Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264403 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Efe

kutlamalara gidecek olup hala bilet almayan varsa 8. 7. kategoride ve diğer kategorilerde bilet mevcut hala alabilirler  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

kutlamalara gidecek olup hala bilet almayan varsa 8. 7. kategoride ve diğer kategorilerde bilet mevcut hala alabilirler  :)

Kapalı gişe değil mi ?

Çevrimdışı Sezer94

Arkadaşlar bu baselde oynanan final stadi st jakob diye bi stad ama kapasite her yerde 38 veya 39 olarak geciyo o zaman biz cok rahat aliriz final maci stada
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar bu baselde oynanan final stadi st jakob diye bi stad ama kapasite her yerde 38 veya 39 olarak geciyo o zaman biz cok rahat aliriz final maci stada
Euro 2008 için kapasitesi arttırılmıştı. 42.000 civarında olması lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Eray

Bu gece sabaha kadar dışardayız... Çok büyük kutlayacağız şampiyonluğu inşallah.

Eski açık 123. bloktayım. Eski açıkta olan arkadaş varsa Beşiktaş'ta buluşabiliriz.

Çevrimdışı Efe

Kapalı gişe değil mi ?
daha degil abi bilet var suan aksama kadar bitebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

Bugünkü kutlamalarda Vodafone Arenadaki atmosfer yerli yabancı konser ve etkinlik organizatörlerine yönelik de çok iyi reklam olacak bence.  :photo:
Sadece maç günleri değil hergün Vodafone Arena, insanın evi gibisi yol valla :super:

Çevrimdışı Efe

anladigim kadariyla biletlerin bir cogu sponsorlar tarafindan kapatilmisti onceki gunler dun ve bugun bloklarin kirmizi olan bolumleri yesile donmus duan satilan bilet 25 bin civari gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Euro 2008 için kapasitesi arttırılmıştı. 42.000 civarında olması lazım.
dun 35 bin dediler zaten biseyede benzemeyen bi stad isvicre oldugu icin veriyorlar dandik stadlara bizim stada cok rahat vermeleri gerekiyor ama Türkiye oldugu icin vermezler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dun 35 bin dediler zaten biseyede benzemeyen bi stad isvicre oldugu icin veriyorlar dandik stadlara bizim stada cok rahat vermeleri gerekiyor ama Türkiye oldugu icin vermezler
Aynen demi dünkü stad ne ya bizimki şaheser resmen :) uefa finali kesin alırız da benim gözüm şampiyonlar ligi finalinde

Çevrimdışı Ekrem

@barisraday instagram hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@barisraday instagram hesabından alıntıdır.
Sahaya beyaz örtü yaymışlar. Bir de denizde bir kruvazör var, tabii değerli futbolcularımız var azami özen lazım  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TayfurU

arkadaşlar hangi tribünde kaç civarı bilet kalmış passo dan bakabilecek var mı ?

Çevrimdışı Factatum

Sahaya beyaz örtü yaymışlar. Bir de denizde bir kruvazör var, tabii değerli futbolcularımız var azami özen lazım  :D

Abi kruvazör mü kaldı Allah aşkına? Fırkateyn o!  :D Futbolcuların bulunduğu tekneye eşlik etse keşke.  :biggrinking:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi kruvazör mü kaldı Allah aşkına? Fırkateyn o!  :D Futbolcuların bulunduğu tekneye eşlik etse keşke.  :biggrinking:
Bizim zamanımızda öyleydi  :D
Aslında ben en az bir sahil güvenlik  botunun tekneye eşlik edeceğini düşünüyorum . Bota takma sakın askerliğimi sahil güvenlik olarak yaptım  :)
Tek Büyük Beşiktaş

arkadaşlar hangi tribünde kaç civarı bilet kalmış passo dan bakabilecek var mı ?

az önce eski açık 119. bloktan aldım. daha bir sürü boş yer vardı 8. kategori de dahil. Bu arada tek maçlık giriş kartını bjk plazadan mı alıyoruz yoksa stad girişinden mi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

az önce eski açık 119. bloktan aldım. daha bir sürü boş yer vardı 8. kategori de dahil. Bu arada tek maçlık giriş kartını bjk plazadan mı alıyoruz yoksa stad girişinden mi?
Plazadan alıyorsun 2 dk hemen 5. Kata çıkacaksın

Çevrimdışı Ensar

bak bak tecrübeli olunca böyle oluyor işte :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

eyvallah kardeşim. Şimdi tekrar baktım her kategoride bilet var almak isteyen için karaborsacılara para kaptırmasın hiç kimse. Tosiçin karısının boktan şarkılarını dinliycez artık ama olsun Fikret Orman'a feda olsun  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bak bak tecrübeli olunca böyle oluyor işte :D
Bak bak kimdrn öğrenmiş acaba bi sorsana :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eyvallah kardeşim. Şimdi tekrar baktım her kategoride bilet var almak isteyen için karaborsacılara para kaptırmasın hiç kimse. Tosiçin karısının boktan şarkılarını dinliycez artık ama olsun Fikret Orman'a feda olsun  :D
Jelena :icool: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık