Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264579 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

408.bloktan aldım da ben oradan alan var mi ve maç öncesi beraber takılır miyiz
Ooo sende yeni acik.üst tam gobekten almissin :D

Mac oncesi forum olarak toplaniriz zaten @Necmi abi baslik acar onun icin heralde :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fani madida

biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Efe

ne kadar bilet satılmış ?
30 bine yakindir kale arkalari full kapalida alt katta az bosluklar var numaralida da nerdeyse bilet bitmis vip haric
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ferhat Türk

Mac oncesi forum olarak toplaniriz zaten @Necmi abi baslik acar onun icin heralde :busted_cop:

sizde mi oradasınız @Yunus Emre Dökmeci eski açıktaydınız diye hatırlıyorum da ben :D sizlerle tanışmak istiyorum artık kaç senedir bu forumdayım
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

sizde mi oradasınız @Yunus Emre Dökmeci eski açıktaydınız diye hatırlıyorum da ben :D sizlerle tanışmak istiyorum artık kaç senedir bu forumdayım
Yok ben kapali ust göbekten aldim kutlama biletini :bandit:

Bende kombine yok zaten , Forum ekibi kombinelerini eski acik 121.ci bloktan aldilar

Mac gunu haberlesirizzz bulusma noktasını haber veririz organizasyon olursa ben ozelden tel numarami yazıyorum sana

ne kadar bilet satılmış ?
7 ve 8.ci kategoriler full

1,2,3,4,5 ve 6 da bazi bloklarda bilet var bazi bloklar dolmuş

Mesela ben 4.cu kategoriden 416.ci bloktan aldim ama.4.cu kategoride ki diger 2 blokta hic bilet yoktu mesela

Çevrimdışı Necmi

Toplanamayız gençlere bıraktık eğlenmeyi forumdaki maç ekibi gelmiyor kutlamalara @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Efe

Toplanamayız gençlere bıraktık eğlenmeyi forumdaki maç ekibi gelmiyor kutlamalara @Yunus Emre Dökmeci
macta iyi yorulduk ama stad imsaati basladiginda kimse boyle biseyi hayal dahi edemiyordu ama biz inanlar grubu bunu hak ettik takimda elinden geleni yapti bi cok kisi hala stadsiz sampiyon oldugumuza inanamiyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ben istanbulda olsam kapali alttan alirim bileti normal bi fiyati var bi daha o fiyata orda oturamazsin bilet alacaklar varsa aramizda kapali alttan alin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı panic13

macta iyi yorulduk ama stad imsaati basladiginda kimse boyle biseyi hayal dahi edemiyordu ama biz inanlar grubu bunu hak ettik takimda elinden geleni yapti bi cok kisi hala stadsiz sampiyon oldugumuza inanamiyor  :icool:

Ben eve girdiğimde ölü gibiydim, sabah zor kalktım (zaten işe geç kaldım) ama işe geldiğimde milletin beni kutlaması paha biçilmezdi :) Herşeye değdi be ya.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Sizsiz olurmu abi ya :by2:

Hepiniz devir mi ettiniz biletleri , Ekipten kimse yok mu simdi kutlamalarda..

Bari semte geleydiniz..

Mehmet Demirkol soka girmis resmen , Sen gel stadsiz sampiyon ol , Olacak iş degil dedi gecen gün :icool:

Çevrimdışı Anıl

Sizsiz olurmu abi ya :by2:

Hepiniz devir mi ettiniz biletleri , Ekipten kimse yok mu simdi kutlamalarda..

Bari semte geleydiniz..
Devredilecek bişey yok ki, kutlamaya gidecek olan ayrıca bilet alıyor

Çevrimdışı bhdr

Arkadaşlar vodafone hediye bileti hangi bloktan veriyo bilgisi olan var mı acaba?

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar bunla alakalı fikri olan yok mu ? Ona göre 1-2 tane daha alıcaz aynı bloktan..

Çevrimdışı Efe

bazı bloklari sonradan sarisa actilar her kategoride bilet var suan kale arkasi alacaklar cabuk davransin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben eve girdiğimde ölü gibiydim, sabah zor kalktım (zaten işe geç kaldım) ama işe geldiğimde milletin beni kutlaması paha biçilmezdi :) Herşeye değdi be ya.
aynen oyle ben ertesi gun stadin yer yerini gezdim disaridan kartal yuvasindan alisveris yaptim pahabicilemez bi zevkti hayatta 1 kere yasanacak bi olaydi yeni stadta 3.macta sampiyonlugu kutlamak hepimiz hak ettik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı VOLKİ3358

Arkadaşlar bunla alakalı fikri olan yok mu ? Ona göre 1-2 tane daha alıcaz aynı bloktan..

1.si vodofone kesin bilet verdimi sana
2.si kale arkalarından veriyor benim bildiğim
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı bhdr

Kazandık 1 tane evet fakat 1-2 tane daha alalım diyoruz bilet bitmeden aynı yerden. Henüz yüklenmwdiği için de hangi bloktur bilemiyorum o yüzden irdeliyorum kusura bakmayın.

Çevrimdışı Fatih

Bizim tribunler ne guzel olmus oyle yav. Full islik. Tam istedigim atmosfer.  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anıl1903

Kutlama nasıl olacak yani başlangıç nereden olacak takım boğaz turu yaparak gelecek diyorlar.Bilgisi olan varsa söyleyebilirmi ona göre kendimizi ayarlayalım.

Çevrimdışı VOLKİ3358

Kazandık 1 tane evet fakat 1-2 tane daha alalım diyoruz bilet bitmeden aynı yerden. Henüz yüklenmwdiği için de hangi bloktur bilemiyorum o yüzden irdeliyorum kusura bakmayın.

ne kusuru kardeşim olurmu öyle şey bence kale arkasından verirler fakat ordan bilet kalmadı şöyle yapabilirsin birine gişe fiyatından devredip arkadaşlarınla başka tribünden alabilirsin :ok:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı bhdr

ne kusuru kardeşim olurmu öyle şey bence kale arkasından verirler fakat ordan bilet kalmadı şöyle yapabilirsin birine gişe fiyatından devredip arkadaşlarınla başka tribünden alabilirsin :ok:
Tamamdır kardeşim hallettik 409dan verdiler hediye bileti. Diğerlerini de 410dan aldık artık bi şekilde orda olacaz hep beraber. Sağolasın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

404. bloktan almıştım dün bileti. 13. sıra. misafir tribünü.

nasıldır bile var mı? görüş açısı izlemesi zevkli olur mu oradan?

son soru olarak kapılar kaçta açılıyor? program 20:00'da başlayacak diye biliyorum.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Efe

404. bloktan almıştım dün bileti. 13. sıra. misafir tribünü.

nasıldır bile var mı? görüş açısı izlemesi zevkli olur mu oradan?

son soru olarak kapılar kaçta açılıyor? program 20:00'da başlayacak diye biliyorum.
kapilar 5 te acilir erken aciyorlar kapilari mactaki gibi kalabalik olacak suana kadar iyi bilet satildi yarina belkide bitecek biletler vipler haric
Şampiyon Beşiktaş JK