Ooo başlık hayırlı olsun

Benim şahsi fikrim önce eldeki gereksizlerin gönderilmesi ve onlardan ne kadar maaş kalacak, ne kadar bonservis gelecek onların belirlenmesi gerektiği yönünde.
Bence gitmesi gerekenler ; Boyko, Tolga, Serdar, kiradan gelecek Pedro, Alexis, İsmail, Veli, Töre, Mustafa Pektemek. -Unuttuğum varsa hatırlatın lütfen

-
Tolga' da bence çok gereksiz fakat ilk 18 de yerli kaleci olması zorunlu o yüzden mecburen uzatacağız :( Tabi yerine Volkan Babacan' ı isterim ama bir de yedek kaleciye masraf bonservis falan uğraşılacak iş değil. En azından Uefa anlaşması varken hakkımızı ona harcamamız gereksiz olur.
Aynı şekilde İsmail de çok gereksiz ama yerine Eren Albayrak gelmediği sürece şuan yedek sol beke bonservis harcamamız çok anlamsız olur.
Boyko' dan 1 milyon €, Pedro 750 bin €, Alexis 1 milyon €, Serdar la sözleşme uzatmayız zaten, Veli 1.5 milyon €, Pektemek 1.4 €, Töreden de 1.6 milyon € luk maaştan kurtulacağız. Toplamda İsmail ve Serdar hariç 6 milyon 250 bin maaşlardan kurtuluyoruz. Bonservis olarak da Boyko yu 4-5 e yani kar etmeden Töreden de 15 civarı alabilirsek ne mutlu bize. Diğer isimlerden pek birşey çıkacağını düşünmüyorum ama 1-2 milyon da onlardan geldiğini varsayalım 16-17 milyon gelir elde ederiz. Ersan ve Atınç' dan gelecek para buna dahil mi değil mi bilmiyorum ama dahilse ki bu çok iyi olur. Eğer bi 7 milyon € da oradan gelecek ve toplamda bonservisten yine 20-25 civarı hakkımız olacak.