Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2260750 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Senin o Turkish Super League diyen kedi canını kedi İngiliz aksanını senin.

:evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Bizim bakmaya kıyamadığımız zemine helikopterle giriyolar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı brci

yav yokmu hiç stadın yeni fotosu 1 haftadır aklım stad da umarım bir zarar yoktur ya :(

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ekşi'den

"lokasyonu, işlevselliği ile dünya'nın en iyi statlarından olan vodafone arena için çok da enterasan olmayan bir durum.

fikret başkan binlerce kere söyledi zaten. bu stat 365 gün işleyen, her zaman canlı olacak, sadece maçlara değil moda gösterilerine, düğünlere, darbelere ev sahipliği yapacak bir cazibe merkezi."

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı meydey28

yav yokmu hiç stadın yeni fotosu 1 haftadır aklım stad da umarım bir zarar yoktur ya :(

Arkadaşlar çatıda malzemenin bozulması hakkında bilgi sahibi olan var mı? martı yemiş her yer yama diyorlar ve cok hızlı kirleniyor çatı örtüsü ?

Çevrimdışı brci

yav harbi bu forum stadla yatıp stadla kalkyordu foto ya da  görsele hasret kaldık şöyle bir abimiz 10 günde bi drone gezdirse bi kontrol etsek ne güzel olurdu ..

Çevrimdışı mylife1903

yav harbi bu forum stadla yatıp stadla kalkyordu foto ya da  görsele hasret kaldık şöyle bir abimiz 10 günde bi drone gezdirse bi kontrol etsek ne güzel olurdu ..
Drone ucurulur mu su gunlerde yahu f16 ile vururlar, dronea yazih

Çevrimdışı MUSTAFA_

Drone kullanmak yasaklandı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşlar çatıda malzemenin bozulması hakkında bilgi sahibi olan var mı? martı yemiş her yer yama diyorlar ve cok hızlı kirleniyor çatı örtüsü ?

Bu Osmanlı maçında bile belli olmuştu.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

kuşları kaçıran bir sistem var çatıda konamıyorlarki nasıl yesinler geçen gittiğimde
martılar üstünde uçuşuyordu ama çatıya konan martı görmedim sistem 3 dakikada bir devreye girip
kuş sesi çıkartıyor.

Çevrimdışı brci

Drone kullanmak yasaklandı.

şu zemini çok merak ettim ama neyse yakında olympiakos maçı var zaten .

Çevrimdışı Efe

zeminde sıkinti olacagini dusunmuyorum helikopyerlerin celik ayaklari bir miktar zararvermistir ama öyle yok edecek kadar degil lokal bakimla sıkintı giderilmistir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zemine pek zarar gördüğünü düşünmüyorum. Yurtdışında sürekli helikopter falan iniyor çimlere  okadar ile zarar gelmez. Belki inen askerler zarar vermiş olabilir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brci

zeminde sıkinti olacagini dusunmuyorum helikopyerlerin celik ayaklari bir miktar zararvermistir ama öyle yok edecek kadar degil lokal bakimla sıkintı giderilmistir

bir şeyi daha merak ediyorum sis mi yapıyordur bakımı ? yani aklıma onlarda ülkeye gelmek istemiyorsa falan gibi sorular geliyor sosa sağolsun

Çevrimdışı brci

Zemine pek zarar gördüğünü düşünmüyorum. Yurtdışında sürekli helikopter falan iniyor çimlere  okadar ile zarar gelmez. Belki inen askerler zarar vermiş olabilir.

ucuz atlattık cidden o gece vodafone arenaya helikopter girdi videosunu görünce baya tırsmıştım İçeride silah kullanılır falan diye .

Çevrimiçi Necmi

bir şeyi daha merak ediyorum sis mi yapıyordur bakımı ? yani aklıma onlarda ülkeye gelmek istemiyorsa falan gibi sorular geliyor sosa sağolsun
SIS doğu avrupa bölge müdürlüğü zaten Türkiyede
Doğu avrupadan sorumlu yöneticiside zaten Türk @brci

Çevrimdışı brci

SIS doğu avrupa bölge müdürlüğü zaten Türkiyede
Doğu avrupadan sorumlu yöneticiside zaten Türk @brci

Teşekkür ederim Abicim :)

Çevrimdışı furkankaya1903

7 Ağustos ta evimizde Olympiacos ile oynayacağımız hazırlık maçının biletleri ne zaman satışa çıkar acaba? Muhtemelen resmi maç olmayacağı için kağıt bilet satışı olur değil mi?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

7 Ağustos ta evimizde Olympiacos ile oynayacağımız hazırlık maçının biletleri ne zaman satışa çıkar acaba? Muhtemelen resmi maç olmayacağı için kağıt bilet satışı olur değil mi?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet kağıt bilet olacaktır ama ilgiye göre kombinelilere öncelik tanınır mı soru işareti.

Çevrimdışı fatihsahin

Bugün hayatımda ilk defa vodafone arenaya gittim içeri girme şansım olmadı. Tam anlamıyla muhteşem olmuş. stadyum demek ayıp olur gibi hissediyorum çok heyecan vericiydi. Hele kartalyuvası alıştık avmlerdeki kutu kadar yerlere çocuklar gibi bir oraya bir oraya koştum hep. emek veren herkesin ellerine sağlık muhteşem bir stadyuma arenaya sahibiz gurur duyuyorum

siyah beyaz

Çevrimiçi Kartal Ç

şu eski açık önündeki ölmüş ağaçlara da bir hal çare bulmak lazım. o ağaçların yerine 2. asrını yaşayan kulübe 2 çınar yakışır kanımca.