Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264442 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Necmi

Abi kruvazör mü kaldı Allah aşkına? Fırkateyn o!  :D Futbolcuların bulunduğu tekneye eşlik etse keşke.  :biggrinking:
kruvazör varda bizde yok Türk donanması Destroyer ve fırkateynlerden kurulu bir donanma bildiğim kadarıyla
en son kruvazörümüz hamidiyeydi sanırım :)

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar forumda bilet satışı yasaktır bunu karaborsa olarak nitelendiriyoruz.
üç maç için bazı şeylere göz yumduk bunun nedenide öncelikli olupta gidemeyen arkadaşların gidenlere destek olması
için ama artık bu forumda bilet ve para yan yana kullanılamaz. Biletler satıştayken
burda kalkıp bilet satılması demek kulübün biletlerinin elinde kalması demektir.
Buda Beşiktaşı zarara uğratır. Burda Beşiktaşı zarara uğratacak hiç bir şeye göz yumamayız.

beyler yer kalmazsa, biletim var. gidemicem.

yeni açık misafir tribün tarafında. normal 60 tl den veririm.

edit: necmi abinin yazısı üzerine. haklısın abi. eğer yer kalmazsa gitmek isteyen birine vermek için yazmıştım. çıkmazsa kimse 60 tl ek gelirim olur gitmediğim halde :)
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2016, 15:17:19 juggerhaunt ]
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Efe

şuan hala kale arkalarinda bilet var almak isteyenler alsinlar yine kapali ust ve altta bilet var son satislarla beraber eger acilacak blok baska yoksa 25-30bin araliginda bi bilet satisi gerceklesmis olacak yine su 1 saat icinde de satislar olacaktir ozellikle stad gisesinden insallah 30 bin bileti bulur 3 milyonuda bulur satislar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

şuan hala kale arkalarinda bilet var almak isteyenler alsinlar yine kapali ust ve altta bilet var son satislarla beraber eger acilacak blok baska yoksa 25-30bin araliginda bi bilet satisi gerceklesmis olacak yine su 1 saat icinde de satislar olacaktir ozellikle stad gisesinden insallah 30 bin bileti bulur 3 milyonuda bulur satislar
30.000 olmuş galiba.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

niye bitmiyor abi bu biletler
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı klubnika01

herhangi bir kanaldan canlı yayın olacakmı kutlamalar için :alala:

Çevrimdışı Tolga

Lig Tv dışında belki TRT Spor gösterebilir yayın haklarından dolayı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Saat 19.00 dan itibaren ligtv 2 veriyor ama BJK TV veriyormu bilmem. Stad dışı görüntüler tüm kanallara beleş takım içeri girene kadar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

BJK TV ve LİG TV ortak yayın yapıyor. 3-4 gün önce açıklandı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Lig Tv dışında belki TRT Spor gösterebilir yayın haklarından dolayı.
TRT Spor'un yayın akışına baktım göstermiyorlarmış.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bjk tv'de kutlamalarla ilgili dönen introda çalan heart of courage hakkaten güzel müzik. stadda da çalarlar inşallah.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şansıma tüküreyim ki orda değilim :bandit:
Foto atarim , Video atmayi bilmiyorum bilrn varsa ona atarım paylasir :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı melyet

33bin bilet satilmis

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı eagleizm

BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı emrecakmak

Digitürk play'den ilk ay ücretsiz sinema üyeliği alıp izleyebilirsiniz. sonraki ay 5 tl istediğiniz zaman iptal edilebiliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Digitürk play'den ilk ay ücretsiz sinema üyeliği alıp izleyebilirsiniz. sonraki ay 5 tl istediğiniz zaman iptal edilebiliyor.
BJK tv den izlemek daha güzel  :icool:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

An itibari ile BEKO motorundayim yer yerinden oynuyor :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

35.000 bilet satılmış.
Aynen şampiyonluk primi de 100 bin euro imiş benim 6 7 senelik maaş ortalama paraya bak be helal olsun ama :)