2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385993 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Büyük Başkan " gokhan gönül önemli bir futbolcu Beşiktaş'a gelmek isterse görmek isterim kadro da "
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağatay

Lahm, almeyda sonrasi gomez gibi bir etki yapar

Bir de ismail in yerinde oynayacagini dusunursek...

Düşünemedi.. :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Gökhan GÖnül hakkında mühteşem konuştu. Gelebilir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Bishamon

Lahm sağ bek ama  :alala:

Çevrimdışı Çağatay

Sağ sol ön arka ters düz yukarı aşağı
Lahm icin farketmez.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı mylife1903

Bir de ismail in yerinde oynayacagini dusunursek...

Düşünemedi.. :D
Ismailin yerine gokhan gonul oynasin raziyim

Çevrimdışı mylife1903

Lahm 4x4 yahu land cruiser sag sol yan ust alt her turlu yardirir.

Çevrimdışı Tolga

Gökhan, Fb ile anlaşamazsa zaten bize gelir. Aynısı M.Topal için de geçerli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Başkan 'pıtpıtladıysa' Falcao Ağustos'ta bizde  :bandit:

Çevrimdışı worns

Başkan 'pıtpıtladıysa' Falcao Ağustos'ta bizde  :bandit:

Aman aman uzak kalsın Falcao

Çevrimdışı Ogün

Tolga'nın kalacağı kesin. Sözleşme konusunda sıkıntı yok dedi bugün programda. Başkanda Boyko'nun birinci kaleci olabileceğine inanıyorum demiş. Keşke Adler/Costil/Mandanda üçlüsünden biri gelse ama maalesef kaleci almayacağız gibi.
Ben Arfa işi de bitmiş sanırım. Töre'ye de 100m istiyormuş.  :lol:

Çevrimdışı Çağatay

Ismailin yerine gokhan gonul oynasin raziyim

ismail in yerine ben oynasam bana bile razı olursunuz
ki ben sağ bek oynardım kaleciliği bıraktıktan sonra :D

Çevrimdışı Mehmet57

Yerli statusunde olan baska kimler var oralarda
sen hollandadaydin degilmi Mehmet ?

Su an yerli olarak oynayip, kadroda fark yaratabilecek oyuncu gormuyorum. Bu sezon Caner Cavlan, Heerenveen'in solbekinden beklentim yuksekti. Kotu oynamadi, bircok macta gayet iyiydi. Bence Eren'den eksigi yok, ofansi Ismail'den iyi ama para verip almaya deger yerli gormuyorum.

Dersen ki hangi oyuncuyu onerirsin? Ajax'da oturum karti/calisma vizesi alamadigndan Genk'e giden Leon Bailey, 18 yasinda muthis yetenek.

[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 23:47:47 Mehmet57 ]

Çevrimdışı worns

Su an yerli olarak oynayip, kadroda fark yaratabilecek oyuncu gormuyorum. Bu sezon Caner Cavlan, Heerenveen'in solbekinden beklentim yuksekti. Kotu oynamadi, bircok macta gayet iyiydi. Bence Eren'den eksigi yok, ofansi Ismail'den iyi ama para verip almaya deger yerli gormuyorum.

Dersen ki hangi oyuncuyu onerirsin? Ajax'da oturum karti/calisma vizesi alamadigndan Genk'e giden Leon Bailey, 18 yasinda muthis yetenek.

Kısa youtube videosundan gördüğüm kadarıyla çok yetenekli ama mental açıdan Kerim Frei'den beter. Ama yaşı gençmiş daha tabi.

Çevrimdışı kyiv

Ahhhh aahhhh! Lahm demek winner demek değil winnerın ağa babası demek. Ne olur yani Bayerni bırakıp bir fantazi yapsan istanbulda? :icool: Zaten gelmişsin 32 ne .Hayatın boyunca Münichte oynayıp ha babam şampiyon olmanın, hiçbir cazibesi yok.Şampiyonluksa burada da şampiyonluk vaat ederiz sana. 35e kadar besleriz seni.Hele sen bir düşün!

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yedek kaleci icin 1.4 m bana çok geliyor.. Günay olsa bile yeter sanki kaç maça çıkarki ee çıksada bence günayla arasında o kadar fark yok..
Benim gitmesini istediğim oyuncular>>>
Tolga/pedro/miloseviç/alexis/ismail/serdar/veli/olcay/q7/necip/pektemek
Bunları gönderecek vizyon var mı ?? Yok maalesef.

Eh, gelsin artik. Bizim milleti anlamiyorum. Herkesin cebinde binlerce dolar var da yuzbinlerce euroya, milyon eurolara normal diyorlar. Tolga ayarinda bir kaleci Brezilya ya da Nijerya'da kaca oynuyor? Belki $100 bin euro, belki daha az. Gider yurtdisindan muadili adami bulur getirirsin. Hem de yedek kaleci olacaksa 1.4 milyon cok cok fazla. Tolga'nin maasi en fazla 600-700 bin euro olmali. Ismail de benzeri. Fakat Turkiye'de yoneticiler Katar ya da Arabistan seviyesinde oldugundan bu adamlar degerlerinin cok uzerinde kazaniyor. Avrupa'da hic bir takim bu adamlara bu paralari vermez.

Çevrimdışı Mehmet57

Sezon basinda Ajax Gladbach cok dusuk fiyata Amin Younes'i almisti. Dedim bundan birsey olmaz. Gladbach'in sportif direktoru de acik acik soylemisti bunu. Ilk basta Ajax'da beni yaniltmamis olsada, oyuncu kendini okadar cok gelistirdi ki, su an Ajax'in en iyi oyuncusu. Bazoer ve ozellikle El Ghazi gibi abartilan oyunculardan cok daha yuksek seviye yakaliyor ve ozellikle bir metre karede istedigi oyuncuya calim atip gecebilesi muthis.

Çevrimdışı Ensar

Metin Albayrak 2 futbolcu ile anlaşıldığını söyledi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı emrecakmak

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Handonoviç yerine costilede rağzıyım.. Rağzı oldugum kişeye bak Takıma çağ atlatır bu üçlü.. Keşke olabilse bu hayel.. CL için şart ama

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan gönül
Andreas Beck

yaza yaza getiricez :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Yüksek ihtimal Aminu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yüksek ihtimal Aminu.

hiç adı bile geçmiyorken nereden cıktı birden bire  :alala:

Etiketler: