2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363230 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Tosic bence yedek olarak iyi bir isim. As stoper sakatlanırsa veya kart alırsa birkaç maç idare edebilir. Çok göze batmasa da bazı hataları oluyor maç içinde.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı murat baltacı

Ya bu emre bol ne salak bi adam salih uçan için alt yapıdan çıktı çok umudumuz vardı fener medyası taraftarı çok şey bekliyodu italyada olmadı geri gelecek umarım kendini toparlar falan diyo.

Bi kişide çıkıp niye aldınız ulan o zaman demiyo verin salihi Beşiktaşa oğuzhandan farkı oluyomu Şenol hoca nasıl parlatıyo görün geri zekalılar kimi alsalar futbol hayatı bitiyo adamın.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Mario gomez  giderse haikaten yanlış yapmış olur vede  ayıp etmiş olur bence......örnekleride çok gidip geri dönen veya  dönmek isteyen. yazık kalırsada olan beşiktaşın parasına oldu..ne güzel 1000 euro meselesi vardı oda gitti bi ton para isteyecekler şimdi...

Çevrimdışı Aykutt

Vay konu açılmış haberim olmadı hayırlı olsun sayfa 200lerde transfer açıklanması dileğiyle. :ishock:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bizim ana aksiyonumuz Atiba - Oğuzhan - Sosa. Bunu bozmadıkça önüne kimi koysak atar ama bu sezon Gomez çok güzel dörtledi bu üçlüyü.

Mustafa Pektemek'i koysak?  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar kaleci alinmaz, bosa kurek cekiyoruz. Boyko'nun drumunu beklemek zorundayiz. Belki adam piyasa yapar sampiyonada, birisi cikip iyi para verebilir. Ama bence o cocuk gitmez, travma yasiyor suan, adapte olmaya calisiyor.
Stoper olarak yerli oyuncumuz yok. Altyapidan biri varsa oynasin ama oraya turk transfer sart. Yalcinin gonlunu alalim derim. Oraya bir tane iyi transfer sart ayrica. Tosic kesin tutulmali takimda, hem ligi taniyor,3-5 kelime turkce biliyor, uyumlu, problemsiz adam. Hem sol bek oynar hem de stoper. Pedro ve milosevic kiralik verilir, rodolfo nasil doner soru isareti, bence hem marcelo hem de alexis takimda tutulur. 50 mac oynanacak en az 4 tane stoper az, 6 tane olmali tosicle beraber bir tanesi turk.
Ismailin yerine caner kesin alinmali.
Takimi bozan ismail zaten, ismailin yerine motta oynasaydi bu sene ne tolga ne de stoperler bu kadar elestirilirdi.

Gomez yerine falcao bence kotu tercih. Falco nasil desem triger kayisini kopartmistir artik, rvp performansi alinir ondan en cok. Yeni stad yeni heyecan oraya zlatan olabiliyorsa harika olur, vodafone okuz degil yardim eder. Benim istedigim balotelli oraya, tam bir ariza butun camiayi heyecan kaplar, atildi atilmadi papatya fali acariz.

Subotici al, caneri getir, mustafa ile ismaili paketle turkiyeden yalcini al yanina da musayi koy osmanlidan kapat transferi

Çevrimdışı Gordon Baba

Bayen Munih'in şu an 5(Serdar'ı saymıyorum) stoperi var. Boateng ve Hummels düzenli olarak oynarlar.
Martinez, Benatia ve Badstuber kulübe için fazla olur mu?
Badstuber'i gönderirler mi?
Badstuber iyi topçu mu?
Badstuber'i gönderirlerse kaça mâl olur?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bayen Munih'in şu an 5(Serdar'ı saymıyorum) stoperi var. Boateng ve Hummels düzenli olarak oynarlar.
Martinez, Benatia ve Badstuber kulübe için fazla olur mu?
Badstuber'i gönderirler mi?
Badstuber iyi topçu mu?
Badstuber'i gönderirlerse kaça mâl olur?
Badsutuber 10 numara stoper , Devre arasinda da gundeme getirdik burada ama bir handikap var Cok sik sakatlaniyor bizim Eski Gökhan Zan gibi oldu resmen ha toparlarmi ? Toparlar sikinti olmaz..

4-5 sene stoper aramayiz , Bonservisiyle zaten alamayiz en az 10 milyon € ama kiralayabiliriz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı RevivaL

Keşke Janmaat'ı 3-4'e bitirebilse yönetim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Free Mandanda'ya çökmek lazım 31 yaşında.

Çevrimdışı tangaz

Free Mandanda'ya çökmek lazım 31 yaşında.

sanırım milana gidecek gibi görünüyor
yapılacak en doğru kaleci transferi olur aslında sat boykoyu 5e al mandandayı boykodan gelecek parayı bas stopere oh miss
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

sanırım milana gidecek gibi görünüyor
yapılacak en doğru kaleci transferi olur aslında sat boykoyu 5e al mandandayı boykodan gelecek parayı bas stopere oh miss

inşallah düşünürler bu şekilde 5 milyon € ekstradan gelmiş gibi birşey olucak o zaman dediğin gibi stoper'e harcanabilir o para :)

Çevrimdışı Kemal

şuda 2. alternatif kadro :

Mandanda (Tolga- Günay)

Gökhan G. (Beck)                      Serdar Aziz (Rhodolfo) (Necip)                      Skrtel (Marcelo) (Tosic)                    Holebas(İsmail-Tosic)

Atiba (Necip) (Ozi)                           Mehmet Topal (Tolgay)

Quarejma (Aras)                                      Sosa  (Ozi)                           Olcay(Kerim-Cenk)

Falcao (Cenk)

oynayabilecekleri yerlerle.

Çevrimdışı tangaz

inşallah düşünürler bu şekilde 5 milyon € ekstradan gelmiş gibi birşey olucak o zaman dediğin gibi stoper'e harcanabilir o para :)

düşünüyorlardır ama zamanlama sıkıntılı bence free mandandayı hemen almak isteyecek çok kulüp vardır. bizim ise önce boykoyu elden çıkarmamız lazım dolayısı ile zor görünüyor. mandanda gibi birini bekle biraz önce boykoyu satalım sonra seni alacağız die bekletemezsin. önce mandandayı alayım dersen ve boykoyu elden çıkaramazsan da ayrı sıkıntı. özetle bu iş zor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

düşünüyorlardır ama zamanlama sıkıntılı bence free mandandayı hemen almak isteyecek çok kulüp vardır. bizim ise önce boykoyu elden çıkarmamız lazım dolayısı ile zor görünüyor. mandanda gibi birini bekle biraz önce boykoyu satalım sonra seni alacağız die bekletemezsin. önce mandandayı alayım dersen ve boykoyu elden çıkaramazsan da ayrı sıkıntı. özetle bu iş zor...

Boyko'nun alıcısı hazır abi everton istiyordu adamı bir şekilde zararına bile olsa elden çıkartmak lazım 3.3 milyon € aldıydık yanlış hatırlamıyorsam.İlk önce mandanda ile anlaşmak lazım ama sonra kalecisiz kalabiliriz :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Boyko'nun alıcısı hazır abi everton istiyordu adamı bir şekilde zararına bile olsa elden çıkartmak lazım 3.3 milyon € aldıydık yanlış hatırlamıyorsam.İlk önce mandanda ile anlaşmak lazım ama sonra kalecisiz kalabiliriz :D  :evillol:

boykoyu elden çıkarırsak kalecisiz kalmayız ama mandanda gibi bir ismi üstelik de free iken kaçırırız ve buna çok üzülürüm ben.

boykoyu elden çıkarırsak kalecisiz kalmayız ama mandanda gibi bir ismi üstelik de free iken kaçırırız ve buna çok üzülürüm ben.

bu sefer kaçırmayalım abi işte daha önce yokladık olmadı bu sefer yeni stad şampiyonlar ligine direkt katılıyoruz bunları hep kullanmalıyız :)

Çevrimdışı worns

Mandanda Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor yoksa devre arası da gelebilirdi.

Başkanın son açıklamaları Boyko'nun kalacağı yönünde. Mantıklı da denebilir, seneye daha iyi olacaktır. Kalecilere sabretme taraftarıyım. En sevdiğim eski kalecilerimizden Runje'yi ıslıklamamızı ve onun bize koyduğu gayet haklı tepkiyi unutmuyorum.

Bonservis ödemeden iyi kaleci bulamayız. Eğer Boyko'ya 5 mil teklifi varsa tümünü yeni kaleci için kullanmak kaydıyla satılabilir. Bu paraya Antonio Adan, Ron Zieler ya da Rene Adler alınabilir. Daha garanti seçenekler olur.

Mandanda Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor yoksa devre arası da gelebilirdi.

Başkanın son açıklamaları Boyko'nun kalacağı yönünde. Mantıklı da denebilir, seneye daha iyi olacaktır. Kalecilere sabretme taraftarıyım. En sevdiğim eski kalecilerimizden Runje'yi ıslıklamamızı ve onun bize koyduğu gayet haklı tepkiyi unutmuyorum.

Bonservis ödemeden iyi kaleci bulamayız. Eğer Boyko'ya 5 mil teklifi varsa tümünü yeni kaleci için kullanmak kaydıyla satılabilir. Bu paraya Antonio Adan, Ron Zieler ya da Rene Adler alınabilir. Daha garanti seçenekler olur.
+ ospina'da alınabilir :)

Tabiki biz boyko'yu satıp ondan gelecek olan parayı bir kaleciye yatırmayı düşünmeliyiz ancak mandanda'yı ikna edebilirsek lokum olur :)

5 milyon € sattık diyelim boyko'yu bu parayı defansa harcıya biliriz :)

Ayrıca yanılıyorda olabilirim mandanda ile ücret konusunda anlaşamamıştık galiba :) 

Çevrimdışı worns

+ ospina'da alınabilir :)

Tabiki biz boyko'yu satıp ondan gelecek olan parayı bir kaleciye yatırmayı düşünmeliyiz ancak mandanda'yı ikna edebilirsek lokum olur :)

5 milyon € sattık diyelim boyko'yu bu parayı defansa harcıya biliriz :)

Ayrıca yanılıyorda olabilirim mandanda ile ücret konusunda anlaşamamıştık galiba :)

Free Mandanda tabii ki çok iyi olur ama bende pek umut yok ona dair, herkes ilgileniyor adamla :)

Ospina konusunda tam emin olamıyorum. Gerçi Kolombiyalılarla dokumuz uyuyor ama para vermişken söylediğim üçlü (Adan, Zieler, Adler) daha güvenilir oyuncularmış gibi geliyor.

Çevrimdışı tangaz

Free Mandanda tabii ki çok iyi olur ama bende pek umut yok ona dair, herkes ilgileniyor adamla :)

Ospina konusunda tam emin olamıyorum. Gerçi Kolombiyalılarla dokumuz uyuyor ama para vermişken söylediğim üçlü (Adan, Zieler, Adler) daha güvenilir oyuncularmış gibi geliyor.

Costil de parayla alınabilecek iyi bir alternatif avrupa şampiyonasında llorrisin yedekleri mandanda ve costil

Çevrimdışı Doğuhan

şuda 2. alternatif kadro :

Mandanda (Tolga- Günay)

Gökhan G. (Beck)                      Serdar Aziz (Rhodolfo) (Necip)                      Skrtel (Marcelo) (Tosic)                    Holebas(İsmail-Tosic)

Atiba (Necip) (Ozi)                           Mehmet Topal (Tolgay)

Quarejma (Aras)                                      Sosa  (Ozi)                           Olcay(Kerim-Cenk)

Falcao (Cenk)

oynayabilecekleri yerlerle.

kadro güzel de bizim yapacağımız 11e oğuzhanı yapıştırıp geri kalan kim oynarsa oynasın. Oğuzhan takımın her şeyi şuan.

Cenkte Falcaoyu keser büyük ihtimalle. Bundan sonra Oğuzhanla anlaşan oyuncu takımda kalır anlaşamayan gider.

Kerim olcay cenk sosa atiba Oğuzhandan beslenebiliyorlar.

Q7 ve töre ozzy nin pas oyununa ayak uyduramazsa giderler.

Çevrimdışı SLYKRT

Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mehmetthedum

Başkan boyko'yu satmam diyor.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Etiketler: