Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270593 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Akhisar maçı için bilet var mı devretmek isteyen gişe fiyatından?

@canergiray77 aynen ya sorma... Geçmiş olsun sana da.. Teşekkürler :)

Çevrimdışı Turco

Bilet fiyatları gayet makul. FFP yüzünden UEFA'ya gelirleri yüksek göstermemiz lazım ki avrupadan men veya transfer yasağı yemeyelim.

Çevrimdışı GD8

Çevrimdışı yash26

Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lick tv Avrupa'daki en iyi stat anketi. Vodafone Arena da var.

http://www.ligtv.com.tr/haber/sizce-avrupadaki-en-iyi-stat-hangisi-anket
Lick Tv nin yapacağı Anket bu kadar olur zaten !!

Bu Listeye San mamesi koymamak Skandaldir..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Lick Tv nin yapacağı Anket bu kadar olur zaten !!

Bu Listeye San mamesi koymamak Skandaldir..
Dunya derbisi var onlarin. O derbide oynanan futbol kadar da dunya gorusleri ve futbol bilgileri

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

numaraliya yine pano koymuslar siyah beyaz komple kapatmislar neyapmak istedikleruni cozemedim stadi gostermek istemiyorlar sanirim sacmalik  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

numaraliya yine pano koymuslar siyah beyaz komple kapatmislar neyapmak istedikleruni cozemedim stadi gostermek istemiyorlar sanirim sacmalik  :bandit:

Şu lokasyona şu stada en yakışmayan şey demirler. Hala demir koyuyolar her yere iç-dış :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şu lokasyona şu stada en yakışmayan şey demirler. Hala demir koyuyolar her yere iç-dış :akuma:
yani ne sacmaliktir cozemedim gitti :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

deplasman girişine koymuşlar muhtemelen o bölgenin dışarıyla iletişimini tamamen ayırmak içindir.. stadın çevresindeki demirler de kontrol noktaları için şart.. Türk toplumu olarak bir gün insan gibi stada girip çıkacak kültüre erişirsek bu demirlerden de kurtulabiliriz
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı selçukaras

yani ne sacmaliktir cozemedim gitti :bandit:

tamamen deplasman tribünü için bence. mecbur abi taraftarın karşılaşmaması için
bu yeni açık arkası hala aynı duruyor. kayseri maçında herşey öyle ortada mı olacak taşlar falan.
yeni sezona yetişir kalkar o kalabalık kargaşa.
hele bir şampiyon olalım gerisi kolay.

Çevrimdışı Efe

şu numaralıdaki siyah beyaz paravan olayı canımı çok sıktı bu geçici bişey mi yoksa hep öylemi kalacak bunu öğrenmemiz lazım stadın içine ediyorlar eğer öyle kalacaksa hep numaralı dışarıdan görünmüyor şuan :s20: inşallah çalışmalar tam tamamlanınca kalkar onlar :bandit:  projeyi onaylayanlar stadın dış kısmında herşeye karıştı bare bunlarada karışsalar çok kötü bir görüntü var yalının dış kısmını demir panolarla kapatıyorlar geçekten çok ilginç  :s20:
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 00:48:08 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

2 gündür içerden gelen resimlerde çimin açık renk kısımlarında sıkıntımı var fotoğrafmı yanıltıyor beni acaba ? :alala:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

pardon arkadaslar  numaralidaki  hanghi  panodan bahsediyoruz :alala:
Yorgo

Çevrimdışı Efe

pardon arkadaslar  numaralidaki  hanghi  panodan bahsediyoruz :alala:
belestepenin ordan assa dogru kapattilar komple sacma sapan :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2016, 13:03:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

bisiklet turun da çok güzel gösterdiler bizim stadı :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı emrecakmak

Kayseri maçı için bir kişi passoliginden 2 adet bilet alabiliyor mu başkası için ? bir de para onun hesabından mı çekiliyor diğer yazdığı TC no hesabından mı bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı akismet

Merhaba arkadaşlar;

kayseri maçına eski açık veya yeni açıktan 2 adet bilet arıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

özellikle bu forumda olmak üzere ilk günden beri stadı takip ediyorum. kaç adet fore kazığı çakıldığını, membran ışık geçirgenlik oranını, zemin özelliklerini ve kuledeki çanak anten hariç daha bir çok bilgiyi açıklayabilirim ahaha

etrafımda koltuğa basanları pişman edeceğime ant içer, maç kopmadan dale cavaseye girişmeyeceğime dair söz veririm.

teşekkürler.

Çevrimdışı mylife1903

kuledeki çanak anten el sallamış,
Bu anitlar kurulu ne ise yarar? Cm hesabi yapiyordu adamlar yahu o canak anten bogazici ongorunumunu bozmuyor mu?
Kimin yalisina goz kaparlar, bizim stada takarlar ne dengesiz ulkeyiz.

Sokun atin sunu ordan yahu, klima falan da var galiba orda

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !