Herkese merhaba. Bugün kartalyuvasını ziyaret amaçlı stada gittim. Öncelikle şunu söyliyim içeride inanılmaz ürünler var gerçekten tasarım harikası bir sürü aksesuardan tutun da giyime kadar. Mekan çok güzel olmuş mağaza efsane. Ürün çeşidi fazla ve boş-satılmayacak ürün yok hepsi çok kaliteli.
Gelmişken stadı bi turladım dışardan. Yeni açık arkadında çalışmalar devam ediyordu. Arkadaki klübe evler bayağa kalkmış. Yavaş yavaş toparlanıyo orası. Ama bana kalırsa bu çevre düzenlemesinin son halini alması yeni sezonu bile bulabilir.
Gelelim beleştepenin ordaki siyah beyaz tenekelere. Fotoğraflamaya çalıştım birazdan atmaya çalışıcam fotoğrafları. Tam tenekelerin yanında bi emekçi abi vardı. Ona sordum geçici mi kalıcı mı diye. Geçici olduğunu söyledi. Bu yönetimin tercihi olan bi durum değilmiş. Emniyet müdürlüğünün emriymiş. Güvenliği sağlamak için yapılan bi uygulamaymış. Osmanlı maçından sonra kalkar yeni sezonu bulmaz kalkması dedi. Onların yerine beton dökülücekmiş oralara. Ne kadar uzun dökülür dedim, tenekenin boylarında olur dedi. Acaba hangi hali daha kötü olur bilemedim.
Ekstra şu var. Stat bayağa pis geliyo gözüme.2 maça da gittim. İlk maça göre daha iyi durumdaydı ama sanki hala bi inşaat havası var belki de bana öyle geliyodur. Özellikle stadın dış kısmı hala toz toprak. Taş işçiliğinden anlamam ama dizilen taşlar çok toz tutuyo gibi hissettim. Yağmur yağdığında bile tozluymuş gibi geliyo gözüme nedense.
Benden bu kadar. Herkese iyi geceler