Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2260640 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimiçi Necmi

daha tazecik 3 maç oynanan stadımız ne hale geldi ya.Helikopter indi hibrit çim bozuldu, çatıda sökülmeler var, merdivenler renkli oldu.Bizim felsefemize aykırı renk. Bari gri felan boyasalardı yada benzeri bir renge.Çünkü amaç stadın siyah beyaz olması.Maç olunca insanlar koltuğa oturacak sadece sarı gözükecek Bence olmamış yani.Fotoğrafa bakınca o ambiyansı bozmuş.Yönetim el koymalı
Herkes twitterdan Rıdvan beye ve Beşiktaş hesabına yazsın bizim merdivenlerde böyle olsun.Sonuçta onlarda UEFA denetiminden geçmiş  :s20:  :akuma:  :steamed:
@kartalpençesi  öyle helikopter inmesiyle hibrit çim bozulmaz saçma şekilde algı yaratmayın
20 tonluk vincin üstünde dolaşmasıyla bozulmayacak bir zemin yapıldı. helikopter inmesiyle hiç bozulmaz.
çimde sararma zaten beklenen bir şeydi röportajı yaptığımızda konuşmuştuk bu konuyu tehlikeli olan zamanın bu aylardaki aşırı sıcaklar
olduğunu söylemişlerdi ama neyseki maç yapılmayan bir döneme denk geliyor bunları telafi edebiliriz demişlerdi
çatıda sökülme falan yok sadece vodafone yazısı olan folyolar yırtılıyor. Bunun çatıyla bir ilgisi yok söker yenisini
yaparsın olur biter. sarı renge gelince uefa ile ilgisi yok direk tff nin pisliği bu yönetim nesine el koyacak onlarda
en az bizim kadar Beşiktaşlı zaten ellerinden geleni yapıyorlardır. Demekki aşamadılar bu konuyu.

Çevrimdışı kartalpençesi

@kartalpençesi  öyle helikopter inmesiyle hibrit çim bozulmaz saçma şekilde algı yaratmayın
20 tonluk vincin üstünde dolaşmasıyla bozulmayacak bir zemin yapıldı. helikopter inmesiyle hiç bozulmaz.
çimde sararma zaten beklenen bir şeydi röportajı yaptığımızda konuşmuştuk bu konuyu tehlikeli olan zamanın bu aylardaki aşırı sıcaklar
olduğunu söylemişlerdi ama neyseki maç yapılmayan bir döneme denk geliyor bunları telafi edebiliriz demişlerdi
çatıda sökülme falan yok sadece vodafone yazısı olan folyolar yırtılıyor. Bunun çatıyla bir ilgisi yok söker yenisini
yaparsın olur biter. sarı renge gelince uefa ile ilgisi yok direk tff nin pisliği bu yönetim nesine el koyacak onlarda
en az bizim kadar Beşiktaşlı zaten ellerinden geleni yapıyorlardır. Demekki aşamadılar bu konuyu.
Ben algı yapmadım Beşiktaş taraftarı olarak görüşümü yazdım.Ben o stada aşığım.
Her yerde helikopterin zarar verdiği yazıyor resimlere bakıncada deformasyon var gibiydi o yüzden yazdım.Ama dediğin gibiyse teşekkürler bilgi için.
Çatı derken vodafone yazısından bahsediyordum kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam.Doğru yeni takılabilir ama pazar maç var bende bunun söküldüğünü dile getirdim.
UEFA dan sonra boyanmaya başlayınca öyle düşündüm.Böyle düşünceler herkesin aklında.TFFener yapmış olabilir.Ama ben orda UEFA yapmışsa denetimi Juvenin stadındaki gibi yapsınlar diye yönetime talep edelim dedim.   Benim BEŞİKTAŞLILIĞIM tartışmaya kapalı onuda söyleyeyim
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimiçi Necmi

Ben algı yapmadım Beşiktaş taraftarı olarak görüşümü yazdım.Ben o stada aşığım.
Her yerde helikopterin zarar verdiği yazıyor resimlere bakıncada deformasyon var gibiydi o yüzden yazdım.Ama dediğin gibiyse teşekkürler bilgi için.
Çatı derken vodafone yazısından bahsediyordum kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam.Doğru yeni takılabilir ama pazar maç var bende bunun söküldüğünü dile getirdim.
UEFA dan sonra boyanmaya başlayınca öyle düşündüm.Böyle düşünceler herkesin aklında.TFFener yapmış olabilir.Ama ben orda UEFA yapmışsa denetimi Juvenin stadındaki gibi yapsınlar diye yönetime talep edelim dedim.   Benim BEŞİKTAŞLILIĞIM tartışmaya kapalı onuda söyleyeyim
@kartalpençesi  kardeşim senin Beşiktaşlılığını tartışmaya açmadım
öyle bir şey burda kimsenin haddi değildir. Sadece basının yaratmaya çalıştığı algı oyunlarına
kapılmayın. Kendi kendimizi yıpratacak algılar yaratmayalım. çimlerdeki durumu daha yapılmadan önce sis le
yaptığımız röportajda öğrenmiştik hibrit bizim gibi iklimde olan ülkelerde çok zor bakımı olan bir çim
onun içinde tamamen farklı ve çok pahalı bir alt yapı gerekiyor. Dünyanın en pahalı ve kaliteli zemini derken
bunu hava olsun abartalım diye söylemedik vodafone arena zemini evet dünyanın en kaliteli futbol zemini
bu kadar kompleks bir koruma başka zeminde yok buna en yakın olan dompos arena bizim zeminin ona göre artıları
var nedenide iklim koşullarından dolayı bazı farklı sistemleride yapmak zorunda kalmamızdan kaynaklanıyor.
sıcak ve nemli yaz aylarında çimdeki yıpranmada öngörülen bir şeydi. yani bunun helikopterle falan ilgisi yok
o gece stada verilen hasarda çimle alakalı değildi kapıları falan kırmışlar. yoksa çim üzerinde konser verilebilecek şekilde
imal edildi sorduğumuzda 20 tonluk vinç sahada dolaşabilir bir sakınca yaratmaz denmişti.
yani bir helikopterin havadan konması ve 40 küsur askerin çimden yürüyüp geçmesiyle o çim bozulmaz.
en fazla biraz ezilir oda bir kaç günlük sulama bakım ve budamayla eski haline gelir. Çimi esas yıpratan şey şu anki sıcaklar.
çatıya gelince çatı bozuldu dersen bunun açıklaması çatının deforme olduğudur ama bu doğru değil orda yırtılan şey
reklam tabelası bu aynı şey değil çatı bozuldu dediğinde çatıyla ilgili algı yaratmış olursun. kötü kalitesiz algısı yaratılır
buda imajı kötülemektir. stada aşıksan Bilinçsizce kullandığın kelimeyle ona zarar vermemen lazım öyle değilmi?
sarı merdivenlere gelince yorum yapmaya gerek varmı tff yönetmeliği diye açıkladılar zaten burda tartışılacak şey
nedense bu yönetmeliklerin hep bize gelince kitabına uygun istendiği emin ol yönetimde istemiyordur o merdivenleri o
şekilde zaten bantla geçiştirmek istemelerinin nedeni buydu demekki aşamamışlar

Çevrimdışı İhsan

Başkan stada geldi ve ve takas yoluyla ilk transfer gerçekleşti:
Bir adet Çanak anten gitti, iki adet klima unitesi geldi....
Acaba ne kadar ödendi? KAPı bekloyoruz ☺
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2016, 10:00:37 SDemirsoy ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı kartalpençesi

Çevrimiçi Necmi

Açk renk diyor.sarı vb
işte o benzeri kelimesi ucu açık bir kelime bunun anlamı büyük ihtimal sarının tonları demek
birde stadın koltuk renkleri ve genel rengiyle benzerlik taşımayacak şekilde olmalı

Çevrimdışı kartalpençesi

Keyfime istemiyorum, eminim kimse beğenmemiştir sarıyı, keşke farklı olabilseydi,ben sadece elimden geleni yaptım,neyse sizede saygım sonsuz bu arada :)

Çevrimiçi Necmi

Keyfime istemiyorum, eminim kimse beğenmemiştir sarıyı, keşke farklı olabilseydi,ben sadece elimden geleni yaptım,neyse sizede saygım sonsuz bu arada :)
Beşiktaşlı olupta sarı rengi içine sindirebilecek kimse olduğunu sanmıyorum

Çevrimdışı DenizAnt

Saat 17:30 gibi stada gittik ailece, oğlana forma aldık, marşları içeren CD yok  :claps:

Stat gezilebiliyor mu diye sordum, olumsuz. Müze de henüz açılmamış gibi. Bu Dolmabahçe'ye gelen turistlerden müze, stat gezisi ve restoranlardan para kazanacaktık ne oldu o işler, bilen var mı?

TFF mahvettin stadın merdivenlerini, resmen renk uyumu bozuldu inci gibi stadın.  :s20:

Çevrimdışı gkn190334

2.kat tribünlerin led banner olma durumu ne zaman olucak.Gerçekten stat ın kötü anlamda en dikkat çeken yeri.Böyle bırakılmamalı yeni sezon için böyle bir çalışma içine hala girilmedi .Yönetim tarafından kimsenin dikkati çekmedi sanırım. Böyle güzel bir stat a yakışmıyor.Beton görüntü cok kötü duruyor

Çevrimdışı ahmetx

Üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun bari  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

2.kat tribünlerin led banner olma durumu ne zaman olucak.Gerçekten stat ın kötü anlamda en dikkat çeken yeri.Böyle bırakılmamalı yeni sezon için böyle bir çalışma içine hala girilmedi .Yönetim tarafından kimsenin dikkati çekmedi sanırım. Böyle güzel bir stat a yakışmıyor.Beton görüntü cok kötü duruyor
2.kat led banner gereksiz değil mi?Yapılması gereken yeni açıkta ledlerin devam ettirilmesi ve 2. Katın siyaha boyanması
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Bishamon

2. kata pankartlar asılıyor zaten yeni açıkta öyle

Çevrimdışı gkn190334

2.katlar için led banner veya led,kaplama,boyama vs.. gibi alternatifler olabilir.Ama bu betonarme görüntü olmamalı.Dünyada diger statlatda böyle beton olarak bırakılmış bir stat yok.Evet maç günleri oraya pankart asılarak bu görüntü kapanıyor,fakat maç günleri dışında herşey ortaya cıkıyor.Estetik olarak bu göze hoş gelmiyor.Benim gibi böyle düşünen binlerce kişi maça gidenlerden aynı düşünceye sahip.Bunu bir şekilde yönetime iletmemiz gerekir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bazen ben de şurası şöyle olsa daha mı iyi olur diyorum
Sonra bakıyorum merdivenleri falan sarıya boyuyorlar,kulelerde izler duruyor vs
Ya diyorum boş ver,Türk kim estetik kim  :D
Siz de hiç takmayın bunlara,olduğu kadar deyip geçin;şahsen hepsinin peşini bıraktım

Çevrimdışı bjklimert_

Kombinesi olup olympiakos maçına gitmeyecek varsa 4.katogoriden bilet alıp ücreti dahilinde benim passoligime aktarabilir mi ?

TEŞEKKÜRLER

Çevrimiçi Kartal Ç

:ok: :ok: :ok: hem yukardaki amblemimizdeki bayrak rengiyle çok güzel uydu hem de kulüp taraftarına kırmızı halı sermiş gibi oldu.
madem merdiven boyanacaktı keşke böyle olsaydı.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2016, 21:43:05 Kartal Ç ]

Çevrimdışı OrhanAker

Bende şimdi yazacaktım ki yazılmışı varmış :D

Çevrimdışı Kutay

statta kartal besleme şansımız yok mu Benfica'nınki gibi derbi maçlardan önce uçururuz en özendiğim şey
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı MUSTAFA_

statta kartal besleme şansımız yok mu Benfica'nınki gibi derbi maçlardan önce uçururuz en özendiğim şey
Hayvanların özgür olmasından yana olmamı bir yana bırakırsak bu iş çok maliyetli ve çok tehlikeli bir iş. Yapılması çok zor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

burnuna halka takım ayıda oynatalımmı. :bandit:
başka özenecek şey bulamadınmı. Bir hayvanın köleleştirilmesine özeniyorsun @Kutay

Çevrimdışı ahmetx

Bırakalım çiçekler dalında hayvanlar doğasında yaşasın.

Çevrimdışı idobyyy

Acilistan sonra ilk kez cok az sayida taraftar ilgi duyuyor sanirim statta mac izlemeye. Satislar cok agir ilerliyor.

Edit:
bilet alımı hakkında yardımcı olacak birisi bana özelden ulaşabilirse sevinirim. Müşteri temsilcisi beni fena zorladı.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2016, 12:17:18 idobyyy ]
Tam bağımsız ruh hastası beşiktaşlı.

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu sarı merdiven yönetmeliği nasıl oluyor da toki arena'da uygulanmıyor? Adamlar boyamadan yıllardır maç oynuyor ve muhtemelen bu sene de aynen devam edecekler..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba