Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2271213 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Necmi

Kimsenin takip ettigi yok, takip etseler ismail kadro disi kalirdi
Bence sana inat ismaille sözleşme yenileyecekler :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Abi ben de taktik degistirecem, mesela bunlar ismail ile sozlesme imzalayip 1.7milyon euro verince tepki olarak gidip forma alacagim arkasina da ismail yazdiracagim bu arada baskiyi yapan cocugun videosunu cekip yonetime gonderecegim.

-abi varya ismail yazdiran ilk insansin
-hadi yaa
-vallahi abi 7 senedir kartal yuvasinda calisiyorum ilk defa birisi 3 numarali formayi aliyor
-hmmmm

Çevrimdışı yigitcan1903

Kimsenin takip ettigi yok, takip etseler ismail kadro disi kalirdi
Futbol takımıyla ilgili teknik kararı sormayacaklar tabii

Çevrimdışı mylife1903

Futbol takımıyla ilgili teknik kararı sormayacaklar tabii

Mustafaya 1.7milyon euro verirken de sormadilar zaten

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu BEŞİKTAŞ yazısı ışıklı ve Logolu olsa süper olacak  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Fikret

Benim sinirimi bozan bu yap-boz oyunu, insaat isinde her hareket para demektir. Fikret baskan kendi insaatlarinda boyle yap-boz yapiyor mu acaba. Yap bir sefer unut, herkes alissin
alışacak birşey yok. kötü yapılan düzeltilir.
niye ilkinde doğru yapmadın diye sorulabilir de herkeş alışsın demek hoş olmaz.

tel-cam bunların ücreti çok değildir diye düşünüyorum. bilet fiyatları düşünüldüğünde cam-tel-ağ neyse ne taraftarı düşünüp en iyi görüş sağlanmalı.

Çevrimdışı Kartal Ç

Mustafaya 1.7milyon euro verirken de sormadilar zaten

2018-2019 a kadar takımda kalabilirse anca o zaman alır 1.7 yi.
Şuan 1.4 alıyor  :tabe:
Onlar sormadan o kadar uyardık da halbise.  :bandit:

Bu arada şimdiden ismail f. orman hayrılı olsun  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

ışıklı zaten o değil mi geçen gün yakmışlardı hatta :)

Çevrimdışı Fikret

Öyle olmadı maratondan girdiler diye biliyorum
Öyle bile olsa bu olaslılıkla olmaz,ordan da girilebilir aynı şekiklde
Diyorum ki maratonu telle kapatamazlar
Senin getirdiğin güvenlik maç izlesin,içeri adam girince tel çek
Tamamen kolaycılık başka bir şey değil
Aynen öyle stadın tüm sorunlarının nedeni güvenliktir.

*Kaçak giriş tamamen güvenlik eksikliği. HER YERE ELEKTRİKLİ TEL VER İSTERSEN GÜVENLİK UYURSA OLMAZ.
Biletimi okutturmadan geçtim ilk görevlileri y.açık alt kata indim.
Turnikede herkes kendi biletini okutturuyor. Orada 2li geçsen de birşey yapmacağı belli görevlilerin.

*Sahaya Atlama
Güvenlik burada da yetersiz kaldı.

*Sigara-Kavga
Stadın 3te biri sigara içiyor. Yasak kardeşim bu olay. Eski stadımız gibi rüzgar yok stadta duman altı oldu.
Kavga çıkıyor 40k kişi izliyor ya o tribündeki kavgayı. Güvenlikten bir tane giden yok, onlarda izliyor.

*Yerine Oturma
Kamera sistemiymiş. Hikaye. Kaç para harcadılar kaç bin tane kamera. Stadtan yapılan anons şu: herkes yerine geçsin foto çekicez ona göre fotoyla sabitleyecez yerinizi. E iyi de birçok kişi yerini alamadı sen neyin fotoğrafını çekiyorsun? Tekli bilet alan akrabam geçen maç 2 sıra arkamızdaydı şimdi yanımızda olacak. Neye göre yüz tanıma sistemi bu? Fancy özellik diye tanıtıyorlar ama ben reelde sonuç görmek istiyorum. Israrla yanlış yerde oturanlara ne uygulama var?
Y.açık'ta erken gelmeyenler kavga dövüş yerini almaya çalıştı bir sürüsü de alamadı.
Burada güvenlik hiç kontrol yapmıyor. Bu tip durumlarda çağırsan sana yerini teslim etmiyor. ORMAN KURALLARI GEÇERLİ.
Ha ben kaldırdım ama tıfıl/çekinik biri olsam nolacaktı? Başka gelip kaldıramayan oluyor. Kalıbına göre, gruptaki kişinin sayısına göre, yakınlarda destek çıkan taraftar olup olmamasına göre yerine oturamayabiliyorsun. Bu olacak iş değil.
Herkesi yerine oturtup soracak olan bu adamlar.
Açık konuşayım stad güvenliği ilk maçta neredeyse hiçbir işe yaramadı. En fazla burası x blok mu diye sorarsın. Çalışansan gez dolaş kontrol yap dimi? Kavga çıkınca hemen intikal et dimi? Yok...

Açık tribüne cam koyalım kapalıya koymayalım dediğiniz gibi mantıksız. Atlayacak adam için maraton tribünler çok daha iyi. Açıktan gelip oyuncuya-hakeme ulaşmak daha zor. Anca açıkların kapalı-numaralı yanı tarafları belki atlamaya uygundur.

Poliste eski maçlarda yapmadığı ilginç uygulamalara girdi. İşgüzarlık yapılan yerler oldu. Gereksiz kalabalık oluşturdukları yerler bence bombalama vb tehlikeleri artırıyor. Stad güvenliği gibi yatmadıkları ortada ama planlama, yönetim eksiği var.

Çevrimdışı canergiray77

stad'da Wifi sifresi ne? yada nerden ögrenebiliyoruz?
valla bende bunu merak ediyordum wifi şifresini öğrenirsem periskop yapıcam kısa süreli malum ip5s bataryası cabuk bitiyor sarj aparatıda yok belki yolda ucuzundan bulursam alıcam
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı emrecakmak

valla bende bunu merak ediyordum wifi şifresini öğrenirsem periskop yapıcam kısa süreli malum ip5s bataryası cabuk bitiyor sarj aparatıda yok belki yolda ucuzundan bulursam alıcam
Ben yedek batarya ile geliyorum lg sağolsun :) sen ne tarafta olacaksin Eski açık dimi? @canergiray77

Çevrimdışı kutalmis.pinar

zaten ışıklıda logosudq yok
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Anıl

Ya tel örgüleri kaldırıp herkesin yerinde izlemesini sağlayacaklar ya da kombinesini üst katla değiştirmek isteyene kolaylık sağlayacaklar. Tel örgüler kalkmazsa sezon sonunda kulübe gidip başvururum bu konu ile alakalı.

Çevrimdışı canergiray77

Ben yedek batarya ile geliyorum lg sağolsun :) sen ne tarafta olacaksin Eski açık dimi? @canergiray77
engelliler tribünü benimki senin ki? @emrecakmak
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya tel örgüleri kaldırıp herkesin yerinde izlemesini sağlayacaklar ya da kombinesini üst katla değiştirmek isteyene kolaylık sağlayacaklar. Tel örgüler kalkmazsa sezon sonunda kulübe gidip başvururum bu konu ile alakalı.

Osmanlı maçının hemen ertesi günü sökülmeli onlar.

Seneye amiyane tabirle döve döve öğretmek lazım. Cezalarla, kombine iptalleriyle, tribünden men etmeyle. Göstermek lazım bazı holiganlara; sahaya atlamak neymiş.

Akılsızlar için ne tel örgüler ne de 7 metrelik yükseklik engel oluyo çünkü.. Önce akıl koymak lazım o kafanın içine.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Sedat.Y

:lol: :lol: :lol: :lol:   ay buna çok güldüm

Çevrimdışı Sahin53

Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Sedat.Y

@Yakup yine şahane yazmışsın.Kalemine yüreğine sağlık......

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Benim anlamadığım şey aynı boyda cam takamıyor musun tel örgü yerine Juve stadındaki gibi? Bak mesela 1903 ve VIP tribüne takmışsın camı. Neden kale arkasına cam değil de şu tel örgüyü takıyorsun?

Kale arkasındaki taraftarlara yine insan muamelesi yapılmıyor her zaman olduğu gibi. Yazık.

Bence gayettde insan muamelesi yaptı ilk maçta yönetim ama burada bazılarının onlardan bahsettiği zaman abi çektikleri 1-2 tane alkolik müsfette sahaya atladı adamda haklı olarak maymun muamelesi yaparım dedi..yazık olan bize oldu :ranting2:

Çevrimdışı Necmi

Benim anlamadığım şey aynı boyda cam takamıyor musun tel örgü yerine Juve stadındaki gibi? Bak mesela 1903 ve VIP tribüne takmışsın camı. Neden kale arkasına cam değil de şu tel örgüyü takıyorsun?

Kale arkasındaki taraftarlara yine insan muamelesi yapılmıyor her zaman olduğu gibi. Yazık.
insan olana insan muamelesi yapılır. Gelip yanlarına girmemeleri için rica eden güvenlik amirini tartakladılar.
sen hayvan olursan senide kafese almaları çok normal

Çevrimdışı Sedat.Y

insan olana insan muamelesi yapılır. Gelip yanlarına girmemeleri için rica eden güvenlik amirini tartakladılar.
sen hayvan olursan senide kafese almaları çok normal

:claps: :claps: :claps:
hayvana hayvan muamelesi.Tabi burada kurunun yanında yaşta yanıyor.....Bu hayvanlar bu trübünden gidene kadar muamele böyle diyor yönetim....BENCE HAKLI......

Çevrimdışı kadir137

Ek bilet satışı felan mı oldu anlamadım?  Yeni blok mu açıldı? Bu biletlerin tamamı satışa çıkmıyo mu zaten ya maçtan 1 gün önce gece yarısı niye böyle şeyler yapıyolar beni aydınlatabilecek birileri var mı
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.