2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355926 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 23:51:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

devre arası kale için ismi geçen costil ve mandanda fransa milli takımı ile turnuvaya gidiyor arfa kadroya girememiş vee  bizim Gignac kadroda @Çağrı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 00:01:28
  • Beşiktaş / Bodrum
devre arası kale için ismi geçen costil ve mandanda fransa milli takımı ile turnuvaya gidiyor arfa kadroya girememiş vee  bizim Gignac kadroda @Çağrı

Çok iyi forvet. Agger - Skrtel - Mandanda hımmm..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

@Çağrı bu darmstaddaki stoper aytaç sulu nasıl iyi bir yerli alternatif olur mu tecrübelide bu arada 33 maçın 1i cezalı kalanlarında full oynamış istikrarlı ve 7 gol atmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Acil ihtiyac sirasina gore gereken transferler:

Sol bek, kaleci, stoper, sag bek, defansif orta saha, kanat ve Gomez giderse o ayarda forvet.

Ismail ve Tolga Besiktas standardinda degiller. Stoperler keza oyle. Beck elinden geleni yapiyor ama hucumda yeterli katkiyi veremiyor. Kanatlarda Olcay hep vasat, Quaresma 1 yas daha yasli olacak. Palmeiras'tan Gabriel Jesus kanat icin dusunulebilir.

Çevrimdışı Ogün

Arfa'nın kadroya alınmaması iyi olmuş. Belki yolu buraya düşer. :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 00:18:56
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı bu darmstaddaki stoper aytaç sulu nasıl iyi bir yerli alternatif olur mu tecrübelide bu arada 33 maçın 1i cezalı kalanlarında full oynamış istikrarlı ve 7 gol atmış

30 yaş, 1.83 boy. Başta rakamlardan kaybediyor. Ben 4-5 maç izleyebildim bu sene vasat gibi gözüktü sadece sezgileri ve pozisyon alışı dikkatimi çekmişti maçlardan.

Bizde Marcelo, Tosic, Rhodolfo olacağı için sanırım alternatif olacak oyuncuya yer kalmaz artık @tangaz
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

bu yaz baya hareketli geçecek anlaşıldı..bakalım neler olacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 00:25:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez'e çok aklım takıldı. Maç bir an önce oynansın, şampiyon olalım durum netleşsin hemen.

Bizim ana aksiyonumuz Atiba - Oğuzhan - Sosa. Bunu bozmadıkça önüne kimi koysak atar ama bu sezon Gomez çok güzel dörtledi bu üçlüyü.

Koruyup 2 stoper 1 hücumcu bek koyduğumuz zaman yaldır yaldır akacak takım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

30 yaş, 1.83 boy. Başta rakamlardan kaybediyor. Ben 4-5 maç izleyebildim bu sene vasat gibi gözüktü sadece sezgileri ve pozisyon alışı dikkatimi çekmişti maçlardan.

Bizde Marcelo, Tosic, Rhodolfo olacağı için sanırım alternatif olacak oyuncuya yer kalmaz artık @tangaz

yerlide lazım ben boyunu 185 gördüm marketta birde yerli stoperler olgunlaştıkça top oynuyor bakınız yalçın ayhan aslında onu da alsak hiç itiraz etmem

Çevrimdışı Ogün

Gomez'e çok aklım takıldı. Maç bir an önce oynansın, şampiyon olalım durum netleşsin hemen.

Bizim ana aksiyonumuz Atiba - Oğuzhan - Sosa. Bunu bozmadıkça önüne kimi koysak atar ama bu sezon Gomez çok güzel dörtledi bu üçlüyü.

İçim sıkışıyor. Sadece gol atmasıyla değil, karakter olarak da takımın ayaklarının yere basmasını sağlıyordu. Çok korkuyorum. :duman:

https://twitter.com/firatgunayer/status/730862317173374977

:duman: :duman: :duman:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 00:28:53
  • Beşiktaş / Bodrum
yerlide lazım ben boyunu 185 gördüm marketta birde yerli stoperler olgunlaştıkça top oynuyor bakınız yalçın ayhan aslında onu da alsak hiç itiraz etmem

Tabi ki lazım ancak kim gidecek?

Marcelo alınacak gibi duruyor. Alexis, Tosic, Rhodolfo, Pedro Franco, Milosevic.

+2 stoper daha gelecek. Eder 9. 1 de yerli alsan 10. 6 tanesinin gitmesi gerek :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 00:30:38
  • Beşiktaş / Bodrum
İçim sıkışıyor. Sadece gol atmasıyla değil, karakter olarak da takımın ayaklarının yere basmasını sağlıyordu. Çok korkuyorum. :duman:

Açıklama olmaması can sıkıcı. Haberler içimi sıkmıyor benim.

Adam şampiyonluk şartı koymuştu olduk gibi bir şey. Bu kadar spekülasyon varken yalanlanmaması iki şeye işaret. Ya spekülasyonlar doğru ve pazarlık için biz de karşı açıklamalar yaptık. ( Yani aslında ayrılmıyor zam istiyor )

Ya da adamın tek şartı şampiyonluk o gelince atacak imzayı şampiyonluğa odaklanmak için sallamıyor yönetim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Çağrı bu dörtlü süper dediğin defans transferleri de şart oğlu şart ama sonra diyorum ki 4 kanat adamımızda (töre,q,frei,olcay) aslında sırıtıyor. gerçi bir yılda o kadar değişim doğru  olmaz bu sezon defans sonraki sezon kanat hücumcularını yenilemeliyiz

Çevrimdışı tangaz

Tabi ki lazım ancak kim gidecek?

Marcelo alınacak gibi duruyor. Alexis, Tosic, Rhodolfo, Pedro Franco, Milosevic.

+2 stoper daha gelecek. Eder 9. 1 de yerli alsan 10. 6 tanesinin gitmesi gerek :D

pedro gider miloş kiralanır alexis gider rodolfo ilk yarıyı kaçırır  aslında geriye alınırsa marcelo ve tosiç kalıyor sadece...

Çevrimdışı Ogün

Ibrahimovic kılçıksız ne kadar alıyor? Hiç mi şans yok? :iblush:

Çevrimdışı Bishamon

Ayda 1 milyon avro :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Ogün

Açıklama olmaması can sıkıcı. Haberler içimi sıkmıyor benim.

Adam şampiyonluk şartı koymuştu olduk gibi bir şey. Bu kadar spekülasyon varken yalanlanmaması iki şeye işaret. Ya spekülasyonlar doğru ve pazarlık için biz de karşı açıklamalar yaptık. ( Yani aslında ayrılmıyor zam istiyor )

Ya da adamın tek şartı şampiyonluk o gelince atacak imzayı şampiyonluğa odaklanmak için sallamıyor yönetim.
Fırat Günayer, opsiyon kullanılmadığı için Fiorentina'ya bonservis verilmesi gerekecek demiş. O sıktı benim canımı. Gerekiyorsa Töre'yi satsınlar bütün parayı basalım Gomez'e.

Çevrimdışı sallapati

gomez ve beck bu takımın disiplin abideleri... adamların sosyal medya mesajları bile bunu gösteriyor...

takımda almanca konuşan olcay , cenk , töre , frei , günay , tolgay ve marceloya da örnek oluyorlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 01:14:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Ayda 1 milyon avro :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Günde 3 liraya telefons atıyoruz der gibi oldu :D Yıllığını yazsana  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2016, 01:15:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Fırat Günayer, opsiyon kullanılmadığı için Fiorentina'ya bonservis verilmesi gerekecek demiş. O sıktı benim canımı. Gerekiyorsa Töre'yi satsınlar bütün parayı basalım Gomez'e.

O saçmalık yalnız bu adamın 2 yıllık sözleşmesi var bizimle kiralık. Bonservisini almasak da seneye bizimle kalıyoruz dese şuan free şekilde kalabiliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

ya aslında şu opsiyon 1000 euroya kullanılsaydı.. fiorentina ile ilişki kesildikten sonra isterse kolaylık sağlanırdı gitmesi için... bonservis yerine gomeze verirdik parayı...
giderse terör yüzünden gider bu adam.. öyle görünüyor..

Çevrimdışı mellfred

başıma bir şey gelmeyecekse seneye de tosic'le devam edilebilir derim ben. gs maçında biri yerden biri havadan iki çok isabetli pas attı. bunlar benim için yeterli  :D
bi kaleci bir sol bek'e fitim . ama üst düzey ha idareten olmayacak

Etiketler: