2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12378102 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Boyko giderse Nasri ve stoper hariç bir oyuncu daha transfer etme hakkımız olacak.

Eto'o ya da G.İnler'den biri gelecek gibi.

Eğer ikisi birden düşünülüyorsa da eldeki kanat bolluğundan ve yabancı olmasından dolayı Aras'ı yine kiralık göndeririz diye tahmin ediyorum.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

İyi bir düşünce ama Beşiktaş'ın bunu yapacak bir lüksü yok.
Üstelik onlar 80bin kişi getirmeli stada biz ise 35bin. Biz 35 bin ile onların aynı gelirini elde etmeye çalışmalıyız
Bizim stad yeni ve modern, Dortmund modern sayılmaz.

Seyirci gelirleri olmadan Dortmund ayakta kalabilir, biz kalamayız.
Dortmund çok zor dönemlerden buralara geldi. Ve taraftarına "müşteri değil" gözüyle bakıyorlar. Örnek almamız gereken yerler burası bence. Fiyatlar ucuz olsa bizim Arena' da her maçta minimum 25-30 bin seyirci olacağını düşünüyorum.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mavi Tuna

Gel, Çarşamba gel diyorum başka bir şey demiyorum. Forum, Twitter, Spor gazeteleri, spor haberleri arasında resmen mekik dokuyoruz. Gece bile kalkıp bakar oldum. Yeter psikolojimiz bozulacak. Bu, Çarşamba da gelecek elbet...

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı autopsy

İşte sosyalkartal'ın paylaşacağı o resim .

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunları karşılayacak hiçbir orta düzey avrupa takımı yok bence.. Mangalanın romayla adı geçmişti kiralık, şimdi romanın 12 m€ vermesi lazım oyuncunun net ücreti için .. Tr vergi olayı yok o yüzden m. City nin kasasından daha az bi ücret çıkabilir..
City normalde 20x2=40m€ vermesi lazım bu üç oyuncuya vergilerden dolayı..
biz bu 3 oyuncuyu kiraladık diyelim maaşlarının yarısını da city versin diyelim.. Adamlar tr de oldugundan city bunlara 10m€ vermesi yeterli.. Avrupadaki bi takıma kiralasalar ve maaşlarının yarısını paylaşsalar 20m€ vermeleri gerek vergilerden dolayı.. Adamların bize 10m € vermeleri aslında onlara 20m € yerine 30 m€ kar sağlıyacak.. Benim bu kurdugum senaryo city nin kiralık vermelerine bu oyuncuları.. Eger satarlarsa onların için daha karlı olacaktır..

Doğru söylüyorsun satarak çok daha kârlı anlaşmalar yapabilirler: Mangala, Nasri ve Joe Hart'ı satıyorum deseler, iki saat içinde 60 milyon pound yatar hesaplarına. PL'de 10 tane talibi çıkar üçünün de.

Pep'in sağlam başlangıcı, kulüp yönetimine cesaret vermiş olabilir bu konuda, "hoca istemiyorsa, 3'ünü de temelli gönderelim" diyebilirler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gomez karakterinde ve seviyesinde oyuncu bulmak çok zor gittiğine çok üzüldüm nasri olur bir başkası olur gomezin verdiği katkıyı vermezler bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

gomez karakterinde ve seviyesinde oyuncu bulmak çok zor gittiğine çok üzüldüm nasri olur bir başkası olur gomezin verdiği katkıyı vermezler bence.

Eto'o verir belki.  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ukraynalı oyuncunun Malaga'ya transferi için kulüpler arasında anlaşma sağlandığı ve sözleşme detaylarının görüşüldüğü öğrenildi.

Boyko'nun transferinin kısa bir süre içerisinde olumlu olarak sonuçlanması bekleniyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda iki yabancı kalecinin fazlalığından söz etmiş ve biriyle yolların ayrılabileceğini dile getirmişti.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eto'o verir belki.  :tabe:
abi inşallah diyelim :D belki daha fazla gol atar ben olumlu'yum 1 senelik bir kontrat yapılabilir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ukraynalı oyuncunun Malaga'ya transferi için kulüpler arasında anlaşma sağlandığı ve sözleşme detaylarının görüşüldüğü öğrenildi.

Boyko'nun transferinin kısa bir süre içerisinde olumlu olarak sonuçlanması bekleniyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda iki yabancı kalecinin fazlalığından söz etmiş ve biriyle yolların ayrılabileceğini dile getirmişti.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Yunus Emre'nin Malaga taraftar forumlarına üye olup, "Boyko is a terrible keeper, do not get him" tarzı mesajlar yazdığı konusundaki iddialar doğru mu peki?  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

İki yabancı kaleci zaten fazlalıktı.

Boyko'nun gitmesi gerekiyordu. Hayırlı olsun...

Çevrimdışı Yasin02

İşte sosyalkartal'ın paylaşacağı o resim .

Dediği gibi fotoşop yok direk paint :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Boyko gidiyor,merdivenler kırmızı.. Darısı stoper, Caner, İnler ve Eto'o' transferlerine.

Aynen  :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

Atınç ve Caner gelecekse, bir stoper daha alınmaz tahminimce.

Bu durumda stoper rotasyonu da Marcelo-Rhodolfo-Tosiç-Atınç olur diye öngörüyorum.

Nasri iptalse Eto'o yu alın gelin, uçak direkt Antalya'ya gitsin.

Çevrimdışı Culpable

dalga gecmeyin sosyalkartal ile :)
bu forumda  hic duyum muyum paylasmadim bugune kadar
pepin aciklamalarini   bizim basinin yazdiklarini es gecin

nasri   bizde
yaninda 1 kisi kesin ama 2. kisinin kesinligine  bir sey diyemem

Çevrimdışı cursedofdragon

ya ne gelicekse gelsin artık yeter çıldırcam 2 gün kaldı şurda.

Çevrimdışı Tolga

ya ne gelicekse gelsin artık yeter çıldırcam 2 gün kaldı şurda.
Sıkın dişinizi bitmek üzere :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Deadam

Ellerimi açtım gökyüzüne
Dua ettim Allah'a
Nasri Gel artık kartala
Gözler seni arıyor.
Diller seni söylüyor.

Bir haltmı var sanki city'nin kulübesinde
Gel gir Beşiktaşımda İlk 11'e
Biliyorsun Seninde ihtiyacın var karşılıksız sevgiye
Samir gel etme eyleme Veda et artık Pep'e

Küçüksün kandırılar seni ingilterede
İstanbul güzel şehir yeterki uzak dur Nusr-et ten sende
Zaten yükünü tuttun yıllarca oralarda
Şimdi keyif al futboldan kara kartlada

Vodafone da zemin hibrit çim
Bizde futbol oynanır biçim biçim
Sende gel yap şovunu renkliler titresin
Söz köy içinde ilk çayın hesabı @Yunus Emre Dökmeci'nin

@Necmi moderesyona aldı alayını
eşinide al gel belekte yap balayını
Bir oğlun olsun İstanbulda
SÜnnetini yaptıralım dualarla
Pilavı karıştırsın @Serhat Akkaya

:D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı autopsy

Boyko gittiğine göre Ali Şaşal alınacak mı acaba ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Boyko gittiğine göre Ali Şaşal alınacak mı acaba ?

Gerek yok bence, Fabri-Tolga-Utku yeterli bir rotasyon.

Çevrimdışı Kartalice

Boyko'da gittiğine göre Tolga'nın yeri garanti olmuştur. Tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olsun  :biggrinking:

Etiketler: