Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2272055 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı ahmetx

şampiyonluk yolunda maça 2 gün kaldı ve özellikle kapalı altta bir çok koltuk boş.. şu an bile böyle oluyorsa seneye bir çok maçta boşluklar göreceğiz demektir.. kapasite az diyen arkadaşlara selam olsun :)
bilet fiyatları belki normal ama benim gibi orta gelirli birisi için bile çok fazla
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2016, 11:06:06 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

şampiyonluk yolunda maça 2 gün kaldı ve özellikle kapalı altta bir çok koltuk boş.. şu an bile böyle oluyorsa seneye bir çok maçta boşluklar göreceğiz demektir.. kapasite az diyen arkadaşlara selam olsun :)
Oralar en son dolar ama dolar
Maça daha 3 gün var

Çevrimdışı ahmetx

Konu dışı olacak sanırım ama. Çocukların stada biletsiz giriş yaşı 7 olarak tanımlı pasolig de. Acaba 8 yaş sorun yaratıyor mu? Tecrübe yaşayan var mı?

bence yaşanmaz , çocuğun kimliğini göstermeyin  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Konu dışı olacak sanırım ama. Çocukların stada biletsiz giriş yaşı 7 olarak tanımlı pasolig de. Acaba 8 yaş sorun yaratıyor mu? Tecrübe yaşayan var mı?

Arkadaşım sorun olmaz. Gayet rahat girebilirsin..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bence hiç kimlik göstermeyin 6 yaşında deyip geçin girişinizi de biraz maça yakın karmaşa anına denk getirin, sıkıntı olmaz. maçtan 5 saat önce kimsecikler yokken giderseniz kimlik görecez die ısrarcı olabilirler :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2016, 11:05:43
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Konya Şeref Bey'e gelir diyorum başka da bişey demiyorum  :bandit:
konya maçı vodafoneda olamaz konyanın sattığı 20bin kombineli insanı ne yapacaklar.
sizin kombinenizi yok sayıyoruz diyemezler...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

misafir tribün önündeki set ilk 10 sıranın saha görüntüsünü çok bozacak neden file yapılmadı ki ?

Çevrimdışı canergiray77

Telefonun başında çaresiz bilet bekliyorum, bekliyorum ama gelmeyecek biliyorum 😭😭😭
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı cursedofdragon

misafir tribün önündeki set ilk 10 sıranın saha görüntüsünü çok bozacak neden file yapılmadı ki ?

deplasman tribünü gs'nin ki de böyle abi.Bir zorunluluk galiba.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2016, 11:49:03
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bazılarının zoruna gidebilir bir kısım stadyum'da  ıslıklar bir kısım futbola siyaset karıştırmayın diye yazarlar....
güzel kardeşim oyuna gelme siyasetin içine çekilme.
statta taraftar ikiye bölünür, sahaya birileri atlar, takım afallar ve bu sebeplerden şampiyonluk giderse çok üzülürsün.
biletin gelsin otur koltuğuna ambiyansı hisset güzelliği temaşa et takımını destekle.
zaman birlik zamanı ikilik değil...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

deplasman tribünü gs'nin ki de böyle abi.Bir zorunluluk galiba.

hayır zorunluluk değil , kadir hasta yok mesela

Çevrimdışı canergiray77

allahhımmmm gol gol golll geliyorum ulaaaaaaannnnnnnnnnn şeref beye gidiyorum efsane mutluyum piuvvvvvvvvvv  passoligdden mesaj geldi :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı yigitcan1903

allahhımmmm gol gol golll geliyorum ulaaaaaaannnnnnnnnnn şeref beye gidiyorum efsane mutluyum piuvvvvvvvvvv  passoligdden mesaj geldi :D
Hadi hayırlı olsun inşallah şampiyonluğumuza bi adım daha yaklaştıran bi galibiyet izleriz  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hayırlı olsun kardeşim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı federo

Arkadaşlar abilerim kardeşlerim stadımızın ses sistemi bu şekilde mi kalacak neden çatı aralarına her yere monte edilmiyor da eski açıktan sarkıyor kolanlar. Zaten eskiden hiç birşey anlamadık anonslarda falan. Konuyu kaçırdım bilgilendirme istiyorum :)

Çevrimdışı kartalcan

gözün aydın hayırlı olsun kardeşim.

Çevrimdışı tangaz

hayır zorunluluk değil , kadir hasta yok mesela

kadir hasta zaten seyirci de yok  :D
2 sene önceydi maç bileti 1 TL idi gene bomboştu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmet türken

hiç bişey olmaz korkma girersiniz

Çevrimdışı Anıl1903

Hayırlı olsun muradına ereceksin :ok:
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2016, 12:26:26 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Ensar

Arkadaşlar abilerim kardeşlerim stadımızın ses sistemi bu şekilde mi kalacak neden çatı aralarına her yere monte edilmiyor da eski açıktan sarkıyor kolanlar. Zaten eskiden hiç birşey anlamadık anonslarda falan. Konuyu kaçırdım bilgilendirme istiyorum :)
evet konu açılmışken dillendirmek lazım , zerre birşey anlamadık eski açıkta , herkes birbirine soruyor ama bir tane anlayan çıkmadı.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı canergiray77

mesaj yazan kutlayan abilerime kardeşlerime herkese teşekkür ederim bambaşka birşey bu ya :D çocuğum olsa bu kadar sevinirdim
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

misafir tribünü için niye anlaşılamadı boş kalıcak orası ya o kadar insan bilet bekliyor
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...