Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2269694 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Emre Keşküş

Tribün ve saha arasındaki demir kapıların sarıya boyanması zorunlu muydu?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 20:35:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı  çime bak tam istediğin gibi profesyonel bir kamerayla çekilse
arsenal stadından bile güzel görünür :)

MÜKEMMEL @Necmi Abi  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu gün  " jon snow ölmemiş " ve  " spoiler " yazanlar yüzünden 23 yaşındaki kızımdan bolca trip yedim. Her şeyi foruma sormayayım diye kızıma " spoiler ne demek " diye sordum. bana neden sordun diye sorunca forumdan birisi " jon snow ölmemiş " diye yazdı derkeeeennnnn bir araba dolusu trip yedim. Yabancı dili olduğu için genelde yabancı sitelerden anında  orjinal diliyle izler game of thrones u. Ama bu gün işlerinden dolayı izleyememiş ve ben de sayenizde sürpriz yaptım. Benim bildiğim spoiler arabaların arkasına takılan ve rüzgar etkisiyle arabanın yola daha iyi tutunmasını sağlayan bir parça. Neyse ben vodafone arena da " jon snow ölmedi kalbimizde yaşıyor "  sloganı atılsa yeridir dersem yazdıklarım konu dışı olmaktan kurtulur , ben de ban yemem  :evillol: denetçiler yemez tabiiii  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Bu gün  " jon snow ölmemiş " ve  " spoiler " yazanlar yüzünden 23 yaşındaki kızımdan bolca trip yedim. Her şeyi foruma sormayayım diye kızıma " spoiler ne demek " diye sordum. bana neden sordun diye sorunca forumdan birisi " jon snow ölmemiş " diye yazdı derkeeeennnnn bir araba dolusu trip yedim. Yabancı dili olduğu için genelde yabancı sitelerden anında  orjinal diliyle izler game of thrones u. Ama bu gün işlerinden dolayı izleyememiş ve ben de sayenizde sürpriz yaptım. Benim bildiğim spoiler arabaların arkasına takılan ve rüzgar etkisiyle arabanın yola daha iyi tutunmasını sağlayan bir parça. Neyse ben vodafone arena da " jon snow ölmedi kalbimizde yaşıyor "  sloganı atılsa yeridir dersem yazdıklarım konu dışı olmaktan kurtulur , ben de ban yemem  :evillol: denetçiler yemez tabiiii  :kop:

:kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mylife1903

Spoiler ahaha sorma abi, benim internet ile iliskim sadece bu forumdan inaret oldugu icin ben de gordum bu con snov olayini. Son bolume kadar bekleyecegim icin unuturum ben. Sindire sindire izliyorum.

Okadar konu disi yapiyoruz bu forumda ama boyle bir spoiler olayi olmamisti.

Spoiler arabanin kicina takilirda zamaninda yanlis hatirlamiyorsam sunroofa da turkce spitak denirdi galiba.

Çevrimdışı murat

Bende bilmediğimi belli etmemek için soramamıştım :D
Benim için mahsuru olmayan bir spoiler olmuş görüşü etkilemiyor, fazla yakıtırmıyor :evillol: film filan bişey değilde gerçek hayatta olunca bu spoiler olayı çok değişik durumlar çıkıyor.

Çevrimdışı iilkerr

Bundan onceki maclari, diger takimlarin maclarini ve evimizdeki 2 maci da digiturkplay ile samsung smartv'den izleyen biri olarak goruntude bi eksik var gibi hissediyorum. Kameramanlar daha alismadigindan mi nedir bilmiyorum ama top kapali tarafindayken cok kucuk gorunuyo. Kamera iki uc sira altta olsa daha iyi olacak sanki. Bir de saha cok parlak gorunuyo. alttaki ledler acik renkli oldugunda topu goremiyodum. Bu mac acilisa gore bir nebze daha iyiydi. Ama tv den gordugum kadariyla rahatsiz eden iki sey benim icin bu oldu. Ozellikle aydinlatma. 

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALI RIZA

Bize rahatsızlık vermedi.bir ara @Necmi Abi kayboldu ... Tel örgüleri kontrole gitmiş.görüşe engel oluşturmadığını söyledi.maça odaklandığınızda ağ filan görmüyorsunuz.he kafayı takarsanız birçok şeye takabilirsiniz.mesela ali rıza kapalının tam ortasındaki kapıya takmıştı.tvden izleyenlere sormak lazım rahatsız ediyormu o kapı.
@MURAT yakaladım mentionsuz adım geçmiş  :bandit:
Orta çıkış görünmese bile karşıyım  :steamed:
Bu hafta kahvede izledim stattan ses çıkmıyor nasıl iş 100 full ses ama  :s20: hala açılış maçında ıslık kulagımda @Yakup  u  duymuyordum  :super:

Çevrimdışı murat

@MURAT yakaladım mentionsuz adım geçmiş  :bandit:
Orta çıkış görünmese bile karşıyım  :steamed:
Bu hafta kahvede izledim stattan ses çıkmıyor nasıl iş 100 full ses ama  :s20: hala açılış maçında ıslık kulagımda @Yakup  u  duymuyordum  :super:
Tv den seyretmeyeceksin o zaman @ALI RIZA  Yada seyrederken telefonla stada bağlanacaksın  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Tv den seyretmeyeceksin o zaman @ALI RIZA  Yada seyrederken telefonla stada bağlanacaksın  :ok:
Murat abi Aldım İpucunu  :bandit: Kısmet diyelim  :evillol:  Bu seferde gelirsem kesim ayaklarımdan asarlar beni  :ebebe:
Geçen eski SY diyor Şampiyonluk maçına gidecek misin diye sustum Cevap vermedim  :busted_cop:

Çevrimdışı canergiray77

Arkadaslar bu hafta ilk kez mabedimize gidebildim.Maç oncesi saolsun Necmi Agabey telefon numarasını verdi.Kendisi ve diger arkadas arkadaslarla tanısmıs olmayı cok cok istememe ragmen Taksim de ki program biraz uzun sürünce stada biraz gec gelebildim.Kısmet sonraki maclara....Stada girmeden önce resimlerden tanıdıgım Canergiray77 ve yanılmıyorsam Schifo nickli arkadasla yanlarına gidip kendimi tanıtarak tanısma fırsatı buldum.

Bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama herseyi ile mükemmel görüş acısı,akustigi ve zemini olan Avrupai bir stadta rahat ve nispeten daha medeni insanlarla birlikte insan gibi mac izlemek bir tek bende mi birseyler eksik hissi uyandırıyor? :D Nedense bütün maç boyunca mutluluk çarpmasından mıdır,senelerin İnönü kapalı alıskanlıklarından mıdır nedir birseylerin eksik oldugu ama neyin eksik oldugubnu bilmedigim duygusuna kapıldım.

Bu arada umarım daleciler ve macın 55-60. dakikasında haydi bastır sanlı kartalım la baslayıp bu alemde kralsın ile biten sacma tezahuratları yapmakta ısrar eden arkadaslar ve Japon turist gibi yaklasık 2 saatlik stadyum macerasının %75 ini fotograf ve görüntü alarak geciren arkadaslar bir an önce kendilerine gelirler de önümüzdeki sene tribünlerde daha iyi organize olabiliriz.
eheheh abi senmiydin o gecmişteki yazılarda bahsetmiştim tanıştığımıza çok sevindim sevgiler saygı o arada kalabalıkta beni tanıyıp ve tanışmaya gelmen beni memnun etti tekrardan tanıştığımıza memnun oldum  :lol: @GOKHAN CETIN
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Şifo77

eheheh abi senmiydin o gecmişteki yazılarda bahsetmiştim tanıştığımıza çok sevindim sevgiler saygı o arada kalabalıkta beni tanıyıp ve tanışmaya gelmen beni memnun etti tekrardan tanıştığımıza memnun oldum  :lol: @GOKHAN CETIN
Caner Reis Alem Tanıyo Seniiiiiii :D:D
Durursa burda dursun kalbim BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Caner Reis Alem Tanıyo Seniiiiiii :D:D

Caner Reis efsane vallahi:)))Diğer arkadaşta sendin değil mi kardeşim?Çok memnun oldum,inşallah bir dahaki maça biraz sohbet etme imkanımız olur.

Çevrimdışı Şifo77

Caner Reis efsane vallahi:)))Diğer arkadaşta sendin değil mi kardeşim?Çok memnun oldum,inşallah bir dahaki maça biraz sohbet etme imkanımız olur.
Bende çok memnun oldum Osmanlı maçında ordayım, inşallah şampiyonluğu kutlayacağız.
Durursa burda dursun kalbim BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Düşünsenize şunun bizim membranlara yapıldığını. Orayı yıkarlar :evillol:
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2016, 09:51:03 Altuğ ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Düşünsenize şunun bizim membranlara yapıldığını. Orayı yıkarlar :evillol:

bu legia varşova taraftarı da efsane gerçekten...
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2016, 09:53:03 Altuğ ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mustij1903

Stadyumu görme ve maçı izleme fırsatım olmadı, lakin tev den rahatlıkla şunu söyleyebilirim çok gürültü var stadyumda hemde acayip çooooooook. Yalnız böyle yazınca bayıldım sananlar aldanmasın. Seyirci durmadan ıslık çalıyor ama hiç durmada, sebep ???? etki sıfır çünkü maç boyunca top rakipte diye o kadar çok ıslık çalıyor ki asıl protesto edip hakemi ve rakip oyuncuyu etki altına alacağı vakit o ıslıklar değersizleşiyor. Tüm taraftar destek için belkide boğazını patlatıp kendinden feda ediyor ama bence sahaya etkisi çok kısıtlı. Gelelim tezahürat kısmına. Daha önce bu konuyu bir kaç defa yazmış birisi olarak Beşiktaş taraftar toplulukları ancak gün doğdu marşı okusun, musalla taşı söylesin. Tamam çok güzeller ama hep aynı şeyi boğazın patlayana kadar söylemek sahadaki futbolcuya sanırım çok az etki ediyordur. Sen  marşları maç başlamadan söyle maç bitince üçlü çektirmek yerine takımı topla ortada onlara serenat yapar gibi söyle ki bak o futbolcu nerede olduğunu nasıl bir taraftarla maç yaptığını kendisine nasıl sahip çıkıldığını ve dahası Gerçek BEŞİKTAŞ' ın gücünü görsün. ( Sevemez kimse seni etki yaratmış ve futbolcuya maç içinde 10 dk lık sürede etki eden bir hal aldı mesela. hatta bunlara tüm tirbünlerde klasikleşmiş pınar başını da ekleyebilirsiniz.) Bak İngiltere' ye adamın çektiği şut direği yalamayı bırak 2 metre yanından geçsin stat da bir uğuldu birlikteliği ve ister istemez futbolcuya yeniden şans verme durumu yaratılmış oluyor. Ama hatırlayın açılış maçında İsmail 3. şutu taraftar bağırır diye çekmekten vazgeçti. Başarılı olur yada olmaz mesele o değil. bir bakmışsın yarın sende messi oynasa o bile şut çekme isteğinden kendini mahrum bırakır. Neyse her kim bu konu hakkında bir şeyler yazmaya kalksa haklı ve haksız yanları olacaktır. Ama birlikte hareket etme aynı konuya odaklanma önemlidir. O stadyumda Taraftar olmak ancak seneye ve yavaş yavaş başlar. ama oturması yıllar alır. Bir ara hatırlıyorum. Beşiktaş taraftarının Erman Toroğluna cevaben hazırladığı bir video vardı. Evet desibel rekoru bizde en güzel marşlar kesinlikle bizde. Evet diğer takımlar çoğu zaman bizden araklayıp kendilerine uygulamaya çalışır ama beceremez :))) Fakat aslında onlarda yanlış yapıyor. ben Türkiye de baskı yapmayın kısmen de olsa bilen tek taraftar olduğu kanaatindeyim o da maalesef 
Fenerbahçe. Biliyorum ki bir çok arkadaş bu son cümleye alınganlık yapacaktır. Ama bizim onlardan çok bağırıyor olmamız maalesef bizi daha baskın taraftar topluluğu yapmıyor. İnşallah hiç bir arkadaşımız yazdıklarıma alınganlık göstermez. Farklı Düşüncelere ayrıca tamamen saygılı olduğumu tekrar belirtmek isterim. Bir BEŞİKTAŞ izleyicisi olarak naçizane fikirlerim bu yönde.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Admalbs

Merhaba arkadaşlar. Kardeşim Efsane kartallardan ödül olarak bilet kazanmış bu biletle hangi tribüne girebiliyoruz ? passolig kartımıza nasıl yüklüyoruz bilen varmı  :alala:

Çevrimdışı tangaz

maçın trtsporda şimdi bir daha özetini izledim de stadın aydınlatması bildiğin efsane, başkanın övdüğü kadar olmuş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kadir137

Herkese merhaba. Bugün kartalyuvasını ziyaret amaçlı stada gittim. Öncelikle şunu söyliyim içeride inanılmaz ürünler var gerçekten tasarım harikası bir sürü aksesuardan tutun da giyime kadar. Mekan çok güzel olmuş mağaza efsane. Ürün çeşidi fazla  ve boş-satılmayacak ürün yok hepsi çok kaliteli.
Gelmişken stadı bi turladım dışardan. Yeni açık arkadında çalışmalar devam ediyordu. Arkadaki klübe evler bayağa kalkmış. Yavaş yavaş toparlanıyo orası. Ama bana kalırsa bu çevre düzenlemesinin son halini alması yeni sezonu bile bulabilir.
Gelelim beleştepenin ordaki siyah beyaz tenekelere. Fotoğraflamaya çalıştım birazdan atmaya çalışıcam fotoğrafları. Tam tenekelerin yanında bi emekçi abi vardı. Ona sordum geçici mi kalıcı mı diye. Geçici olduğunu söyledi. Bu yönetimin tercihi olan bi durum değilmiş. Emniyet müdürlüğünün emriymiş. Güvenliği sağlamak için yapılan bi uygulamaymış. Osmanlı maçından sonra kalkar yeni sezonu bulmaz kalkması dedi. Onların yerine beton dökülücekmiş oralara. Ne kadar uzun dökülür dedim, tenekenin boylarında olur dedi. Acaba hangi hali daha kötü olur bilemedim.
Ekstra şu var. Stat bayağa pis geliyo gözüme.2 maça da gittim. İlk maça göre daha iyi durumdaydı ama sanki hala bi inşaat havası var belki de bana öyle geliyodur. Özellikle stadın dış kısmı hala toz toprak. Taş işçiliğinden anlamam ama dizilen taşlar çok toz tutuyo gibi hissettim. Yağmur yağdığında bile tozluymuş gibi geliyo gözüme nedense.
Benden bu kadar. Herkese iyi geceler :)
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı kadir137

Çevrimdışı kadir137

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Armaya basıp çıkmışlar galiba.

Nasıl bu kadar hayvanat olabiliyosunuz lan..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yasin A.