Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2271310 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

İlk maçta bile tel örgü yok iken öndeki karagümlüklüler koltuğa çıktı ve 8. sıralara kadar koltuklara çıkmak zorunda kaldı millet. Bu tel örgü ile koltuğa çıkma olayı 2 kat artacak yazık oldu. Tüyü kim dikecek bakalım..
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Necmi

maratondan alen girdi.
başka giren hatırlamıyorum. diğerleri eski açıktan girdi.
maratondan giriş oldu tolga çıkardı sahadan @selçukaras

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kesinlikle katiliyorum. Olasi bir hakem yada Tolga faciasinda bazi taraftarlarin ne yapacagini kestirmek zor.

Yonetim kendini saglama aliyor. Tansiyon ve gerilim yuksek bu sene. Ne yazikki kurunun yaninda yasta yanacak.

Onumuzdeki sezon icin kaldiracaklarini dusunuyorum.

Sanırım bu teller, şampiyonluk yarışında olası bir kazaya uğrama ihtimali durumunda zararı minimumda tutmak için yapıldı. Daha başka ifadeyle; hakeme veya rakip oyuncuya yönelik, taraftar tarafından fiziki müdahale olmasın diye alınan tedbir bu. Zira bunun başka bir mantıklı izahı yok.

Yönetimin korkusu, Trabzon'da yaşananların benzerinin Vodafone'da tezahür etmesi. Bence pek haksız sayılmazlar. Sahada futbolcular, kenarda teknik yönetim böyle gerginken; taraftarın gergin olmaması zaten mümkün değil.

Kafanızda bir canlandırın! Kayseri veya Osmanlı maçında haksız bir penaltıyla veya ofsayt golüyle rakip öne geçti. Son haftalarda acaip gerilmiş ve tüm sene cefa çekmiş taraftarın çok mantıklı ve akl-ı selim davranacağının garantisi yok.

Şampiyonluk sonrası camia rahatladığında, o teller kalkar bence.

Çevrimdışı gostung

öncelikle söyleyeyim, tel örgü keşke olmasaydı. hiç istemezdim.

ama ne gerek var diyenlerin de türkiye gerçeğinden haberi yok bence. herkesi kendi gibi zannediyorlar. kapalı-numaralı alt'ta niye yok, bu ayrımcılıktır diyenler de demogoji yapıyor. önceden inönü'de kapalı'dan atlıyorlardı argümanı da hatalı. o zamanlar alt-üst kat aynı fiyattı, hatta alt daha ucuzdu. inönü'de numaralı'dan atlayan kaç kişi gördünüz? o zaman bu işin insan profili ile alakalı vardır arkadaş. kabul etseniz de etmeseniz de var.

yönetim kaza olmasın diye, birileri gaza gelip takımı yakmasın diye, ve hatta bir komplo olmasın diye, yada en azından biraz daha zor olsun diye, önlem almış.

zaten bu sene şampiyonluk gelsin önce. bence şu anda bu tartışmaların ne yeri ne zamanı.

Çevrimdışı ekesicil

stad'da Wifi sifresi ne? yada nerden ögrenebiliyoruz?

Çevrimdışı doctore

kale arkasından görünüm.

valla pes.  :claps: :claps: önce sarı kapılar, sonra beleştepe panelleri, sonra alçıpan profili üstüne led mash ler, şimdide bu... bakalım daha neler göreceğiz. resmen Türk gibi bitirdik işi, savunacak bir tarafı kalmadı. yahu orada oturan binlerce kişinin günahı ne?? hayır birde benim anlamadığım bu tel örgü sevdası nedir abi??? cam çok mu pahalı, bilen biri söylesin gerçekten soruyorum. yada tel örgü dikeceğine adam gibi güvenlik dik. adamlar kendi gölgelerinden korkuyorlar. şamar oğlanına döndüler. kim kombine alacak buradan??? hiç mi düşünülmüyor bunlar??

eski ve yeni açık alttan bilet ve kombinesi olan arkadaşlar hem kendiniz hemde kulüp için bir iyilik yapın. bence en az bir kere telefon ve mail ile ayrı ayrı tepkinizi dile getirin. toplu bir infial olursa sökülür. ama sürekli kötüye giden bu zihniyet hakikatten korkutmaya başladı beni.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı doctore

Kesinlikle katiliyorum. Olasi bir hakem yada Tolga faciasinda bazi taraftarlarin ne yapacagini kestirmek zor.

Yonetim kendini saglama aliyor. Tansiyon ve gerilim yuksek bu sene. Ne yazikki kurunun yaninda yasta yanacak.

Onumuzdeki sezon icin kaldiracaklarini dusunuyorum.

inşallah son iki maça özel bir tedbirdir dediğiniz gibi...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı mrred

Başkan yada yönetimden herhangi biri burayı okuyorsa en azından önümüzdeki sene için tel örgü istemiyoruz!
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2016, 08:42:40 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayır bi de o kadar uğraştık ki yapmayın diye.. Böyle biraz gıcıklığına yapılmış gibi oldu çok sinir oldum o görüntüye.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Samet_

Yarın için 1.kategori vip ve 1903 tribününde hala ciddi sayıda bilet var.En pahalı yerler olduğundan öyle kolay bir şekilde de tükenmeyecektir.

Yarın 33 34 bin biletli seyirci rakamını görebiliriz ekranın sol alt köşesinde

Çevrimdışı selçukaras

eski açıktan kimse girmedi. yanlış hatırlıyorsun

@Necmi mac oncesi alenin 3lu cekiminde adam gozumuzun onunde eski acik kale arkasindan girdi. Guvenligi yumruklayip kavga edenlerdi onlardi.
Ayrica sahaya atlayan ve tolganin cikardigi passolig karti olmayip kacan giren kisi. Statda mekanik isinde calisan arkadasim dedi. Oyle espit edilmis dedi. Ayrica tespit edilen kisiler hakkindada yasal islemler yapilacakmis. Zamanla gorecegiz dogrulugunu.

Çevrimdışı selçukaras

stad'da Wifi sifresi ne? yada nerden ögrenebiliyoruz?

Benim hattim.vodafone. direk wifiyi actim.girdi.

Çevrimdışı Viviano

Benim anlamadığım şey aynı boyda cam takamıyor musun tel örgü yerine Juve stadındaki gibi? Bak mesela 1903 ve VIP tribüne takmışsın camı. Neden kale arkasına cam değil de şu tel örgüyü takıyorsun?

Kale arkasındaki taraftarlara yine insan muamelesi yapılmıyor her zaman olduğu gibi. Yazık.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi mac oncesi alenin 3lu cekiminde adam gozumuzun onunde eski acik kale arkasindan girdi. Guvenligi yumruklayip kavga edenlerdi onlardi.
Ayrica sahaya atlayan ve tolganin cikardigi passolig karti olmayip kacan giren kisi. Statda mekanik isinde calisan arkadasim dedi. Oyle espit edilmis dedi. Ayrica tespit edilen kisiler hakkindada yasal islemler yapilacakmis. Zamanla gorecegiz dogrulugunu.
maç öncesi üçlü için giren bizim tribündendi ama öncesindeki olaylar tff yi bağlamaz maç içinde giren bağlar oda maraton tribününden girdi.
bizde benim hatırladığım hiç kale arkası olmuyor hep maratondan atlıyorlar. kaçak girip girmemesi neyi değiştirir. Kulübün hatası önlemini alacak

Çevrimdışı emrecakmak

Çevrimdışı koray1903

Benim bildiğim Fikret Orman bu tel örgüleri kaldırtır. Alt kat tribün ayrımları cam oldu ve kısaltıldı. Üst kat tribün ayrımlarıda önümüzdeki sezona cam olacak demişti. Kale arkaları da onlarla beraber cam olacak bence. Tepkinizi yapıcı şekilde twitterda ve sosyal medyada gösterirseniz kesin değiştirirler.
Ama unutmayın bu stada sadece siz ve sizin kafadaki insanlar girmiyor. Kimse ülkenin gerçeklerini gözardı edemez. Cam da olmasın diyenler Wembley de mi maç izlediklerini zannediyorlar. Kapalıdan bile sahaya atlayan var kale arkasından kimler napar düsünemiyorum bile. Ayrıca cam olması görüntü olarak gayet güzel duruyor.
Beni tek düündüren, tel örgü denen şey zaten çirkin bir görüntü kirliliği. neden önce takıp sonra değiştiririz mantığıyla yapılıyor onu anlamış değilim. yani illa Fikret Ormanın görmesi mi lazım. Bariz bilinen birşey. Tepki ölçmek de çok saçma, bu stat dünyanın en güzel stadı vizyonuyla yapılmış bir stadken zaten baştan düşünülmesi gerekir bunun tepki alacağı.
Stad tam olarak önümüzdeki sezon hazır olacak ve ben kesinlikle hiçbiryerde malzemesi tel olan hiçbirşey görmek istemiyorum açıkçası, deplasman tribünü hariç.

Çevrimdışı birkanmaraz

Eğer haber gerçekse güzel. Birde parmaklıkları kaldırırsak daha güzel olucak.

Çevrimdışı mylife1903

Benim bildiğim Fikret Orman bu tel örgüleri kaldırtır. Alt kat tribün ayrımları cam oldu ve kısaltıldı. Üst kat tribün ayrımlarıda önümüzdeki sezona cam olacak demişti. Kale arkaları da onlarla beraber cam olacak bence. Tepkinizi yapıcı şekilde twitterda ve sosyal medyada gösterirseniz kesin değiştirirler.
Ama unutmayın bu stada sadece siz ve sizin kafadaki insanlar girmiyor. Kimse ülkenin gerçeklerini gözardı edemez. Cam da olmasın diyenler Wembley de mi maç izlediklerini zannediyorlar. Kapalıdan bile sahaya atlayan var kale arkasından kimler napar düsünemiyorum bile. Ayrıca cam olması görüntü olarak gayet güzel duruyor.
Beni tek düündüren, tel örgü denen şey zaten çirkin bir görüntü kirliliği. neden önce takıp sonra değiştiririz mantığıyla yapılıyor onu anlamış değilim. yani illa Fikret Ormanın görmesi mi lazım. Bariz bilinen birşey. Tepki ölçmek de çok saçma, bu stat dünyanın en güzel stadı vizyonuyla yapılmış bir stadken zaten baştan düşünülmesi gerekir bunun tepki alacağı.
Stad tam olarak önümüzdeki sezon hazır olacak ve ben kesinlikle hiçbiryerde malzemesi tel olan hiçbirşey görmek istemiyorum açıkçası, deplasman tribünü hariç.
Benim sinirimi bozan bu yap-boz oyunu, insaat isinde her hareket para demektir. Fikret baskan kendi insaatlarinda boyle yap-boz yapiyor mu acaba. Yap bir sefer unut, herkes alissin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gelecek sezon stada SEMT ve DERNEK pankartlari alınmayacakmış...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Samet_

Gelecek sezon stada SEMT ve DERNEK pankartlari alınmayacakmış...
İsabet olur otogara dönüyor stat

İsabet olur otogara dönüyor stat
Bu durum forumda cok dile getirildi Yönetim %100 takip ediyor burayi bunu daha once Forum yöneticilerimizde dile getirmişti , stadla ilgili alinan kararlarin buyuk cogunlugunda bu forumun etkisi var

Bu nedenle Bu Tel orgu olayini olabildiğince daha fazla dile getirmeliyiz Veya surekli gundemde tutmaliyiz..

Çevrimdışı mylife1903

Bu durum forumda cok dile getirildi Yönetim %100 takip ediyor burayi bunu daha once Forum yöneticilerimizde dile getirmişti , stadla ilgili alinan kararlarin buyuk cogunlugunda bu forumun etkisi var

Bu nedenle Bu Tel orgu olayini olabildiğince daha fazla dile getirmeliyiz Veya surekli gundemde tutmaliyiz..
Kimsenin takip ettigi yok, takip etseler ismail kadro disi kalirdi

Stad ile ilgili diyorum abi :bandit:

Skrtel ve Glik isimleri ilk burada yazildi

Gomez burada yazildi

Emin ol takip ediliyoruz abi , Sadece yönetim degil medya ve muhabirler bile takip ediyor burayı

Uye sayisina bakma Tiklanma ve takip sayısına gore Fb ve Gs taraftar platformlari da dahil olmak uzere Turkiyenin en buyuk taraftar forumuyuz :tabe:

Googleye Vodafone arena yazar yazmaz karsina ilk cikan sayfa burasi oluyor

Googleye Besiktas yazdigin zaman bile Resmi sayfalardan sonra ilk cikan sayfa yine burası oluyor

Forzayi bile geride birakti burası..

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

neden kimsenin takip ettiği yok sen ediyorsun ya :nerd: