Töre' yi 14-15 civarına satsak, Boykoyu 3-4, Veli' yi 3-4, Pekto bedava bile olsa gitmeli. Ersan ve Atınçtan gelen parayla 30 milyon civarı bonservis hakkımız olur. Tabiki bunun hepsini harcamayız. Ama en azından ŞL de oynayacagız 20 sini rahat harcamamız lazım.
Kaleci olarak Adler e 3-4 verip , Mandanda ya bedava sahip olabiliriz. Sağ beke Gökhan Gönül e veya Van der Wiel a bedava sahip olabiliriz. Stoperde kesinlikle kesenin ağzını açıp Subotic' i getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ama olmazsa Glik, Skrtel Rakitsky de kaliteli isimler. Ama birinci öncelik Subotic olmalı. 8-10 milyon bonservis den aşağıya da almamız imkansız. Sol beke free Caner-her ne kadar inter aldı dense de- , kiralık Coentrao gayet iyi olur.6 numara ya Topal ı bedava alabiliriz. Sağ kanada ya yıldız isim az bonservis çok maaş verip, alıp forma satışı falan yapıp ordan parasını çıkartırız(Robben), ya da 24-25 lerinde ilerde satabileceğimiz birine iyi bonservis verip az yıllık ücret veririz(Narsingh).
Adler 3-4 - Mandanda free
Gökhan - Wiel free
Subotic 8-10, Skrtel 5-6, Glik 7-8 Rakitsky de 7-8 civarına biter diye düşunüyorum.
Topal free.
Sağ kanada da Narsingh e ne veririz bilmiyorum Robben e de fazla bonservis vermeyiz ama ben hakkımı Narsingh gibi oyunculardan yana kullanırım.
Yani ;
Mandanda
Wiel(Gökhan)-Rhodolfo(Marcelo) - Subotic - Coentrao(Caner)
Narsingh - Atiba(Topal) - Ozzy Sosa - Olcay
Gomez.
Şu kadroyu kurmak için 20 milyon euro civarı para harcarız. Tabi ben Erdal Torunoğulları faktörünü ortaya koymadan bunu yaptım. Onunla daha aşağıya iner mi bilemem

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi