Ben algı yapmadım Beşiktaş taraftarı olarak görüşümü yazdım.Ben o stada aşığım.
Her yerde helikopterin zarar verdiği yazıyor resimlere bakıncada deformasyon var gibiydi o yüzden yazdım.Ama dediğin gibiyse teşekkürler bilgi için.
Çatı derken vodafone yazısından bahsediyordum kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam.Doğru yeni takılabilir ama pazar maç var bende bunun söküldüğünü dile getirdim.
UEFA dan sonra boyanmaya başlayınca öyle düşündüm.Böyle düşünceler herkesin aklında.TFFener yapmış olabilir.Ama ben orda UEFA yapmışsa denetimi Juvenin stadındaki gibi yapsınlar diye yönetime talep edelim dedim. Benim BEŞİKTAŞLILIĞIM tartışmaya kapalı onuda söyleyeyim
@kartalpençesi kardeşim senin Beşiktaşlılığını tartışmaya açmadım
öyle bir şey burda kimsenin haddi değildir. Sadece basının yaratmaya çalıştığı algı oyunlarına
kapılmayın. Kendi kendimizi yıpratacak algılar yaratmayalım. çimlerdeki durumu daha yapılmadan önce sis le
yaptığımız röportajda öğrenmiştik hibrit bizim gibi iklimde olan ülkelerde çok zor bakımı olan bir çim
onun içinde tamamen farklı ve çok pahalı bir alt yapı gerekiyor. Dünyanın en pahalı ve kaliteli zemini derken
bunu hava olsun abartalım diye söylemedik vodafone arena zemini evet dünyanın en kaliteli futbol zemini
bu kadar kompleks bir koruma başka zeminde yok buna en yakın olan dompos arena bizim zeminin ona göre artıları
var nedenide iklim koşullarından dolayı bazı farklı sistemleride yapmak zorunda kalmamızdan kaynaklanıyor.
sıcak ve nemli yaz aylarında çimdeki yıpranmada öngörülen bir şeydi. yani bunun helikopterle falan ilgisi yok
o gece stada verilen hasarda çimle alakalı değildi kapıları falan kırmışlar. yoksa çim üzerinde konser verilebilecek şekilde
imal edildi sorduğumuzda 20 tonluk vinç sahada dolaşabilir bir sakınca yaratmaz denmişti.
yani bir helikopterin havadan konması ve 40 küsur askerin çimden yürüyüp geçmesiyle o çim bozulmaz.
en fazla biraz ezilir oda bir kaç günlük sulama bakım ve budamayla eski haline gelir. Çimi esas yıpratan şey şu anki sıcaklar.
çatıya gelince çatı bozuldu dersen bunun açıklaması çatının deforme olduğudur ama bu doğru değil orda yırtılan şey
reklam tabelası bu aynı şey değil çatı bozuldu dediğinde çatıyla ilgili algı yaratmış olursun. kötü kalitesiz algısı yaratılır
buda imajı kötülemektir. stada aşıksan Bilinçsizce kullandığın kelimeyle ona zarar vermemen lazım öyle değilmi?
sarı merdivenlere gelince yorum yapmaya gerek varmı tff yönetmeliği diye açıkladılar zaten burda tartışılacak şey
nedense bu yönetmeliklerin hep bize gelince kitabına uygun istendiği emin ol yönetimde istemiyordur o merdivenleri o
şekilde zaten bantla geçiştirmek istemelerinin nedeni buydu demekki aşamamışlar