Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270483 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Unalll

:D inşallah hırstandır o ben sözleri bilmiyolar diyede düşünmeye başladım neyse yavaş yavaş oturacak bunlar zaten en çok bağıran öğrenci kesim gelemiyor maça fiyatlardan dolayı

Çevrimdışı cagdas44

İstanbul, 1970'ler
İnönü Stadında Beşiktaş forması ile poz veren ünlüler
Ayaktakiler soldan sağa: Bahar Erdeniz, Nazan Şoray, Serpil Örümcer, Sibel Egemen, Meral Zeren, Mine Mutlu.
Çömelenler: Meral Orhonsay, Seyyal Taner, Parla Şenol, Yeliz, Nurhan Damcıoğlu.

(Kaynak: Eski Türkiye Fotoğrafları Arşivi)

Çevrimdışı Tolga

Top rakipteyken ıslık sesi rakibi çok etkiliyor tabi hakemleri de etkiliyor böyle de devam etmeli yani doğrusu da bu.

Eskisi gibi sürekli kendisini eğlendiren sahayla fazla ilgilenmeyen bir taraftar profili olmayacak Vodafone Arena'da. En çokta buna seviniyorum.

Yıllardır Fb, Kadıköy'de top oynamadan bu şekilde böyle çok maç kazandı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

:D inşallah hırstandır o ben sözleri bilmiyolar diyede düşünmeye başladım neyse yavaş yavaş oturacak bunlar zaten en çok bağıran öğrenci kesim gelemiyor maça fiyatlardan dolayı
çok yanlış düşünce , olur mu öyle şey yılların tribünculeri geliyor , eskiden grupların hakimiyeti vardı artık yok ! laylaylomcu gruplara son yaşasın bilinçli etkili yeni Beşiktaş tribünü :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Onun sebebi taraftarın takıma güvenememesi , 3-0 olsa bile 3-3 olacağı korkusundan.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Unalll

Onun sebebi taraftarın takıma güvenememesi , 3-0 olsa bile 3-3 olacağı korkusundan.
Bencede bu yüzden son maçlarında etkisi çok büyük bunda bakalım seneye ne olacak

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Top rakipteyken ıslık sesi rakibi çok etkiliyor tabi hakemleri de etkiliyor böyle de devam etmeli yani doğrusu da bu.

Eskisi gibi sürekli kendisini eğlendiren sahayla fazla ilgilenmeyen bir taraftar profili olmayacak Vodafone Arena'da. En çokta buna seviniyorum.

Yıllardır Fb, Kadıköy'de top oynamadan bu şekilde böyle çok maç kazandı.

Kayserililer 4-5 defa topu taca attı adamlar bi ara futbolu unutmuştu :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Unalll

Zaten ben asla maç skoru riskliyken demedim marş söyleyelim diye maçı koparalım şovumuzu yapalım en büyük farkımız bu yaratıcılık

Çevrimdışı yigitcan1903

Esas doğru tribün budur
Kapaliya sinir bastı dün neymiş beste soyleyecekmis dale yapacakmis
3-0 erken oldu dün garantisi yok at 4-5 ondan sonra rahatlarsin
Hayır ortaya toplanmışlar sesleri çıksa gam yemicem katilacam ben de sesleri bile cikmiyo
O eski tribün düzeni değişiyor artık Beşiktaş a faydalı model bu
Kendimizi eğlendirmeye tatmin etmeye gitmiyoruz

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Alakası yok, Bursa maçında herkes ıslığın etkisini gördü ve dün gelenler de çoğunlukla Bursa maçına gelenlerdi. Taraftarlar ıslığın oyuna ne kadar etki ettiğini farketti ve ilerleyen maçlarda daha da etki edicez sahaya :)

Çevrimdışı Tolga

Kayserililer 4-5 defa topu taca attı adamlar bi ara futbolu unutmuştu :D
Televizyondan izlerken o uğultuyu biz bile hissedebiliyorsak rakip takım oyuncularının etkilenmemesi mümkün değil :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Turkiden geçtikten sonra tribüne giriş :)

Video'yu @İhsan abiyle bitirdim :icool:

! No longer available

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Arkadaşlar bir dahaki senenin kombineleri bitti mi ben yazın 2 - 3 bin tane daha kombine satışa çıkacak diye duydum doğru mu universite belirsizliğinden dolayı alamadım kombine yazın çıkarsa almak istiyorum umarım 2-3 bin tane daha satışa çıkar

Çevrimdışı Efe

Alakası yok, Bursa maçında herkes ıslığın etkisini gördü ve dün gelenler de çoğunlukla Bursa maçına gelenlerdi. Taraftarlar ıslığın oyuna ne kadar etki ettiğini farketti ve ilerleyen maçlarda daha da etki edicez sahaya :)
bide acmayalim diyenler vardi bi ara bende demistim ama bu takim coskuyla oynamayi seviyor ve kesin stad 2 maca etki etti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Daha önce lay lay yapmaktan hakem kararlarına tepki verilmiyodu deliriyodum
Yeni tribün gayet iyi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

bursa maçında ıslık o kadar etkili ve çoktu ki beynim patlayacak sandım bi ara agrı kesici var mıdır büfe de acaba diye bile düşündüm :kop: :kop:

Çevrimdışı Unalll

Neyse unutalım dünkü maçı basket maçıyla ilgilenelim herkes sinan erdeme çok kritik bir maç

Çevrimdışı cagdas44

@Ekrem in dün çektiği fotoğraflardan birinde Süzer vardı olmasın dedim :)

Çevrimdışı canergiray77

Daha önce lay lay yapmaktan hakem kararlarına tepki verilmiyodu deliriyodum
Yeni tribün gayet iyi
bence kapalı tribün biraz durgundu yada benim bulunduğum yerden öyle gorunuyordu bir ara besteye giremedik hiç sonra düzeldi @yigitcan1903
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Ensar

bence kapalı tribün biraz durgundu yada benim bulunduğum yerden öyle gorunuyordu bir ara besteye giremedik hiç sonra düzeldi @yigitcan1903
durgun değil kardeşim hakimiyet yok artık :D ama dediğin gibi 65 den sonra bi durgunluk oldu stadda ne yapacaklarını bilemediler :D tam şarkı türkü zamanı taraftar sustu :D

Çevrimdışı Anıl

Bazı şeyleri de söylemek lazım, tribün koltukları hala temizlenmemişti. Benim koltuğumun hemen arkasında çıkışlardaki korkuluk var ve prekasta monte etmek için açtıkları deliklerin bütün tozu duruyordu. Bide tribünler neyse de dolaşım alanında bile sigara içiliyor duman altıydı koridorlar. Sigara içenlerin bu konuda biraz daha hassas olması gerekiyo. Önümüzdeki sene biraz daha temiz bir stad olursa daha iyi olacak :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Maç kopmadigi anlarda beste soylemeye çalıştılar
Maçın sonunda kopunca da kustuler tribe girdiler
Gündoğdu da sesleri çıkmadi yeni açık bi daha söyledi o da zayıftı

Çevrimdışı canergiray77

durgun değil kardeşim hakimiyet yok artık :D ama dediğin gibi 65 den sonra bi durgunluk oldu stadda ne yapacaklarını bilemediler :D tam şarkı türkü zamanı taraftar sustu :D
özeti izledim çoğu şeyi kaçırmışım yeminle ayakta duran koltuklara çıkan taraftarlar yuzunden çıldırasım geliyor @Ensar bu konuya bir el atmamız lazım diye düşünüyorum kulübü mail yağmuruna tutalım engellilere bir parça saygımız olsun oysa ki bizler oraya ne umutlarla gidiyoruz 2 kaza atlattık ist gider birde bakmışız ki onumuzde insan duvarı kacan anlar @Efe @FARUK @Necmi @ahmetx
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı cursedofdragon

ya siz maçı izlemiyormusun ıslık show yapınca rakibin eli ayağı birbirine giriyor 24 yaşındayım ilk defa hakemlerin bu kadar etkilendiğini gördüm hem ilk maçta barış şimşek bu maçta serkan çınar fenerli olmasına rağmen resmen korkuyorlar aynı böyle devam :)