Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2271951 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın :)
Evet hassas bir konu ama maç günü sadece Beşiktaş'a odaklanalım
Gerginlik işimize yaramaz

Çevrimdışı onur_U

Gunaydin Buyuk Beşiktaş taraftari abilerim kardeslerim. Konu disi olacak biraz kusura bakmayin lutfen. Simdi ben Aralik 2014te passolige uye oldum 2 3 maca da gittim fakst kart ben evde olmadigim icin elime gecmedi aradigim zaman diyorum ki ben cok evde duran biri degilim hangi kurye firmasiyla calisiyorsaniz gidip ordan alayim bilgi vermiyorlar. Ve mesaj geliyo passplig kart e bilet kullanim suresi doldu diye.

Oncelikli olarak Kayseri macina (kaldiysa/kalirsa) bilet almak istiyorum bu mumkun mu?

Son olarak da passolig kartim nasil elime gececek?

dağıtım kuryenet ile yapılıyor diye hatırlıyorum. beni de evde bulamamışlardı, ben arayıp başka adres vermiştim. yardımcı oluyorlar.

Çevrimdışı gkn190334

ledlerin olmadığı 2 kat prekansları böyle mi kalacak ? Görüntü çok kötü duruyor  :s20:

Çevrimdışı yigitcan1903

ledlerin olmadığı 2 kat prekansları böyle mi kalacak ? Görüntü çok kötü duruyor  :s20:
Onlar önümüzdeki sezona hallolur artık 
43709 küsüratlı olsun salladığım anlaşılmasın tarzı bir sayı sanırım.
Bizim kapasite o kadar var mı arkadaşlar?
41 bin bile yok kapasite sayımlara göre

Çevrimdışı tayfun

vip-1903 ve 1.kategori(115-116) hariç dün akşamüstü bitti.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Anıl1903

Evet gerçekten de kötü duruyor.Elden geçirmeleri gerekiyor umarım gerekli olanı yaparlar.

Çevrimdışı ilhan

Gunaydin Buyuk Beşiktaş taraftari abilerim kardeslerim. Konu disi olacak biraz kusura bakmayin lutfen. Simdi ben Aralik 2014te passolige uye oldum 2 3 maca da gittim fakst kart ben evde olmadigim icin elime gecmedi aradigim zaman diyorum ki ben cok evde duran biri degilim hangi kurye firmasiyla calisiyorsaniz gidip ordan alayim bilgi vermiyorlar. Ve mesaj geliyo passplig kart e bilet kullanim suresi doldu diye.

Oncelikli olarak Kayseri macina (kaldiysa/kalirsa) bilet almak istiyorum bu mumkun mu?

Son olarak da passolig kartim nasil elime gececek?
Günaydın arkadaşlar.
@zorhba öncelikle yıllık kart aidat bedelini yatırman gerekir, sonra  bilet alabilirsin. Ayrıca, kartın da bilet almaya yetecek bakiye  olmalı.

Çevrimdışı Mercury

Merhabalar...

Dünden birkaç foto...

denizbank'ın üzerindeki bazı küfekiler,kırılmış-kabarmış ufak bir tamir istiyor...

Beşiktaş yazısında, " i " harfi'nin şapkası normalde öyle midir bilmiyorum geriye yaslanmış gibi biraz... öyle ise zaten sorun yok... :ok:

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı serti67

günaydın arena o küfekılerın o sekılde kırılması normal degıl lan gecerken  tas felanmı atıylarr napıyolar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı tangaz

günaydın arena o küfekılerın o sekılde kırılması normal degıl lan gecerken  tas felanmı atıylarr napıyolar

montaj işlemlerinde şayet kasıntılı bağlantı yapıldı ise ilk anda kırılmalar olduğu gibi bazen buradaki gibi sonradan kırılmalar da olabilir. ilk anda oluşan gerilim kırılmaya yetmemiştir ama süre geçtikçe gerilim malzemeyi zayıflatmış ve kırmış gibi geldi bana...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

montaj işlemlerinde şayet kasıntılı bağlantı yapıldı ise ilk anda kırılmalar olduğu gibi bazen buradaki gibi sonradan kırılmalar da olabilir. ilk anda oluşan gerilim kırılmaya yetmemiştir ama süre geçtikçe gerilim malzemeyi zayıflatmış ve kırmış gibi geldi bana...
Bu açıklamanın ardından şu diyagramın beklentisi oluştu bende bi anda  :D

Çevrimdışı serti67

ozaman sureklı bu kırılmalar olucakmı sekıl bozuklugu net gozukuyor orda yada son montajlanan yerler oralar ozentısız yapılmısmı dıcem bılemedım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cursedofdragon

yaparlar çekemeyen çok :)

Çevrimdışı yigitcan1903

ozaman sureklı bu kırılmalar olucakmı sekıl bozuklugu net gozukuyor orda yada son montajlanan yerler oralar ozentısız yapılmısmı dıcem bılemedım
Muhtemelen bazı yerleri baştan savma yaptılar 

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı tangaz

sürekli olacak anlamına gelmez normal vidalananlarda bir sıkıntı olmaz ama kasıntılı bağlananlar zamanla böyle çatlamalar ve kırılmalar yaparlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı iyimserure

sadece 1. kategoride bol bol boş yer var
2. ve 3. kategori bitmek üzere
4. kategoriden itibaren yer yok

bilet alacaklara duyurulur

Çevrimdışı Erdem Çözer

şampiyonluk yolunda maça 2 gün kaldı ve özellikle kapalı altta bir çok koltuk boş.. şu an bile böyle oluyorsa seneye bir çok maçta boşluklar göreceğiz demektir.. kapasite az diyen arkadaşlara selam olsun :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı Yalçınn

Konu dışı olacak sanırım ama. Çocukların stada biletsiz giriş yaşı 7 olarak tanımlı pasolig de. Acaba 8 yaş sorun yaratıyor mu? Tecrübe yaşayan var mı?

Çevrimdışı iyimserure

Konu dışı olacak sanırım ama. Çocukların stada biletsiz giriş yaşı 7 olarak tanımlı pasolig de. Acaba 8 yaş sorun yaratıyor mu? Tecrübe yaşayan var mı?

8 yaşından itibaren bilet almak zorundasınız