Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2271247 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı İhsan

kadroya giremeyen boyko ilk 11 oynamaz.
Tolga olur yine kalede.

Madem konudışı açılmışken. Internette ilk 11i yayınlamışlar

1) Allah'ım
2) nolur 3)bize 4) yardım 5)et
6)Atiba 7)Oğuzhan
8) Quaresma 9)Gökhan 10) Sosa
11)Gomez

Sonuç belli: 3-0 bizim olacak. boşuna stada gitmeyin. Bir bileti bana devredin
 :ebebe: :D :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı AigleBordeaux

videoyu gordunuz bir fenerli yine periscopta kufur etmis stadta
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı asyakartalı

saatinden 15 dakika once denemeye baslayin sistemi 15 dakika onceden aktif ediyorlar genelde

akhisar maçında 20 dakika geç açıldı sistem.ben hiç önce açtıklarını görmedim

Çevrimdışı ekesicil

saatinden 15 dakika once denemeye baslayin sistemi 15 dakika onceden aktif ediyorlar genelde

peki fazla sekme acmak yani bir kac tane blok yan yana acik kalirsa sistem hata filan verir mi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

videoyu gordunuz bir fenerli yine periscopta kufur etmis stadta

Kimse de bişi demiyor anlamadım ki :akuma: Stat başlığı ölmüş cidden :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

beyler konu dışı yapabilirmiyim :D şimdi yarın kayseri bilet satışları genele açılacak. açılır açılmaz pc'den hemen yardırıp almaya çalışsam sizce şansım varmı. bir başka soru da iki tane bilet alacağım, tek bir passo hesabı (bu gün baktım) iki bilet satmıyor onun için önce kendi hesabımdan bir tane sonra diğer kullanıcıya geçip ordan da bir tane mi alacağım o zamana kadar biterse bilet ne yapacağım.
Abi şöyle yaparsan olacaktır, önce kendi hesabınla girip kendine 1 bilet al, işleminiz onaylandı yazısını gördükten sonra tekrar ana sayfaya git yine aynı şekilde 1 bilet almayı seç en sonda bileti 2. kişinin tcsine tanımla sorunsuz olacaktır. Sistem aynı üyelikten 1'den fazla bilet alınamaz değil, aynı TC'ye 1'den fazla bilet tanımlanamaz. Sen her bilet tanımlama kısmında farklı TC'ye tanımlarsan kendi üyeliğinden dilediğin kadar bilet alabilirsin :)

Not: Denedin mi ? Ya olmazsa ? diye soruyorsan ben 3'lü biletim hesabımda tanımlı olmasına rağmen Bursa maçında kendi hesabımdan bilet alma işlemlerini yapıp kuzenimi TC'sine tanımladım bileti sorunsuz şekilde :ok: @Karabay

Çevrimdışı Anıl

Kimse de bişi demiyor anlamadım ki :akuma: Stat başlığı ölmüş cidden :bandit:
O işçinin görevine son verilmiş :) @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O işçinin görevine son verilmiş :) @Yusuf Tekeli

Rıdvan Akar'a baktım da göremedim. İyi olmuş :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

peki efe bir hesaptan aynı anda iki bilet alabilecekmiyim yoksa hesap değiştirip öyle mi almalıyım
bir hesaptan kendine 1 bilet alabilirsin zaten mail ve şifre kişiye göre açılıyor ama farklı kişilerin tc lerine bilet alabiliyorsun diye biliyorum
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2016, 21:49:24 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

peki fazla sekme acmak yani bir kac tane blok yan yana acik kalirsa sistem hata filan verir mi?
vermez zannetmiyorum aç bekle 20 dakika önceden yenileyip durursun hangisinden girersen  al hemen ortadan bi koltuğa bas bekleme  yoksa gider kararsız kalırsan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Turco

Vodafone Arena 26 Nisan 2016

Tüplü televizyon taksalarmış daha net gösterirmiş.

Çevrimdışı Efe

kuşlar vodafone logosonu çatıda kemirmiş resmen yapıştırmaya hiç gerek yoktu aslında vodafonenun gereksiz isteği kuşları hiç hesaba katmamışlar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Tüplü televizyon taksalarmış daha net gösterirmiş.
onun amacı reklam uzaktan net görürsün ama yakından ledlerde bişey anlaşılmaz bi kaç tane takacaklar anlaşılan sadece reklam amaçlı para kazanılacakk o kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

beyler konu dışı yapabilirmiyim :D şimdi yarın kayseri bilet satışları genele açılacak. açılır açılmaz pc'den hemen yardırıp almaya çalışsam sizce şansım varmı. bir başka soru da iki tane bilet alacağım, tek bir passo hesabı (bu gün baktım) iki bilet satmıyor onun için önce kendi hesabımdan bir tane sonra diğer kullanıcıya geçip ordan da bir tane mi alacağım o zamana kadar biterse bilet ne yapacağım.
bir kişi bul aynı anda iki pc den birden alım yap
oda olmuyorsa iki farklı browser aç ikisindende giriş yap @Karabay

Çevrimdışı Karabay

bir kişi bul aynı anda iki pc den birden alım yap
oda olmuyorsa iki farklı browser aç ikisindende giriş yap @Karabay
yarın laptopu işyerine götüreceğim abi :D

Çevrimdışı Ekrem

@ismailsakalak twitter hesabından alıntıdır

Çevrimdışı Mustij1903

Herkese merhabalar. Digitürtk Play başlığında soru sordum lakin oraya takılan pek kimse yok. Ufak bir konu dışı yapacağım. Şayet silinirse alınmam :)
Lakin cevap gelirse şimdiden tüm evap verenlere teşekkürlerimi sunarım.
 D.Playdan. arkadaşımda LG bende Samsung tv var farklı zamanlarda ikimizinde izlemesinde problem oluşur mu ???. Bilgisayardan Cuma ben Cumartesi başka bir arkadaşım izleyebiliyorduk. Smart tv uygulamaları için de aynı şey geçerli mi, yoksa sadece bir tek tv den mi izleyebiliriz.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı emrecakmak

yarın laptopu işyerine götüreceğim abi :D

ctrl+shift+n yapıp gizli sekmeden 1 hesap daha açabilirsiniz, yada farklı bir tarayıcıdan aynı anda alabilirsiniz :)

Çevrimdışı cursedofdragon

kuşlar vodafone logosonu çatıda kemirmiş resmen yapıştırmaya hiç gerek yoktu aslında vodafonenun gereksiz isteği kuşları hiç hesaba katmamışlar :D

yapıştırma değilde baskı yapmak lazım onu yapabilir mi ki çatıda ?

Çevrimdışı Efe

yapıştırma değilde baskı yapmak lazım onu yapabilir mi ki çatıda ?
zannetmem bi zamandan sonra sökecekler bence logoyu yazılara bişey yapmamış kuşlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@ismailsakalak twitter hesabından alıntıdır

çatıdaki aralar kapatılmış yağmur sıkıntımızda kalmadı bi tek eski açık mebran kaldı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

çatıdaki aralar kapatılmış yağmur sıkıntımızda kalmadı bi tek eski açık mebran kaldı :icool:
yeni açığı derli toplu göreyim o bile açık kalsın bana kalırsa 😂😂
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kayseri maci gunu yeniinonu foto atar mac gunu durum nasil diye yeni acik tas doseme biter umidim var :-):-D Numarali arka bitmis B-)B-)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Son siraya koltuk koyma niyeti yok mu yonetimin ? Acaba yonetmelik mi izin vermiyor son siraya koltuk yerlestirilmesini.

Çevrimdışı emrecakmak