gönderdik.
ha tam bir cahillik yani :) adamın günahını almışız muhtemelen nasıl bir beddua ettiyse yüzümüz kaleciden yana gülmüyor aynı şekilde yalçın ayhan'ı da onuda üzdük oda nasıl bir beddua ettiyse kaleci ve stoper'den yana bir türlü yüzümüz gülmüyor :)

Çevrimdışı ahmetx

Töre milli takımda uzun süre hizmet edecek, bu turnuvanın havasını koklaması lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 00:33:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
oluru var mı? hücumcu sağ bek olarak alalım.

Oluru hep var da bakan yok pek sanırım oraya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İsrarla , Skrtel ve Debuschy diyorum :icool:

1 ya da 2 maç oynatmak için 23 kişilik kadroya dahil etmesi bana mantıklı gelmiyor da bakalım :)

şu son cümle kritik inşallah biz turu geçeriz de oda oynar diyor yani gruptan çıkarsak sonradan mı alıcak baştan kadrolar verilmiyor mu ? Tur'u geçtikten sonra bidaha kadroya takviye yapabiliyormuyuz :)

Çevrimdışı Yado

Stad da yarın yapılacak ışık şovdan kısa bi kesit atmışlar twittere gören oldu mu ?

Boğazda ki tekne turu esnasında çok renkli görüntüler bizi bekliyor

ve dahası stadda kupa töreninde inanılmaz ışık şovlara şahitlik edecez anlaşılan

yürüyoruz adım adım,
her solukta senin adın,
şampiyonluk inan çok yakın,
haydi bastır beşiktaşım!!

kupalar gelecek yine,
kartal uçacak göklere,
mermiler atılacak gökyüzüne,
şampiyon olduğun gece !!  piuv piuv piuv  :halay: :halay:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı murat_

İsrarla , Skrtel ve Debuschy diyorum :icool:

skertel ve debuchy'de dövme varmı ? :D  :evillol:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Çevrimdışı ozeratalay

neustadter mehmet topal yerine alınması gereken adam..stoper için değil ama 6 numara için
orası için demiştim zaten orta hat full alman olur iyi çokta iyi olur bence.Adler-Badstuber-Neustadter-Sosa(Alman gibi saolsun :D)-Gomez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 00:35:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Asper kaç maç oynadı ki

Beşiktaş'a gelen benim gördüğüm en yetenekli kaleciydi Mhyre yedi onu haliyle Daum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Sikonti orada iste

Bir kac mac oynadı ama Harika bir kaleci oldugunu belli etti

Ozamnki t.d sag olsun tarihimizn en kotu kalecilerinden Kova Myhre yi ona tercih ediyordu cunku Myhre oynamazsam giderim diyordu , Asper kiralikti cunku..
ben sadece trabzon maçını hatırlıyorum Asperin oynadığı 5 atmıştık , klasını belli etmişti 39 yaşına kadar kalecilik yaptı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan mansız

sanırım Erdal Torunoğulları açıkladı. 2-3 transfer yapılacakmış. Mevki polemiğine girmeden rahatça yazabilirim ki bu 2-3 transfer mutlaka ilk 11 oyuncusu olmalı aksi halde takım seviye atlayamaz. Seviyeyi bir tık daha yukarı çıkarabilirsek şampiyonlar liginde de başarılı oluruz. Kesinlikle üst düzey oyuncular olmalı. Bakalım bekleyelim görelim ne çıkacak.

Seneye inş

kim koymuş o Beşiktaş logosunu oraya hata mı yapmışlar photoshop mu :D

Çevrimdışı Tolga

şu son cümle kritik inşallah biz turu geçeriz de oda oynar diyor yani gruptan çıkarsak sonradan mı alıcak baştan kadrolar verilmiyor mu ? Tur'u geçtikten sonra bidaha kadroya takviye yapabiliyormuyuz :)
Kadro 20+3 oluyor ve bildiğim kadarıyla değişiklikte yapılamıyor. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 00:36:55
  • Beşiktaş / Bodrum
sanırım Erdal Torunoğulları açıkladı. 2-3 transfer yapılacakmış. Mevki polemiğine girmeden rahatça yazabilirim ki bu 2-3 transfer mutlaka ilk 11 oyuncusu olmalı aksi halde takım seviye atlayamaz. Seviyeyi bir tık daha yukarı çıkarabilirsek şampiyonlar liginde de başarılı oluruz. Kesinlikle üst düzey oyuncular olmalı. Bakalım bekleyelim görelim ne çıkacak.

2-3 diyorlar ama muhtemelen 4-5 olacak o hep öyle diyorlar 2 fazlasını alıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Adler ( Tolga)

Debushy(Beck)    Skrtel( Tosic)  Rhodolfo(Marcelo) Srna(Iso)

Oldumu :busted_cop:

Etiketler: