Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270370 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Emre.Guler

bizimkiler

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Samet_

Islık çok iyi resmen afallıyor rakip yalnız her tezahürata da laylaylom muammelesi yapılmamalı.Sevemez kimse seni dün inanılmazdı takım

daha da iyi oynamaya başladı tv ye gelen ses de müthişti.Saçma yerdeki dalelerden falan kurtulduğumuz sürece tezahürata da devam.Bunu

baskette şampiyon olduğumuz sene iyi yapıyorduk top rakipteyken ıslık bizdeyken ateşleyici tezahürat.Sonuç olarak ilk maça göre daha iyi

tribün vardı.Zamanla daha da iyi oturacak alışıyoruz yavaş yavaş :)

Çevrimdışı Ensar

özeti izledim çoğu şeyi kaçırmışım yeminle ayakta duran koltuklara çıkan taraftarlar yuzunden çıldırasım geliyor @Ensar bu konuya bir el atmamız lazım diye düşünüyorum kulübü mail yağmuruna tutalım engellilere bir parça saygımız olsun oysa ki bizler oraya ne umutlarla gidiyoruz 2 kaza atlattık ist gider birde bakmışız ki onumuzde insan duvarı kacan anlar @Efe @FARUK @Necmi @ahmetx
kesinlikle yapalım kardeşim , aramızdan kalemi kuvvetli birisi bi metin hazırlasın hep beraber gönderelim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl1903

Başka bir yere yükleyip link veriyosun :D
Youtube gibi ortamlara yüklemek gerekiyorsa hesabım yok o zaman yükleyemem ama alternatif yollar varsa önerilerinizi bekliyorum.

Çevrimdışı canergiray77

Youtube gibi ortamlara yüklemek gerekiyorsa hesabım yok o zaman yükleyemem ama alternatif yollar varsa önerilerinizi bekliyorum.
gmail kullanıyorsan yükleme yapabilirsin direk oturum açıpta @Anıl1903
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Anıl1903

gmail kullanıyorsan yükleme yapabilirsin direk oturum açıpta @Anıl1903
Tamam yapabilirsem deneyeyim,teşekkürler.

Çevrimdışı mylife1903

ya siz maçı izlemiyormusun ıslık show yapınca rakibin eli ayağı birbirine giriyor 24 yaşındayım ilk defa hakemlerin bu kadar etkilendiğini gördüm hem ilk maçta barış şimşek bu maçta serkan çınar fenerli olmasına rağmen resmen korkuyorlar aynı böyle devam :)
Yok yahu me korkmasi adam ilk yakaladigi kayarak mudahele eden besiktasliya kart cikardi, pozisyon faul falan degil. Ustelik kosarak oyle bir gittiki ben kirmiZi verecek sandim.
Bu islik, gurultu isini de kararinda yapmak lazim, fazla olunca bizim kapasitesiz dudukler tribe giriyor, rakibi ezdirmiyorum, ben etkek adamim etkilenmem sovu yapiyorlar
Zaten etkilenseler bursa 8 kisi kalirdi kayseri 10

Çevrimdışı ddc1979

Kayseri maçıyla tescillendi ki eski açıktan çıkan ses daha net ve etkileyici . Siyah beyaz şampiyon BEŞİKTAŞ tezahüratından da çok net anlaşılabilir bu durum...
Çarşıya tavsiyemdir seneye eski açık üst alt tribünde bulunsunlar... küçük tribün olduğu için Daha hakim olurlar tezahüratlara... Hemde sesleri net çıkar.Bu halliyle kapalı Üstte hakimiyet sorunu yaşıyorlar ...çünkü büyük ve kutu gibi bir bölüm yok Üstte ...
Hatta yönetime tavsiyem eski açık üst tribün Orta bloğun 2 yanına Şeffaf paravan koysunlar. Böylelıkle eski İnönü'deki gibi kapalıdaki  kutuyu andıran bir bölüm oluşabilir ve çarşı için aidiyet duygusu yaratabilir ...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı cursedofdragon

Yok yahu me korkmasi adam ilk yakaladigi kayarak mudahele eden besiktasliya kart cikardi, pozisyon faul falan degil. Ustelik kosarak oyle bir gittiki ben kirmiZi verecek sandim.
Bu islik, gurultu isini de kararinda yapmak lazim, fazla olunca bizim kapasitesiz dudukler tribe giriyor, rakibi ezdirmiyorum, ben etkek adamim etkilenmem sovu yapiyorlar
Zaten etkilenseler bursa 8 kisi kalirdi kayseri 10

Bu stadta daha 2.ci maçımız 8 yıldır şampiyon olamadık ortalıkta yoktuk sen herşey bir anda olsun istiyorsun öyle olmaz o işler.

Zeki yavru maç sonunda nediyor hakemler bizi dinlemiyor diyor rakip takımı dinliyor diyor :)

Bu sene şampiyon olup seneye daha güçlü kadro ile seneyede şampiyon olduk mu bak ondan sonra medyada hakemlerin üstünde kimin borusu ötüyor azize'de yol verirler artık zaten gs'de bitik meydan bize kaldı :)

Çevrimdışı mylife1903

Bu stadta daha 2.ci maçımız 8 yıldır şampiyon olamadık ortalıkta yoktuk sen herşey bir anda olsun istiyorsun öyle olmaz o işler.

Zeki yavru maç sonunda nediyor hakemler bizi dinlemiyor diyor rakip takımı dinliyor diyor :)

Bu sene şampiyon olup seneye daha güçlü kadro ile seneyede şampiyon olduk mu bak ondan sonra medyada hakemlerin üstünde kimin borusu ötüyor azize'de yol verirler artık zaten gs'de bitik meydan bize kaldı :)

Su ay gitse herkes rahatlayacak zaten. Dun seyrederken sadece 70. Dakikadan sonra tribunler sustu nedense, aynisi bursa macinda da oldu bir anda bicak gibi kesiliyor taraftar.
O zeki biraz gitsin doktora falan goZuksun baska mac olaa atilirdi, ben hala cok etkili oldugumuzu dusunmuyorum, bunun stat ile de cok alakasi yok. Inonuden de iyi ses cikardi ama misafirhaneydi.
Biraz daha baski altina almak lazim rakipleri ve hakemleri alissinlar bu yeni inonu.

Su ay gitse herkes rahatlayacak zaten. Dun seyrederken sadece 70. Dakikadan sonra tribunler sustu nedense, aynisi bursa macinda da oldu bir anda bicak gibi kesiliyor taraftar.
O zeki biraz gitsin doktora falan goZuksun baska mac olaa atilirdi, ben hala cok etkili oldugumuzu dusunmuyorum, bunun stat ile de cok alakasi yok. Inonuden de iyi ses cikardi ama misafirhaneydi.
Biraz daha baski altina almak lazim rakipleri ve hakemleri alissinlar bu yeni inonu.

taraftar profili değişiyor yavaş yavaş alışıyor alışacak insanlar.İlk maça göre bence bu maç daha etkiliydi taraftar biraz sustuk evet 70.ci dakikada ama oturacak herşey zamanla dediğim gibi :)
Her maçın başında ilk yarı özellikle böyle ıslık show yaparsak rakibi hakemleri baskı altına alırsık çoğu maçı ilk yarıdan kopartırız osmanlı maçıda böyle olur büyük bir ihtimalle :)

Çevrimdışı Ensar

Kayseri maçıyla tescillendi ki eski açıktan çıkan ses daha net ve etkileyici . Siyah beyaz şampiyon BEŞİKTAŞ tezahüratından da çok net anlaşılabilir bu durum...
Çarşıya tavsiyemdir seneye eski açık üst alt tribünde bulunsunlar... küçük tribün olduğu için Daha hakim olurlar tezahüratlara... Hemde sesleri net çıkar.Bu halliyle kapalı Üstte hakimiyet sorunu yaşıyorlar ...çünkü büyük ve kutu gibi bir bölüm yok Üstte ...
Hatta yönetime tavsiyem eski açık üst tribün Orta bloğun 2 yanına Şeffaf paravan koysunlar. Böylelıkle eski İnönü'deki gibi kapalıdaki  kutuyu andıran bir bölüm oluşabilir ve çarşı için aidiyet duygusu yaratabilir ...
çarşı kim ya , çarşı kim ki ona özel tribün felan yapılacak
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı canergiray77

taraftar profili değişiyor yavaş yavaş alışıyor alışacak insanlar.İlk maça göre bence bu maç daha etkiliydi taraftar biraz sustuk evet 70.ci dakikada ama oturacak herşey zamanla dediğim gibi :)
Her maçın başında ilk yarı özellikle böyle ıslık show yaparsak rakibi hakemleri baskı altına alırsık çoğu maçı ilk yarıdan kopartırız osmanlı maçıda böyle olur büyük bir ihtimalle :)
ya zaten dk 70 3-0 takım takır takır top oynuyor ateşleyecek birşeyede gerek kalmadı ki stadyuma geçerken kazan çok coşkuluydu sanırım herkes yoruldu ses dinlendi tekrar ateşlenmeler oldu heleki son 3lüler çok fenaydı 3 kere 3lü cekildi :D  @cursedofdragon
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

ya zaten dk 70 3-0 takım takır takır top oynuyor ateşleyecek birşeyede gerek kalmadı ki stadyuma geçerken kazan çok coşkuluydu sanırım herkes yoruldu ses dinlendi tekrar ateşlenmeler oldu heleki son 3lüler çok fenaydı 3 kere 3lü cekildi :D  @cursedofdragon

Arada bazen susmak gerekiyor bakalım takım bizsiz ne yapabiliyor :) İnönüde ki gibi çok taraftara alışmasın takım sonra deplasmana gidince bocalar :D

Çevrimdışı Anıl

Yalnız burada maça geleceklerin, maça gelmek isteyenlerin karar vermesi lazım önce. Takım ve taraftar birlikte mi konuşulsun, taraftar tek başına mı konuşulsun ? Beşiktaş içerideki her maçını kazansın biz dale yapmasak da olur. Twitterda falan görüyorum gerçek taraftar biletler pahalı diye gidemiyomuş o yüzden kimse bağırmıyomuş. Biz zaten Fenerbahçe ve Galatasaray ajanıyız ya ondan bağırmaya değil rakibi baskı altına almaya gidiyoruz. Kaldı ki 3-0 olduktan sonra hep beraber bağırdık "sevemez kimse seni" diye. Dünkü maçtan sonra galibiyete sevinmek yerine tezahüratların rakip ıslıklandı diye kesilmesine üzülmek nasıl birşey onu da anlamak mümkün değil

Çevrimdışı Efe

Yalnız burada maça geleceklerin, maça gelmek isteyenlerin karar vermesi lazım önce. Takım ve taraftar birlikte mi konuşulsun, taraftar tek başına mı konuşulsun ? Beşiktaş içerideki her maçını kazansın biz dale yapmasak da olur. Twitterda falan görüyorum gerçek taraftar biletler pahalı diye gidemiyomuş o yüzden kimse bağırmıyomuş. Biz zaten Fenerbahçe ve Galatasaray ajanıyız ya ondan bağırmaya değil rakibi baskı altına almaya gidiyoruz. Kaldı ki 3-0 olduktan sonra hep beraber bağırdık "sevemez kimse seni" diye. Dünkü maçtan sonra galibiyete sevinmek yerine tezahüratların rakip ıslıklandı diye kesilmesine üzülmek nasıl birşey onu da anlamak mümkün değil
takima odakli maca odakli tarftar profili olusacak bundan sonra inonu zamani geride kaldi 3-0 ken bile rakibi baskida tutacaksin ingilizler 4 5 6 istiyor rakip hep baski altinda tutuluyor bizde de aynisi olmaya basladi dun bunun ornegini gorduk laylaylom bitti artik  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mylife1903

Su mac oncesi bagirmalarini birakmak lazim herkes yoruluyor katiliyorum. Iste caner hep istiyorum boyle kasar katil tipli operasyon oyuncusu hurriyet, muray ceylan adamim benim aymandir. 70te taraftar susmus mu salacaksin bunlardan birini sahaya, pres yapacak, taraftar bir silkinecek, taca cikan topa kosacak kayacak, taraftar bir daha silkelenecek sonra gidip bu mac ozelinde zekiye cift dalacak sariyi gorecek, kalanini taraftar yapar zaten.

Çevrimdışı ddc1979

çarşı kim ya , çarşı kim ki ona özel tribün felan yapılacak
Yaş kaç birader???
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Sezer94

Kayseri'de oynayan Zeki mac sonunda hakemi elestirirken sunu soylemis

"Hakemin yanina gidiyorum bana tribunleri gosteriyor."

Bu ne demek tam anlamiyla?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kayseri'de oynayan Zeki mac sonunda hakemi elestirirken sunu soylemis

"Hakemin yanina gidiyorum bana tribunleri gosteriyor."

Bu ne demek tam anlamiyla?

Benim okuduğum yerde "tribünle diyaloğa giriyosun" demiş hakem. Saçmalamış zaten saçma bi adam boşver yani :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Eski açık tribünün küçük tribün olduğuna eminmisin kardeşim :alala:
@ddc1979  eski açık stadın ikinci büyük tribünüdür. büyüklük olarak yeni açık arkasından eski açık sonra kapalı ve numaralı geliyor.
Eski açık direk stada hakim tribün olduğu için seside çok çıkıyor. iki maçtır gidenler en iyi sesin eski açıktan geldiğini boşa söylemiyor

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

eski acik ust gorus acisi gercekten cok guzel cok begendim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl1903

eski acik ust gorus acisi gercekten cok guzel cok begendim
Ben de eski açık üstte köşedeydim seyir zevki 10 numara,ses dağılımıda güzeldi.