Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2271315 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı mylife1903

zaten yeni açık veya eski açıktan bende hiç hatırlamıyorum atlandığını.
gerçekten hep kapalıdan atlanırdı. bir şekilde taraftar yeri ve profili değişti.
viple numaralıda ki taraftarla kale arkalarındaki taraftarın sahaya atlaması oranı bence çok farklıdır.
kimse kusura bakmasında elbette arada da bir fark var.
Yok localardan atlayacaklar. Simdi ben okuz gibi adamim, hakemleri falan da sevmem ama 1000lira para verecem bilete sonra sahaya atlayacam, mumkun degil. Bir daha da mac izleyemecem, yok yok

Belki macin sonuna dogru ismaili kovalamak icin atlayabilirim ama zor.

Sahaya atlayan taraftar buyuk ihtimal beles girmis, belese kombine almistir bir sekilde falan. Insan hem para verecek, hem takimini boyle sevecek sonra sahaya atlayip ceza alacak. Zor bence.

Çevrimdışı selçukaras

Doğru ama eksik olmuş 4 tribüne de yapılması gerekiyor.
mevcut uygulama ayrımcılığa da girer, parası olana beyefendi parası olmayana serseri muamelesi yapmaya da girer. +anayasanın eşitlik ilkesine dahi aykırıdır...
anayasanın eşitliği farklı tribunler arası kültür sosyo ekonomik yapısı farklı.
ben kimseyi asla aşağı görmüyorum ama bir gerçekte var.
bende kale arkasında aldım kombinemi.
maçı güzelce izleyip takıma destek verenlerde vardı.
ama hala olay peşinde koşup bir gruplaşma yapıp rant elde etmeye çalışan vardı.
millet hala o neden girdi ben girmiyorum derdinde. o liderse bende liderim derdinde

Çevrimdışı selçukaras

Yok localardan atlayacaklar. Simdi ben okuz gibi adamim, hakemleri falan da sevmem ama 1000lira para verecem bilete sonra sahaya atlayacam, mumkun degil. Bir daha da mac izleyemecem, yok yok

Belki macin sonuna dogru ismaili kovalamak icin atlayabilirim ama zor.

Sahaya atlayan taraftar buyuk ihtimal beles girmis, belese kombine almistir bir sekilde falan. Insan hem para verecek, hem takimini boyle sevecek sonra sahaya atlayip ceza alacak. Zor bence.
dostum bende onu diyorum işte. inan yönetimde biliyor eksikleri hataları.
geçen gün toplantı yaptılar gazetelere çıkmadı mı haber güvenlik zirvesi diye
bunlar aşılınca o tel örgüler hepsi kalkar. biraz zaman diyorum sadece.

Çevrimdışı SLYKRT

Gerekirse tribünler önüne duvar örsünlerde bu ilk maç sahaya atlayan kişiler ceza aldımı almadımı aldıysa neden külüp açıklama yapıpta caydırıcılığa yönlendirmedi sadece bunu öğrenmek istiyorum
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

mevcut uygulama ayrımcılığa da girer, parası olana beyefendi parası olmayana serseri muamelesi yapmaya da girer. +anayasanın eşitlik ilkesine dahi aykırıdır...
Abi onu bir sekil kanuna uydururlar, ruzgar bu taraftan estigi icin risk goruyoruz bu tribunde, kelebek, pervane bocugu gibi hayvanatlarin saldirisindan korumak istiyoruz vefakar taraftarimizi, derler

Çevrimdışı onurturan

Kurunun yaninda yas da degil hep yaslar, sadece yaslar yaniyor bu ulkede..
uzulmemize sebep olan hayvanlarin bu yapilanlardan kisitlama yasayacagini mi dusunuyorsunuz..
adam yine gelecek ust taraflara oturacak sen de lan bicaklanmayalim diye mecburen yerini vereceksin buyur edeceksin.. yine olan sana bana garibana oldu cok sasirmadim hergun haberleri takip eden biri olarak.

Çevrimdışı selçukaras

Oraya 4-5 bin lira para veren adamın önüne tel çekmek yürek ister
Ucuz olsa 1 dk durmazlar
Olay tamamen parası olanı adam yerine koyma meselesi
sence 4-5 binlira paraveren arasında mı yoksa 1000 lira para veren arasında mı sahaya atlama olasılığı en fazla grup içinde.
bende istemiyorum gerçekten tel örgüleri falan ama. genel anlamda ülke geneli anlamında, taraftar profili yüzünden
bence şart arkadaşım. tel örgü bariyer artık her neyse.

Çevrimdışı mylife1903

dostum bende onu diyorum işte. inan yönetimde biliyor eksikleri hataları.
geçen gün toplantı yaptılar gazetelere çıkmadı mı haber güvenlik zirvesi diye
bunlar aşılınca o tel örgüler hepsi kalkar. biraz zaman diyorum sadece.
Yok ben tel orguye karsi degilim sadece bogazin ongorumunu bozmasin, ferforje boyle janjanli birsey olsun, doku uyumu saglasin sonra elektrik bile verebilirler.

Bu is ya hic olmayacak ya da oldumu boyle nazi kampi gibi olacak, ortasi yok.

Çevrimdışı Factatum

Anayasayla falan yakından uzaktan alakası yok.  :D

Yönetim sadece riskli bulduğu tribünlere bu uygulamayı yapıyor. Genelde de bu tip saha içine sızmalar veya yabancı cisim atmalar, açık tribün kısmından gerçekleşiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Anayasayla falan yakından uzaktan alakası yok.  :D

Yönetim sadece riskli bulduğu tribünlere bu uygulamayı yapıyor. Genelde de bu tip saha içine sızmalar veya yabancı cisim atmalar, açık tribün kısmından gerçekleşiyor.

Tabi aslinda hepimizin hamuru ayni, kirik cam teorisi. O numarali tribunde oturanlardan biri sahaya atlasa arkasindan ordu gibi kosar bizim parali vip taraftarlar, ustelik acik tribunden atlayan adamlardan daha vahsi bir goruntu ortaya cikabilir.
Numarali tribunden ftye bir kufur edilirdi, ki ben kendimden biliyorum bu kufur olayinin 4 dilde alfabesini yazmisimdir, anam anam not tutardim ki unutmiyim bsktim not tutmakla olmuyor, bu ses kaydedicilerden aldim. Numarali, vip mip hepimiz ayniyiz.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2016, 16:08:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
basket maçında en büyük özel bankalardan birinin genel müdür yardımcısı sahaya girip hakemi dövmedi mi.
sınıfmış maddi durummuş fark etmiyor her türlü atlayan profilimiz var :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı selçukaras

bu arada artık yeni açık ve çevresinden foto görmüyoruz artık. acaba durumlar nasıl. ben kayseri maçında yokum.
umarım osmanlı maçına artık bitmiş olur.
biz üst kat en öndeydik. ayakkabılarımız battı resmen. sıvı çimento vardı resmen. su içinde kaldı ayaklar.
inşallah kurumuş veya temizlenmiştir.

Çevrimdışı tangaz

100.yıl şampiyonluğunda inönüde VIP tribünden kombinem vardı. genelde takım elbiseli purolu falan abiler vardı oturup izliyorlardı maçı arada ben hoplayıp zıplıyordum ama küfür bildiğin sıfırdı tribünde derken bir gün bir maç oldu maça bir abi ve eşi geldiler formalar şapkalar falan karı-koca tam teşekküllüydüler. maç başladı biraz sonra adam küfür etti karısı ondan beter etmeye başladı 30 saniye sonra bütün VIP tribünü koro halinde küfür ediyorduk. bu işin öyle para ile pulla falan alakası yok bir kıvılcıma bakar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Türk gibi bitirmek deyimi gerçek oldu tebrikler  :claps:
Aynen abi, kaba okuz gibi insanlar oldugumuz icin insaatin bitmesine yakin baslayan, cevre duzenlemesi, ince isler, kalite islerinde sicip siviyoruz. Neden bu kadar zevksiz bir millet olduk, ne guzel insaatlar yapiyoruz olay son noktaya geldigi zaman, bir kova sutu deviriyoruz.

Millet duzgun insaat yapamaz ama fikir uretirler, yamuk insaati guzel gosterirler, guzel stadin icine ettiler.

Tam turk isi oldu

Çevrimdışı attila_metu

sence 4-5 binlira paraveren arasında mı yoksa 1000 lira para veren arasında mı sahaya atlama olasılığı en fazla grup içinde.
bende istemiyorum gerçekten tel örgüleri falan ama. genel anlamda ülke geneli anlamında, taraftar profili yüzünden

Ülkemizde kale arkasında tel örgü olmayan stadlar var.

Çevrimdışı mylife1903

100.yıl şampiyonluğunda inönüde VIP tribünden kombinem vardı. genelde takım elbiseli purolu falan abiler vardı oturup izliyorlardı maçı arada ben hoplayıp zıplıyordum ama küfür bildiğin sıfırdı tribünde derken bir gün bir maç oldu maça bir abi ve eşi geldiler formalar şapkalar falan karı-koca tam teşekküllüydüler. maç başladı biraz sonra adam küfür etti karısı ondan beter etmeye başladı 30 saniye sonra bütün VIP tribünü koro halinde küfür ediyorduk. bu işin öyle para ile pulla falan alakası yok bir kıvılcıma bakar...
@tangaz ftye emzik yagan maci hatirliyor musun?
Yahu ben uzuldum, desem yalan olur uzulmedim tabii, hatta ftye tukuruk yetistirmeye calisirken agzim bile kurudu ama yok kardesim turkiyede vip insan bir elin parmagini gecmez rahmi koc, eczacibasi falan gibi kalantor oturakli adamlar var illaki kalani bildigin ben, okuz yani.

Kirik cam teorisi abi, yok birbirimizden farkimiz. Olay turkiyede paranin cuzdana nasil girdigi degil, cuzdanin kalinligi. Biraz o cuzdanin nasil doldugu ile ilgilenirsek ulke az rahatlar.

Sadece bizim stadin degil ulkenin problemi.

Çevrimdışı yigitcan1903

Olasılıkla iş yapılmaz
Bak ilk maç kale arkasından değil maraton tribünlerden girdiler
Hiç eğip bükmeye gerek yok
Maraton tribünlere tel koymak yemez
Kale arkasına sen bin liralık adamsın diyorlar
Bu iş tamamen sorumluluğu üstünden atma meselesi
Daha çok kaçak giriş de olur sahaya da girilir,olan yine suçsuz adama olur
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 16:20:00 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı serdart

Bence kale arkalarına duvar örsünler. Böylece sahaya girmeyi engellemiş oluruz.

Şaka bi yana geçen maçta kapıdan da giriş oldu sanki yanlış mı hatırlıyorum. Kaçak girenler yine olacak. Ben zaten şu arama işini hiç anlamıyorum. Ben paso girişinden geçince arandım arkamdan gelen aranmadı. Güvenlikçiler zaten kendilerine hayrı yok. Salla başı al maaşı durumu var.

Çevrimdışı selçukaras

Olasılıkla iş yapılmaz
Bak ilk maç kale arkasından değil maraton tribünlerden girdiler
Hiç eğip bükmeye gerek yok
Maraton tribünlere tel koymak yemez
Kale arkasına sen bin liralık adamsın diyorlar
Bu iş tamamen sorumluluğu üstünden atma meselesi
Daha çok kaçak giriş de olur sahaya da girilir,olan yine suçsuz adama olur

maratondan alen girdi.
başka giren hatırlamıyorum. diğerleri eski açıktan girdi.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz ftye emzik yagan maci hatirliyor musun?
Yahu ben uzuldum, desem yalan olur uzulmedim tabii, hatta ftye tukuruk yetistirmeye calisirken agzim bile kurudu ama yok kardesim turkiyede vip insan bir elin parmagini gecmez rahmi koc, eczacibasi falan gibi kalantor oturakli adamlar var illaki kalani bildigin ben, okuz yani.

Kirik cam teorisi abi, yok birbirimizden farkimiz. Olay turkiyede paranin cuzdana nasil girdigi degil, cuzdanin kalinligi. Biraz o cuzdanin nasil doldugu ile ilgilenirsek ulke az rahatlar.

Sadece bizim stadin degil ulkenin problemi.

@mylife1903 hatırlıyorum tabii, ben göteborg maçında metin tekine yapılan verilmeyen penaltıyı da hatırlıyorum kafam sakinken işim sakinken yaşımın yettiği Beşiktaşla ilgili herşeyi hatırlıyorum, benim arızam da bu :)

bu işler öyle parayla pulla sosyo ekonomik yapıyla falan alakalı değil sürü psikolojisi ile alakalı (mimli tribün gruplarını değerlendirme dışı bırakıyorum) bizim ülke halkı maçları küfür etme haftanın stresini bırakma yeri olarak görerek yetişmiştir. bu işler kısa vade de çözümü tel örgü falan değil  sadece sert ceza(kombine iptali+stad giriş yasağı) ile mümkündür.

bir anektod ile sonlandırayım. rahmetli babam cinconluydu bana hiç karışmadı ben Allahıma şükürler olsunki Beşiktaşı seçtim hasta Beşiktaşlıyım bunu da o çocuk yaşlarımda dahi gösteriyorum. hiç maça gitmemiştim 1985 yada 86 yılıydı babam beni İnönüye maça götürdü koltuk falan yok stad dışında tükürük köftemizi yedik strafor köpük  minderlerimizi aldık maça girdik şimdiki numaralı üst kat tribündeyiz malatya maçı herkes nasıl küfrediyor ama rahmetli babamdan hayatımda duyduğum tek argo kelime eşşoleşşek ve ben ne küfür etmeyi biliyorum ne de küfür edilen bir ortamda yaşıyorum o derece otum yanii. maç 0-0 bitti tartışmalı bir penaltı pozisyonu vardı hakem vermemişti. maç bitti başım önde çıkıyoruz baba yüreği tabii "oğlum üzülme gene getiririm dedi" kafayı kaldırdım ".bne hakem penaltımızı vermedi" dedim. babam tabii ŞOK!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

maratondan alen girdi.
Öyle olmadı maratondan girdiler diye biliyorum
Öyle bile olsa bu olaslılıkla olmaz,ordan da girilebilir aynı şekiklde
Diyorum ki maratonu telle kapatamazlar
Senin getirdiğin güvenlik maç izlesin,içeri adam girince tel çek
Tamamen kolaycılık başka bir şey değil

Çevrimdışı Samet_

Koltuğuna oturmayanlara mesaj gidecekmiş.Sen koy adamın önüne tel örgüyü bir de mesaj at burada izleyeceksin diye.Yok böyle ucuzluk

kulubün 20 milyonunu sokağa attılar ne gerek vardı o bu kadar yatırıma polis teşkilatı mıyız biz ? Madem değisen bir şey olmayacaktı niye

saçtınız paraları ? İnönüde tel örgü yoktu 20 milyonluk yatırım da yoktu şimdi hem tel örgü var hem de 20 milyon gitti. Yönetim kurulu 20

milyonu cebinden ödesin öyle tv lere çıkıp şöyle güvenlik sistemi böyle güvenlik sistemi diye şova gerek yok

Çevrimdışı Ensar

tam da sarj aletim bozulmustu direk alayim bari efe en iyisini arastirmistir zaten  :ishock:

xiaomi 5000 ma suan var bende ince cepte tasiniyor telefon gibi onu tavsiye ederim 55 tl hepsi burada.com da ben ordan aldim s6 yi yaklasik 1saat 30 dakikada komple sarj ediyor
aynı marka 10000mah n11.com dan 52 tlye aldım taşınabilir cepte öyle aşırı kaba değil :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı bad75

maratondan alen girdi.
eski açıktan kimse girmedi. yanlış hatırlıyorsun

Çevrimdışı Ensar

arkadaşlar elimde 414.blok kapalı üst var , maça gelemiyorum aynı fiyattan devrediyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !