Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2272063 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı serti67

yönetimin stadtaki bi kac uygulamasi stadin butun guzelligini aldi goturdu disariya demir paravan yapilmasi iceriye tel cekilmesi 20 milyonluk guvenlik sistemini kullanmamak bunlar olacak isler degil gercekten
bana kımse anlatamaz kapalıyla numaralıda olmayıp yenı acık eskı acık arkada tel olmasını gelsın acıklasınlar hadı cebındekıne gore ınsanlara onlem alınmasını cam yapmak bukadar zormu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

bu işler 3-5 maç bekle-gör tarzı yöntemle çözülür ...şimdi stat yeni insanlar heyecanlı eski alışkanlıklar daha atılamamış ilk maçtan itibaren bütün sorunların çözülmesi beklenemez birde stat tam bitmedi sağdan soldan kaçak girişlerde var adam passosuz girdiyse işler dahada karmaşık hal alıyor... mecbur  aksaklıkları 4-5 maç yaşayarak göreceğiz
abi inonude tel varmiydi ne eski aliskanligi eski aliskanlimiz dersen biz tel orgusuz stadta bi kere sahaya girmedik ben eskiyi istiyorum bu yeni uygulama numarali ve kapaliyada koysunlar ordan atliyor herkes :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

abi inonude tel varmiydi ne eski aliskanligi eski aliskanlimiz dersen biz tel orgusuz stadta bi kere sahaya girmedik ben eskiyi istiyorum bu yeni uygulama numarali ve kapaliyada koysunlar ordan atliyor herkes :bandit:

evet eski inönüde yaşanan bir kaç olay hep kapalıdan olmuştu..

bu tel örgü rezaletinin mantıklı bir açıklaması yok.. mesele engel olmaksa cam yaparsın
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı idil

Bu forum Beşiktaş'ın gücü oldu hep. Bunu da atlatacağız. Kurtulacağız bu tel örgülerden 👍🏼 susmayalım..
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

bana kımse anlatamaz kapalıyla numaralıda olmayıp yenı acık eskı acık arkada tel olmasını gelsın acıklasınlar hadı cebındekıne gore ınsanlara onlem alınmasını cam yapmak bukadar zormu
cam tel vs olmamali hadi ag cektin anladik ta on 5 siranin seyir acisini bitiriryorsun nedir o demirler vs biz mac seyretmeye geliyoruz tel yada cam seyretmeye degil giderim evimde seyrederim maca neden geleyim bana gereken seyir zevki para versem dahi saglanamiyorsa yada saglanmak istenmiyorsa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

yarın maca gıdenler orda tel orgulerın onunde felan resım cektırsın vs kullanırız duzelmesını ıstıyoruz bune dıe belkı bırlesılırse etkısı olur kufur hakaret etmeden yonetıme ıletılır
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

yarın maca gıdenler orda tel orgulerın onunde felan resım cektırsın vs kullanırız duzelmesını ıstıyoruz bune dıe belkı bırlesılırse etkısı olur kufur hakaret etmeden yonetıme ıletılır
bence direk yiksinlar madem bu muamele yapiliyor on siralar yiksinlar abi onlari trabzon nasil yikti aynisini yapacaksin madem oyle adam gibi mac seyretmek isteniyor yapilanlara bak kafes muamelesi kartali kafese sokuyorlar  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

numaralıya koymazlar orada ben varım :evillol: :evillol:  sen yarın maça geliyomusun

Çevrimdışı Efe

numaralıdan koymazlar orada ben varım :evillol: :evillol:  sen yarın maça geliyomusun
hayir abi gelemiyorum 16 sinda stadtayim ben gelene kadar o teller kalkmazsa kulube gidip dilekce yazacagim twittwri olanlarda paylassinlar vodafone arenada tel orgu istemiyoruz diye ridvan akarada baski yapalin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GIUNTI

3lü sırasında güvenlik dövüp sahaya giren keko ile golden sonra sahaya girip tolganın çıkarttığı gerizekalı gelecek maçta o stada girerse eğer,

o tel örgüleri söküp atmak taraftarın işi olur. Yönetim hiç ağlamasın bundan sonra taraftar stada gelmiyor diye.

İlk 5 sırada kimse oturmayacak e nereye oturacak bu kadar insan tabii ki başkasının koltuğuna.

Ben sırf bu kekolar yüzünden eşimle maça gelemiyorum.

Çevrimdışı faith

yarın ki maç öncesi semtte bir buluşma vs. bişe var mı? Varsa bir başlığı var mı, yoksa açılacak mı? Maçtan önce sıvı tüketirken bir arada olalım mı?

Çevrimdışı SLYKRT

1. sorum: Tellere elektrik verilecekmi ?
2. sorum: Bu güvenlik sistemi inşaat işçilerini izlemek içinmi yapıldı ?
3. sorum: Saray yapıyoruz derken hapisahaneyle karıştırıldımı ?
4. sorum: Kulup artık hayır kurumumu neden kimse rahat izleyemeyeceği maçın kombinesini alsın ?
5. sorum: İlk maçtaki güvenlik şirketiyle hala çalışılıyormu ?
6. sorum: Bu sahaya atlayanlar ceza aldımı aldıysa neden duyurulmadı ?

:money:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2016, 14:31:40
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bence direk yiksinlar madem bu muamele yapiliyor on siralar yiksinlar abi onlari trabzon nasil yikti aynisini yapacaksin madem oyle adam gibi mac seyretmek isteniyor yapilanlara bak kafes muamelesi kartali kafese sokuyorlar  :bandit:
olası bir puan kaybında bak kaç kişi girecek sahaya.
puan kaybı olmadan da 2-3 kişinin eline 50-100 tutuştur ay'dan bile sahaya atlar.
cezalar şahsa değilde kulübe verildikçe tel örgüler kalkmaz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı attila_metu

Bari pankart astırtmasınlar, yapıcak bişey yok 1 kişi bile olsa atlayan ceza yiyor kulüp bi daha riskine girmezler.

Cam koyabilirler en azından kardeşim. Daha mantıklı çözümü elbet vardır. Ama biz en kolayına kaçtığımız için yapıştır teli geç...

Çevrimdışı yigitcan1903

Merhabalar;

Bizim önümüzde aşağıda ki kazıktan vardı.Önüne tel örgü gelecekse biz burada 1 sene daha oturmak istemeyiz.Bu haliyle bile izlerken zorlandık.Buradan aşağı atlayabilen varsa zaten olimpiyatlara katılsın zaten kesin madalya alıp döner.
Rezillik bu

Çevrimdışı Efe

olası bir puan kaybında bak kaç kişi girecek sahaya.
puan kaybı olmadan da 2-3 kişinin eline 50-100 tutuştur ay'dan bile sahaya atlar.
cezalar şahsa değilde kulübe verildikçe tel örgüler kalkmaz...
tamam kalkmasin kapalinin yani bos ordan aylarlar kapilari acarlar yine girerler nerden bakarsan bak bu tellerin hic bir caydirici yani yok girmek isteyen girer senin 20 milyonluk guvenlik sostemin ne is yapar senin benim paramla yapildi bugun itibariyler kartal yuvalarindam tek kalem alisveris yapmiyorum cevremdekilerede soyleyecegim teller kalkana kadarda hic bisey almayacagim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2016, 14:45:15
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
tamam kalkmasin kapalinin yani bos ordan aylarlar kapilari acarlar yine girerler nerden bakarsan bak bu tellerin hic bir caydirici yani yok girmek isteyen girer senin 20 milyonluk guvenlik sostemin ne is yapar senin benim paramla yapildi bugun itibariyler kartal yuvalarindam tek kalem alisveris yapmiyorum cevremdekilerede soyleyecegim teller kalkana kadarda hic bisey almayacagim
20 milyonluk sistem takmış Beşiktaş Kulübü diye bunlara ceza veremeyiz mi diyor disiplin kurulu.
20 milyonluk sistem sahaya atlayan adamı havada yakalamıyor.
sahaya girdi mi statı kapatıyor federasyon.
vay bunların 20 milyonluk güvenlik sistemi var kişiye ceza verelim demiyorlar.
ben de istemem kimse de istemez tel örgü.
ama bu düzende böyle gelmiş böyle gider.
belki seneye...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı attila_metu

Beleş tepedeki siyah beyaz tenekelerden ve bu kale arkası tel örgülerinden sonra Etoo bitmiş hocam.

Çevrimdışı ahmetx

Merhabalar;

Bizim önümüzde aşağıda ki kazıktan vardı.Önüne tel örgü gelecekse biz burada 1 sene daha oturmak istemeyiz.Bu haliyle bile izlerken zorlandık.Buradan aşağı atlayabilen varsa zaten olimpiyatlara katılsın zaten kesin madalya alıp döner.
@Khry hakkını ara kardeşim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Hiç bir şey olmasa bile bu tel örgü kale arkası taraftarına eski amerikadaki zenci muamelesi yapmaktır .  Kale arkalarındakiler siz holigansınız , kapalı ve numaralıdaki efendi insanlar demek bu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

20 milyonluk sistem takmış Beşiktaş Kulübü diye bunlara ceza veremeyiz mi diyor disiplin kurulu.
20 milyonluk sistem sahaya atlayan adamı havada yakalamıyor.
sahaya girdi mi statı kapatıyor federasyon.
vay bunların 20 milyonluk güvenlik sistemi var kişiye ceza verelim demiyorlar.
ben de istemem kimse de istemez tel örgü.
ama bu düzende böyle gelmiş böyle gider.
belki seneye...
yaw neden yaptin o zaman bizim paramizi cope attin tel koyacaksan harcama o parayi cikip soyle sistem yaptik boyle yaptik demeyeceksin bu sostem boyleyse yali yaptikta demeyeceksin hapisane yapiyoruz diyeceksin icindekilerde azili katil cunku  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Sarı kapılardan sonra bunun geleceği belliydi aslında.

Çevrimdışı KaLOnuR

Öncelikle forumda ilk kez yazıyorum. uzun bir süredir takip ediyorum ve düzenli olarak paylaşımlarını okuyorum.
Herkes gibi ben de hala yeni stadımızın heyecanı içerisindeyim.

Ancak stad güvenliği ve tribün organizasyonu gibi önemli hususlarda yönetimin sergilediği tutumlar beni hayretler içerisinde bıraktı, bırakmaya devam ediyor.

Aşağıda Bursaspor maçı sonrası klübe yazdığım mesajı ekliyorum.
Şu anda kale arkalarında yapılan tel örgüleri görmemle kan beynime sıçramış durumda.
Tribünde maç izleyecek, takımını desteleyecek taraftar istenmiyor heralde.
Bu tel örgüler malesef olayları daha karmaşık hale getirecek.

Çok büyük hayal kırıklığı.
Böyle modern bir stad yapıp taraftara bu şekilde muamele yapmak.

Yine kaçak giriş yapmış bir dolu kişi göreceğiz Cumartesi günü.
Ben eşimi ve kızımı da maçlara getirmek istiyordum.
Şimdi kombinemin süresi bitince uzatmayı düşünecek miyim acaba?

Selamlar ve saygılar.
Şampiyon Beşiktaş'lılar!   

başlar
Sayın yetkili ve ilgili kişiler,

İsmim ____, 425. blok 1. sıra 11. koltuk kombine bilet sahibi
Beşiktaş taraftarıyım.
2015-16 sezonu son 3 maç için çıkarılan biletleri de satın almış
durumdayım ve takımımı desteklemek, uzun bir süredir uzak kaldığımız
stadımızın ihtişamını yerinde görmek üzere 11 Nisan 2016 Pazar günü
saat 17:45 civarı kombine sahibi olan 6 arkadaşımla beraber stadyuma
ulaştım.
İçeri girerken çok fazla sorunla karşılaşmamıza rağmen 18:15 ve takip
eden 5-10 dk boyunca eski açık deniz tarafından gelen yoğun biber
gazına tribünde yerimizde otururken maruz kaldık.

Ancak daha da önemlisi devre arasında 425-426-427 blokların bulunduğu
dolaşma alanında stada kaçak giriş yapmış olduklarını söyleyen 6-7
ayrı kişi ile görüşmüş olmamdır.
Bu kişiler bana giriş yaptıkları noktayı da gösterdiler.
Eski açık üst kat ile numaralı üst katı ayıran demir kafeslerden eski
açık kısmında bulunan kolonlar arasındaki demir parmaklıklara tırmanıp
girdiklerini söylediler.
O noktaya kadar ise gerek polisin gerek de stad güvenlik kontrolü
yapan görevlilerin iltiması ile geldiklerini belirttiler.

Bir diğer nokta ise numaralı üst ve eski açık üst trübünleri ayıran
demir parmaklıklarda bulunana kapının tamamen açık olması, herkesin
rahatlıkla tribünler arasında geçiş yapmasıdır.

Yukarıda belirttiğim konular ile ilgili gerekli iyileştirmelerin
Beşiktaş klübünce ve Vodafone Arena yönetimince yapılacağına inancım
tamdır.

Ben ve benim gibi klübüne gelir yaratacak her türlü faaliyetten
kaçınmayan taraftarlar için kaçak giriş ve/ve ya haksız seyir imkanı
sağlayan bu kişilerin önüne geçilmesi çok büyük önem taşımaktadır.

Ayrıca klüp yönetimimizin vizyonu ile yaratılmaya çalışılan yatırımlar
kapsamında stadyumda maç günü güvenliğinin sağlanması yine Beşiktaş
yönetiminin en önemli görevlerinden biridir.

Bu mesajı dikkate alacağınızı umuyorum.

Teşekkürler,
biter

Vamos a ganar!!!

Çevrimdışı Efe

kale arkasından görünüm.

söyleyelim elektirikte veesinler tellere ne olur ne olmaz yapilan isle gurur duysunlar rezillik :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK