2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341604 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

dünyanın en kısa orta saha 3'lüsü olabilir  :kop: :kop:
Olabilir :D
kısa boylu arkadaşlar teker teker dökülüyorlar  :evillol:
Evet hem kısayım hem de halı sahada orta saha oynarım :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Boyko'da şansımız Everton'un kaleci bulamaması.

Bu adamı bizden alacaklar hem de iyi paraya alacaklar gibi hissediyorum.

Ben de bizimkiler Boyko'yu bu senenin transfer bütçesini önümüzdeki seneye aktarabilmek için aldılar diye düşünüyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Gordon Baba

Borcumuz olmasa yaklaşım 140 milyon euro gelirimiz olacak önümüzdeki sene.

40 milyon euro maaş bütçesi + 10 milyon euroya yakın vergi toplamda 50 milyon euro çok iyi bir rakam olurdu. Uefa %70'ini aşmasın gelirinin diyor.

Ancak elimizdeki gelirlerin yarısını saymayın. Ödenecek borçlar, temlikler var. Hesabımızı 70 milyon euro üzerinden yapmalıyız. Bu yüzden 35'i aşmamalı maaş bütçesi.

Önümüzdeki sezonu şöyle 3-4 galibiyet serisiyle açarsak, stadyum sezon boyu 45 bin çekse falan iyi para gelir.
Şampiyon olduğumuzda iyi gün taraftarlarımız da Kartal Yuvası'nın yolunu öğrenecek. Oradan da kâr gelir.

Güzel şeyler bekleniyor. İyi çalışma ve biraz da riskle istikrar gelecek. Allah büyük...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kısa boylu arkadaşlar teker teker dökülüyorlar  :evillol:
abi bende kısayım ama son vuruşlarım iyidir sağ önde oynarım :D

Çevrimdışı tangaz

ben de top oynadığım yıllarda metin tekin sevgim nedeni ile sağ açık oynamayı severdim ama hocalar boyun iyi die santrafor yapmıştı çok kafa golü atardım özellikle sağ açıkdan gelen ortalara attığım kafalar meşhurdu kariyerimin sonlarını stoper tamamladım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

benden uzunsun :D verratti şuan mevkisinin en iyi 2 3 oyuncusu arasında dedim sence de çok iyi değil mi  @tangaz abiye fena rezil oldum adam bütün sezonda 1500 dk oynamamış neden acaba

Bu sene baya sakatlandı ondan oynamadı zaten Pogba ile geleceğin en iyi orta saha oyuncularından biri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olabilir :DEvet hem kısayım hem de halı sahada orta saha oynarım :kop:
tolga sende yorum yap verratti şuan mevkisinin en iyi 2 3 oyuncusundan biri değil mi :D

Çevrimdışı Tolga

tolga sende yorum yap verratti şuan mevkisinin en iyi 2 3 oyuncusundan biri değil mi :D
Verratti çok kaliteli bir oyuncu :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gordon Baba

benden uzunsun :D verratti şuan mevkisinin en iyi 2 3 oyuncusu arasında dedim sence de çok iyi değil mi  @tangaz abiye fena rezil oldum adam bütün sezonda 1500 dk oynamamış neden acaba

Verratti bu sezon sakatlıklarla boğuştu:
http://www.transfermarkt.com.tr/marco-verratti/verletzungen/spieler/102558

Çevrimdışı SLYKRT

Bu real madrid deki casemiro nedir aga ya çapaya başka bir tanım getirmiş.Bu adam kadar isabetli çapraz top atan yok adam olayı bitirmiş
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Fikret

Herkesten ricamdır seneye sövmek yerine bu seneden ne olduğunu gördüğümüz futbolcuları yönetim imzalar ya gönderemez kıyamaz vs gibi nedenlerle kadroda düşünmeyelim. Biz baskı yapmazsak seneye şampiyonluk gidebilir. Marcelo, İsmail ve Alexis Beşiktaş seviyesi değiller ama onların yerine gelecek adamlar Beşiktaş seviyesi olmalılar. Ama hangi Beşiktaş? Yıllardır şampiyonluğu kaçıran ya da zora sokan Beşiktaş mı bundan sonra 3-4 hafta önceden şampiyonluğu ilan edecek Avrupa'da Türkiye'yi çok iyi temsil edecek Beşiktaş mı? Buna karar vermemiz gerek
tolga, pektemek varken bu yazdığınız 3lüye sıra gelmez.
Marcelo zaten iyi stoper. seneye yedekte görmek isterim.
İsmail'de Türk sol bekler arasında ilk 3te sayılır. Yedek olarak kalacaksa kalsın.

Bence 1 numaralı öncelik kaleci olmalı. En zayıf halka orada. 2 senedir Uefadan eleyen türlü türlü travmalar yaşatan Tolga'yla olmaz.
Stopere lider isim alınırsa Subotic gibi, yanına da Benetia falan kiralandı mı tamamdır bizim şampiyonluk. Olurda birde sol-sağ bek bulursak takıma zaten şampiyonlar liginde grupları geçmeye oynarız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı LuceGel

Başlık hayırlı olsun Beşiktaş ilk transferini yaptı stoper filan deniyordu 3 hafta kadar önce böyle bişey varmı arkadaşlar?
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

genç ve kısa arkadaşlar lütfen teker teker gelin  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gordon Baba

eyvallah bende şaşırdım çok beğendiğim bir oyuncu :D

EURO 2016'yı kazandırınca bütün dünya Verratti'yi tanıyacak :)
Evet, İtalyan sempatizanıyım  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

genç ve kısa arkadaşlar lütfen teker teker gelin  :D
abi verratti olayını takip ediyormusun :D

Çevrimdışı tangaz

Bu real madrid deki casemiro nedir aga ya çapaya başka bir tanım getirmiş.Bu adam kadar isabetli çapraz top atan yok adam olayı bitirmiş

sene başında kiralamamız gündeme gelmişti die anımsıyorum

Çevrimdışı tangaz

abi verratti olayını takip ediyormusun :D

nejat kıraç  :naughty:

lakabı: kemik kıran nejattır

Çevrimdışı SLYKRT

sene başında kiralamamız gündeme gelmişti die anımsıyorum
Abi keşke kiralasaymışız bize çok şey kata bilirmiş özellikle çıkışlarda ve oyunun sıkıştı zamanlarda atacağı çapraz toplarla oyunu genişletebilirmiş.

Çevrimdışı tangaz

Abi keşke kiralasaymışız bize çok şey kata bilirmiş özellikle çıkışlarda ve oyunun sıkıştı zamanlarda atacağı çapraz toplarla oyunu genişletebilirmiş.

bu konu aslında tam bir muamma şöyleki; casemiro ve/veya leiva gelseydi bugün ozzie ya da sosadan biri muhtemelen sosa hoca tarafından kesik yiyecekti sonra neler olacaktı bilemeyiz. her olasılığın ayrı ayrı hikayesi var sonuçta, bizim bu seneki hikayemiz ise mutlu sonla bitiyor  :D

Çevrimdışı brkntcnr

Mevki olarak ise benim kadro planlamasına bakışım şu şekilde ;
Kale : TRANSFER - Tolga - Günay
Stoper : TRANSFER - Rhodolfo - Marcelo – TRANSFER - Tosic
Sol bek : TRANSFER - İsmail(?)
Sağ bek : TRANSFER - Beck
Orta saha (Merkez) : Atiba - TRANSFER - Necip / Oğuzhan, Tolgay, Sosa
Sağ Kanat : TRANSFER - Quaresma
Sol Kanat : Olcay - Kerim - Aras
Santrafor : Gomez - Tosun - Transfer veya altyapıdan gelme genç bir arkadaş.

Toplamda 7 veya 8 transfer gerektiğini düşünüyorum. Bu isimlerden 5(Kale,Sağ bek, Stoper, Sol bek, Sağ Kanat) i ilk 11, Şampiyonlar Ligi' ne yakışacak standartta isimler olması gerektiğini düşünüyorum. Birinin (Orta Saha) Atiba' nın yaşından dolayı dönüşümlü oynayabileceği iyi bir isim veya gelecekte onun yerini doldurabilecek bir genç, diğer ikisinin ise gelecek vaadeden gençlerden olması gerektiğini düşünüyorum.
Öncelikle kadronun Şampiyonlar Ligi' nde oynayacağını düşünerek sözleşmesi biten iyi isimlerin zorlanması gerektiğini düşünüyorum. Gomez gibi gözden düşmüş isimler de bize gelip canlanabilirler. Savunma ve kaleye daha tecrübeli isimlerin alınması gerektiğini düşünüyorum.
-Kaleci için free Mandanda, bonservisi cüzzi Adler veya Psv den Zoet denenebilir. Denenmeli.

-Sol bek için Jordan Lukaku, Coentrao, Denisov veya düşen Aston Villa' dan Amavi denenmeli. Sakat olmayan bi Coentrao bizde çok iş görür.

-Sağ bek için Debuchy denenebilir, Mayke olabilir.

-Stoper için ise bence en kilit nokta burası çok sağlam bir transfer yapmamız gerekiyor. Subotic, Glik, Skrtel, free Nkolou veya Bayern' den gönderilecek Benatia kiralık falan denenmeli. Rakitsky de denenebilir. Bu mevkide çok kaliteli bi isim olmalı. Bunun dışında da bitane yerli tercihen gelecek yıllarda bu takımda forma giyebilecek potansiyelde bir genç stoper de alınmalı.

-Orta sahada Atiba' yla dönüşümlü oynarlar tecrübesi de çok fazla diye favori ismim Topal. Gerektiğinde 3. stoper gibi de oynatırsın hava topları desen var Atiba kadar dikine oynamasa bile zorlu maçlarda Atiba-Topal ikilisi bile çıkabiliriz.

-Kanat için ise ya iyi durumda bi yıldız alacağız ve güzel maaş vereceğiz(Feghouli gibi, Ben Arfa gibi), ya da Narsingh, Promes, Ahmed Musa gibi birine yüksek bi bonservis verip az maaşla kadroya katabiliriz. Bunlar dışında hem yıldız potansiyelli hem de serbest kalacak birisi  Andrija Zivkovic ama onu da bize yar etmezler gibi.
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2016, 16:26:00 brkntcnr ]

Çevrimdışı SLYKRT

bu konu aslında tam bir muamma şöyleki; casemiro ve/veya leiva gelseydi bugün ozzie ya da sosadan biri muhtemelen sosa hoca tarafından kesik yiyecekti sonra neler olacaktı bilemeyiz. her olasılığın ayrı ayrı hikayesi var sonuçta, bizim bu seneki hikayemiz ise mutlu sonla bitiyor  :D
Ucu mutlu sonla biten işleri severiz abi sıkıntı yok.(Bu arada kolarınıza bir ağrı girdi gibi masajamı gitsek)  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

nejat kıraç  :naughty:

lakabı: kemik kıran nejattır
arkadaşlarımı mahvetti psikopat bir şey ben allahtan ben bulaşmadım ona :D

Çevrimdışı tangaz

Ucu mutlu sonla biten işleri severiz abi sıkıntı yok.(Bu arada kolarınıza bir ağrı girdi gibi masajamı gitsek)  :evillol: :evillol:

masaj iyidir   :evillol:

Çevrimdışı tangaz

arkadaşlarımı mahvetti psikopat bir şey ben allahtan ben bulaşmadım ona :D

ben endüstri meslek lisesi kökenli olduğum için teknik resmim iyiydi arkadaşlara para ve/veya bira karşılığı çizim yapardım. nejat hocayla aram iyiydi AA ile geçmiştim  :bandit:

Etiketler: